LATEST NEWS

General Bug Reporting

img
Dec
01

Known Bugs:

Before submitting a bug, please check this list to make sure you aren’t repeating a submission!

Submit Your Bug:

When submitting your addon bug, you MUST include the following:

  • The version number of your WoW-Pro installation
  • Any error text that WoW provided when your bug happened
  • Information about the guide you were using when the bug happened, including:
    • Faction (Alliance/Horde)
    • Zone
    • What step you were on
  • As many details as possible about what you were doing when the bug occurred.

Including this information will help us troubleshoot and possibly get you a temporary solution to the bug, and get it fixed as quickly as possible!

  • img
    jtgalt
    Sep 28, 2012 @ 7:17 am

    Problem with the addon on MacIntosh computerI haven’t had any issues on my Mac before 5.0.4.  Since then, I get the following error whenever I a) get a skillup, b) get an achievement, or c) gain a level:——–Message: …ceAddOnsWoWPro_LevelingWoWPro_Leveling_Parser.lua:724: attempt to call field ‘CheckAvailableSpells’ (a nil value)Time: Thu Sep 27 22:04:06 2012Count: 25Stack: [C]: in function `CheckAvailableSpells’…ceAddOnsWoWPro_LevelingWoWPro_Leveling_Parser.lua:724: in function `EventHandler’InterfaceAddOnsWoWProWoWPro.lua:272: in function <InterfaceAddOnsWoWProWoWPro.lua:206> Locals:  

  • img
    Sep 26, 2012 @ 2:50 am

    Re: attempt to call field “CheckAvailableSpells” (a nil value)Yup.  Got that one already.  New cut in 30  minutes. 

  • img
    alsoome30
    Sep 26, 2012 @ 2:16 am

    WoWPro_Leveling_Parser.lua:720: attempt to call fieldI was on the horde side on my BE hunter when I got this error after the most recent update:I don’t remember what zone.Current Version: 2.3.2 is the one i am using  1x WoWPro_Leveling-2.3.2WoWPro_Leveling_Parser.lua:720: attempt to call field “CheckAvailableSpells” (a nil value)WoWPro_Leveling-2.3.2WoWPro_Leveling_Parser.lua:720: in function “EventHandler”WoWProWoWPro-2.3.2.lua:272: in function <WoWProWoWPro.lua:206> Locals:self = WoWPro.EventFrame { 0 = <userdata>}event = “PLAYER_LEVEL_UP”(for generator) = <func> =[C]:-1(for state) = <table> { Leveling = <table> {}}(for control) = “Leveling”name = “Leveling”module = <table> { SetDefaultModuleLibraries = <func> @AtlasLoot_LoaderLibs..AceAddon-3.0.lua:383 AutoCompleteZone = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:892 CreateGuideTabFrame = <func> @..WoWPro_GuideList.lua:368 OnInitialize = <func> @..WoWPro_Leveling.lua:11 NewModule = <func> @AtlasLoot_LoaderLibs..AceAddon-3.0.lua:256 EnableModule = <func> @AtlasLoot_LoaderLibs..AceAddon-3.0.lua:348 GuideTabFrame_RowOnClick = <func> @..WoWPro_GuideList.lua:270 GetModule = <func> @AtlasLoot_LoaderLibs..AceAddon-3.0.lua:231 IterateEmbeds = <func> @AtlasLoot_LoaderLibs..AceAddon-3.0.lua:458 CreateSpellListFrame = <func> @..WoWPro_Leveling_Frames.lua:69 actionlabels = <table> {} defaultModuleLibraries = <table> {} UpdateQuestTracker = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:925 RowDropdownMenu = <table> {} AutoCompleteLoot = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:854 AutoCompleteQuestUpdate = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:757 RecordTaxiLocations = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:733 enabledState = true FirstMapCall = false FramesLoaded = true SetDefaultModulePrototype = <func> @AtlasLoot_LoaderLibs..AceAddon-3.0.lua:425 Events = <table> {} baseName = “WoWPro_Leveling” RowUpdate = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:336 name = “WoWPro_Leveling” actiontypes = <table> {} IsEnabled = <func> @AtlasLoot_LoaderLibs..AceAddon-3.0.lua:467 orderedModules = <table> {} SkipStep = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:104 DisableModule = <func> @AtlasLoot_LoaderLibs..AceAddon-3.0.lua:366 modules = <table> {} Setup_TitleRow = <func> @..WoWPro_GuideList.lua:199 GetAvailableSpells = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:992 AutoCompleteLevel = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:909 AutoCompleteSetHearth = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:876 CompletingQuest = false Print = <func> @..WoWPro.lua:54 GuideList = <table> {} dbp = <func> @..WoWPro.lua:32 OnEnable = <func> @..WoWPro_Leveling.lua:18 RowLeftClick = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:594 IsModule = <func> @AtlasLoot_LoaderLibs..AceAddon-3.0.lua:238 LoadGuide = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:274 SetDefaultModuleState = <func> @AtlasLoot_LoaderLibs..AceAddon-3.0.lua:403 UnSkipStep = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:146 AutoCompleteGetFP = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:746 SetEnabledState = <func> @AtlasLoot_LoaderLibs..AceAddon-3.0.lua:440 NextStep = <func> @..WoWPro_Leveling_Parser.lua:46 UpdateGuideList = <functi  

  • img
    Sep 11, 2012 @ 17:30 pm

    Its horrid!!!I put the page size to 400% then I can sometimes get it on the 1st try, and always less than 5 (I think)

  • img
    Lord_Greystar
    Sep 11, 2012 @ 13:50 pm

    Yes I had issues with theYes I had issues with the Captcha too.  Seeing as I’m dyslexic this is the worst Captcha I’ve ever had to deal with and I had to do it atleast 15 times to get it to work.

  • img
    mathiasvs
    Sep 11, 2012 @ 2:24 am

    Out of Date.Hello i just installed your leveling guide using Curse, but i cant make it function in-game, since WoW says it is out of date, but my Curse client says that its up to date. I did as you described above (btw it looks awsome from the reviews on youtube): Date: 2012-09-11 02:16:29ID: 1Error occured in: GlobalCount: 1Message: …ceAddOnsWoWPro_LevelingWoWPro_Leveling_Parser.lua line 971:   GetSpellBookItemName(): Invalid spell slotDebug:   (tail call): ?   [C]: GetSpellBookItemName()   …ceAddOnsWoWPro_LevelingWoWPro_Leveling_Parser.lua:971: GetAvailableSpells()   …ceAddOnsWoWPro_LevelingWoWPro_Leveling_Frames.lua:58: CheckAvailableSpells()   …ceAddOnsWoWPro_LevelingWoWPro_Leveling_Frames.lua:66: CreateSpellFrame()   WoWPro_LevelingWoWPro_Leveling.lua:35:      WoWPro_LevelingWoWPro_Leveling.lua:18   (tail call): ?

  • img
    Chronicles
    Sep 9, 2012 @ 13:57 pm

    Quest resettingWith the latest patch of Wow, my WowPro resets most of the quests, and is not able to find back to where i was anymore.Only if a step is manually removed, it is remembered. Resetting the current guide usually will put you up to (or about) where you left of, or if the quests have been done before.This no longer happens. Chron. EDIT: The 
    CAPTCHA thing here sucks! I’ve tried 15 times, and it is not possible to read for the human eye whatsoever! small letters that are only 10 pixels large… Not working well… Change it, please! 

  • img
    Bdro
    Sep 5, 2012 @ 4:33 am

    Here’s another, same guideDate: 2012-09-04 22:31:51ID: 1Error occured in: GlobalCount: 1Message: …faceAddOnsWoWPro_DailiesWoWPro_Dailies_Parser.lua line 129:   Usage: GetAchievementCrieriaInfo(achievementID, criteriaIndex)Debug:   [C]: ?   [C]: GetAchievementCriteriaInfo()   …faceAddOnsWoWPro_DailiesWoWPro_Dailies_Parser.lua:129: NextStep()   WoWProWoWPro_Broker.lua:315: NextStep()   …faceAddOnsWoWPro_DailiesWoWPro_Dailies_Parser.lua:319: RowUpdate()   WoWProWoWPro_Broker.lua:121: rowContentUpdate()   WoWProWoWPro_Broker.lua:146: UpdateGuide()   …faceAddOnsWoWPro_DailiesWoWPro_Dailies_Parser.lua:290: LoadGuide()   WoWProWoWPro_Broker.lua:74: LoadGuide()   WoWProWoWPro.lua:201:      WoWProWoWPro.lua:194Locals:(*temporary) = “5865”(*temporary) = nil

  • img
    Bdro
    Sep 5, 2012 @ 3:20 am

    Firelands Dailies ErrorI’m running the current version of the addon, Current Version: 2.3.0BThe error occurs when I try to load up the guide for the first time, sometimes it won’t load and to produce this I just hit “Reset Current Guide”Date: 2012-09-04 21:16:18ID: 1Error occured in: GlobalCount: 1Message: ..AddOnsWoWProWoWPro_Frames.lua line 775:   ‘for’ limit must be a numberDebug:   [C]: ?   WoWProWoWPro_Frames.lua:775: func()   ..FrameXMLUIDropDownMenu.lua:710: UIDropDownMenuButton_OnClick()   [string “*:OnClick”]:1:      [string “*:OnClick”]:1Locals:(for index) = 1(for limit) = nil(for step) = 1(*temporary) = nil(*temporary) = nil(*temporary) = nil(*temporary) = “‘for’ limit must be a number”AddOns:  Swatter, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  AucAdvanced, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  AucFilterBasic, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  AucFilterOutlier, v5.14.5335.5335(5.14/embedded)  AucMatchUndercut, v5.14.5335.5225(5.14/embedded)  AucStatHistogram, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  AucStatiLevel, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  AucStatPurchased, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  AucStatSales, v5.14.5335.5335(5.14/embedded)  AucStatSimple, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  AucStatStdDev, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  AucStatWOWEcon, v5.14.5335.5335(5.14/embedded)  AucUtilAHWindowControl, v5.14.5335.5133(5.14/embedded)  AucUtilAppraiser, v5.14.5335.5335(5.14/embedded)  AucUtilAskPrice, v5.14.5335.5160(5.14/embedded)  AucUtilAutoMagic, v5.14.5335.5335(5.14/embedded)  AucUtilCompactUI, v5.14.5335.5335(5.14/embedded)  AucUtilEasyBuyout, v5.14.5335.5238(5.14/embedded)  AucUtilFixAH, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  AucUtilItemSuggest, v5.14.5335.5335(5.14/embedded)  AucUtilPriceLevel, v5.14.5335.5237(5.14/embedded)  AucUtilScanButton, v5.14.5335.5335(5.14/embedded)  AucUtilScanFinish, v5.14.5335.5153(5.14/embedded)  AucUtilScanProgress, v5.14.5335.4979(5.14/embedded)  AucUtilScanStart, v5.14.5335.5153(5.14/embedded)  AucUtilSearchUI, v5.14.5335.5335(5.14/embedded)  AucUtilSimpleAuction, v5.14.5335.5208(5.14/embedded)  AucUtilVendMarkup, v5.14.5335.4828(5.14/embedded)  AutoBar, vv5.0.4.02  Babylonian, v5.1.DEV.312(/embedded)  BeanCounter, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  Configator, v5.1.DEV.330(/embedded)  DBMCore, v  DebugLib, v5.1.DEV.312(/embedded)  Enchantrix, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  EnchantrixBarker, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  GoGoMount, v5.0.3  Informant, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  LibExtraTip, v5.12.DEV.324(/embedded)  Postal, v3.5.0  SlideBar, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  Stubby, v5.14.5335 (KowariOnCrutches)  TipHelper, v5.12.DEV.315(/embedded)  TomTom, vv50001-1.0.2  WoWPro, v2.3.0B  WoWProAchievements, v2.3.0B  WoWProDailies, v2.3.0B  WoWProLeveling, v2.3.0B  WowProProfession, v2.3.0B  WoWProWorldEvents, v2.3.0B  BlizRuntimeLib_enUS v5.0.4.50001 <us>  (ck=864)

  • img
    Sep 4, 2012 @ 16:23 pm

    Guide progressionIt’s sort of hard to explain the problem I am experiencing, but I’ll give it a shot: On some guides, the progression through the guide steps doesn’t work as intended. I noticed it on the guide for the Darkmoon Faire first, it would lead me to where I turn in the Tonk Commander quest and then it bugs out; in some cases, the step just gets marked as completed but it doesn’t advance to the next step, in some cases the step displayed just vanishes entirely and it’s just displaying a blank window. At first I didn’t mind too much, since I know quite well how to do the Darkmoon quests by now. But now I just started doing my own Firelands Invasion guide again, with the same character I wrote the guide with (meaning I have already unlocked everything, but I missed the pet sometimes contained in Zen’Vorkas cache, that’s what I’m trying to get now) and it’s showing the same symptoms. Even worse, it doesn’t mark those one-time unlocking quests as completed and tells me to do them every time. When the progression gets stuck on this guide like described above, it sometimes does move on to the correct current step when I accept/complete quests further down in the guide, but it’s generally buggy, not stickying some steps correctly and getting completely stuck again when I try to do Into the Fire rather than the Forlorn Spire, always showing the “Decision Quest” step and not doing anything else anymore. Another thing I noticed is that a few steps before it starts bugging out, the WoWPro window doesn’t resize to the step text anymore, either showing a lot of empty space in it or truncating the step text with “…” at the end.Clicking the step off in the guide doesn’t work, it just checkmarks the step but doesn’t move on. Resetting the guide and reloading the UI both don’t help at all, I’ve tried alternatively multiple times. I tried deactivating all other addons to see if it was an addon conflict, no change. I tried completely removing WoWPro (yes, all its files in the WTF account and character specific folders including their .bak files as well) and reinstalling it, no change. I’m at a loss as to what else I could do, so I’m writing this wall of text here. The odd thing is that most other guides work completely fine (well, ok I haven’t tested all of them, that’d be a little too much tedious work, so there might be more guides where this happens).EDIT: Ok, just did a little more testing: Most of the daily guides seem broken, on the Kalu’ak guide for instance, it refuses to load the guide at all since it always thinks that I’ve done all the quests in there already, although I haven’t. The Argent Tournament guide always presents me with ALL the quests, even the one-time only introdutcion quests that I’ve done years ago 😛

  • img
    Jul 12, 2012 @ 18:41 pm

    Re: ugh the screnshot wont load!Send me a private message and then you can attach it to a REAL email.

  • img
    alsoome30
    Jul 11, 2012 @ 23:43 pm

    ugh the screnshot wont load!ugh the screnshot wont load! is there  anyplace where I can show you what i mean?

  • img
    alsoome30
    Jul 11, 2012 @ 23:39 pm

    Dailies Module refuses to loadAfter the last update, I won’t load for me for nothing! It’s quite annoying!  I’m posting a screenshot from in game to demonstrate what I mean. I even had dailes in my log and it was STILL doing that!

  • img
    Jun 27, 2012 @ 23:06 pm

    Better carbonite support – but different.Thanks for the code snippets, but it turns out there is a shorter way to do it, as we already collect the information in your function GenerateCarboniteMapData().I’ll put my version of the fix in tomorrow’s build.

  • img
    Jun 26, 2012 @ 17:16 pm

    WoWPro 2.2.4 – Better Carbonite support–[[The problem:
    original line 465 table.insert(cache, TomTom:AddZWaypoint(zc, zi, x, y, desc, false))
    The “zc” and “zi”  variable never filled, so when you cross a border , carbonite missdirect you in the current zone…

    The solution: I wrote some code, maybe not perfect, but work for me.
    ]]–

    — original line 456: elseif TomTom then
    — New Code for WoWPro_Mapping.lua
                local zc, zi = GetCurrentMapContinent(), WoWPro.Zone2MapID[zone].mapZone

                    if not zi then
                            WoWPro:GenerateCarboniteMapData()
                            zi = WoWPro.Zone2MapID[zone].mapZone
                    end

    — New Code for: WoWPro_Zones.lua —
    local function AddMapZoneData(zi,zone)
            if WoWPro.Zone2MapID[zone] then
                    WoWPro.Zone2MapID[zone].mapZone = zi
            else 
                    WoWPro:Print(“Zone:”..zone..” not found WoWPro Zone2MapID table!”)
            end
    end

    function WoWPro:GenerateCarboniteMapData()
        WoWPro:Print(“Generating Carbonite mapZone data…”)
            
            local here = GetCurrentMapAreaID()
            
            for ci,c in pairs{GetMapContinents()} do
                contnames[ci] = c
                zonenames[ci] = {GetMapZones(ci)}
                    
                for zi,z in pairs(zonenames[ci]) do
                            AddMapZoneData(zi,z)
                    end
            end
            
        SetMapByID(here)
            WoWPro:Print(“done”)
    end

  • img
    Jun 22, 2012 @ 0:57 am

    Addon not working from external HDDHave you only just installed the addon?If so check it’s installed correctly, open your addons folder and check if you have 1 or 6 wowpro folders.If you only have 1 (wowpro v2.2.4) open it and take the 6 folders within and put them into your addons folder.I’ve just done a check to see if the addon worked while running the game from an external hd, and for me it does, so other than the above suggestion, I can’t give you much more advice as I can’t replicate your problem.The only other possiblity is a bad clash with another addon your running, but without knowing your other addons I can’t check. 

  • img
    Kunja
    Jun 20, 2012 @ 19:25 pm

    Add-On doesn’t function if WoW is run from external HDDI am using version 2.2.4.  I run WoW off of a portable hard drive so I can use it on multiple computers.  I have other addons in my interface folder that work like they’re supposed to, the only one that doesn’t is WoW-pro.  The little circle on the edge of the map is there but left or right clicking it does nothing.  When I check the addons tab from the menu, WoW-Pro isn’t even there.  I have used this add-on on a computer without running it from an external hard drive and it worked.  It’d be really cool if I could get this working so I can take my game and my addons anywhere.

  • img
    Jun 9, 2012 @ 15:13 pm

    Jumping GuideLists: Mark IIOK, I have reproduced it, and it was blazingly obvious on inspection.
    Try this fix, if you know how patch addons!
    Otherwise, it will be fixed in the next release.

    [code]
    lfo@throne;371$ git diff
    diff –git a/WoWPro/WoWPro_GuideList.lua b/WoWPro/WoWPro_GuideList.lua
    index 9cb4c7c..a0f825b 100644
    — a/WoWPro/WoWPro_GuideList.lua
    +++ b/WoWPro/WoWPro_GuideList.lua
    @@ -184,6 +184,7 @@ function WoWPro:UpdateGuideList()
    button:SetText(iGuide[colDesc[1]])
    end
    end
    + row.GID = GID
    row:SetChecked(WoWProDB.char.currentguide == GID)
    else
    row:Hide()
    lfo@throne;372$
    [/code]

  • img
    Dracovixen
    Jun 1, 2012 @ 4:43 am

    Ackis Recipie List, Atlas,Ackis Recipie List, Atlas, Auctionator, Carbonite, Gatherer, Identity, PlayerScore, WoW ProI don’t tend to run many addons at the moment, figure when I get to raiding or such, I’ll get the necessary addons then…I have found that a complete exit of WoW and going back in will resolve the issue…until the list is resorted.

  • img
    Jun 1, 2012 @ 3:18 am

    Jumping guidelistJust a thought, are you using any other addons and if so what ones? I run quite a few (addon memory usage normally runs at 150mb+) and have never had the issue your having.It might be something that has a similar list function, or something that runs using the same ace libary functions, and is effecting our guidelist somehow.Sorry thats a bit vague, but if I can’t replicate the problem I can’t say much else. 

  • img
    Dracovixen
    May 30, 2012 @ 0:07 am

    Odd…thought I’d replied toOdd…thought I’d replied to this already…but here goes…Negative on the jumping due to completion.  I’m attempting to manually select guildes with the level range sorted…and clicking on ones I’ve done or haven’t don’t result in any predictable behaviour…I click on (alliance side) Dun Morogh (Gnome) which is second in the list…it jumps to Teldrassil…I click on Dun Morogh (Dwarf) and it jumps to Gilneas (Worgen).  I click on Teldrassil…it jumps to Dun Morogh (Dwarf).If there’s any other detail/info I can relay to assist in figuring out what’s going on with this, let me know.

  • img
    May 27, 2012 @ 22:44 pm

    Sticky Waypoints: stompedFor what it is worth, this change is now checked in.  

  • img
    May 27, 2012 @ 22:43 pm

    Selecting those pesky jumping guidesI think I know what is going on.   By default, the current guide is highlighted and selected.When you select another guide, it is activated.   If the guide is complete, then the next guide is automatically selected and loaded.  This changes the current guide, which can lead to the selection jumping around until it finds a guide that is incomplete. Please tell me you see this behaviour only on completed zones!

  • img
    May 27, 2012 @ 22:36 pm

    WoWPro_Dailies_Parser.lua line 754:attempt to index: Caught it!If you logged out with a dalies guide open and then came back on, you could trigger an error like this.Fix in the next release.

  • img
    Dracovixen
    May 24, 2012 @ 7:45 am

    Problem with guide sortingI’m hoping you can shed some light on why this issue is occurring.I click on a heading (WoW-Pro addon v 2.2.3) under the guide list.  Say I select Range, so it’s sorted by lowest level to highest level zones…helping me to find the next zone easier.The issue occurs when I click on the line for a sone.  Example – I click on the top line of the sort (in this case, Tirisfal Glades) and instead of selecting that guide, the selection jumps to a completely different guilde (in this example, Kezan).  I try clicking on the next line (Kezan in this case) and it jumps down to Azshara half way down the list instead.The only theory I have for this behaviour is that it’s still selecting the guide based on the line from the original sorting…instead of the new sorting.  It is also appearing to be nigh impossible to get the guilde back to that sorting  Even a log off and log back in still shows a different order (it does have Kezan first…however it has Durator second and will still jump ahead to Azshara)

  • img
    Apr 22, 2012 @ 18:48 pm

    Addon bugTo help us to help you, could you give us a bit more information, rather than just the error. What were you doing, what guide was loaded at the time, what faction are you, what step in the guide were you on when the error occured etc etc? The more information we have the easier (and quicker) it is for us to fix the issue

  • img
    Paxtibi
    Apr 22, 2012 @ 13:27 pm

    Bug with addon Date: 2012-04-22 12:16:32ID: 1Error occured in: GlobalCount: 1Message: …faceAddOnsWoWPro_DailiesWoWPro_Dailies_Parser.lua line 754:   attempt to index field ‘?’ (a nil value)Debug:   (tail call): ?   …faceAddOnsWoWPro_DailiesWoWPro_Dailies_Parser.lua:754:      …faceAddOnsWoWPro_DailiesWoWPro_Dailies_Parser.lua:752   (tail call): ?   [C]: ?   [string “safecall Dispatcher[1]”]:9:      [string “safecall Dispatcher[1]”]:5   (tail call): ?   …ceAddOnsArchyLibsAceBucket-3.0AceBucket-3.0.lua:118:      …ceAddOnsArchyLibsAceBucket-3.0AceBucket-3.0.lua:109   (tail call): ?   [C]: ?   [string “safecall Dispatcher[1]”]:9:      [string “safecall Dispatcher[1]”]:5   (tail call): ?   …AddOnsDataStorelibsAceTimer-3.0AceTimer-3.0.lua:166:      …AddOnsDataStorelibsAceTimer-3.0AceTimer-3.0.lua:138AddOns:  Swatter, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  AckisRecipeList, v2.3.0  Altoholic, v4.3.001  Archy, v1.8.24  AtlasLootLoader, vv6.05.04  AucAdvanced, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  AucFilterBasic, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  AucFilterOutlier, v5.13.5258.5187(5.13/embedded)  AucMatchUndercut, v5.13.5258.5232(5.13/embedded)  AucStatHistogram, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  AucStatiLevel, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  AucStatPurchased, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  AucStatSales, v5.13.5258.4838(5.13/embedded)  AucStatSimple, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  AucStatStdDev, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  AucStatWOWEcon, v5.13.5258.4828(5.13/embedded)  AucUtilAHWindowControl, v5.13.5258.5133(5.13/embedded)  AucUtilAppraiser, v5.13.5258.5241(5.13/embedded)  AucUtilAskPrice, v5.13.5258.5160(5.13/embedded)  AucUtilAutoMagic, v5.13.5258.5224(5.13/embedded)  AucUtilCompactUI, v5.13.5258.5254(5.13/embedded)  AucUtilEasyBuyout, v5.13.5258.5241(5.13/embedded)  AucUtilFixAH, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  AucUtilItemSuggest, v5.13.5258.5224(5.13/embedded)  AucUtilPriceLevel, v5.13.5258.5241(5.13/embedded)  AucUtilScanButton, v5.13.5258.5153(5.13/embedded)  AucUtilScanFinish, v5.13.5258.5153(5.13/embedded)  AucUtilScanProgress, v5.13.5258.4979(5.13/embedded)  AucUtilScanStart, v5.13.5258.5153(5.13/embedded)  AucUtilSearchUI, v5.13.5258.5254(5.13/embedded)  AucUtilSimpleAuction, v5.13.5258.5210(5.13/embedded)  AucUtilVendMarkup, v5.13.5258.4828(5.13/embedded)  Babylonian, v5.1.DEV.312(/embedded)  BadBoy, v9.000  BadBoyLevels, v2.81  BeanCounter, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  CantHealYou, v3.21  Configator, v5.1.DEV.312(/embedded)  Currency, v7.4  DataStore, v4.3.001  DataStoreAchievements, v4.3.001  DataStoreAgenda, v4.3.001  DataStoreAuctions, v4.3.001  DataStoreCharacters, v4.3.001  DataStoreContainers, v4.3.001  DataStoreCrafts, v4.3.001  DataStoreCurrencies, v4.3.001  DataStoreInventory, v4.3.001  DataStoreMails, v4.3.001  DataStorePets, v4.3.001  DataStoreQuests, v4.3.001  DataStoreReputations, v4.3.001  DataStoreSpells, v4.3.001  DataStoreStats, v4.3.001  DataStoreTalents, v4.3.001  DBMCore, v  DebugLib, v5.1.DEV.312(/embedded)  Enchantrix, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  EnchantrixBarker, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  GTFO, v4.12.3  Healium, v  Informant, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  LibExtraTip, v5.12.DEV.319(/embedded)  Mapster, v1.4.3  OmniCC, v4.3.2  Panda, v4.3.0.39  QuestLevelPatch, v1.4  Recount, v  Reforgenator, v1.3.17  SlideBar, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  Stubby, v5.13.5258 (BoldBandicoot)  TipHelper, v5.12.DEV.315(/embedded)  TomTom, vv40300-1.4.4  WoWPro, v2.2.3  WoWProAchievements, v2.2.3  WoWProDailies, v2.2.3  WoWProLeveling, v2.2.3  WowProProfession, v2.2.3  WoWProWorldEvents, v2.2.3  BlizRuntimeLib_enUS v4.3.4.40300 <eu>  (ck=b04)  

  • img
    Apr 19, 2012 @ 17:59 pm

    So how reckless are you?You could just go and edit the <WOW>WTF/Account/XXX/SavedVariables/TomTom.lua file and remove the offending entries from TomTomWaypointsMF and/or TomTomWaypoints .Guarenteed results :-).  

  • img
    Apr 18, 2012 @ 21:15 pm

    I believe the problem lies inI believe the problem lies in TomTom itself.  I was encountering the same problem.  What seems to have been happening is a rounding error where one set of values were being stored and when the deletion happened it did not get the set of values that were slightly different, so they remained in TomTom’s database.  There is a fix on TomTom development site.

  • img
    Apr 18, 2012 @ 9:31 am

    I DID delete themThanks for the reply. Unfortunately, your first tip was useless, as I already tried that (as mentioned in my above post :P). That way, the waypoints would simply reappear on the next login.I did indeed tell my TomTom to remember waypoints but I did that about 3 years or something ago and it never happened until January and then just once again a few days ago, so I don’t think that it’s an inherently broken option because usually it works just fine and the waypoints created by WoWPro get deleted when the step in question is finished.I will try to change my WoWPro_Mapping.lua but if I understand your advise correctly, that change will only be able to prevent the issue from happening again and not do anything against those “sticky waypoints” already there… I guess I will just have to try deleting my waypoints profile and recreating all my standard-waypoints from scratch *sigh*Well, if deleteing the profile helps I will save my standard-waypoints in a seperate backup profile, so that if the issue with WoWPro happens again despite the changes to the mapping.lua, I can delete the corrupted profile and import the clean backup 😛

  • img
    Apr 18, 2012 @ 0:22 am

    Sticky WaypointsYou should be able to delete them by clicking on them on the map and having TomTom remove them.If you set up TomTom to remember waypoints, then by default WoWPro (actually all) waypoints are persistent too, which is baaad.In WoWPro_Mapping.lua, change:uid = TomTom:AddMFWaypoint(zm, zf, x/100, y/100, {title = title, callbacks = WoWProMapping_callbacks_tomtom})touid = TomTom:AddMFWaypoint(zm, zf, x/100, y/100, {title = title, callbacks = WoWProMapping_callbacks_tomtom, persistent=false })and it will never happen again. 

  • img
    Apr 15, 2012 @ 21:42 pm

    Very sticky TomTom waypointsI’m having an issue related to TomTom while using WoWPro: Very occasionally the TomTom-waypoints created by WoWPro that are active when I log off will remain on the map forever, even if I delete them in a later session (when I log on the next time, they’re back again). It happened on my priest first when I was doing the Alliance Lunar Festival Guide back in January, the waypoints labelled “Wall of Text” created by the first steps in the guide are now always displayed in Ironforge whenever I log in to WoW, and yesterday it happened for the second time on my paladin while leveling in Un’Goro Crater, the waypoint in question now points me to the location of Gormashh the Glutinous for all eternity :PIt’s not a really important issue, it’s just a little annoying… I don’t really want to delete my entire waypoints profile since I have a lot of other waypoints saved, but deleting those WPs created by WoWPro just isn’t permanent. Does anyone know whether there are any other steps I could take?

  • img
    Mar 12, 2012 @ 1:25 am

    A Happy you are welcome!Glad you figured it out.One of the reasons the addon works nicely is that all the developers use it.Whenever I try do to something, I stop and think “Where is the guide for this?”.Enjoy!

  • img
    JTwigg978
    Mar 9, 2012 @ 22:52 pm

    Thank you!Thank you so much. I went a month without the addon, and i could not stand it! I was leveling up so slow. But i found out that this whole time, my addon has been in a wrong folder. It wasnt in the folder for windows 7, it was like “Program files(89x)….”  or something like that. But i have it now. So thank you!

  • img
    Feb 26, 2012 @ 3:22 am

    dependency missingOk, 1st check your WoW install folder, if you have WOTLK and/or Cataclysm folders you will need to install the addon into their interfaceaddons folders to. Also If you’re using Vista/W7 have a read of this more in depth addon faq on the blizzard forum, paying attention to the vista/w7 specific bits http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/1536706542I did answer your post in the chatroom, but there it just sounded like you were using an older (pre 2.2.#) version of the addon. As it now seems that chatroom guest 6348 was also you i’ll repost my chat from the chatroom: close WoW, open …World of WarcraftInterfaceAddOns folder, delete all wowpro folders, redownload and extract the full addon into your addons folder. Then delete all wowpro saved variables found within these folders …World of WarcraftWTFAccount#account name#SavedVariables and …World of WarcraftWTFAccount#account name##server name##character name#SavedVariables. The 1st folder is account wide settings, the 2nd is character specific settings, then start the game.You will still need either tomtom or carbonite however.If you use an addon updater (eg curse client, mmo minion etc) tell it not to update wowpro as only trial versions are hosted on other sites

  • img
    JTwigg978
    Feb 26, 2012 @ 2:13 am

    Dependency Missing?Whenever i start up the game, in the character menu, the addons file doesnt show the “WoW-Pro” folder or “Wow-Pro_Leveling”? It is in the folder outside of the game though. It detects the other folders though, like the “WoW-Pro_Professions”, and “WoW-Pro_Dailies”. Any ideas on  how to fix it, besides redownloading the game again? Already tried that.

  • img
    scorp
    Feb 1, 2012 @ 5:03 am

    Pauses / HickupsI recently noticed a really annoying intermittent pausing in the game… Then I noticed it happened every time ANYONE in the party looted a corpse… a little troubleshooting (took a while) and I narrowed it down to WoW-Pro.It seems worst when an achievement guide is loaded I.E. Lunar festival – nearly one second pauses… Other achievement guides give Shorter pauses… leveling guides seem good… If there are pauses they are not noticeable…I’m not sure if its really a bug or just a delay in accessing “achievement” info from the client/server.Also… the curse “Trial” update was annoying… can you either remove it from curse or upload the real client so curse doesn’t wipe the full install. Thanks…Other than that … LOVE THE ADD-ON GUYS… Keep it up 🙂 P.S.   I have pretty good eyes but your CAPTCHA SUCKS… lol

  • img
    Jan 24, 2012 @ 22:48 pm

    Blah, thanks.  Goes to showBlah, thanks.  Goes to show you, shouldn’t write a guide when you’re tired.

  • img
    Jan 24, 2012 @ 21:13 pm

    Anticipation!Download https://github.com/Jiyambi/WoW-Pro-Guides/blob/master/WoWPro/WoWPro.lua and overwrite your copy.Sign on to your toon  and turn on the debugging logging:/run WoWPro.DebugMode = trueDo your thing with the quest stepping acting up and then exit the game.Send me a copy of your /Applications/World of Warcraft/WTF/Account/####/SavedVariables/WoWPro.lua file and I’ll see if I can guess what is going on.  I’ll PM you my email address.

  • img
    Jan 24, 2012 @ 18:41 pm

    Addon reacting too quickly?This concerns a guide I’m writing for the Molten Front Dailies at the moment. The player has to decide whether to do the dailies for Shadow Wardens or Druids of the Talon by doing a lead-in quest for either side, upon which the other quest becomes unavailable. Of course the guide is meant to show only the steps for the side the player chooses. I did this by tagging all the appropriate steps with a PRE pointing to the first quest, the one which decides which side the player chooses. It’s all working fine since the recent revision of the Daily Module, however I’ve noticed something funny: When I hand in the quest that all the following steps use as their PRE, the guide immediately jumps to the next step without such a tag until I accept any quest, reload the guide or do anything else that causes the addon to update its guide again. It seems to me like the addon jumps to the next step too quickly, so that the lead-in quest is not yet marked as completed within WoW when it does.

  • img
    Jan 24, 2012 @ 11:36 am

    Issues in Lunar Festival Elders Guide (Alliance)OK, I have fixed the targeting issues in the guide and made Hendo72’s fixes.If you want the source code now, go to https://wow-pro.com/wiki/lunar_festival_alliance and update yourself.I’ll cut another update after I test the changes myself this afternoon.

  • img
    Jan 24, 2012 @ 11:19 am

    Coordinate issue in Lunar Festival Elders Guide (Alliance)Version 2.2.0B WoWPro_WorldEventsAllianceLunarFestival.lua -> Line 131 R Undercity|N|Head towards Undercity.|QID|8648|M|66.4,37.8|Z|Tirisfal Glades|Once you have gotten Graveborn the Elder in Brill, you are then told to head towards UC. The coordintes that are given actually lead you in the opposite direction. You end up at Brightwater Lake.The correct coordinates are 61.9,65.1. These coordinates will bring you to the front door of Ruins of Lordaeron.EDIT:I also found an issue with the next step in the guide after the UC elder. There are no coordinates to set a waypoint with and the zone is incorrect.Line 133 should be: R The Sepulcher|N|Run out very quickly and head to The Sepulcher.|QID|8645|M|49.4,38.0|Z|Silverpine Forest|

  • img
    Jan 23, 2012 @ 6:21 am

    Typo in WoWPro_Mapping.luaThere is a typo on line 211. “Darnassis” should be “Darnassus”I corrected mine and the warning message is gone from the chatbox.

  • img
    Jan 20, 2012 @ 20:59 pm

    Care to Share?Let us know what went wrong so we can remember to remind someone else then next time :-).  

  • img
    Cashewnut
    Jan 20, 2012 @ 5:32 am

    Difficulty loading addonI had this addon working for a week on multiple characters and was absolutely loving it.  I got on again after a couple days off, and it’s not working anymore.  I restarted my computer, reinstalled the addon, etc., and now when I start WoW, it says the WowPro dependency is missing (even through it’s right where it belongs in the directory on my computer), but it sees the other pieces for the addon.  It’s like the WowPro folder isn’t loading correctly while the rest of the pieces are.  Any ideas?Nevermind…figured it out 🙂

  • img
    Nov 28, 2011 @ 18:52 pm

    Total loss of WoW-ProOk, check your install directory/folder for the following folders; “WOTLK” and “Cataclysm”. If you have those folders you’ll need to install any addons into their respective interfaceaddons folders for them to work correctly. Check that you’re fully extracting the addon into the addon folder, if done correctly you’ll see upto 6 wowpro folders (depending on how old the version is). Check the you’ve fully deleted all wowpro saved variables, there are more in the character folders (…world of warcraftwtfaccountaccount namesavedvariables and …world of warcraftwtfaccountaccount nameservercharactersavedvariables).

  • img
    Minera
    Nov 28, 2011 @ 0:07 am

    Total loss of Wow-pro leveling addonOk, i have been using this addon for ages and im loving it.Imagine my suprice that when i logged on tonight that it wasnt working anymore. It seemed i was using the trial version and needed to go to homepage to download the full version.Well i downloaded it from here and it still said that i was using trial version and all the guides was gone. Looked at the troubleshooting page and did the step by step to fix the problem. Deleted all my wow-pro files and restarted the computer before downloading it again from this site. Same problem. deleted again and even deleted tom tom. restarted computer and downloaded both tom tom and wow pro. Nothing . Now it even refuses to show up in my ingame addon section. I repeted the above steps and even used this link that i found using the bug report page. https://github.com/Jiyambi/WoW-Pro-Guides/downloadsNothing. even tried with a older version.what to do now?

  • img
    Nov 21, 2011 @ 22:00 pm

    Version 2.1.24C is in the ovenIt has bug fixes for looting count problems in the Dalies module and Dailies guides for Pilgrim’s Bounty.Alliance is done, Horde is being tested.

  • img
    Nov 19, 2011 @ 23:34 pm

    Updated Version tomorrow morningI’ll test the new Holiday guides and then post Sunday circa 11 AM Boston time.I’m afraid I stayed out too late Saturday night. 

  • img
    Nov 18, 2011 @ 22:02 pm

    Trial version upgrading…You need to delete the old (trial) version from your addons folder and all wowpro saved variables. The saved variables can be found inside the various sub-folders in the …world of warcraftWFT folder, dig down through all of the folders, especially the saved variables folder (…world of warcraftWTFaccountyour accountsaved variables) and any character folders (…world of warcraftWTFaccountyour accountyour realmyour charactersaved variables). Then reinstall the full version and you should be ok. If you use an autoupdater (curseclient/mmominion), tell it to ignore wowpro, as it’ll only see the trial version hosted on outside sites as the most upto date versions

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Archives