Guide til The Barrens (12-20) (Danish)

Hosho Guide to The Barrens (12-20) oversat til dansk.

Før vi begynder..

Denne guide er skrevet for at hjælpe nye, som gamle spillere finde den hurtigst mulige vej igennem en af de største områder i World of Warcraft, The Barrens. Denne guide er designet med Orcer, Trolle og Tauren i tankerne, men er du undead og har lyst til, at queste i Barrens, så er du meget velkommen.

Det er meningen, at du starter denne guide fra level 12, men kan starte den lidt tidilgere eller senere, hvis du har lyst. Efter min mening er den hurtigste vej til level 12, at følge den naturlige questlinje op til level 8 og så begynd at grinde. Dustwind Harpies i Durotar er gode: Hvis du er Tauren, Windfury Harpies i Mulgore. Det er også en god ide, at tage en samle talent tidligt. Trolle og Orcer burde udnytte bjergene for Copper i Durotar og blive Minearbejder og Taurens burde bruge deres racefordel og blive Herbalists. Alt hvad du får kan du sælge på Aktionshuset (AH) og husk at alle trade skills kan droppes til hver en tid. Hvis du virkelig har lyst til, at blive en enchanter, så er du velkommen, men de ekstra penge du får fra en samle talent er for værdifuld til ikke at tage for en lav level.

Du har måske lagt mærke til, at der er en stor lighed i denne guide og de guides, som er skrevet af Jame til at stige i level for Alliance karaktere fra 30-60. Det er ikke nogen tilfældighed. Jame's guider er rigtig gode, så det er kun logisk, at bruge samme formular som virker.

Før du starter anbefales det, at du kigger på AH og køber 4x 10 eller helst 12 slots tasker. Barrens er et kæmpe område og nogle gange går vi nogle meget lange omgange før vi kommer tilbage for, at indlevere quests. Hvis du tog mit råd og grindede Harpyer, så burde du have noget Linen Cloth du kan sælge på AH, hvilket burde hjælpe dig meget for, at kunne få dine 10 slots tasker nemt. Det gør en verden til forskel for dig senere.

Addons

Okay, du har ikke brug for addons for, at stige i level, men nogle af dem kan hjælpe dig godt på vej. Her er en lille liste, som jeg anbefaler du bruger.

PerHour
En lille ændring, der er på skærmen og viser dig hvor meget XP og hvor mange penge du får i timen. Den har en pauseknap til når du laver andre ting og ikke vil måles og en reset knap. Den gemmer også data mellem sæssioner og du kan logge ud og ind og den gemmer det stadigvæk. Denne mod er ikke blevet opdateret i mere end et år, men virker stadig. Hvorfor ? - Fordi den er simpel og ikke bruge nogen speciele koder. Denne addon vil altid virke.

(Denne addon er ikke længere nødvendig, hvis du bruger Blizzards "loot all" funktion ved at shiftklikke, mens du samler ting fra en mob) Telo's Quickloot
Denne mod er brugt af mange og er for nogen betragtet som givet. Det skulle virkelig være blevet emuleret af Blizzard's UI. Alt hvad den gør er, at flytte loot billedet lige under din cursor, hvilket gør det nemmere at samle ting fra en mob. Genialt.

MozzFullWorldMap
Navnet siger det hele. Denne addon viser dig hele kortet. Selv steder du ikke har været endnu. At vide hvad du laver i World of Warcraft er en god hjælp.

MapCoords
Den simpleste af alle addons, da den bare giver dig kordinater på dit kort. Denne vil hjælpe dig med, at finde ting rundt omkring i World of Warcraft. Det er på ingen måde nødvendigt, men hvorfor ikke bruge den når den ikke er større?

Del 1: Til Crossroads

Hvis du er en Tauren..

Taurens vil højst sanssynligt starte i Bloodhoof Village eller have en ide om, at komme der til. Eye Fra Bloodhoof går du mod øst indtil du kommer til grænsen mellem Mulgore og Barrens. Det sydlige Barrens har mobs, der har en langt højere level end du har lige nu, så bliv på vejen og søg mod øst til Camp Taurajo. (Følg de blå prikker på kortet foroven). Når du når dertil, så tal med Wind Rider Masteren og få flyveruten og tag questen [10] The Barrens Oases og [12] Journey to the Crossroads fra Kirge Sternhorn. Når det er gjort, så tag vejen nord ud af Camp Taurajo. Det bliver en lang gåtur, men absolut nødvendig. Når du ankommer til Crossroads, taler du med Thork for at afslutte din quest. Tal derefter med Jahan Hawkwing og tag [10] A bundle of hides. Denne quest involvere du skal flyve til Thunder Bluff, aflevere nogle hides og tage turen tilbage. Dette burde du kunne klare selv. Tag hele Questlinjen og når du er ttilbage, så er du klar til del 2.

Hvis du er Troll eller Orc..

Jeg formoder du starter i Razor Hill. Ved den vestlige del af Razor Hill finder du Takrin Pathseeker. Tal med ham og tag questen [12] Conscript of the Horde og gå mod vest, følg vejen og gå over broen der kommer. På den anden side finder du et vagttårn. Her skal du tale med Kargal Battlescar. Tag opfølgeren [12] Crossroads Conscript. Nu skal du til Crossroads. Følg vejen mod vest til du kommer til et T-kryds. Her går du mod syd. Crossroads er ikke så langt derfra. (Følg de røde prikker på kortet foroven). Når du ankommer tager du questen [10] Meats to Orgrimmar fra Zargh. Det er en nemt quest, der skal lære dig, at flyve på en Wind Riders. Det er en nemt quest og du burde kunne klare denne af dig selv. Afslut hele questlinjen og forsæt til del 2.

Hvis du er Undead..

GÅ HJEM! ..Spøg. Som Uundead stater du i Brill. Tag en Zeppelin, som flyver dig til Orgrimmar. (Hvis du ender i Stranglethorn er du hoppet på den forkert Zeppelin). Fra Orgrimmar løber du sydpå mod Razor Hill og derefter stik vest mod Barrens. Tag dig ikke af questen [12] Conscript of the Horde, da Undead spillere ikke kan tage denne quest. Bare følg de røde prikker på kortet foroven til Crossroads. Du vil heller ikke have mulighed for, at tage nogen Wind Rider quests fra Crossroads, som desværre vil give dig et lille XP handikap i forhold til andre racer, så forbered dig på, at skulle grinde lidt mere senere i guiden.

Nu efter alt den løberi skulle du gerne være omkring 1/3 fra level 12 og du har ikke engang slået noget ned endnu!

Del 2: Fra Plainstriders til Kolkar

Før vi starter sæt din hearthstone i Crossroads Kro (Inn).
Det første vi skal er, at samle alle de quest der er tilgændelige i Crossroads. Det skulle være følgende..

 • [11] Wharfmaster Dizzywig
 • [12] Disrupt the Attacks
 • [12] Plainstrider Menace
 • [13] Raptor Thieves
 • [13] The Forgotten Pools
 • [14] Supplies for The Crossroads
 • [15] Fungal Spores
Taget dem alle? Godt! Fra nu af er det meget vigtigt, at du slår alle Raptor i hjel du ser indtil du har klaret [13] Raptor Thieves. Lad være med at kigge efter dem, men går en forbi dig, så slå den ned. Hvis du har taget questen, så vil alle Raptorer i Barrens droppe et Raptor Head til dig. Du har kun behov for, at slå 12 af dem ned. Vi behøver ikke skynde os med den quest, men vi vil gerne have den ude af vejen, da vi i sidste ende har behov for, at tage opfølgeren.

Lad os starte med, at gå mod øst for Crossroads og slå alle Plainstriders ned du ser. De skulle gerne være lige uden for byen. Start med, at gå sydom og gå med uret rundt om byen og slå alle Plainstridere og Raptore du ser på vejen. Så snart du har klaret [12] Plainstrider Menace går du ind i byen igen og taler med Sergena Darkthorn og tager opfølgeren [13] The Zhevra.

1. Nu skal du gå mod vest til en lille bunker, som du finder omkring 45,28, hvis du bruger koordinater. Hvis du ikke har læst addon sektionen i begyndelsen af denne guide, så kan du bare bruge kortet foroven. På vejen til bunkeren skal du huske, at slå alle Zhevras og Raptors ned, men får du ikke dem alle, så gør det ikke noget. Så snart du er kommet til bunkeren finder du Regthar Deathgate, som vil tilbyde dig to quests: [[14] Centaur Bracers og [[16] Kolkar Leaders. Tag dem begge.

2. Løb mod nord og forsæt med, at slå alle Zhevras og Raptors ned. Du skulle nu gerne kunne se et par Centaur lejre forude. Hold dig væk fra teltene, men løb nord ind mod træerne og slå de Centaure ned du ser på vejen. En af gangen. Kig efter nogle store blå svampe! De hedder Fungal Spores og du har brug for dem til en af dine quests. Du finder dem højst sanssynligt omkring søbredden. Tag 4 styk for at fuldføre [[15] Fungal Spores.

Når du har klaret det, så tag en dukkert i søen og find en lille revne på bunden, hvor der kommer bobler op af. Svøm hen over for at færdiggøre [[13] The Forgotten Pools.

3. Nu kommer det svære. Gå vest på mod 43,24 og slå de Centaure ned du ser på vejen og vær forsigtig, at du kun slås med en af gangen. Når du ankommer dertil, så vil du kunne se en lille lysthus-lignende bygning oppe på bakken. Lige uden for bygningen finder du Barak Kodobane med en patrulje i nærheden. FORSIGTIG træk patruljen og tag ham alene. Kig dig kort omkring efter andre patruljer før du tager kampen op mod Barak Kodobane. Han er en level 16, hvilket gør denne kamp til svær, men stadig muilg for din level. Han bruger en bue til, at angribe dig fra afstand og løber væk når han er ved at dø. Hvis du dør, så bare prøv igen. Det skal nok lykkedes. Så snart han er død, så tag og grind Centaure rundt omkring Forgotten Pools indtil du er level 13. Sikre sig, at du tager Centaur Bracers, som dropper til questen [[14] Centaur Bracers. Det gør ikke noget du ikke får alle 15 lige nu. Der kommer masser af muligheder for det senere. Eye

Hvis du ikke kan slå Barak Kodobane ned..
Hvis du virkelig prøver på, at slå Barak og stadig dør, så tag i stedet og grind nogle flere Centaur i området til du er level 13 og prøv igen. En level kan gøre en verden til forskel!

4. Når du er steget i level, så gå mod syd til bunkeren og indlever [[16] Kolkar Leaders, samt tage opfølgeren [[18] Verog the Dervish. Mens du er der, så tag og slå de sidste Zhevra ned du har brug for til din quest [[13] The Zhevra.

5. Gå tilbage til Crossroads og indlever følgende:

 • [13] The Zhevra
 • [13] The Forgotten Pools
 • [15] Fungal Spores
Tag samtidig efterfølgerne..
 • [15] Prowlers of the Barrens
 • [18] The Stagnant Oasis
TAG IKKE [15] Apothecary Zamah endnu. Det er en tidsbegrænset quest vi er ikke helt klar til, at tage den endnu.

Du skulle nu være omkring 1/3 igennem level 13. Sælg dine grå items, ophob mad og drikkelse og du er klar til del 3!

Del 3: Razormanes, Prowlers og Pirates

1. Gå nord på ud af Crossroads. På din højre side finder du en lile lejr med Razormane Quillboars. Slå dem alle ned til du har klaret [12] Disrupt The Attacks. Skulle du løbe tør for quillboar, så er der flere på den østlige side af bjerget..

2. Når du er færdig med Razormanes, søger du mod nord til du kommer til vejen og gå derfra mod øst. Bliv på vejen indtil du ser et vagttårn ligefør du kommer til åen. (Trolle og Orcer vil kunne huske dette tårn fra questen [12] Crossroads Conscript). Gå herfra mod syd. Der vil være et par raptore i dette område. Prøv at få dem alle ned mens du går syd på for, at færdiggøre [13] Raptor Thieves. (Hvis du har slået alle raptore ned på vejen indtil nu, så burde du ikke være mere end 4-5 hoveder fra, at have dem alle). Følg vejen syd til du kommer til Ratchet.

3. Mens vi er her, så tager vi flyveruten her. Eftersom vi kommer til byen nordfra, så vil du kunne se en grøn hytte på din højre side. Indenfor finder du Gazlowe, som giver dig questen [14] Southsea Freebooters. Forlad hytten og gå mod syd og find Sputtervalve, som giver dig questen [14] Samophlange. På væggen ved siden af banken finder du en plakat. Læs den og tag questen [16] WANTED Baron Longshore. Mens du er der, så gå ud på molen og tal med Wharfmaster Dizzywig. Fuldfør [11] Wharfmaster Dizzywig og tag [18] Miner's Fortune. Der er en sidste quest du skal have. Gå syd på ud af Rachet og stop ved Captain Thalo'thas Brightsun og tag [20] The Guns of Northwatch.

4. Nu skal du sydpå lands kysten indtil du finder nogle pirater. Slå dem ned indtil du har klaret [14] Southsea Freebooters. Hvis du støder på Baron Longshore undervejs, så lad være med, at prøve, at slå ham ned.. Vi kommer snart tilbage og han er meget svær, at slå ned på nuværende tidspunkt. Vi tager ham når vi er lidt bedre forberedt. Eye

5. Når du har klaret alle piraterne, så tag tilbage til Gazlowe og indlever questen, samt tage opfølgeren [14] The Missing Shipment. Dette er en lille quest, som får dig ned til Wharfmaster Dizzywig ved molen i Ratchet og så tilbage til Gazlowe. Nu vil Gazlowe give dig endnu en opfølger [16] Stolen Booty.

6. Gå mod vest ud af Ratchet. Som du forlader byen vil du ser en klippe mod nord. Gå rundt om klippen til 60,35 (eller et stort 6'-tal på kortet). Her burde du finde masser af Savanah Prowlers. Kig efter dem i det lange græs og slå dem ned indtil du har klaret [15] Prowlers of the Barrens.

7. Når dette er gjort skal du tilbage til Crossroads, indlever dine quests, ophob mad og drikkelse, samt sælg dine grå items og reparer. Tillykke med level 14!

Tag følgende quests

 • [15] The Disruption Ends
 • [16] Echeyakee
 • [18] Stolen Silver

Mod Thunder Bluff!

Før du gør noget andet, så led efter Mankrik i Crossroads. Han er tæt på den sydlige udgang. Nu hvor du er level 14, så har han to quests til dig [20]Consumed by Hatred og [20]Lost in Battle. Tag dem begge. Kan du huske quest vi IKKE to fra Apothecary Helbrim? Vi skal have den nu. Tal med ham (He's er også i Crossroads tæt på Wind Rider Masteren) og tag [15] Apothecary Zamah. For alle der ikke er Tauren er denne quest tidsspilde i forhold til XP, men vi tager den alligevel, da du i denne quest vil få flyveruten i Camp Taurajo og Thunder Bluff, som begge er meget vigtige byer.

Hvis du er Tauren..
Kan du huske den lange vej du blev nødt til at gå for, at komme til Crossroads? Nu kommer præmien for dette, da du kan flyve dirkete til Thunder Bluff og aflvere questen [15] Apothecary Zamah. Zamah finder du i Pools of Vision, hvilket du finder under Thunder Bluff's Spirit Rise. Mens du er der, så tag også questen [18D] Serpentbloom. Find derefter din talent træner og lær dine nye level 14 taleneter, Sælg de items du har fundet på AH, reparere, sælg grå items til en vendor og gør hvad du ellers har behov for her i Thunder Bluff.

Når du er færdig flyver du til Camp Taurajo. Herfra går du nordpå mod 49,50 og leder efter to Tauren bygninger, hvor du finder et lig. "Tal" med det for at fuldføre [20] Lost in Battle og brug din hearthstone til Crossroads og indlever din quest til Mankrik ved den sydlige del af byen.

Hvis du IKKE er Tauren..
Dette bilver en lang løbetur og vil formindske din XP ratio meget, men det er det hele værd pga. flyveruterne du får, som du allligvel vil tage senere.

Følg vejen syd på mod Camp Taurajo. Bemærk, at Mankrik's Wife er på din rute dertil. Hop af vejen og tal med hende. Du finder hende vedt 49,50 i nærheden af to små Tauren bygninger. Når du har talt med hende forstætter du sydpå mod Camp Taurajo og tager flyveruten der. Følg vejen vest på og ind i Mulgore. Forsæt langs vejen indtil du ankommer til Bloodhoof Village, hvor du igen følger vejen mod nord til du ankommer i Thunder Bluff.

Når du er kommet op tager du til Pools of Vision, der ligger i en hule under Spirit Rise. Indlever [15] Apothecary Zamah og tag samtidig questen [18D] Serpentbloom fra ham. Find derefter din talent træner og lær dine nye level 14 taleneter (Rogue og Warlock kan kun træne sine talenter i Orgrimmar), Sælg de items du har fundet på AH, reparer, sælg grå items til en vendor og gør hvad du ellers har behov for i Thunder Bluff. Når du er færdig flyver du til Crossroads.

Når du ankommer til Crossroads, indlevere du questen "Lost in Battle" hos Mankrik.

Del 4: Samophlange, Echeyakee og andre uudtalelige ting.
Dette bliver den længste tur indtil nu, klar ?

1. Samophlangen. Gå mod nord til 52,12, hvor du finder en lille Goblin hytte og et stort maskineri. Inde i maskinen er der et Kontrol Konsol. Du bliver nødt til, at slå nogle Venture Co. Peons ned for, at komme dertil og aktivere den. Tag den opfølgende quest.

Når det er klaret, så skal du går en omgang rundt om maskinen og slukke for ventilerne. Der er tre io alt. En på venstre side, højre side og back på. Ryd området for mobs før du begynder og drej så på ventilerne. Enkelte Peons vil genopstå når du slukker for en ventil, men ikke noget du ikke burde kunne klare. Når du har slukket alle tre ventiler går du tilbage til konsolen og tager den opfølgende quest.

2. Nu bliver du bedt om, at få fat i Console Key fra Tinkerer Sniggles, som du finder inde i hytten på bakken ved 53,11. Han er level 16 og kan nemt tages alene. Tag nøglen fra ham når du har slået ham ned og gå tilbage til Konsolen.

3. Ryd alle mobs i nærheden af konsolen og tryk på den for, at fuldføre questen. Efterfølgende kan du blot smide din Control Console Operating Manual væk, da du ikke får brug for den igen. Den er bare spild af plads.

4. Echeyakee. Et besværligt navn til en nem fjende. Gå mod syd til 55,16. Her finder du lidt lavtvoksende græs og nogle få Savanah Prowlers, samt nogle Kodo Bones, der stikker op af jorden. Slå så mange Prowlers ned til der er et pænt område rundt om knoglerne til du kan slå mod Echeyakee. Når du føler dig sikker, så kig i din taske efter Horn of Echeyakee og pust i det ved at højreklikke på det. Så snart du gør dette dukker Echeyakee op og angriber dig. Slå ham ned og tag hans skind (hide).

5. Gå nu sydpå til der du slog Razormanes ned tidlgiere. Gå mod øst til 58,24 og kig efter Razormane Geomancers og Razormane Defenders. Start med at slå dem ned, mens du så småt begynder, at gå med i sydlig retning. Der er en stor lejr omkring 58,26 fyldt med Razormane Mystics, som du ikke har brug for, men i lejren finder du Kreenig Snarlsnout. Dræb ham og når han er klaret, så kig efter nogle orange bokse. Dette er Crossroads Supply Crates og dem har vi brug for til [14] Supplies for the Crossroads. Tag en boks og gå mod Ratchet.

6. Når du er i Ratchet indleverer du [16]Samophlange hos Sputtervalve og tager opfølgeren [14]Wenikee Boltbucket. Indlever også [16]Echeyakee og tag opfølgeren [17]The Angry Scytheclaws. Forsæt sydpå mod Piraterne.

7. Kæmp dig igennem piraterne og gå til 62,49. KIG PÅ BILLEDET FORNEDEN. Der er to bokse, som du skal finde og de kan være svære at lokalisere. En af dem er i en piratlejr og er ret tæt på vandet. Den anden er er mod vest tæt på bjerget. Når du har fundet begge, så led efter Baron Longshore, som du finder i en af de nærliggende lejre. Slå ham ned og tag tilbage til Ratchet.

8. I Ratchet finder du Gazlowe og indleverer [16] WANTED Baron Longshore og [16] Stolen Booty. Tag også questen [18] Raptor Horns fra Mebok Mizzyrix, som står til højre for banken. Hvis du ikke er level Level 15 nu, så burde du være ret tæt på.

9. Gå sydvest mod Stagnant Oasis, som du finder omkring 55,42. Husk at slå de Kolkar ned du møder på vejen. Når du kommer til søen, så skal du igen tage en dukkert og kigge efter endnu en Bubbly Fissure. Pas på skildpadderne, da de er aggresive og angriber dig. Swøm ned til boblerne og brug fissuren for at færdiggøre [16] The Stagnant Oasis.

10. Gå mod vest til 53,41 og forbered dig på en svær kamp. Kig efter endnu en centaur lysthuslignende bygning på en bakke. Vi leder efter Verog the Dervish, men han er der ikke, så her er hvad du skal gøre..

Tæt på lysthuset finder du et par telte og et par kolkar. Slå dem alle ned og på et eller andet tidspunkt vil en af Centaurne sige "I am slain! Summon Verog!" Når du ser dette går du tilbage til bakken. Verog burde nu stå der. Slå ham ned og tag hans hoved. Dette kan være en svær hamp, så sikre dig at du har potion klar.

11. Nu skal vil grinde lidt. Hvorfor? - fordi du ilge nu står i et af de bedste steder for dette for vores level. Kolkar Bloodchargers slår ikke særlig hårdt og har omkring 250-280 i liv. De dør -meget- hurtigt og er rimelige nemme at finde. De dropper også Centaur Bracers, som vi skal bruge til en quest. Samtidig dropper de Linen Cloth i rimelige mængder, som vi kan sælge på AH. Der er flere Bloodchargers på den østlige side af oasen, så lad os koncentrere os om dette område. Skulle du løbe tør for Centaure, så skal du ikke være bange for, at gå ned i søen og slå nogle Oasis Snapjaws, mens vi venter på, at Centaurne genopstår.

Grind her indtil du bliver level 16. Det tog mig omkring 80 drab, men det kommer meget an på hvor mange Peons, Prowlers, Pirater og skildpadder du har dræbt på din vej til denne quest.

12. Gå nu mod vest forbi Crossroads til Regthar Deathgate's Bunker. Indlever [14] Centaur Bracers og [18] Verog the Dervish og tag samtidig opfølgeren [16] Hezrul Bloodmark. Tag derfra tilbage til Crossroads.

13. I Crossroads indlverer du [16] The Stagnant Oasis, [14] Supplies for The Crossroads og [15] The Disruption Ends, samt tager opfølgeren [16]Altered Beings. Reparér dit gear, ophob mad og drikkelse og flyv til Thunder Bluff, hvis du er Tauren eller Ogrimmar, hvis du ikke er. Sælg grønne items på AH, lær nye talenter og gør hvad du ellers kunne have brug for her. Flyv derefter til Camp Taurajo.

NOTE: Husker du i starten af denne guide, at jeg anbefalede dig, at købe 10 slot tasker? Siden vi nu har haft chancen for, at få lidt guld ved, at sælge alle vores grå items til de lokale købmænd og cloth/grønne items på AH er det på tide at opgradere. Taskeplads er meget vigtigt. Det kan godt være de er dyre, men i sidste ende vil det betale sig, så køb et par stykker, mens du er i byen. Jo større jo bedre. Du vil måske komme til at fortryde, at du har købt en mindre, men du vil aldrig fortryde at købe en større taske.

Del 5: Fra Raptors til Hezrul

Vi begynder den næste del i Camp Taurajo, så flyv dertil og sæt din hearthstone her i kroen. Lad mig sige det en gang til, så der ingen undskyldning er.. SÆT DIN HEARTHSTONE TIL CAMP TAURAJO. Gjort det? Godt!

1. Ved brug af kortet foroven går du mod Raptor Grounds. Pas på med ikke at løbe igennem Bristleback Quillboar lejrene, da de kun giver flere problemer end hvad godt er lige nu. Når du ankommer til Raptor Grounds starter du med, at slå alt ihjel omkring dig. De plejer at stå to og to, men de er nemme nok til, at kunne slå ned en af gangen. Bagerst i den sydøstlige del af Raptor Grounds findes en gruppe på 3 raptors, der står vagt foran Stolen Silver. En af dem kan du trække til dig alene, mens de to andre tages samtidig, med mindre du kan bruge polymorph eller dvale på den ene. Slå dem begge ned og tag guldet i kassen.

Bliv ved Raptor Grounds og slå alle de raptore ned du kan til du har fået 5 Intact Raptor Horns til [18] Raptor Horns og mindst 3 Sunscale Feathers til [17] The Angry Scytheclaws. Når du har sølvet, hornene og alle fjerene, så forsætter du.

2. Gå mod nord til 52,46, hvor du finder flere raptore, der går vagt ved en rede. Alle raptore kan trækkes en af gangen, hvis du er forsigtig. Ryd området, så du får en Sunscale Feather fra hver af de tre reder.

3. Gå til 3-tallet på kortet foroven ved Lushwater Oasis. Kæmp din vej til vandet og begynd, at slå Oasis Snapjaws ned. Du skal bruge 8 shells til [16] Altered Beings.

4. Her kommer endnu en af de svære kampe. Vi skal have slået Hezrul Bloodmark ned. Hezrul patruljere rundt omkring Lushwater Oasis og er level 19. Han er bare ikke alene. Han har to vagter med ham, som kan være mellem 13-16. Du kan ikke bare løbe rundt i blinde og forvente at vinde kampen, så her er den taktik jeg brugte.

For det første: FIND HAM! He patruljere klokvis rundt om Oasen og genopstår lige udenfor Wailing Caverns. Så snart du har fundet han, så kig på hans vagter og find ud af hvilken af disse, der er den svageste. Hvis du kan så brug polymorph, sap, root eller en anden form for crowd control du kan på Hezrul selv. Slå den svageste vagt ned først og løb væk. Til sidst stopper de med, at forfølge dig og du kan gå tilbage til, hvor du først sloges med dem. Drik og spis til du er helt rask. Brug igen crowd control effekter på Hezrul og slå den anden vagt ned og løb igen væk. Nu skulle Hezrul gerne være helt alene. Få dit liv tilbage og angrib ham så alene. Med lidt tålmodighed er denne kamp ganske simpel, men hav en potion klar i tilfælde det er for svær. Held og lykke!

5. Løb lidt længere nord på til Regthar's Bunker og indlever [19] Hezrul Bloodmark. Tag ikke opfølgeren. Den næste del i denne quest involere, at du skal dræbe bølge efter bølge af 15-16 Centaure og efterfølgende en level 20 elite Centaur, mens du stadig er i live efter bølgen på de 15-16 første. Dette skal ikke prøves før meget senere i spillet eller i det mindste ikke alene.

6. Løb hele vejen øst for Ratchet. Færdiggør [18] Raptor Horns og tag opfølgeren [18D] Smart Drinks. Du finder også en quest til Wailing Caverns i Ratchet, der er værd at tage [18D] Trouble at the Docks fra Crane Operator Bigglefuzz, som du finder nær vandet.

7. Tag tilbage Crossroads og indlever [16] Altered Beings. Denne quest har to opfølgere. Den ene tager os til Sepulcher i Silverpine Forest, hvilke er tidspilde for os. Den anden [16D] Hamuul Runetotem er dog værd at tage. Indlever også [17] The Angry Scytheclaws og tag opfølgeren, samt [18] Stolen Silver. Dette skulle gerne gøre dig til level 17. Husk også at få questen [19] Report to Kadrak.

Før vi går videre bedes du checke din Quest log og sikre dig, at du har alle nedenstående quests. Hvis du ikke har dem, så er der gået noget galt undervejs et eller andet sted (Hvis du f.eks. har glemt, at indlevere en quest):

The Barrens

 • [14] Wenikee Boltbucket
 • [18] Jorn Skyseer
 • [18] Miner's Fortune
 • [19] Report to Kadrak
 • [20] Consumed by Hatred
 • [20] Deepmoss Spider Eggs
 • [20] The Guns of Northwatch
Wailing Caverns
 • [16D] Hamuul Runetotem
 • [18D] Serpentbloom
 • [18D] Smart Drinks
 • [18D] Trouble at the Docks

Del 6: Walkabouts

Denne guide er til området The Barrens, så det kan måske komme som en overraskelse, men vi bliver ikke i The Barrens til denne tur. Vi løber en runde til de omkringliggende områder. Bemærk at hvis du er på en PvP eller PvPRP server, så vil du blive sat til PvP på noget af denne tur. Hold vejret, så skal det nok gå. Efter del 5 burde du nu stå midt i Crossroads, så lad os begynde.

1. Start med at gå nordpå og følg vejen til du kommer til Mor'shan Rampart. Lige så snart du kommer til dette område vil du kunne se Wenikee Boltbucket til højre for dig omkring 50,11. Tal med hende for at fuldføre [14] Wenikee Boltbucket og huske opfølgeren.

2. Gå mod øst til 57,9, men bliv tæt på bjerget indtil du kommer til Sludge Fen. På den nordlige side finder du en Goblin Shredder, som har en quest til dig. Tal med den og du får [18] Ignition!. Denne quest involvere at slå Supervisor Lugwizzle ned, som du finder i det store tårn lidt sydfor din position i midten af vandet. Start med at gå op i tårnet og slå det ned på vejen du møder. Husk også at samle alle de Tool Buckets op du finder på de dræbte. Disse indeholder Nugget Slugs, som du skal bruge til en quest. Slå Lugwizzle ned og hop ned i vandet og tilbage til shredderen.

3. Fyren i shredder-maskinen giver dig [18] The Escape. Dette er en ret nem eskortquest. Accepter den. Når den startes vil maskinen gå lidt rundt et stykke til indtil goblinen lære, at controlere den. Så længe han gøre denne, trækker du de Drudgers og Mercenaries, der er vest for dig og få dem ude af verden. Når han har fået styr på den begynder han, at gå mod vest. Forsæt med, at trække mobsne til dig fra lang afstand. Det tager ham et par sekunder at lægge mærke til du slås, men han skal nok lægge mærke til det og hjælpe dig. Bare bliv tæt ved ham og sørg for, at de ikke løber væk fra dig. Når I kommer til en bakke op af, går shredderen op af den og stopper. Når det sker dukker to Venture Co. mobs op og angriber dig. Dette skulle ikke være noget problem. Når de er døde er qusten færdig. Efterfølgende så patruljer området og finde de resterende Nugget Slugs du har brug for, for at fuldføre [15] Nugget Slugs.

Hvis du IKKE har flyveruten til Orgrimmar..

For Taurens er det tid til at møde Horde's hovedkvarter, hvis du ikke allerede har været der. (Hvis du har, så skip til næste del). Trolle og Orcer burde allerede havde denne flyverute, så I kan bare skippe til næste del. Hvis du er Undead og du ikke tog flyvetuten, da du ankom første gang, så bør du gøre det nu.

Gå mod øst og stop ikke før du kommer til åen. Når du kommer til åen drejer du og går nu Nordpå mod 64,3 på kortet i The Barrens. Her finder du en bro og på den anden side af broen finder du den lidt kendte og alt for lidt brugte vestlige indgang til Orgrimmar. Spørg en vagt hvor du finder Wind Rider Master og find ham. Han er i toppen af Skytower i Valley of Strength. Når du har klaret dette går du tilbage til Sludge Fen via den vestlige indgang og forstætter på guiden.

4. Gå tilbage til Wenikee Boltbucket og indlever [15] Nugget Slugs. Tag opfølgeren og løb mod nord op til toppen af Mor'shan Rampart og find Kadrak. Han skulle gerne være på første sal i vagttårnet. Omkring 48,5 for dem der bruger koordinater. Indlever [19] Report to Kadrak og tag opfølgeren [19] The Warsong Reports.

5. Nu skal du klare questen [19] The Warsong Reports. Denne quest er spil af tid i forhold til XP, men denne vil lære os flyveruterne i Ashenvale og er derfor det værd.

Følg vejen indtil du kommer til Ashenvale. Tag et kig på kortet foroven. Vores første stop bliver første sal i vagttårnet lidt uden for Splintertree Post. Følg de lilla prikker for, at komme der til. Højreklik på din stak af warsong reports og giv den ene af dem til vagten med det Blå spørgsmålstegn over hans hoved. Husk kun at give hende én af dem ellers har du ikke nok til resten. Gå nu ind i Splintertree Post og tag flyveruten. Når dette er gjort skal du følge de Blå prikker for at finde den næste vagt. Denne vagt patruljere uden for Satyrnaar og er desværre tit dræbt af Alliance medlemmer på de fleste servere. (Selvom hun er civil, så er hun samme level, som de fleste andre mennesker i denne del af Ashenvale. Giv hende rapporten og gå tilbage mod vest. Gå tilbate til T-krydset du startede ved og følg nu de gule prikker hele vejen til Zoram'gar Outpost og pas på du ikke kommer for tæt på Astranaar, Alliances storlejr i denne zone. Når du ankommer, så aflever den sidste rapport og husk at tage flyveruten og flyv tilbage til Crossroads.

6. Gør hvad du har behov for i Crossroads, reparer, ophob nyt lager af mad og drikkelse, sælg grå items osv. Gå ud af byen via den vestlige port og følg vejen til du kommer til grænsen til Stonetalon Mountains. Vi tager et par quests her. Lige ved grænsen finder du et par Horde NPC'er. Stop og tag [18] Avenge My Village.

http://www.wow-pro.com/guidepics/barrensguide/Stonetalon.jpg

7. Lidt nordvest ved 81,88 finder du Camp Aparaje, en øget Tauren landsby med et par lejre med Grimtotem Ruffians og Grimtotem Mercenaries. Disse er meget nemme for dig lige nu, så gå du bare igang med, at slå alt ned indtil du har fuldført [18] Avenge My Village. Når de er klaret, så går du tilbage til Makaba Flathoof ved grænsen.

8. Tal med Makaba Flathoof og indlever [18] Avenge My Village og tag opfølgeren [18] Kill Grundig Darkcloud.

9. Følg vejen vestpå til 70,87 og gå så mod nordøst og følg vejen ind i grimtotem lejren og slå alt ihjel på vejen. Ved 73,86 finder du et telt. I indgangen dertil finder du utroligt nok Grundig Darkcloud. Slå ham ned og inden du forlader området så slå også mindst 6 Grimtotem Brutes ned for at fuldføre questen og gå ind i teltet, hvor du fandt Grundig. Inden for finder du Kaya Flathoof. Gør dig klar til at tale med hende og så tag questen [18] Protect Kaya fra hende. Dette er en eskort quest og hun går mod vest ud af grmtotem lejren og forsætter sydøst langs vejen. Der burde ikke være noget specielt på denne rute du ikke kan klare. Når du ankommer til midten af Camp Aparaje bilver du dog angrebet af 3 grimtotems på samme tid. Sikre dig, at du får taget agrroen fra Kaya så snart dette sker, da hun dør ret nemt. Slå dem ned for at fuldføre questen.

10. Gå tilbage til grænsen og indlever [18] Kill Grundig Darkcloud og [=#CC9933][18] Protect Kaya[]/color]. Tag opfølgeren [18] Kaya's Alive og tag vejen mod nordvest igen.

11. Ved 71,95 finder du en Darkspear Troll lejr ved navn Malaka'Jin. Her finder du også Xen'zilla, som vil tilbyde dig questen [19] Blood Feeders. Tag den og gå tilbage til vejen nordvest.

12. Vi skal nu lave 2 edderkoppe quests, som du får om et øjeblik. Forsæt af vejen til omkring 57,76, hvor du skal gå til venstre ind i Sishir Canyon. Her finder du alle de edderkopper, som du kunne tænke dig. Der vil også være Deepmoss Eggs, som du skal samle op for at fuldføre [20] Deepmoss Spider Eggs. Disse indeholder mellem 2-3 æg, så du får ikke brug for så mange. Eye Vær opmærksom på, at ved at samle disse æg op til tider resulterer i nogle af dem åbnes og du bliver angrebet af Deepmoss Hatchlings. Sikre dig, at der ikke er andre i nærheden når du gør dette. Saml alle de æg du har brug for og slå de edderkopper ned, som du skal bruge for at fuldføre [19] Blood Feeders. Undgå eliten, der er i området. Den klarer vi senere.

13. Nu skulle du gerne være blevet Level 18 eller tæt på. Hvis ikke, så bliv her og slå de edderkopper ihjel du har brug for, for at dinge. Når det er gjort forlader du Sishir Canyon og forsætter nordpå. Omkring 52,60 går vejen mod vest og følg den ind til Sunrock Retreat, Hordes lejre her i Stonetalon Mountains. Tag flyveruten, som du finder på den nordlige side af søen. Fuldfør questen [18] Kaya's Alive hos Tammra Windfield, som står ved det største telt i Sunrock.

14. Gå tilbage sydpå til Malaka'Jin og fuldfør [19] Blood Feeders. Brug din hearthstone til Camp Taurajo.

Del 7: Boulder Lode Mine

Du skulle nu gerne være i Camp Taurajo, men det er ikke her vi skal være, så du tager flyveruten til Thunder Bluff og tager til Elder Rise. Når du er der, så indleverer du [16D] Hamuul Runetotem og tager opfølgeren [16D] Nara Wildmane, hvilket vil give dig ret til questen [22D] Leaders of the Fang, som er hovedquesten i Wailing Caverns.

1. Tag en flyvetur til Ogrimmar. Når du er her sælger og reparere du, samt ophober nyt lager af mad og drikkelse og checker AH. Træn dine level 18 talenter og tag hvad du ellers har brug for på turen. Når du er klar går du til Valley of Honor og finder Rilli Greasygob (Dejligt navn, ikk?). Tal med ham og få questen [19] Samophlange Manual. Når du er klar, så forlader vi Orgrimmar via den vestlige port, som vil være at finde omkring 16,62 på kortet over Ogrimmar.

2. Meget tæt på omkring 61,4 finder du Boulder Lode Mine. Kæmp din vej ind i minen og vær MEGET forsigtig. Dette område er fyldt med 17-18 mobs, der løber væk når de har lavt liv tilbage og de er meget tæt på hinanden. Da hulen er meget snæver, vil genopstået mobs være meget slemme for dig og gøre slem skade, hvis du ikke er opmærksom. Bagerst i hulen finder du Boss Copperplug. Slå ham ned og tag Samophlange Manual Cover fra ham. Kæmp dig nu vejen tilbage ud af hulen, da du ikke har lyst til, at være der mere end højst nødvendigt. Når du er kommet ud, slår du de Venture Co. mobs ned, der er i området indtil du har 5 Samophlange Manual Pages og en Cats eye Emerald til [18] Miner's Fortune. Første gang jeg lavede denne quest fik jeg emeralden fra den første mobs jeg slog ned. Anden gang tog det mig væsentilg længere tid, så du kan være meget heldig eller meget uheldig.

3. Når det er klaret går du vest til Mor'shan Rampart og indleverer [19] The Warsong Reports. Når dette er klaret, så brug din hearthstone til Camp Taurajo. (Hvis den ikke er kølet ned endnu, så løb op til Splintertree Post og flyv derfra til Taurajo.) Når du er i Taurajo indlverer du [19] Jorn Skyseer. Tag efterfølgende [19] Ishamuhale fra Jorn Skyseer og [21] Tribes at War fra Mangletooth, som du finder i buret ved siden af Wind Rider Masteren. Nu er du klar til del 8.

Del 8: Bristlebacks, Northwatch, Ishumahale og Thunder Lizards

1. Dette bliver en lang tur. Vi har efterhånden en del quest med Bristleback Quillboar, som du finder nord for Taurajo. Det er der vi skal hen nu. Gå mod den første lejre, som du finder omkring 45,53. Slå alle de Water Seekers ned du ser og prøv at få mindst 6. Får du ikke 6, så tager vi dem på tilbagevejen når de genopstår. Sikre dig, at du tager alle de Bristleback Quilboar Tusks og Blood Shards du finder. Stødtænderne (tusks) er til [20] Consumed by Hatred og sharderne kan vi bruge senere.

2. Gå til omkring 43,51, hvor du finder endnu en lejr, som er fyldt med Thornweavers og et par andre slags, som vi ikke har brug for. Slå så mange ihjel du kan, men får du ikke alle 12 nu, så gør det ikke noget. Vi kommer tilbage denne vej senere.

3. Yderligere nord på finder du Geomancer omkring 42,48, som også skal slås ned. Disse kan være ret svære, at få ned, så forvent en del nedetid imellem slagene. Slå så mange ned du kan og gå tilbage til Thornweaver lejren. Blev ved med, at gå frem og tilbage mellem lejrene indtil du har alle 12 Bristleback Thornweavers og 12 Bristleback Geomancers.

4. Gå tilbage til Water Seeker lejren. Tag dig af de sidste Water Seekers eller tænder du har brug for og forsæt til du bar mindst 11 Blood Shards. Hvis du er minearbejder kan disse også fås ved, at hakke i copperminerne i området. Tag herefter tilbage til Taurajo.

5. Indlever nu [=#CC9933][21] Tribes at War til Mangletooth. Han giver dig nu [21] Blood Shards of Agamaggan. Tag den og indlever den med det samme. Hvis det lykkes dig, at finde Lakota'mani tidligere, så talt med Jorn Skyseer og slut questen [22] Lakota'mani her. Sælg dine grå items, repare, ophob lager af mad og drikkelse. Når du er klar går du tilbage til Mangletooth og tager questen [??] Spirit of the Wind. Dette skulle gerne give dig et hæftigt hastigheds buff, som hjælper dig med at klare den næste quest lidt hurtigere!

6. Løb nord på langs vejen og løb derefter mod øst mod Northwatch Hold. Løb langs vejen så længe du han og vær forsig ikke, at komme for tæt på Bristlebacks. Thornweavers bruger fangearme til, at låse dig fast så det er umuligt, at løbe fra dem (Hvis du er mage kan du dog bruge blink). Hastighedsbuffen burde tage en del af din rejse der til. Meget brugbart!

7. Følg stien fra indgangen og forsæt op af bakken til toppen til det vestlige tårn (Sidste af de tre tårne). Hvis du fare vild, så brug kortet foroven. Ryd området for mobs omkring tårnet. Indenfor finder du 3 mobs, en af disse er en stofbærende healer. Det kan godt blive en besværlig kamp, men ikke umuilg. Du kan bruge den samme taktik, som vi gjorde med Hezrul Bloodmark. (Slå en ned og løb, spis, drik, slå den næste ned og løb væk igen.) Så snart du har slået de 3 mobs ned forstætter du op i tårnet. På toppen finder du Canoneer Smythe og en enkelt vagt. Du kan sagtens klare den begge.

8. Gå nu til det østlige tårn, som vidst på kortet (8-tallet). Samme fremgangsmåde som før. 3 vagter i bunden og Canoneer Wheesan, samt en vagt i toppen. Nu ville det være godt, at slå så mange ihjel nedenfor indtil du har fået 10 Theramore Medals, hvis du ikke allerede har dem. De dropper fra alle mobs indenfor Northwatch.

9. Løb ned af bakken og ryd områet for mobs udenfor tårnet. Indenfor finder du 4 mobs, De kommer to ad gangen. Få afstand til healeren og løb omkring hjørnet udenfor, så hun ikke kan skyde dig fra afstand, men bliver nødt til at komme ud til dig. Så snart de to er slået ned, tager du de næste to vagter, der vogter en Blood Elf. Tag ikke hans quest endnu. Kæmp dig vejen op igennem tårnet, men vær forsigtig. Øverst oppe finder du 4 normale mobs og Captain Fairmount. De normale mobs kan trækkes en af gangen, så ryd området til du har Fairmount alene. Hun er nem at slå ned. Så snart hun er klaret går du ned igen og taler med Gilthares Firebough, Blood elfen og tag hans quest [22] Free From the Hold.

10. Eskorter Gilthares. Prøv hele tiden at være omkring 3-4 meter foran ham og træk de mobs foran, så vidt du kan. Han er til vane, at trække mere end én mob ad gangen. Han er også rimelig skrøbeilg, så lad ham ikke tanke en mob for længe, hvis du kan undgå det. Han går ned af bakken og ud af hovedindgangen til Northwatch og bliver her lidt for, at hvile og så forsætter derefter nord på igennem piratlejren, men disse mobs er meget lavere end dig, så det er bare at tæske løs. Eskorter ham helt til Ratchet.

11. Velkommen til Ratchet! Der er en del vi skal gøre her, men for det meste er det, at indlevere queste! Begynd at indlevere dine quests:

 • [18] The Escape
 • [18] Miner's Fortune
 • [20] Deepmoss Spider Eggs
 • [20] The Guns of Northwatch
 • [22] Free From the Hold
Hvis du har andre ting du skal lave i Ratchet, så er tiden til det nu.

12. Heldigvis for os, så er der er questen [19] Ishamuhale, som vi skal lave nu tæt på. Gå mod nord til det døde træ omkring 59,30. På vejen slår du den føste Zhevra ned du ser. Det skulle gerne droppe noget frisk kadaver. Når du kommer til træet, højre-klikker du på Caracas i din taske. Dette skulle gerne kalde Ishamuhale frem. Slå den ned.

13. Tag tilbage til Crossroads og indlever [20] Consumed By Hatred og lav hvad du ellers har brug for her.

14. Herefter flyver du til Camp Taurajo og indleverer du [19] Ishamuhale, samt tager opfølgeren [18] Enraged Thunder Lizards.

15. Gå mod nord til 46,50 og kig efter Lakota'mani. Det er navnet på en Thunder Lizard. Han har en lang rute og er desværre længe om at genopstå, så det kan være du ikke finder ham. Hvis du finder ham slår du ham ned og tager hans hoof. Denne hoof starter en quest [22] Lakota'mani, som giver omkring 1300 XP. Efter du har slået ham ned eller mens du venter på ham, så slå alle de Thunderheads ned, der er i området og tag deres blod. Når du har 3 Thunder Lizard Bloods går du tilbage til Camp Taurajo. (Tænk ikke over det, hvis du ikke finder Lakota'mani, han er ikke vigtig og de 1300 XP er ikke værd at vente på).

16. I Taurajo indleverer du [18] Enraged Thunder Lizards. Tag ikke opfølgeren, men flyv til Orgrimmar og find Rilli Greasygob og giv ham Samophlange Manualen.

Tillykke!

Du skulle nu gerne være Level 20! Guiden er slut, men der er masser af andre ting du kan lave fra nu af. Jeg anbefaler, at du tager til Wailing Caverns. Det er efter min mening den første rigtige instances for Horde. Der er nogle gode drops til alle klasser og du er allerede klar til den. Husk også at læse Jame's Wailing Caverns Guide før du går derind og husk også at tage de to quests fra Druiderne du finder i "øjet" over indgangen.

Der er stadig masser af quests i Barrens du kan tage! Vi har slet ikke rørt de sidste af Jorn Skyseer's (Camp Taurajo) questline eller Silithid eller Dwarves i den sydlige del. Vi har knapt nok taget Ashenvale eller Stonetalon Mountains, så der er nok at lave. Er du villig til, at rejse, så er der hele Undeadlandet med masser af quests vi slet ikke har brugt tid på i denne guide.

Comments

Erzael's picture

Fedt at der er en dansker

Fedt at der er en dansker som vil lave sådan en guide Laughing out loud Skal helt sikkert prøve den hvis jeg skal level en ny en op ! Tak, Tak, Tak, Tak, Tak, Tak, og tak Laughing out loud

Jame's picture

I can't read danish at all,

I can't read danish at all, however I can't see the name of the original author (Hosho) in the guide.
Could you please add it?
If it's arleady in there just ignore this Sticking out tongue

Anyways, thank you very much for translating this guide!