LATEST NEWS

Jame’s Alliance Leveling Guide – Kapitel I (30-40) (2.4) (Danish)

img
Apr
03

Jame’s Alliance leveling Guide – Kapitel I (30-40)

Oversættelsen

Denne guide er oversat fra engelsk til dansk. Da forskellige ord ikke er nemme at oversætte, så vil der i denne guide være ord, som forbliver engelske:

 • Mob(s) = Slang ord for monstre. 
 • Instance = Som regel et område, der kun indholder elite mobs. Dvs mobs, som kan være samme level som dig selv, men har langt mere liv/mana og kan være svære at klare alene. Instances skal oftes klares i gruppen af 5, 10, 15, 25 eller 40 mand samtidig. 
 • Quest(s) = Opgaver som du skal løse og giver gode XP (eXperience Points) når du indlevere dem igen. XP får du også for alt du slår ihjel. 
 • Grind = Grind er et udtryk for, at slå en mob ihjel/ned. Man grinder for at stige i XP og til sidst stige i level. 
 • Fligt Path (FP) = Flight Path har jeg valgt at oversætte til flyverute. 
 • Hearthstone (HS) = Med din Hearthstone kan du teleportere til den by du har bundet din HS til. Du vil igennem hele guiden blive bedt om, at bruge din Hearthstone. 
 • NPC= Non Player Character. En NPC er alle de personer i spillet, som du kan tale med. 
 • (Re)spawn = Jeg har valgt at oversætte ordet til genopstår.

 

——————————————————————————–

Ændringer

Dette er v2.0 af denne guide. Den er blevet pudset op, som nævnt i denne nyhed for at tilpasse ændringerne fra patch v2.3. Du kan stadig finde den gamle udgave af guiden her På samme tid er der lavet mange andre forbedringer:

Introduktion/Addons sektionen er opdateret
Slå alt ned på din vej reglen er fjernet med mindre du er bagud med XP i forhold til det beskrevne fremskridt i guiden
ALLE store grinding sæssioner er fjernet og erstattet af quests runder
Quests der ikke er eliter mere er blevet integreret
Nyt patch 2.3 indhold er blevet tilføjet
Kortene er lavet om og mange fejl er blevet rettet
Detaljeret kort over Shimmering Flats er tilføjet
En Dustwallow Marsh runde er tilføjet
Generel grinding er blevet formindsket og leveling skulle nu ske i et hurtigere tempo end før

——————————————————————————–

Introduktion

Denne guide starter ved level 30. Hvis du har brug for guider for at komme til denne level (fra 1-30) bør du kigge på denne side. Denne guide er ikke en opfølger til andre guider, men det vil være en fordel, hvis du har brugt Boston’s Leveling Guide, da du får mange af flyveruterne i den: Boston’s Alliance Leveling Guide.

Denne guide er optimeret til HURTIG leveling med et minimum af grinding sæssioner. Quests er vigtige, da de giver gevinster (rewards) og faktion (omdømme) og er generelt mindre kedelige end ren grindnig.

Nogle mennesker vil sige, at grinding altid er hurtigere end at queste. Dette er også rigtig i teorien, men ikke hvis du ved hvilke quest du skal tage og ikke tage, samt i hvilken rækkefølge du bør lave dem i. Med denne guide er opgaveløsningen meget effektiv og meget bedre end ren grinding. Følg hver instruktion forsigtigt og du vil selv opleve dette.

Questvalgene og rækkefølgen at lave dem i er optimeret, så du løber så lidt som muligt, og laver så meget som muligt, samt aflevere flere quest samtidig. Denne guide er meget brugbar for både gamle, som nye spillere. Jeg vil prøve at holde mængden af information, så kort som muligt, så selv guiden er optimeret til mindst mulig læsning for at spare tid! Alt i denne guide kan blive gjort alene (med mindre jeg siger anderledes). Dog kan du følge denne guide med en eller flere medspillere, da dette også vil fungere. Lad os så komme i gang!

——————————————————————————–

Generelle regler

Lige så snart du ser, at du mangler XP i forhold til fremskridtet i guiden begynder du at slå alt ned på din vej, hvilket giver XP (Gule mobs foretrækkes, mens grønne er okay, hvis de er max 3-4 levels under dig).

Brug dine talentpoints, hvor du giver mest skade. (F.eks: Priest bør speciallisere sig i Shadow Talents, Warriors i Arms/Fury, Rogues i Combat/Assassination, osv.).

Spild ikke tiden på at finde gruppe at queste med. Du kan lave alt alene der er beskrevet i denne guide.
Kun gruppér med nogen når det ikke vil være spild af tid (f.eks: at måde nogen i den anden ende af en zone for, at vise dem hvor du quester er spild af tid)

Prøv altid at logge ud i en kro eller en af de større byer når du har brug for en pause.

Hvis jeg ikke har nævnt en quest, så betyder det, at jeg betragter den som værende spil af tid, så tag den ikke i troen om, at jeg måske har glemt en quest hist og her. Det har jeg ikke. Drop heller ikke en quest med mindre jeg siger det.

Nogle gange vil jeg lave en liste over quest du bør have før du starter i et område, men det betyder ikke at jeg vil remse hele din questlog op, KUN de quests der er af interesse for os i øjeblikket.

Når jeg siger du skal binde dig til (Gøre en kro til din hjemmelokation) et sted, så er der en god grund til det og det vil spare dig for meget tid. Skift ikke din hjemmelokation med mindre jeg siger det.

——————————————————————————–

Brugbare Addons

Noget der er extremt brugbar er Ace2 updater. Download og installer denne. Programmet vil give dig en liste over addons, som alle bruger det same bibliotek (Ergo de bruger mindre ressourcer). Fra denne liste kan du vælge de addons der er af interesse for dig (Jeg downloadede Fubar quest mod, Fubar location, Cartographer, Bartender og et mod til at lave min UI se bedre ud) og programet vil installere dem alle sammen for dig. Yderligere kan du køre programet hver gang du starter spillet for at sikre dig, at dine addons er opdateret.

Side Note:
Hvis dine addons ikke bliver loaded når du starter spillet, så er du nødt til, at logge ud med din karakter til karaktervalg siden og klikke på “Addons” nederste i venstre hjørne. Derefter sætter du flueben i “Load out of date Addons”. Genstart WoW.

——————————————————————————–

Indkøbsliste:

3 stakke Wool Cloth (Level 30)

——————————————————————————–

Farvekoder:

Quests
Items
Lokationer
Quest objektiver der skal slås ned
NPCer (Non Player Caracters)
Lokationer

Level 30
——————————————————————————–

** Det vil være optimalt et binde sig til Darkshire, men hvis du ikke allerede er bundet dertil, så bare bind dig til Stormwind istedet **

Først skal vi til Forest Song i Ashenvale. Hvis du stadig er i Ironforge / Stormwind flyver du til Menethil Harbor, tager båden til Auberdine og flyver du direkte til Forest Song eller hvis du ikke har flyveruten endnu, så flyv til Astranaar og følg vejen øst indtil du kommer til Forest Song (86,47).

Når du er der tager du følgende quests :

[30] The Howling Vale
[32] Vile Satyr! Dryads in Danger!

1. Gå direkte vest fra Forest Song indtil du kommer til Xavian (78,45). Her finder du Anilia, en NPC, der ligger på jorden. Ryd området omkring hende og aflever din quest og tag opfølgeren. Nord for hender kan du se en port, der viser en vej, der går lidt ned af. Her vil være et par satyrs og den NPC vi skal slå ned: Geltharis. Han er en level 32, men han er ret nem at slå ned og kan trækkes alene, hvis du rydder området for de to satyrs foran ham. Slå ham ned og tag hans branch.

2. Gå mod syd / sydøst indtil du kommer til hovedvejen. Følg den mod vest indtil du kommer til et vejkryds ved (60,62). Herfra tager du stien mod nordøst og følger den til omkring (55,34), hvor du kan gå mod vest op i bjergene. Ved (53,37) bør du kunne se en huleindgang med Terrowolves foran. Ryd vejen indenfor (Hulen er blot en passage) og vil være i en form for dal. Ryd vejen ned, hvor du fidner en bog:

3. Højreklik på den og tag tilbage til Forest Song. Aflever begge quests og tag opfølgeren [30] Velinde Starsong fra Sentinel Melyria Frostshadow.

Flyv tll Auberdine (Nightelves kan flyve til Rut’theran Village med det samme, da vores destination er Darnassus). Derfra tager du båden fra den nordlige havn til Rut’theran Village. Gå til Darnassus og følg stien til Warrior’s Terrace. Der vil være et blåt spørgsmålstegn på dit minikort. Du kan aflever din Wool Cloth her, som du købte tidligere, så du kan stige i XP og og omdømme med Darnassus. Du kan også gøre dette i andre byer. Brug dette som et middel til at indhente nødvendig XP, hvis du får brug for det. Jeg har ikke inkluderet dette, som et krav udover den første Wool Cloth aflevering, da det er ret dyrt.

Når du er klar følger du stien til Thyn’tel Bladeweaver, aflevere din quest og tager opfølgeren. Tag herfra til Tradesmen’s Terrace.

Ved (62,82) finder du en kiste du åbner og tager indholdet fra. Tag tilbage til din sidste NPC og aflever questen. Tag opfølgeren.

Vi skal ud på en længere rejse og samt samle på flyveruter (flightpaths) kombineret med lidt questing. Dette vil tillade os at sætte skub i resten af guiden og undgå grinding. Hvis du ikke har lyst til at løbe rundt i øjeblikket, så kan du blot bruge Jame’s originale grinding områder (check “grinding runden” forneden) og grinde dig vej til 31. Det er vil uden tvivl være hurtigere, hvis du har restet bonus, men det vil tage dig længere tid at komme til bestemte flyveruter senere i quiden.

== Alternativ grinding runde ==

Kort fortalt: Tag til Theramore med båd. I Theramore tager du den nye flyverute og gå ind i kroen. Gør dette til din hjemmelokation.

Derefter tager du til Thousand Needles.

I detaljer: Fra Ironforge tager du flyveruten til Menethil Harbor. Hvis du ikke allerede har det skal du tage til Wetlands og derfra løbe til Menethil Harbor. I Menethil Harbor tager du båden til Theramore (Det er båden, der stopper på den sydlige mole). I Theramore finder du Gryphon Masteren og tager flyveruten. Derefter går du til kroen og taler med kroherren og gør Theramore til din hjemmelokation.

Herfra går du igennem Dustwallow Marsh ved at følge vejen nordvest og derefter syd til Barrens. Når du kommer til Barrens og løber du derfra syd mod Thousand Needles og tager liften ned (Angrib ikke vagten, men bare løb forbi ham og tag elevatoren ned og bliv ved indtil han droppe dig).

I Thousand Needles går du mod vest indtil du kommer til grænsen ved Feralas og Alliance forposten: Thalanaar (5,17). Tag flyveruten.

Gå sydvest langs bjergsiden og forsæt indtil du kommer til Roguefeather Den (27,51). Nu er det grinding tid! Bare rolig. Der vil være masse af quests herefter, men du bliver nødt til at grinde her indtil følgene to mål er nået:

 • Du er blevet level 31+
 • Du har fået 25 Vibrant Plumes

Harpierne er lvl 28-30, dropper penge og Silk Cloth. Der er masser af dem og de genopstår hurtigt. (Sikre dig, at du slår de Harpier ned, som er forneden og dem som er i hulen du finder oppe af bjerget). Med de 25 Vibrant Plumes kan du få 60 billetter ved Darkmoon Faire og du kan bytte 50 Tickets for en 14 Slot taske, hvilket er et stort plus ved denne level (Med mindre du er en twink). Desværre er Darkmoon Faire ikke altid i nærheden, så læs denne Darkmoon Faire Necklace Guide for at vide hvornår Darkmoon Faire vil være tilstede Indtil da så læg dine Vibrant Plumes i bank. Hvis du ikke ønsker en taske, så kan du enten sælge dem på AH (de sælger godt) eller gemme dem til din fremtidige epic halskæde.

== Slut på alternativ grinding runde (Hvis du lavede denne kan du gå direkte til level 31) ==

Sælg alle dine grå items, lær nye talenter og gør dig klar til at tage til Rut’theran Village og flyv til Forest Song. Forlad landsbyen mod syd og følg hovedvejen mod vest indtil (67,71), hvorefter du følger stien mod syd. Ved grænsen til Barrens skal du løbe forbi horde vagterne uden at blive opdaget:

Hvis du går rundt om den venstre grænse, så er der en falden træstamme, som du kan hoppe over og der er ingen vagter i syne.

Gå mod sydøst indtil du kommer til Ratchet (Vær forsigtig og gå en lang cirkel uden om Crossroads. Ved Ratchet tager du flyveruten og går til havnen, hvor du afleverer din quest hos Warfmaster Dizzywig, samt tager opfølgeren og tag båden til Booty Bay. Der afleverer du din quest hos Caravaneer Ruzzgot og tager opfølgeren. Tag flyveruten (som du finder på øverste etage i bygningen ved siden af kroen) og brug din hearthstone (Hvis du bundet til Stormwind flyver du til Darkshire).

Aflever din quest hos Clerk Daltry og tag opfølgeren. Tal med Jonathan Carevin, aflever din quest og tag opfølgeren. Hvis du har lavet nok af Darkshire’s quests før guiden bør du kunne få questen [31] Worgen in the Woods (3. del i en questlinje) fra Calor. Hvis du ikke kan få den, så skal du grinde omkring 5000 XP senere (eller nok til du dinger 31, alt afhængig af hvor meget XP du allerede har. Det ser vi på senere).

Følg vejen mod syd og gå mod hulen ved (73,75). Her finder du Worgens, som du skal bruge til en af til din quest. Ryd vejen ind i hulen, men pas MEGET på når du nærmere dig, da Gutspill (level 32) indenfor har en ENORM aggro rækkevide, som iøvrigt kommer med en vagt, så sikre dig at du rydder området omkring hulen først, spis og drik og få fuld liv/mana, samt ha’ dine cooldown talenter klar, samt en potion, hvis det er muligt. Først nu bør du tage de mobs indenfor.

Ryd din vej ned i hulen indtil du finder en bunke, der ser således ud:

Tag den og kæmp dig ud igen og sikre dig, at du har slået nok mobs ned til du har klaret [31] Worgen in the Woods før du tager tilbage til Darkshire (Sikre dig at du ikke er mere end 10k XP væk fra at dinge). Hvis du ikke allerede har taget questen i første omgang, så grind her indtil du er 5k XP fra at dinge 31.

I Darkshire afleverer du [31] Worgen in the Woods og tager opfølgeren, hvilket du aflevere hos Jonathan Carevin. Aflever også din anden quest og tag opfølgeren. Flyv til Menethil Harbor. Herfra tager du båden til Auberdine og derfra flyver du til Darnassus. Tag tilbage til Warrior’s Terrace og aflever qusten.

Tillykke med Level 31.

Level 31

——————————————————————————–

Til Dem der er i Darnassus:

Fra Darnassus tager du tilbage til Auberdine og videre med båden til Menethil Harbor. Tag båden videre til Theramore, og gør kroen til din hjemmelokation og tag flyveruten.

Sælg og reparér m.m.

Flyv til Ratchet og gå mod sydvest indtil du kommer til vejen. Følg vejen hele vejen mod syd. Når du ser liften der går ned til Thousand Needles venter du med sikker afstand fra den højre lift indtil den er lige ved at klar, hvorpå du hopper på den. Dermed går den ned med det samme og du slipper for, at Horde vagterne slår på dig for længe. Følg stien sydpå fra liften indtil du kommer til vejkryds. Følg vejen mod øst/sydøst hele vejen til Shimmering Flats. I midten af den lille ørken finder du Mirage Raceway.

For dem som grinderede på harpierne:

Gå øst indtil du kommer til Mirage Raceway i Shimmering Flats(80,77).

———-

Tag følgende quests:

[30] Hardened Shells
[30] Salt Flat Venom
[30] Load Lightening
[31] Rocket Car Parts
[31] Hemet Nesingwary Jr.
[33] A Bump in the Road
[36] Wharfmaster Dizzywig

Du kan finde alt du skal bruge for at fuldføre disse quest rundt om racerbanen. På kortet foroven finder du lokationer, hvor questmobs er ret koncentreret. (Tak til Jimjimjimmy for denne del). Forsæt med at slå alt ned ved disse lokationer indtil du har fuldført alle quest indtil du har 10 Turtle Meat.

Udgå level 35 skildpadder, da de er orange og måske vil værde for svære.

Sælg ikke Turtle Meat, men læg dem i banken eller i dine tasker, hvis du har plads.

Aflever alle dine quests og tag følgende opfølgere:

[37] Goblin Sponsorship
[35] Martek the Exiled

Hvis du ikke er blevet level 32 endnu, så grind på mobsne i området (skildpadder, gribbe, m.m.) indtil du rammer level 32.

Level 32
——————————————————————————–

Før du forlader området går du sydpå til zonen Tenaris. Gå til Gadgetzan og tal med Gryphon masteren på den anden side af byen og tag den nye flyverute.

Hearthstone til Theramore og sælg junk og reparér.

Hvis du har flyveruten til Ratchet, så flyv dertil, hvis ikke, så gå du af Theramore og følg vejen nordvest og derefter syd mod Barrens. I Barrens går du mod nord og derefter øst til Ratchet. Tal med Gazlowe i Ratchet og tag opfølgeren [37] Goblin Sponsorship. Tal også med Wharfmaster Dizzywig ved molen og tag opfølgeren [36] Parts for Kravel

Tag båden til Booty Bay. I Booty Bay ved molen taler du med Wharfmaster Lozgil og tager opfølgeren. Derfra går du til kroen i Booty Bay og gør den til din hjemmelokation.

Oven på kroen lige udenfor på balkonen finder du Baron Revilgaz. Aflever din quest og tag opfølgeren. Herfra tager du til Stormwind via flyveruten og lære nye talenter (for rogues er der en træner i stuen i kroen). Besøg AH, reparer, sælg grå items, køb 4 stakke mad/drikkelse.

For det første tager du alle quest du kan få i Booty Bay. Derefter flyver du til Darkshire og følger siten sydpå indtil du kommer ind i zonen Stranglethorn Vale. Ved (37,3) finder du Rebel Camp. Tag flyveruten og alle quests du kan der. Husk også [32] Supplies to Private Thorsen.

Når dette er gjort følger du vejen syd på ind i Stranglethorn Vale indtil du krydser en bro. Lige efter du har krydset broen hopper du ned mod nordvest. Du burde allerede kunne se Nesingwary’s Camp (35,10). Aflever [31] Hemet Nesingwary Jr..

Tag questen [30] Welcome to the Jungle fra Barnil Stonepot og aflever den hos Hemet Nesingwary Jr. Dette åbner en masse nye quests. Tag dem alle pånær [40] The Green Hills of Stranglethorn.

Du skulle gerne have følgende quests:

[31] Supply and Demand af Drizzlik i Booty Bay.
[31] Panther Mastery af Nesingwary Camp.
[31] Tiger Mastery fra Nesingwary Camp.
[32] Investigate the Camp af Krazek i Booty Bay.
[33] The Second Rebellion af Sergeant Yohwa ved Rebel Camp.
[34] Bad Medicine af Sergeant Yohwa ved Rebel Camp.
[34] Raptor Mastery fra Nesingwary Camp.
[35] Bloodscalp Ears af Kebok i Booty Bay.
[35] Singing Blue Shards af Crank Fizzlebub i Booty Bay.
[36] Hostile Takeover af Kebok i Booty Bay.
[36] Parts for Kravel af Wharfmaster Dizzywig.
[37] Krazek’s Cookery af Corporal Kaleb ved Rebel Camp.
[37] Goblin Sponsorship af Baron Revilgaz fra toppen af Booty Bay Kroen.
[37] The Stone of the Tides af Baron Revilgaz i Booty Bay, Forquest til denne fås af Krazek i Booty Bay.
[41] Scaring Shaky af “Sea Wolf” McKinley i Booty Bay.

Ingen grund til at tage ‘ Green Hills of Stranglethorn’-questen endnu (Den med kapitlerne), da den blot vil ligge og fylde i din questlog. Du vil stadig kunne fuldføre hvert kapitel når du får de rette sider. Så mens du jæger, så hold godt øje med dem her:

1. Slå de River Crocolisks ned, som du finder langs floden i den nordlige del af Stranglethorn Vale indtil du finder 2 Large Crocolisk Skins. Mens du søger efter krokodiler kan du også slå Young Tigers ned tæt ved floden til din Tiger Mastery quest.

2. Slå 10 Young Tigers (eller så mange du mangler)
Tigerne kan nemmeste findes mod syd eller omkring Nesingwary Camp.

3. Slå Young Panthers ned. De findes for det meste på den anden side af floden mod øst. (41,10).

4. Gå længere mod nordøst til Kurzen Camp (44,11) og slå 15 Kurzen Jungle Fighters ned foruden Kurzen Medecine Men indtil du har fået 7 Jungle Remedies (Dette kan godt tage langt tid). Du har også brug for en Fern Extract fra en af bunkerne med kasser, der er spredt udover Kurzen Compound.

5. Når alle 4 quests er klaret tager du tilbage til Rebel Camp og aflevere 2 af questne (Men ikke ‘ Supply and Demand’, som du aflevere senere), samt tager opfølgeren : [38] Special Forces..

6. Ved Nesingwary Camp, aflevere du dine quests, samt tager opfølgerne:

[33] Tiger Mastery
[33] Panther Mastery

7. Gå vest til du kommer til en højslette (30,9). Her finder du både Panthere og Tigere. Slå 10 ned af hver.

8. Længere mod sydvest på højsletten finder du Stranglethorn Raptors, Slå også 10 af dem ned

9. Gå mod syd og ned af højsletten indtil du kommer til trolle lejren Bal’lal Ruins (29,20). Saml 15 Bloodscalp Ears fra trollene her. Vær forsigtig hvis du er en meleeklasse, da de går amok (enrage) og virkelig slår hårdt det sidste stykke inden de dør. Hvis du ikke finder nok trolle der, så er der endnu en lejr nordøst ved Tkashi Ruins (33,15). Når de er færdig bruger du din hearthstone til Booty Bay. Aflevere alle dine løste quests og tag opfølgerne.

Reparér og sælg junk.

Flyv til Rebel Camp og løb derfra til Nesingway Expedition Camp og aflever alle dine quests. Dette skulle gøre dig til 33.

Tjek om du kan fuldføre nogle af kapitlerne til Stranglethorn pages questsne samtidig og aflevere dem, hvis du har:.

Kapitel I: side 1,4,6,8
Kapitel II: side 10,11,14,16
Kapitel III: side 18,20,21,24
Kapitel IV: side 25,26,27

Level 33
——————————————————————————–

10. Løb mod sydvest indtil du kommer til bredden og følg denne mod nord indtil du støder på Crystal Spine Basilisks. Hvis du løber tør for Basilisks, så er der flere på et lavere niveau mod øst langs bredden. Hvis der ikke er nogen basilisks, så bare slå nogle trolle ned indtil de genopstår. Slå basilisks ned indtil du har fået 10 Singing Crystal Shards.

11. Efterfølgende tager du en svømmetur mod vest indtil du kommer til øen ved (21,22). Du bliver nødt til at gå ind på midten af øen før du kan fuldføre [37] The Stone of the Tides, men pas på de lvl 37ish elementals der er på øen.

12. Sælg dine grå item ved forhandleren i Nesingway Camp, hvis du har brug for et og løb til Rebel Camp. Flyv til Booty Bay.

13.I Booty Bay aflever du :

[35] Singing Blue Shards i stuen i Booty Bay kroen.
[37] The Stone of the Tides på øversten etage i Booty Bay kroen hos Baron Revilgaz.

Tag opføglerne:

[36] Hostile Takeover
[36] Some Assembly Required
[37] Water Elementals
[41] Venture Company Mining

Flyv til Menethil Harbor.

1. Herfra følger du vejen øst intil du kommer til et vejkryds. Gå derfra mod nord indtil du kommer til en lejr med dværge, der har et par quests. Tag alle tre quests og begynd din kamp ind i fortet foran dig. Lige fra starten finder du masser af Dark Iron Dwarves. Indenfor i bygningen finder du alle de andre mons du skal bruge.

2. Når [30] The Dark Iron War er fuldført går du mod sydøst langs bjergsiden indtil du kommer en lejre. Her finder du Balgaras the Foul længst mod sydøst i lejren. Slå ham ned og tag hans øre.

3. Løb tilbage til Dwarven Camp og aflevre begge quests.
Løb mod nord over broen og ind i Arathi Highlands. Halvvejen over brugen ser du en indtil til højre. Gå ind og ned af trapperne (Hav fuld liv/mana). I bunden finder du et lig med et spørgsmåltegn. Aflever din quest og tag opfølgeren .

4. Løb tilbage til Dwarven Camp og aflevering din quest hos Khag Garmason. Gå tilbage over broen og derefter til højre over træbroen. Her finder du en lejre med dværge og en vogn med tønder i midten, der ser således ud:

Ryd vejen til vognen og saml den op, løb tilbage til Dwarven Camp i Wetlands og aflevere questen, samt tag opfølgeren.

Denne gang krydser du broen for sidste gang og følger stien ind i Arathi Highlands inden til du kommer til Refugee Pointe. Tag flyveruten der og aflevere løste quests.

Reparér, sælg junk og løb ud af lejren og tilbage til hovedvejen. Følg den vest/nordvest indtil du kommer til Hillsbrad Foothills. Herfra følger du vejen mod øst/nordøst indtil du kommer til en nr. 2 vejkryds. Herfra løber du mod syd til Southshore.

Tag de to quests: [29] Missing Crystals og [30] Down the Coast.

1. På den vestlig bred, som er lige ved siden af Southshore finder du de murlocs du har brug for at fuldføre [30] Down the Coast.

2. Når du har klaret denne går du tilbage til Southshore og derfra følger du vejen til vejkrydset. Følg vejen mod det næste vejkryd, hvor du finder et halvt ødelagt tårn (56,36). Ryd vejen indenfor og tag den uåbnede kasse.

Løb tilbage til Southshore og aflever begge quests. Tag ikke opfølgerne endnu. Du skulle nu gerne være level 34. Hearthstone tilbage til Booty Bay.

level 34
——————————————————————————–

Siden du nu er level 34 kan du tage tilbage og lære dine nye talenter, hvis du har lyst. Det nærmeste er Stormwind via gryffon. (Med mindre du er rogue, da der er en Rrogue træner i stuen af Booty Bay kroen).

Mens du er på gryffonen (eller i Booty Bay), så spørg i ‘general channel chat’, hvis nogen har nogen af de sider du har brug for og byt nogle af de ekstra sider du har med dem du mangler eller blot køb dem. De går for 10-15s i gennemsnit. Du kan også kigge på Booty Bay’s auktions hus for de manglende sider. Jeg foreslår du køber dem selvom de er overprissat (Tilbyd 20-30 Sølv for hver side og du burde få dem hurtigt). Jo før du fuldføre questene jo bedre er det for din taskeplads . Uanset hvad, så er det kamptid igen!

1. Når du er klar, så flyv til Rebel Camp. Løb mod syd/sydvest til området nord for Grom’Gol Camp. Her finder du rigelig med Lashtail Raptore. Slå alle dem ned du skal bruge for at fuldføre din quest.

2 & 3. Når du er færdig med raptorene løber du til floden mod øst og søger efter Snapjaw Crocolisks langs bredden. På samme tid kan du begynde, at gå ned mod Venture co. Camp ved siden af Lake Nazferiti og slå Geologists ned der (44,20). De dropper “tumbled crystals” du skal bruge til [36] Hostile Takeover. Du finder krokodiler på begge sider af floden hele vejen rundt om Lake Nazferiti og hele vejen ned til Mizjal Ruins. Forsæt med at slå Goblins og Crocolisks ned indtil du har klaret begge quests.

4. Når du er færdig løber du mod nordøst indtil du kommer til området melem Bal’al Ruins og Tkashi Ruins (33,15). Her finder du Elder Stranglethorn Tigerere, som du slår 10 ned af.

5. Herefter tager du tilbage til Nesingwary Camp og afleverer

[35] Tiger Mastery
[36] Raptor Mastery

Tag opfølgerne og fuldfør alle kapitelquests du har, så du kan frigive noget plads i dine tasker.

6. Løb mod nordøst indtil du kommer til Kurzen Camp, men denne gang løber du direkte mod hulen og slår Commandos og Headshrinkers ned. Pas på Commandos, da de er stealthere.

7. Når du er færdig løber du mod sydvest, hvor du finder Sin’dall. Sin’dall er på toppen af bakken ved (31,17) lige i midten af Bal’al og Tkashi ruinerne. Det kan sagtens klares alene some lvl 34, men bare sørg for at dine lange cooldowns talenter er klar.

Tag tilbage til Nesingway Expedition Camp og aflever dine quest. Forsæt til Rebel Camp og aflever dine quests, samt tag opfølgeren [38] Kurzen’s Mystery. Hearthstone eller flyv til Booty Bay og aflever dine quests, men tag ikke nogle af opfølgeren. Tag dit ‘turtle meat’ fra banken og flyv til Southshore.

Tag alle quests i Southshore og du burde have :

[32] Farren’s Proof
[33] Hints of a New Plague?
[33] Syndicate Assassins
[34] Costly Menace
[36] Crushridge Bounty

[31] Soothing Turtle Bisque, som du har klatet med det samme fordi du allerede havde de 10 Turtle Meat. Du kan købe Soothing spices fra købmanden ved det første hus til højre når du går ind Southshore fra den nordlige side.

Glem [34] Bartolo’s Yeti Fur Cloak med mindre du er Leatherworker eller har en Leatherworker ved, som kan lave Hillman’s Cloak. Du kan købe en Bolt of Woolen Cloth på AH eller spørg en tailor.

Når du er klar, så gå til den vestlige bred og slå murlocs ned igen. Slå dem ned indtil du har fået :

 • 10 murloc hoveder
 • Er 3k XP (eller mindre) væk fra level 35

Når dette er gjot går du tilbage til Southshore, afleverer dine quests og tager opfølgerne. Tal med Marshal Redpath i Southshore, tag opfølgeren og tal med Lieutenant Fahren igen. Tag opfølgeren [32] Stormwind Ho!.

Tillykke med level 35.

Level 35
——————————————————————————–

Sælg og reparer (Der er en armorsmith bag ved det lille hus ved siden af kroen), gør kroen til din hjemmelokation.

1. Tid til at jage Nagas. Dem du har brug for er på den østliste bred til højre for byen. Slå 10 Daggerspine Shorehunters og 10 Daggerspine Sirens ned og tag tilbage til Southshore og tal med Lieutenant Farren igen. Tag opfølgeren [32] Reassignment.

2. Flyv til Refuge Pointe (Arathi Highlands). I Refuge Pointe tager du questen [36] Worth its Weigh in Gold fra Apprentice Kryten.

3. Løb mod sydøst indtil du kommer til Go’Shek Farm (60,53) og find en NPC ved navn Quae, hun står og kigger ud over Go’Shek Farm fra den nordvestlige skrænt. Tal med hende og tag opfølgeren [36] Hints of a new Plague?. Du skal finde og slå en Forsaken Courier ned, samt tage Sealed Folder fra han.

4. Kort fortalt: Forsaken Courier vandre omkring Go’Shek Farmen hele vejen op til væggen ved Hillsbrad Foothils. Han er level 35 og har ikke så meget liv, men han har 4 level 35 livvagter. Find en måde at slå ham ned på og tag hans Sealed Folder. Det kan godt gøres solo. Jeg har gjort det med 5 forskellige klasser og hørt andre spillere gøre det samme. For vejledninger til, at slå Ccourieren ned med forskellige klasser, læs nedenfor.

I Detaljer: Nu skal du finde Forsaken Courier. Han vandre rundt ved Go’Shek Farm og hele vejen op til væggen til Hillsbrad Foothils. Han har 4 livvagter, alle på level 35.
Der er mange måde at slå ham ned, selv level 35 alene.

Warrior: Charge courrieren, brug Retaliate, brug Intimidating Shout, slå Courier ned hurtigt og tag hans Sealed Folder og løb væk.
Mage: Brænd ham hurtigt ned. Start med maks rækkevide og brug Pyroblast, hvis du har den og brug Frost Nova for at låse vagterne fast, forsæt med at få Courrieren ned. Brug en Health Potion, hvis det bliver nødvendigt
Rogue: Du kan tage Courier alene. Brug Distract, så kun en af vagterne stopper og resten forsætter videre. Slå vagten ned og brug en bandage eller spis. Gentag dette indtil Courieren er alene og tag ham ned. Du kan også bare løbe ind i bunken, bruge Evasion og slå courieren hurtigt ned før evasion løber ud.
Warlock og Hunter: Send dit pet ind og slå Courrieren ned så hurtigt som muilgt, mens dit pet dør.
Priest: Powerword:Shield og Renew på dig selv ved max rækkevide, start med Smite, så Mind Blast, mens mobsne løber mod dig og så Shadow Word:Pain. Livvagterne bør være over dig nu, så brug Psychic Scream og forsæt med, at kaste Mind Flay / Mind Blast på Courrieren.
Paladin: Bare gå op til Ccourieren brug dine uovervindeligs talenter.

Der skal være en måde for alle klasser kan klare dette som level 35, brug lidt kreativitet, potions og dine lange cooldown talenter. Hvis du ikke kan klare det, så prøv at få en til at hjælpe dig.

Så snart du har fået Sealed Folder fra Forsaken Courier løber du tilbage til Quae (60,53). Aflever questen og tag opfølgeren [37] Hints of a new Plague?, hvor du skal eskortere Kinelory.

Brug følgende råd under ekskorten: Gå altid bag Kinelory. Når et mob har aggro på hende, så hjælp hende med at klare dem en af gangen. Sikre dig at de ikke løber for langt væk. Kinelory er en rimelig god tank og kan også heale sig selv lidt. Hvis du lader hende gå forrest og ikke lader “løberne” tillade forstærkninger, så er questen ret nem.

5. Når du har klaret denne, så tal med Quae og tag opfølgeren. Herfra går du sydøst om Go’Shek Farmen til trolle byen (63,65).

Slå trollene ned indtil du har 10 Tusks. Slå Witch Doctore ned indtil du har 4 Medicine Pouches. Yderligere inden i byen og lidt mod syd (68,75) finder du en hule. Indenfor finder du Witherbark Shadow Hunters og husk at tage Hunter Knife, som du mangler for at fuldføre questen.

6. Når du er færdig løber du tilbage til Refuge Pointe i Arathi og aflevere trolle questen.

Hearthstone til Southshore og tal med Phin Odelic og fuldfør questen “Hints of a New plague”.

Sælg og reparer.

1. Gå mod nord og følg vejen nordpå indtil du rammer zonen Alterac Mountain (96,47). Lidt længere oppe til højre finder du Soferan’s Naze (58,67). Ryd Syndicate lejren og i midten af lejren står et bord med et pergament ved navn “Syndicate Documents”. Højreklik på et af dem og tag de to quest [34] Encrypted Letter og [34] Foreboding Plans.

2. Løb mod nordvest mod de snefyldte bjergsider, hvor du finder masser af Crushridge Ogres, som dropper de
Dirty Knucklebones du har brug for.
Når du løber tør for ogre kan du løbe mod sydvest, hvor du finder et område kaldet “Corrahn’s Dagger” (47,76). Her slår du Syndicate Footpads og Syndicate Thieves ned, samt de Mountain Lions og Hulking Mountain Lions du finder. Jeg foreslår du går frem og tilbage mellem disse områder, så snart du løber tør for mobs. Gør dette indtil dine quest med Ogre og Syndicate er fuldførte. Der er flere løver længere mod vest i området “The Headland” (38,55).

3. Du burde være tæt på level 36 nu (Ikke mere end 5k XP væk). Hvis det ikke er tilfældet, så grind her indtil du har den mængde XP tilbage og så tilbage til Southshore.

Aflever de 5 quests i Southshore. Tag opfølgeren [34] Letter to Stormpike fra Loremaster Dibbs. Tag ikke de andre opfølgere.

Tillykke med level 36.

Level 36
——————————————————————————–

Tag en gryphon til Ironforge og løb til Hall of explorers nordøst for Gryphon masteren og tag questen [33] Reclaimers’ Business in Desolace fra Roetten Stonehammer. Aflever samtidig questen [34] Letter to Stormpike hos Prospector Stormpike i Hall of Explorers og tag opfølgeren.

Flyv til Stormwind.

Reparer, sælg junk og træn nye talenter. Husk også at aflevere [32] Reassignment hos Major Samuelson i Stormwind Keep. (72,16)

Flyv to Rebel Camp. Løb sydvest og svøm over på øen med Water Elementals, som vi var ved tidligere i guiden. Slå Water Elementals ned indtil du har 6 Water Elemental Bracers. Når du er klar, så løber du tilbage til Rebel Camp og flyver til Booty Bay. Aflever questen hos Baron Revilgaz over kroen. Tag opfølgeren [37] Magical Analysis. Hearthstone til Southshore.

I Southshore afleverer du [34] Further Mysteries hos Magistrate Henry Maleb. Husk også questen [36] Noble Deaths nu du er der.

1. Løb til Alterac Mountains og følg stien nordpå og derefter nordøst ved det første kryds. Du burde komme til landsbyen Strahnbrad. Slå alt ned indtil du har 7 Alterac Signets.

2. Når du er færdig følger du stien markeret på kortet ovenfor indtil du kommer til Dalaran. Ved (18,75) finder du Archmage Ansirem Runeweaver. Aflever din quest og tag opfølgeren og løb tilbage til Southshore. Aflever [36] Noble Deaths hos Magistrate Henry Maleb og flyv til Ironforge.

Gør Ironforge til din hjemmelokation.

Sælg skræld og ophob nyt lager af mad og drikkelse. Når du er klar flyver du til Booty Bay. I Booty Bay afleverer du [37] Ansirem’s Key hos Catelyn, hun står i stuen af Booty Bay kroen. Tag opfølgeren [39] “Pretty Boy” Duncan.

Tag båden til Ratchet og herfra:

Kort fortalt:: Tag til Desolace.
I detaljer: Fra Ratchet følger du vejen vest indtil du kommer til Stonetalon Mountains. I Stonetalon Mountains følger du vejen vest/nordvest indtil du er forbi Sunrock Retreat og kommer til Mirkfallon Lake, forsæt indtil du kan gå vest imellem to klikkeblokke. Følg stien og senere mod syd igennem Charred Vale og du ankommer til Desolace.

I Desolace løber du til Nijel’s Point . For at få adgang dertil skal du forsætte mod sydvest indtil (67,16).

Tal med Hyppogryph masteren og tag den nye flyverute.

Tag følgende quests:

[31] Centaur Bounty
[33] Vahlarriel’s Search
[33] Reagents for Reclaimers Inc.
[35] Strange Alliance
[39] Down the Scarlet Path
[39] The Karnitol Shipwreck.

Vi tager ikke questen [35] Brutal Politics, da vi vælger at have friendly omdømme med Gelkis Centaur Tribe, hvilket involvere at sænke omdømme med Magram Centaurs. Det gør ikke noget, hvis Magram Centaurs hader dig.

1. Lad os starte med [33] Reagents for Reclaimers, slå Hatefury Satyrs ned i Sargeron, sydøst for Nigel’s Point (75,20).

2. Når du har fået 10 Hatefury Claws og 10 Hatefury Horns går du mod vest til området lidt nord for Thunder Axe Fortress (56,17), hvor du finder en ødelagt karavane. Kig efter Malem Chest. Det er ikke rigtig en kiste, men nærmere end kasse. Åben den og tag den opfølgende quest..

3. Løb tilbage til Nijel’s Point og tag opfølgeren. Aflever Satyr questen, men tage ikke opfølgeren (Sindssyg tidsspilde).

Sælg og reparer..

4. Løb mod sydvest forbi Thunder Axe Fortress og derefter mod vest mod vandet indtil du kommer til et stort tårn. Azore Aldamort står ved den nordlige side af tårnet lidt nede af skrænten (38,27). Tag questen [33] The Sceptre of Light.

5. Derfra går du sydvest til bredden ved (36,30), hvor du vil kunne se et synket skib. Ravnitol Chest står ved bredden ved (36,30). Åben den og den opfølgende quest. Til højre for kisten er der en sort bog ved navn “Rackmore’s Log”. Klik på den og tag questen [36] Claim Rackmore’s Treasure. The Silver Key dropper fra Drysnap Pincer eller Crawler. The Gold Key dropper en hvilken som helst Slitherblade Naga.
Tag dig en svømmetur og slå alle Drysnaps ned omkrig skibet indtil du har fået en ‘Silver Key’. Det tager i gennemsnit 10 kills. Derfra længere mod nord slår du Siltherblade Nagas ned indtil du har fået en ‘ gold key’. Igen er 10 kills i gennemsnit, hvad der skal til for at få guld nøglen.

Du skulle gerne være tæt på level 37 nu.

Level 37
——————————————————————————–

6. Når du har fået begge nøgler, løber du øst mod Thunder Axe Fortress. Løb ind til fortet via hovedindgangen (56,30) og slå Seer ned (han har en vagt) på toppen af det første vagttårn til venstre efter indgangen. Saml Sceptre of Light op.

Løb ind i den store bygning og tal med Dalinda og tag den opfølgende quest [33] Search for Tyranis. Tyranis er i den anden bygning (den mindste af de to), sydvest fra hovedbygningen. Slå Tyranis ned og tag ‘the pendant’.

Gå tilbage til Dalinda, men før du taler med hende, så ryd hele bygningen for mobs. Efter du har talt med hende vil hun begynde, at gå ud af fortet, så eskortér hende og sikre dig, at hun ikke dør. Så snart hun er ude af fortet vil du får din “Quest Complete” besked.

7. Løb mod nordøst tilbage til Nijel’s Point og aflever questen, samt tag opfølgeren [39] The Karnitol Shipwreck.

Sælg og reparér, da næste runde bliver lang!

1. Løb mod syd til Kormek’Hut (62,38). Tag questen [39] Bone Collector (62,39) fra Bibbly F’utzbuckle.

2. Derefter løber du mod vest til det store tårn og afleverer questen [33] The Sceptre of Light til Azore Aldamort. Husk opfølgern [38] Book of the Ancients

3. Løb mod nordvest og tag svømmeturen mod Ranazjar Isle (30,8 ). Ryd den østlige bred på øen. Du burde finde en kiste imellem et træ og den hvide bygning. Klik på den for at fuldføre [36] Claim Rackmore’s Treasure.

4. Ryd derefter en sti igennem Nagaerne, så du kan nå til statuen på den nordvestlige del af øen (28,6). Ryd området omkring statuen og sikre dig, at du er med fuldt liv/mana. Klik herefter på statuen to gange. Lord Kragaru dukker op, en lvl 38 Naga. Slå den ned (Kan klares solo som 37) og tag Book of the Ancients.

Før du går, så slå alle Slitherblade Tidehunters og Slitherblade Sea Witches ned indtil en af dem dropper Karnitol’s Satchel. Tager omkring 15 kills i gennemsnit (En gang to det mig kun 4, mens det to 29 kills en anden gang).

5. Svøm tilbage til Azore Aldamort og modtage dine genvinster.

6. Løb sydvest mod Kodo Graveyard (48,55). Saml 10 kodo bones og slå Carrion Vultures ned, hvis de kommer i vejen. Når du tager deres ben, så er der en 50% chance for en lvl 37-38 Kodo Apparition kommer frem og angriber dig. Du kan enten løbe væg eller tage dig af den. De forsvinder efter 10 minuter.

7. Når du har fået de 10 Kodo bones løber du øst til Scrabblescrew Camp (60, 61) og tager questen [34] Kodo Roundup. Tag tilbage til Kodo Graveyard og brug Kombobulator Rod på en hvilken som helst Ancient, Aged eller Dying Kodoerne. Når den er gjort tam, løber du tilbage til goblinen og højreklikker på den tamme kodo. Gør dette 5 gange for at fuldføre questen.

8. Når dette er klaret løber du mod sydøst til Magram Village (70,70) og slår centaurs ned indtil du har fået friendly omdømme med Gelkis (omkring 50 Kills, 46 hvis du er human). Du kan holde øje med dit omdømme (reputation) med Gelkis Centaur Clan ved at åbne dit character panel (“C”-testen) og klikke på reputation fanen eller direkte ved, at klikke på “U”-tasten (Du kan også få til en slags XP bar, ved at klikke på Gelkis Centaur Clan og “add as status bar”).

Efter disse 50 kills burde du have fået dine 15 Centaur Ear, men ellers må du slå flere ned.

9. Løb mod sydvest til den stort buegang (63,79). Slå 30 Undead Ravagers ned. Pas på Outcast Necromancers. Forstyr dem når de begynder, at lave deres summon spell. Hvis du ikke når det fremkalder de en Undead Ravager. 

10. Når du har slået 30 Ravagers ned omrkring den store buegang løber du mod vest. Løb så tæt på bjerget som muligt indtil du kommer til Gelkis Village. Herfra løber du nordvest indtil du finder Uthek The Wise (36,79). Aflever questen [35] Strange Alliance, men tag ikke opfølgeren.

11. Følg vejen nord/nordøst og derefter nord indtil du kommer til Kormek’s Hut (62,38) og aflever [39] Bone Collector.

12. Løb mod nord til Nigel’s Point og aflever alle quests. Tag opfølgerne:

[39] The Karnitol Shipwreck
[40] Down the Scarlet Path

Titan Panel XP rate resultater:

Denne sæssion startede med Satyr questen og sluttede lige efter questene blev afleveret ved Nijel’s Point. Dette er gjort med en level 36 karakter med gennemsnits udstyr (gear), solo, på en ny server (ingen twink). Jeg har prøvet det med 3 forskellige klasse og det virker lige så godt. Mangler stadig at aflevere to quests, så det viser blot, hvor effektiv denne questrunde i Desolace kan være, hvis den bliver gjort rigtigt. 

Nåh, men tillykke med level 38.

Level 38
——————————————————————————–

Warp til Ironforge og løb til Hall of Explorers og aflever questen [39] The Karnitol Shipwreck. Træn nye talenter, ophob nyt lager af mad/drikkelse, sælg junk m.m.. Når du er klar flyver du til Menethil Harbor. På din vej til molen med båden, der går til Theramore accepterer du questen [35] James Hyal fra Vincent Hyal. Tag derefter båden til Theramore.

Gør kroen til din hjemmeposition.

Aflever [35] James Hyal hos Clerk Lendry i det store fort og tag alle andre quests i Theramore:

[35] Inspecting the Ruins
[35] This Old Lighthouse
[35] Traitors Among Us
[37] Tabetha’s Farm
[38] Mudrock Soup and Bugs

1. Løb rundt i byen og forsøg at finde Deserter Agitatorsm, som for det meste står ved siden af normale vagter:

Tal med dem gennemgå deres dialog. Pas på, da de nogen gange bliver aggresive og angriber dig. Når du er færdig afleverer de questen hos Calia Hastings og tager opfølgeren.

2. Gå til skibet længst mod syd i havnen ved Theramore og ryd vejen indtil du kommer til et rum, der ligner kaptainen’s kabine:

Saml kasserne op og ryd vejen ud igen. Aflever questen til Caila Hastings og vent på hun gør sig klar og tag derefter den næste quest.

3. Tal med 6 Theramore Guards og gennemgå dialoen med dem. Gå tilbage til Caila og aflever questen. Tag opfølgeren.

4. Tag en svømmetur eller gå på vandet (hvis du har en klasse der kan det) til den lille ø med det lille tårn (72,47), lidt øst for Theramore. Aflever [35] This Old Lighthouse hos Babs Fizzletorque og tag opfølgeren.

5. Svøm direkte syd til Theramore molen og dyk under den. Her finder du Young Murk Threshers. Slå dem ned indtil du har fået 4 Thresher Oils.

6. Når du er færdig svømmer du øst til (76,55), hvor du finder en båd. Ryd vejen indenfor og gå ned af trappen, som fører dig til dækket under. Istedet for at forsætte lige ud går du længere ned af det næste trappeset:

Her finder du Gavis Greyshield sammen med en vagt. Slå dem begge ned. Gavis dør ikke, men bliver på et tidspunkt vendlig og giver dig en ‘quest complete’ besked.

7. Svøm tilbage til øen ved det lille tårn og aflever questen og tag opfølgeren. Svøm tilbage til Theramore molen. Aflever [35] Dastardly Denizens of the Deep hos “Dirty” Michael Crowe og tag opfølgeren. Aflever [37] The End of the Deserters hos Calia Hastings.

Repare og sælg junk.

8. Når du er klar svømmer du sydvest for Theramore til (58,60), hvor du finder Nat Pagle. Aflever questen og kig i dine tasker efter fish paste og brug det.

9. Svøm sydvest til det ødelagte skib ved (56,62). En lurking shark angriber dig, slå den ned og tag tilbage til Nat Pagle. Aflever din quest, tag opfølgeren og tag tilbage til Theramore. Aflever din quest til Major Mills. Vær forsigtig med at tage opfølgeren for følgende sker:

Foran dig vil et sømonster dukke op og angribe byen. Du har 12 marksmen, som hjælper dig med at skyde monsteret, MEN du skal ikke bruge dine egne våben. Ved havnen vil der være nogle kanonner, som er brugbare så snart monsteret angriber. Dit job er blot at løbe mellem 2 af de 3 kanonner og bruge dem mod monstreret indtil det dør. Du bør kunne få monstret ned inden alle marksmen er døde. Pas på dens water stream, da denne skubber dig tilbage og du må løbe tilbage til kanonnerne.

10. Når monstreret dør (Gode efftekter) vil der være fyrværkeri og du kan aflevere questen til Major Mills.

1. Tag den nye quest fra Sergeant Hamelyn og ligeledes den fra Lieutenant Aden. Forlad byen og følg stien indtil du kommer til Sentry Point (60,40). Gå ind i byen og aflever din quest og tag opfølgeren.

2. Løb mod øst og kravl over bakkerne indtil du kommer til Dreadmurk Shore. Slå Mudrocks ned indtil du har fået 8 Forked Mudrock Tongues. (Skildpadderne findes ved bredden og i vandet).

3. Når ud er færdig svømmer du til øen ved (63,27). Brug musen hen over Defias og find den der hedder Garn Mathers. Slå den ned og saml droppet op.

4. Løb tilbage til hovedvejen og løb mod nordvest indtil du kommer til Swamplight Manor (55,26). Aflever questen hos Jarl og tag opfølgeren. Ved siden af huset finder du en relativ stor bunke jord med et udråbstegen. Tag questen.

5. Slå hurtigt 10 Giant Marsh Frog ned omkring huset og aflever questen til Jarl. Husk opføleren.

6. Løb direkte mod vest indtil du kommer til et tårn (46,23). Tag questen fra Sergeant Lukas.

7. Forsæt mod vest indtil du kommer til en hule med spiders (35,24). Slå edderkopperne ned indtil du har fået 20 Unpopped Darkmist Eyes.

8. Når du er klar, løber du en lang cirkel uden om Brackenwall Village og følger stien sydvest til Barrens zonen. Ved (29,47) finder du Inspector Tarem. Aflever din quest og tag opfølgerne fra de ting, der ligger rundt omkring ham, Hearthstone til Theramore.

FORSIGTIG: Sikre dig, at du aflvere alle dine grønne 35 quests først, da dette disse gerne skulle få dig til at dinge og du herefter får mindre for dine 35 quests. Aflever dem alle og tag opfølgerne. Nogle af dem kræver du aflevere dem andre steder i Theramore. Gør det og tag opfølgerne. Din questlog burde se således ud:

[35] Jarl Needs Eyes (Complete)
[36] What’s Haunting Witch Hill?
[37] Defias in Dustwallow? (Complete)
[37] Raptor Captor
[37] Tabetha’s Farm
[38] The Deserters
[39] Mission to Mudsprocket
[40] … and Bugs

Level 39
——————————————————————————–

1. Sælg junk, reparere, ophob nyt lager af mad/drikkelse.

Forlad byen og løb til Sentry Point. Aflever din quest og tag opfølgeren.

2. Løb til Swamplight Manor og aflever din quest. Husk opfølgeren.

3. Slå Risen Spirits og Husks ned omkring Swamplight Manor indtil du har samlet 10 pieces of information. Når du er færdig løber du tilbage til Swamplight Manor og tager opfølgeren.

4. Hele vejen omrking Swamplight Manor finder du nogle planter der således ud:

Pluk 9 af dem.

5. Tag tilbage til Swamplight Manor og aflever questen og tag opfølgeren. I din taske finder du en fakkel (torch). Restorér til fuldt liv/mana og løb til molen foran huset og højreklik på faklen. En gargoyle dukker op. Slå den ned og løb tilbage til Swamplight Manor og aflever questen.

6. Når du er klar går du mod nordvest indtil du ser nogle raptore. Åben dine tasker og finde et item, der hedder Sturdy Rope. Sæt den som en hotkey og hver gang en raptor er ved 20% liv bruger du rebet og fanger den. Du skal fange 6 raptore på denne måde. Mens du gør dette så gå mod (46,17).

7. Ved ovennævnte lokation finder du “Stinky” Ignaz. Tag hans quest og eskorter ham. (Når du aflevere denne quest senere i guiden, så sikre dig du beholder Elixir of Fortitude til en quest i næste kapitel)

8. Når du har klaret eskorten vil du være omkring (48,24). Løb til tårnet med Sergeant Lukas og aflever din quest og tag begge efterfølgere.

9. Løb mod nordvest til (41,14), hvor du finder Blackhoof Village. Slå Grimtotems ned og befri 5 Theramore Prisoners (Grimtotemerne dropper de nødvendige nølger). Når du er færdig, så kig i dine tasker efter en Raptor Bait og placér det ved siden af den lille roterende mølle, der er i midten af byen (41,12).

10. Løb tilbage til Sergeant Lukas og aflever begge quests.

11. Fra tårnet løber du mod øst indtil (57,19). Her bør være en Murloc ved navn Razorspine. Slå den ned og tag dens krigsbytte..

12. Løb længere mod øst og hop i vandet. Svøm til den lille ø ved (62,18). Ved en nordlige top af øen finder du Renn McGill. Aflever questen der og tag opfølgeren.

13. Ryd området ved Defias lejren på den nærlæggende ø og tag værktøjet og det ødelagt svømmeudstyr op, da du får brug for det til næste quest. Tag tilbage til Renn McGill og aflever questen, samt tag opfølgeren.

14. Svøm mod Alcaz Island. Kig i dine tasker efter et kit, der ligner en rygsæk. Åben den og du får et Salvage Kit og et Repaired Diving Kit ud af det. Tag det på for at kunne holde vejret under vandet. Søg nu efter Shipwreck Debris, som ser således ud:

Når du finder en skal du bruge dit ‘salvage kit’ på dem. Nogle gange er du heldig og du finder en Salvaged Strongbox. Andre gange vil et mob overfalde dig. Forsæt med dette indtil du har fået 6 Strongboxes. Når du er færdig svømmer du tilbage til NPCen, afleverer questen og tager opfølgeren.

15. Løb tilbage til Swamplight Manor og aflever din quest. Hvis din hearthstone er klar, så brug den til Theramore. Aflever både [37] Stinky’s Escape og [37] Jaina Must Know. Tag opfølgerne fra Jaina.

Gå hen til gryphon masteren i Theramore og tal med NPCen ved siden af hende, Cassa Crimsonwing. Du får en gratis flyvetur og en ‘quest complete’ besked. Vent til du kommer tilbage til Theramore og aflevere questen hos Jaina. Tag opfølgeren.

Sælg junk, reparer m.m..

1. Løb hele vejen det punktet, som er markeret “Lost Point” på kortet foroven. Ryd vejen ind i tårnet og træk forsigtigt et mob af gangen indtil du er indenfor. Balos Jacken andriber dig med det samme og når hans liv når til omkring 20% bliver han venlig. Aflever questen og tag opfølgeren.

2. Fra “Lost Point” løber du direkte mod øst indtil du kommer til Tabetha’s Farm. Aflever din quest her. Hvis du er mindre end 3900 XP væk fra level 40 forsætter du fra paragraf 3. Hvis ikke, så grind på edderkopperne omkring farmen indtil du har nok XP.

3. Følg stien øst og derefter sydvest indtil du kommer til Mudsprocket. Her tager du flyveruten, afleverer questen og flyver til Theramore. Aflever questen hos Captain Garran Vimes. Tag opfølgeren. Tag båden til Menethil Harbor og derfra flyv til Ironforge. Herfra tager du undergrundsbanen til Stormwind. Gå til Stormwind Keep, aflever din quest og tag opfølgeren . Træn / Sælg junk / Tjeck AH m.m

Tillykke med level 40. Tag det roligt. Alle quest du end har tilbage i din questlog klarer vi i næste kapitel af guiden.

Level 40 – Slut på Kapitel I af IV

Original Guide: Jame
Revamp: Snowflake
Translated to danish: Soda

Copyright @ https://www.wow-pro.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Categories

Archives