LATEST NEWS

Jame’s Alliance leveling guide: kapittel 1 (30-41)

img
Oct
16

Jame’s Alliance leveling Guide

Introduksjon:

Denne guiden starter på level 30. Det er din oppgave å nå det levelet og det skulle ikke være noe problem, hvis du ikke er helt sikker på hvordan så kan du sjekke ut noen av de andre guidene på dette forumet. Hovedgrunnen til at denne guiden ikke starter før level 30 er:

1. Det trengs ikke
2. Avhengig av rase/klasse så vil du starte i forskjellige områder, og det hadde blitt kaos om vi skulle ha dekket alle disse.

Denne guiden er lagd for KJAPP levelling med minimum av grinding. Quester er viktige siden de gir gode belønninger og faction, og i tillegg er det mye gøyere enn rein grinding. Men husk, noen ganger er det quester som er skikkelig sløs av tid og vi kommer til å hoppe over og erstatte de med gode grinding plasser når det blir nødvendig. Noen sier at grinding alltid er raskere enn questing, og dette stemmer I teorien når du ikke vet hvilke quester du skal ta og hvilke du burde ligge unna, og hvilke rekkefølge du skal ta de i. Med denne guiden vil questing være MEGET effektivt og MYE bedre enn rein grinding. Følg trinnene og du får selv oppleve det. Quest valgene og rekkefølgen er optimal så du får gjort unna flest mulig quester på en hunting session, og senere kan levere inn store antall quester på en gang. Denne guiden vil være veldig nyttig for både veteraner og nybegynnere, og det er derfor det ofte blir forklart ting på to forskjellige måter, ”kort forklaring” (for veteranene) og ”i detaljer” (for de mindre erfarne). Ved å bruke denne metoden kan veteranene hoppe over de detaljerte forklaringene hvis den korte forklaringen var nok. Dette gjør at til og med selve guiden er optimalisert for å bruke minst mulig tid! La oss sette i gang!

Alt som er beskrevet i denne guiden kan gjøres solo (bortsett fra når det står noe annet). Du kan selvfølgelig følge denne guiden sammen i gruppe med andre, det er ikke noe problem i det hele tatt!

Noen regler:

1. Mens du reiser rundt, drep alt du ser på veien som gir deg experience. (Gule monster foretrukket).
2. Bruk dine talent points på en mate som gjør at du deler ut mest mulig skade (f.eks. så burde prester bruke talent point I Shadow-treet, Warrior I Arms/Fury, osv.)
3. Ikke sløs vekk tid på å finne deg gruppe for questene, du kan soloe alt some r beskrevet I denne guiden. Bare group med noen når det ikke er sløsing av tid.
4. Prøv og logg av I en by eller på et inn når du ikke spiller (gir mer rest XP).
5. Hvis denne guiden ikke nevner en quest er det fordi det er sløsing av tid å ta den. Denne guiden har ikke ”glemt” noen quester. Også, ikke gi opp/abandon en quest uten at guiden ber deg om det.
6. Noen ganger vil guiden vise en liste over quester du skal ha før du skal ut og hunte i et område, men det betyr ikke nødvendigvis at guiden lister hele quest log’en din, men BARE de questene som gjelder for område.
Anbefalinger:

Det er to/tre addons du burde ha, dette er ikke obligatorisk men vil gjøre ting lettere.
• Titan panel: Dette er en veldig nyttig addon med mange bra egenskaper. Mest siden Titan panel viser hvor du er på kartet (x,y), og denne guiden vil ofte vise deg til områder ved hjelp av koordinater. Titan Panel kan også vise XP/time, ammo, repaircosts osv. Last ned den siste versjonen her.
• Quickloot: Kjappere looting = mer tid spart. Last ned den siste versjonen her.

NB! Hvis du ikke vet hvordan man installerer addons: Lag en mappe som du kaller Interface I World of Warcraft mappen din (hvis det ikke allerede finnes en). Åpne Interface mappen og lag en ny mappe som du kaller Addons. Hver gang du vil installere en addon legger du/unzipper du i denne mappen. For eksempel hvis du vil legge inn Titan Panel så unzipper du denne, og deretter kopierer hele ”Titan Panel” mappen inn i ”Addons” mappen.

Handleliste:

I løpet av denne guiden trenger du følgende fra Auction House (prøv å skaff dem så tidlig som mulig):
• 1X Patterned Bronze Bracers ~50 Silver
• 1X Frost Oil ~ 2 Gold
• 1X Gyrochronatom ~1 Gold

De selges ikke alltid, så sjekk Auction House ofte.

 

Guiden:

Kapittel 1 – [Level 30 – 41] Turen fra Thousand Needles til Badlands

Level 30
• Kort forklaring: Reis til Theramore med båt, i Theramore får du den nye flight path. Etter det reiser du til Thousand Needles.
• I detaljer: Fra Ironforge tar du flight path til Menethil Harbor, hvis du ikke har den flight path må du løpe til Wetlands, og derfra løpe til Menethil Harbor. I Menethil Harbor tar du båten til Theramore (det er båten som stopper ved kaia til sør). Når du er i Theramore, finn Gryphon masteren og få flight path. Deretter løper du gjennom Duswallow Marsh ved å følge veien vestover og så sørover til Barrens. Når du er kommet til Barrens går du bare sør til Thousand Needles, bruk heisen sør i Barrens. (ikke angrip vakten, bare ta heisen og løp videre så glemmer han deg fort)

I Thousand Needles følger du veien sørover og fortsetter og gå til du er ved Roguefeather Den (27,51). Da er det grinde tid! Ta det med ro, det vil bli masse questing etter dette, men du skal drepe harpies i dette området til du når 2 mål:
• Du blir level 31+
• Du får lootet 25 Vibrant Plumes
Harpies er lvl 28-30, dropper penger og silk cloth. Det er mange av de og de respawner fort (sørg for at du dreper harpies som er nede på bakken og de som er oppe i hulen i fjellet) Med 25 Vibrant Plumes kan du få 60 Tickets på Darkmoon Faire, du kan da bytte 50 Tickets for en 14 slot bag, noe som er en stor pluss på dette level (hvis du ikke er en twink). Dessverre er ikke Darkmoon faire tilgjengelig alltid, sjekk for å se når det er tilgjengelig. Inntil da legger du Vibrant Plumes du har plukket opp i banken. Før du fortsetter med huntingen foreslår jeg at du snakker med Hippogryph Masteren ved utposten i Feralas hvis du ikke har den flight path fra før.

Level 31

Gå øst til du kommer fram til Mirage Raceway i Shimmering Flats (80,77). Plukk opp følgende quests der:
• [30] Hardened Shells
• [30] Salt Flat Venom
• [30] Load Lightening
• [31] Rocket Car Parts
• [31] Hemet Nesingwary
• [33] A Bump in the Road
• [36] Wharfmaster Dizzywig
Du kan finne alt du trenger for å gjøre ferdig disse questene over alt rundt racewayen. Gå i store sirkler rundt hele banen og drep alt du ser på veien. Fortsett og gjøre dette til du er ferdig med alle questene. Få 10 Turtle Meat og bli level 32. Grind på turtles siden disse dropper scales som selges for gode penger. IKKE selg Turtle Meat, putt 10 i banken eller i inventory.

Lever inn alle questene og få følgende follow-ups:
• [37] Goblin Sponsorship
• [35] Martek the Exiled
Før du reiser herfra, gå sør og inn i Tanaris. Gå til Gadgetzan og snakk med Gryphon Master på andre siden av byen, fly derfra til Theramore. Fra Theramore løper du til Barrens, når du kommer til Barrens så løper du nord og så øst til Ratchet. Snakk med Gazlowe i Ratchet og få follow-up [37] Goblin Sponsorship. Snakk også med Wharfmaster Dizzywig på brygge og få follow-up [36] Parts for Kravel
Ta båten fra Ratchet til Booty Bay. På brygga i Booty Bay snakker du med Wharfmaster Lozgil og får follow-up. Gå deretter til Inn’en i Booty Bay og gjøre det til ditt hjem (”Make this inn your home”). Fly til Stormwind og tren dine nye skills. Besøk Auction House, reparer utstyret ditt, selg, kjøp 4 stacks med mat/drikke (kjøp selvfølgelig ikke drikke hvis du er en klasse som ikke trenger mana).

Level 32

På level 32 er Stranglethorn Vale zonen vi skal satse på.

Quest innhøsting:
• Først og fremst, skaff deg alle tilgjengelige quester i Booty Bay.
• Få deg questene fra Rebel Camp i Strangelthorn Vale (37,3).
• Gå til Nesingwary’s Camp (35,10) og få deg questene der.

Nå skal du ha disse questene:
• [31] Hemet Nesingwary fra Kravel på Mirage Raceway
• [31] Supply and Demand fra Drizzlik i Booty Bay.
• [31] Panther Mastery fra Nesingwary camp.
• [31] Tiger Mastery fra Nesingwary camp.
• [32] Investigate the Camp fra Krazek i Booty Bay.
• [33] The Second Rebellion fra Sergeant Yohwa i Rebel Camp.
• [34] Bad Medicine fra Sergeant Yohwa i Rebel Camp.
• [34] Raptor Mastery fra Nesingwary camp.
• [35] Bloodscalp Ears fra Kebok i Booty Bay.
• [35] Singing Blue Shards fra Crank Fizzlebub i Booty Bay.
• [36] Hostile Takeover fra Kebok i Booty Bay.
• [37] Krazek’s Cookery fra Corporal Kaleb i Rebel Camp.
• [37] Goblin Sponsorship fra Baron Revilgaz på toppen av Booty Bay Inn.
• [37] The Stone of the Tides fra Baron Revilgaz i Booty Bay, forrige steg i denne questen er gitt av Krazek i Booty Bay.
• [41] Scaring Shaky fra “Sea Wolf” McKinley i Booty Bay.
Det er ingen vits og ta Green Hills of Stranglethorn questene (de med de forskjellige kapitlene), de vil bare være i veien i quest logen for øyeblikket. Du vil gjøre ferdig alle kapitlene når du får de riktige sidene, så se etter disse mens du er ute og hunter i Stranglethorn Vale:

 

Hunting

 

Steg 1: Drep River Crocolisks som kan finnes langs hele elven i nord Stranglethorn Vale til du får 2 Large Crocolisk Skins. Mens du leter etter krokodiller kan du også drepe Young Tigers nærme elven for Tiger Mastery.

Steg 2: Drep så 10 Young Tigers (eller det du mangler)
Tigerne finnes mest sør for og rundt Nesingwary camp.

Steg 3: Drep Young Panthers, de finner du lettest på andre siden av elven mot øst. (41,10).

Steg 4: Fortsett nordøst til Kurzen Camp (44,11) og drep 15 Kurzen Jungle Fighters samtidig som du dreper Kurzen Medecine Men til du får 7 Jungle Remedies (kan ta litt tid). Du trenger også en Fern Extract fra en av de haugene med esker som du finner i campen

Steg 5: Når alle 4 questene er ferdig løper du og leverer de inn (bortsett fra Suplly and Demand, som du skal levere inn senere) i Rebel campen, ta følgende follow-ups:
• [38] Special Forces.

Steg 6: Og i Nesingwary camp der du tar follow-ups:
• [33] Tiger Mastery
• [33] Panther Mastery

Steg 7: Gå vest til du kommer til et platå (30,9). Der opp finner du Panthers og Tigers. Drep 10 av hver.

Steg 8: Lenger sørvest på platået finner du Stranglethorn Raptors, drep 10.

Steg 9: Gå sør og ned platået til du finner en troll camp i Bal’lal Ruins (29,20)
Det kommer til å ta litt tid før du får 15 bloodscalp ears, men dette er en god grinde spot. Grind i dette område til du blir level 33. Hvis det ikke er nok troll i denne campen så finnes det en annen camp nordøst i Tkashi Ruins (33,15).

Level 33:

Steg 10: Fra troll camps løper du west til du er ved kysten, og derfra løper du langs kysten nordover til du finner Crystal Spine Basilisks. Hvis du går tom for basilisks så er det mer på det nedre platået til øst langs kysten. Hvis det ikke er noen Basilisks oppe så kan du bare løpe og drepe noen troll for å forhindre downtime. Drep basilisks til du har fått 10 Singing Crystal Shards.

Steg 11: Etter det legger du ut på en svømmetur vestover til du treffer øyen på (21,22), du må gå mot midten av øyen så questen [37] The Stone of the Tides blir completed, bare pass deg for elementals!

Steg 12: Når du har gjort ferdig alle 6 questene, gå og lever inn 3 Mastery quester i Camp Nesingwary og få følgende follow-ups:
• [35] Tiger Mastery
• [36] Raptor Mastery
• [38] Panther Mastery
Se om du har fått nok pages til å gjøre ferdig noen av kapitelene og lever de inn hvis du har.
• Chapter I: page 1,4,6,8
• Chapter II: page 10,11,14,16
• Chapter III: page 18,20,21,24
• Chapter IV: page 25,26,27

Sørg for at du får reparert og solgt junk til kjøpmannen før du skal ut og hunte igjen. Du kommer antageligvis til å trenge mye rom i dine bags med alle ekstra pages du kommer til å finne.

Steg 13: Nå skal du være ganske nærme halvveis til level 34. Det er på tide å grinde litt, det beste valget av plass er Kurzen Camp eller troll camps, det er opp til deg. Når du er 1 boble fra å bli level 34, warp til Booty Bay

Når du kommer til Booty Bay leverer du inn følgende quester:
• [31] Supply and Demand hos Drizzlik i “Tan-your-hide-Leatherwork” butikken. Den er på det øverste nivået og ikke så langt fra Booty Bay inn.
• [35] Singing Blue Shards i første etasjen i Booty Bay inn.
• [35] Bloodscalp Ears
• [37] Krazek’s Cookery
• [32] Investigate the Camp i andre etasje på Booty Bay inn.
• [37] The Stone of the Tides i toppetasjen på Booty Bay inn til Baron Revilgaz.
Dette skal gjøre at du går opp ett level.

Step 5: Skaff deg følgende follow-ups:
• [36] Some Assembly Required
• [37] Water Elementals
• [41] Venture Company Mining
Nb: Hvis guiden ikke har nevnt noen follow-up quester, er det fordi de ikke er verdt bryet. Ta bare de som er skrevet i guiden.

level 34:

Siden du er level 34 nå så kan du gå å trene skills hvis du ønsker det. Nærmeste plassen du kan trene er å reise til Stormwind. (Bortsett fra rogues, det finnes en rogue trener i første etasje på Booty Bay inn).

Mens du er på gryffon (eller i Booty Bay), spør i general channel om noen har pages du trenger, og gjerne bytt til deg disse sidene mot sider du har flere av selv. Eller så kan du kjøpe de på Booty Bay Auction House (er en Auctioneer ved banken). Det er ikke uvanlig å betale 20-30 silver for pages på AH, men det sparer deg både tid og plass i dine bags. Jo fortere du gjør ferdig page questen, jo bedre er det! Uansett, på tide og hunte igjen!

Steg 1: Når du er ferdig, gå tilbake inn i jungelen og følg veien nord til du er på loc (39,22). Gå vestover (mot området nord for Grom´Gol Camp). Der skal du finne nok av Lashtail Raptors. Drep til du har fullført Raptor Mastery questen.

Steg 2 & 3: Ferdig med raptorene? løp langs elven på østsiden og lete etter Snapjaw Crocolisks. Samtidig kan du begynne og dra til Venture co. Camp ved sodem av Lake Nazferiti og Geologists der (44,20). Du kan finne crocolisks på begge sider av elven i området rundt Lake Nezferati og hele veien ned til Mizjal Ruins. Fortsett og drep goblins og crocolisks til du har fullført begge questene.

Steg 4: Når du er ferdig med det skal du nordøst til du er mellom Bal’al Ruins og Tkashi Ruins (33,15). Der vil du finne Elder Stranglethorn Tigers og drepe 10 av de.

Steg 5: Løp så til Nesingwary Camp og lever inn
• [35] Tiger Mastery
• [36] Raptor Mastery
Ta begge follow-ups og gjør ferdig page quest dersom du har alle de nødvendige sidene.

Steg 6: Gå nordøst til du finner Kurzen Camp, denne gangen går du rett for hulen og dreper Commandos and Headshrinkers. Vær forsiktig, Commandos er stealthed.

Steg 7: Etter det så løper du sør-vest til du finner Sin’dall. Sin’dall er på en bakketopp på loc (31,17) i midten av Bal’al og Tkashi ruins. Dette kan tas solo på level 34, bare sørg for at alle cooldowns er oppe.

Steg 8: Så fort Sin’dall er død, løp vest til du kommer til den øyen du oppdaget tidligere (21,22). Der dreper du Water Elementals til du får 6 Water Elemental Bracers.

Steg 9: Nå skulle du være nærme level 35, hvis ikke må du grinde på trolls til du er cirka 3 bobler med XP vekk fra 35.

Steg 10: Når grindingen er overstått løper du og leverer questene dine i Nesingwary og Rebel camps, i Rebel Camp tar du folllow up: [38] Kurzen’s Mystery. Nå har du vel gjort ferdig page collection questen, eller så nærmer du deg? Hvis du ikke er ferdig så gjør ikke det noe, guiden tar deg tilbake til Stranglethorn Vale om cirka 3 levels og da får du garantert fullført de.

Steg 11: Bruk Heartstone Booty Bay og lever inn questene:
• [36] Hostile Takeover hos Kebok (inn).
• [37] Water Elementals hos Baron Revilgaz på toppen av Booty Bay inn. Ta follow up [37] Magical Analysis.
• [36] Some Assembly Required hos Drizzlik (Leather-and-hide butikken), Ikke ta follow-up.
Gå til banken og hent ut de 10 Turtle meat du har spart på siden Thousand Needles, og legg inn i banken alle pages du måtte ha i dine bags.

Tid for reise!

Kort forklaring: Gå til Southshore i Hillsbrad Foothills. (eller bruk Gryffon).
I detaljer: Ta gryffon til Stormwind, bruk deretter Deeprun Tram eller gryffon til Ironforge. Fra Ironforge tar du gryffon ride til Southshore eller Arathi. Hvis du ikke har noen av de flight paths så flyr du til Wetlands, fra Menethil i Wetlands følger du veien øst og så nord til du zoner inn i Arathi Highlands. Forsett og løp nord til du finner Refuge Pointe (46,46) og få flight path der. Fra Refuge Pointe tar du veien vestover til du kommer til Hillsbrad Foothills. I Hillsbrad Foothils følger du veien videre vestover og så sør ved tredje veikryss. Southshore er på loc (50,55). Snakk med Gryphon Masteren i Southshore, etter det binder du deg på Southshore inn.

Nå må du samle alle questene i Southshore, og da skal du ha:
• [30] Down the Coast
• [33] Hints of a New Plague?
• [33] Syndicate Assassins
• [34] Costly Menace
• [36] Crushridge Bounty
Og [31] Soothing Turtle Bisque som du kan levere inn med en gang siden vi allerede har 10 Turtle meat. Du kan kjøpe Soothing Spices fra trade goods merchanten i det første huset til høyre når du kommer inn i Southshore fra nordsiden.

Ikke ta questen [34] Bartolo’s Yeti Fur Cloak dersom du ikke er en leatherworker eller har en leatherworker venn som kan lage Hillman’s cloak. Du kan kjøpe en Bolt of Woolen Cloth på AH eller ved å spørre en tailor.

Level 35

På tide å slakte litt Murlocs!

Steg 1: Murlocs finner du rett ved siden av byen langs vannet på vestsiden. Drep 10 Tidehunters og 10 Oracles.

Steg 2: Gå og lever inn og få follow-up. Returner til Murlocs og drep flere til du har 10 Murloc Heads.

Steg 3: Lever inn questen og få ny follow-up. Snakk med Marshal Redpath i Southshore, få follow-up og snakk med Lieutenant Fahren igjen. Få follow-up [32] Stormwind Ho!

Selg og reparer (det er en armorsmith i det lille huset ved siden av inn).

Steg 4: Tid for å drepe Nagas. De du trenger er på østsiden av byen, langs vannet. Drep 10 Daggerspine Shorehunters og 10 Daggerspine Sirens, gå tilbake til Southshore og snakk med Lieutenant Farren igjen og få follow-up [32] Reassignment.

Steg 5: Ta flight path til Refuge Pointe (Arathi Highlands). I Refuge Pointe tar du questen [36] Worth its Weigh in Gold fra Apprentice Kryten.

Steg 6: Gå sørøst til du finner Go’Shek Farm (60,53) og finn NPC som heter Quae, hun står og kikker utover Go’Shek Farm fra nordvest. Snakk med henne og ta follow-up [36] Hints of a new Plague?. Du må finne og drepe en Forsaken Courier og loote a Sealed Folder fra han.

Kort forklart: Forsaken Courier turer fra Go’Shek Farm og langs hele veien opp til veggen ved Hillsbrad Foothils. Han er level 35 og har ikke så mye hit point, men han har 4 level 35 vakter rundt seg. Finn en måte og drepe og loote Courier. Dette kan gjøres solo på level 35. Denne guiden har gjort det med 5 forskjellige klasser. Nedenfor har vi lagd noen instruksjoner om hvordan du kan gå fram for å drepe Courier

 

 

• Warrior: For eksempel, charge courier, trykk på Retaliate, bruk Intimidating Shout, drep Courier fort, loot og løp vekk.
• Mage, drep han fortest mulig. Start fra størst rekkevidde med Pyroblast hvis du har den, bruk ice root på vaktene, drep så Courier fort. Bruk en Health Potion hvis det trengs.
• Rogue, Du kan få Courier alene. Bruk Distract sånn at bare 1 vakt stopper, mens rester bare fortsetter å gå, så dreper du vakten solo. Fortsett med dette til du har Courier solo. Du kan også bare hive deg inn i hele flokken, bruke Evasion og drepe Courier fort føre evasion går ut.
• Warlock og Hunter: Send inn pet og brenn ned Courier fortest mulig.
• Priest: Powerword:Shield og Renew på deg selv, stå ved maks avstand, start med Smite, så en Mind Blast mens de løper mot deg, så en Shadow Word:Pain. Vaktene burde være på deg i dette øyeblikket, bruk, use Psychic Scream, og fortsett og brenne ned Courier ved hjelp av Mind Flay / Mind Blast.
• Paladin Bare gå for Courier og bruk dine uovervinneligheter.

Bruk gjerne potions, cooldowns osv. Hvis du fortsatt ikke klarer det kan det lønne seg å finne en partner for dette.

Steg 7: Så fort du får Sealed Folder fra Forsaken Courier, gå tilbake til Quae (60,53). Lever inn og få follow-up [37] Hints of a new Plague?, som går ut på å eskortere Kinelory.

For den delen må du huske på en ting: La Kinelory gå i fronten, ALLTID gå bak henne, når HUN får aggro så hjelper du henne med å drepe en etter en. Pass på at ikke mobs løper for langt unna. Kinelory er en god tank og kan også heale en del. Hvis du lar henne være i fronten og ikke lar mobs løpe kommer du til å fullføre denne questen lett.

Steg 8: Når du er ferdig, snakk med Quae og ta follow-up. Løp deretter sørvest for Go’Shek Farm til troll landsbyen (63,65).

Drep troll til du har 10 Tusks. Drep Witch Doctors til du har 4 Medicine Pouches. Lengre inn i landsbyen og sørover (68,75) finner du en hule. Inne i denne hulen vil du finne Witherbark Shadow Hunters som gir deg Hunter Knife så questen blir fullført.

Steg 9: Løp tilbake til Refuge Pointe i Arathi og lever inn troll questen.

Hearthstone til Southshore og snakk med Phin Odelic for å fullføre questen: “Hints of a New plague”.

Selg og reparer.

Steg 10: Gå nord og følg veien til du zoner inn i Alterac Mountain (96,47). En liten tanke opp og til høyre finner du Soferan’s Naze (58,67). Rens Syndicate campen der, og i midten av campen på et bord skal det finnes et parchment ved navn “Syndicate Documents”. Høyreklikk på det og få questene: [34] Encrypted Letter og [34] Foreboding Plans.

Deretter går du nordvest mot det snøfylte fjellet der du vil finne Crushridge Ogres, de dropper de Dirty Knucklebones du trenger.
Når/hvis du går tom for ogres så kan du gå sørvest hvor du vil finne en plass som kalles “Corrahn’s Dagger” (47,76). Der kan du drepe Syndicate Footpads og Syndicate Thieves samtidig med Mountain Lions og Hulking Mountain Lions. Vi foreslår at du går att og fram mellom ogres og denne plassen når du går tom for mobs. Fortsett med dette til Ogre og Syndicate questene er fullførte. Etter det finner du flere løver vestover i “The Headland” (38,55).
Du burde løpe videre vestover med du dreper løver til du er ferdig med questen. På dette punktet skulle du være nærme level 36, hvis ikke så må du grinde på Ogres/syndicate til du er cirka 2 bobler vekk fra level 36

Steg 11: Gå nordvest mot Dalaran til du fnner Archmage Ansirem (18,78). Lever inn [37] Magical Analysis og få follow-up [37] Ansirem’s Key. Bruk så Heartstone til Southshore eller løp dit hvis den ikke er klar.

Lever inn de 5 questene i Southshore. Få follow-up [34] Letter to Stormpike fra Loremaster Dibbs. Ikke ta noen av de andre follow-ups.

Gratulerer med level 36!

Level 36

Steg 1: Ta gryphon til Ironforge, gå til hall of explorers nørdost for gryphon master og få quest fra Roetten Stonehammer [33] Reclaimers’ Business in Desolace. Lever også inn questen [34] Letter to Stormpike hos Prospector Stormpike i Hall of Explorers, ikke ta follow-up. Gå så til Ironforge inn og bind der.

Steg 2: Fly til Stormwind. Reparer. Selg og tren nye skills. Lever også inn [32] Reassignment, hos Major Samuelson i Stormwind Keep. (72,16)

Steg 3: Fly til Booty Bay. I Booty Bay leverer du inn [37] Ansirem’s Key hos Catelyn, Hun er i 1. etasje i Booty Bay inn. Få follow-up [39] “Pretty Boy” Duncan.

Steg 4: Ta båten til Ratchet. Og så:
• Kort forklaring: Reis til Desolace
• I detaljer: Fra Ratchet følger du veien vest til du kommer fram til Stonetalon Mountains. I Stonetalon Mountains følger du veien vest/nordvest til du har løpt forbi Sunrock Retreat og kommer til Mirkfallon Lake, fortsett og følg veien til du kan gå vest gjennom to klipper. Følg denne veien, gå sør gjennom the charred vale og du vil ankomme Desolace.
Når du er kommet til Desolace, gå til Nijel’s Point . For å finne fram må du gå videre sørvest til du er på loc (67,16).

Snakk med Hyppogryph master.

Samle så disse questene:

• [31] Centaur Bounty
• [33] Vahlarriel’s Search
• [33] Reagents for Reclaimers Inc.
• [35] Strange Alliance
• [39] Down the Scarlet Path
• [39] The Karnitol Shipwreck.
Vi tar ikke questen [35] Brutal Politics fordi vi har bestemt at vi skal være friend med Gelkis Centaur Tribe som involverer å få lavere faction med Magram Centaurs. Det har ikke noe å si om Magram Centaurs hater deg.

Runde 1:

1. La oss starte med [33] Reagents for Reclaimers, drepl Hatefury Satyrs i Sargeron, sørøst for Nigel’s Point (75,20).
2. Når du har 10 Hatefury Claws og 10 Hatefury Horns går du vest til området nord for Thunder Axe Fortress (56,17) du vil finne en ødelagt caravan der. Se etter Malem Chest. Det ligner mer på en kasse istedenfor en kiste, åpne den og få follow-up.
3. Gå tilbake til Nijel’s Point og få follow-up. Lever inn Satyr questen også men ikke ta follow-up (er kun god for tidssløsing). Selg og reparer.
4. Gå sørvest og forbi Thunder Axe Fortress. Derfra går du vest mot havet til du ser et stort tårn. Azore Aldamort står ved siden av tårnet, rett nord for tårnet litt ned klippen (38,27). Ta questen [33] The Sceptre of Light.
5. Derfra løper du sørvest til kysten mot (36,30), du skal nå kunne se masten på et sunket skip. The Ravnitol Chest er langs kysten på (36,30). Åpne den og ta follow-up. Rett ved siden av kisten er det en svart bok som heter “Rackmore’s Log”. Klikk på den og få questen [36] Claim Rackmore’s Treasure. The Silver Key dropper fra Drysnap Pincer eller Crawler. The Gold Key dropper fra hvilken som helst Slitherblade Naga.
Legg ut på en svømmetur og drep Drysnaps rundt skipet til du får en Silver Key. Dette tar cirka. 10 kills. Derfra svømmer du nord og dreper Siltherblade Nagas til du får gold key. 10 kills cirka her også.
6. Når du har begge nøklene går du øst til Thunder Axe Fortress. Gå inn i fortet gjennom hovedinngangen (56,30), Drep The Seer (han har 1 vakt) på toppen av det 1. vakttårnet til venstre for hovedinngangen. Loot Sceptre of Light.

Gå så inn i den store bygningen og snakk med Dalinda, få follow-up [33] Search for Tyranis. Tyranis er i den andre (minste bygningen), sørvest fra den store. Drep Tyranis og loot pendanten.
7. Gå tilbake til Dalinda. Før du snakker med henne må du cleare hele bygningen. Når du har snakket med henne begynner hun å løpe ut av festningen, eskorter henne trygt ut uten at hun dør.
ADVARSEL: Dalinda er en av de dumme eskorte-NPC’ene som ikke stopper og slåss hvis DU blir angripet. En enkel løsning er å la henne gå i forveien og få de første slagene. Når dere er trygt ute løper Dalinda vekk og du får “Quest Complete” beskjed.
8. Gå nordøst og tilbake til Nijel’s Point, lever inn questene og få follow-up [39] The Karnitol Shipwreck. Selg og reparer, neste runde kommer til å bli lang!

Runde 2:

1. Gå sør til Kormek’Hut (62,38). Få questen [39] Bone Collector (62,39) fra Bibbly F’utzbuckle.
2. Derfra løper du vest til det store tårnet og leverer inn [33] The Sceptre of Light hos Azore Aldamort. Få follow-up [38]Book of the Ancients
3. Gå nordvest og ta en svømmetur mot Ranazjar Isle (30,8). Rydd østkanten av øya, der skal du finne en kiste mellom et tre og den hvite bygningen. Klikk på kisten for å fullføre [36] Claim Rackmore’s Treasure.
4. Deretter rydder du deg en vei gjennom Nagas sånn at du kan nå statuen på den nordvestlige delen av øyen (28,6). Rydd området rundt statuen, regen opp til full helse og mana og trykk på statuen to ganger. Lord Kragaru vill spawne, en level 38 Naga. Drep han (solo på level 36) og loot Book of the Ancients.
Før du forlater øya må du drepe Slitherblade Tidehunters og Slitherblade Sea Witches til en av de dropper Karnitol’s Satchel. Tar ca. 15 kills gjennomsnittelig.
5. Svøm tilbake til Azore Aldamort og håv inn belønningene dine.
6. Beveg deg sørøst mot Kodo Graveyard (48,55). Få 10 kodo bones der (de ligger på bakken), drep Carrion Vultures hvis det er noen i veien. Når du looter et bein er det 50% mulighet for at en lvl 37-38 Kodo Apparition spawner og angriper deg, drep disse.
7. Når du har 10 Kodo bones løper du øst til Scrabblescrew Camp (60, 61) og tar questen [34] Kodo Roundup.
Løp tilbake til Kodo Graveyard og bruk Kombobulator Rod på hvilke som helst Ancient, Aged eller Dying Kodo. Når du har temmet en så løper du tilbake til questgiver med den, så høyreklikker du på kodo’en. Gjenta 5 ganger for å fullføre questen.
8. Når du er ferdig løper du sørøst til Magram Village (70,70) og dreper centaurs til du er friendly med Gelkis (nøyaktig 50 Kills, 46 hvis du er human). Du kan sjekke din reputation med Gelkis Centaur Clan ved å trykke på ”U” knappen. Etter du har drept 50 centaurs har du også 15 Centaur Ears, hvis ikke må du drepe flere centaurs til du får det.

Nå skal du egentlig være level 37 allerede, hvis ikke er det grinding på centaurs som gjelder fram til du dinger 37.

Level 37
1. Gå sørvest til (63,79). Drep 30 Undead Ravagers der. Se opp for Outcast Necromancers, det er viktig å interrupte når de kaster sin summon spell. Hvis du ikke greier det, summoner de en Undead Ravager. 😛
2. Når du har slaktet 30 Ravagers går du vest, hold deg nærme til fjellet til du finner Gelkis Village. Derfra går du nordvest til du finner Uthek The Wise (36,79). Lever inn quest, ikke ta follow-up.
3. Ta veien øst/nordøst og så nordover. Følg veien til du finner Kormek’s Hut (62,38) og lever inn [39] Bone Collector.
4. Gå så nord til Nigel’s Point og lever inn alle questene. Få follow-up
• [39] The Karnitol Shipwreck
• [40] Down the Scarlet Path
Titan Panel XP rate resultater:

Denne xp raten startet med Satyr questen og ble ferdig rett etter at alle questene i Nijel’s Point ble levert. Dette var gjort med en level 36 character med passelig utstyr, solo, på en ny server. Har prøvd før med 3 forskjellige klasser og det fungerer like bra. Husk også at det er 2 quester til man skal levere inn, dette er bare for å vise hvor effektiv questing kan være i Desolace når det blir gjort riktig. 🙂

HS til Ironforge, gå til Hall of Explorers og lever inn questen: [39] The Karnitol Shipwreck.

På dette tidspunktet har du 2 valg:

1. Gå til Scarlet Monastery. Jeg anbefaler dette på det sterkeste, et instance run vil slakke ned på din XP rate , men man trenger oppgradering av utstyret sitt og instancer er den beste måten å få det gjort på. Scarlet Monastery er en morsom instance, tar ikke for lang tid og du har allerede hovedquesten.. Gå lenger inn i Hall of Explorers og ta questen [38] Mythology of the Titans fra Librarian Mae Paledust. Reparer, selg, sjekk auction house osv. Fly så til Southshore, lever inn questen [39] Down the Scarlet Path og få follow-up [40] In the Name of the Light. Samle en gruppe og gå til Scarlet Monastery i Tirisfal Glade, Følg gjerne WoW-pro sin Scarlet Monastery Guide for hvordan og løpe gjennom instancen.
2. Liker du ikke instancer? Hvis det er tilfelle så kan du løpe til neste plass på listen; Badlands.
PS: Ved å gjøre Scarlet Monastery skaffer deg rundt 75000 XP. Det er nesten et helt level, så du vil antakeligvis være nesten halveis til 39 før du skal til Badlands.

Level 38:

Badlands:

1. HS eller fly til Ironforge, Hent Patterned Bronze Bracers, Frost Oil og Gyrocronatom fra banken (eller kjøp de nå hvis du ikke har gjort det). Vi foreslår at du kjøper minst 4 stacks med mat/drikke.
2. Gå til Hall of Explorers og få questen [37] Ironband wants you! fra Prospector Stormpike.
3. Fra Ironforge, fly til Thelsamar. Hvis du ikke har flight path, løp ut av Ironforge, følg veien østover og ta tunnelen ved South Gate Outpost (86,51) Du vil da komme til Loch Modan, følg veien nordøst til Thelsamar.
4. I Thelsamar får du questen [39] Badlands Reagent Run fra Ghak Healtouch i Alchemy supplies huset. gå deretter sørøst til Ironband’s Excavation Site (65,65). Få follow-up questen fra Prospector Ironband [38] Find Agmond. Gå så sørvest til Badlands.

I Badlands bør du drepe alle buzzards og coyoter du kommer over.

1. Gå sør, forbi Hammertoe’s Dig Site, til du finner Prospector Ryedol og Sigrun Ironhew (53,43). Få questene:

[35] A Dwarf and His Tools
[38] Mirages
2. Gå sørvest og finn Martek the Exiled (42,52)
Lever inn questene og få follow-up:

[39] Indurium, få også [40] Barbecued Buzzard Wings fra Rigglefuzz.

Notis: Når du trenger og selge/reparere, gå til denne plassen. Det er en goblin smithing supplier som er den eneste vendor og reparerer i Badlands.
3. Derfra løper du vest og litt til nord til du finner Lotwil Veriatus’s Camp (25,44). Få questene [37] Study of the Elements: Rock

Få [37] Coolant Heads Prevail, lever den inn, få follow-up [37]Gyro…What? og lever inn.
4. Rett vest for Lotwil Veriatus vil du finne mange Lesser Elementals. Dette er en veldig fin grinding spot, de er lette og drepe og dropper steiner som du kan stacke og selge på AH for en god penge. Hold deg på denne plassen til du har 10 Small Stone Shard og blir level 39. Hvis du ikke liker elementals, eller hvis plassen allerede er tatt, gå øst til Angor Fortress og drep Dwarves. For de som valgte og ikke gå til Scarlet Monastery vil dette bety en lang grind

  • img
    Anonymous
    Nov 6, 2007 @ 23:45 pm

    OMG 😀 YESS! Makan! På Norsk! Hurra! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Categories

Archives