LATEST NEWS

James Horde Level Gids – Hoofdstuk I (21-31)

img
Nov
05

Hoofdstuk I (21-30) – Reis van the Barrens naar the Thousand Needles

Lijst van aanpassingen
Dit is versie 2 van de gids. Deze gids is aangepast aan patch 2.3(zie hier), de patch waarin het levelen tussen level 20 en 60 makkelijker is gemaakt. Als je alsnog de oude versie wilt lezen, kan je deze hier vinden. Ook zijn de volgende aanpassingen gemaakt:

 • Introductie verkort, zodat deze aleen belangrijke informatie bevat.
 • Addonsectie geupdate.
 • De ‘Dood alles op je pad’ regel is meer of minder belangrijk geworden, tenzij het je niet zo veel uitmaakt of je de gids precies volgt.
 • De nummers in de plaatjes corresponderen nu met die van de paragrafen.
 • ‘Grinding’ sessies zijn verwijderd.
 • Het is niet meer vereist dat je Hosho’s Barrens Guide before gevolgd hebt, je kunt deze gids nu zelfs volgen zonder dat je ooit in the Barrens bent geweest!, zodat het nu prima te gebruiken is voor Blood Elves en mensen die in the Ghostlands gequest hebben.
 • Quest van Blood Elf NPCs die zijn toegevoegd met TBC zijn nu geintegreerd.
 • Nieuwe quest circuits, nieuwe (duidelijkere) kaarten en plaatjes zijn toegevoegd.
 • Meerere kleine foutjes zijn verbeterd en quests en gevechten die simpeler zijn geworden met patch 2.3 zijn toegevoegd.

Hartelijk bedankt,Subere, voor de prachtige bewerkte kaarten en plaatjes!

Introductie

Deze gids begint op level 21, als je gidsen nodig hebt voor andere levels (level 1-21 bijvoorbeeld), kijk dan alsjeblieft hier.

Deze gids is geoptimalizeerd voor SNEL levelen met zo min mogelijk grinding. Quests zijn belangrijk, ze geven beloningen en reputatie en zijn mider saai dan aleen grinden. MAAR, soms zijn quests echt tijdverspilling en zullen we deze overslaan en vervangen met een stukje effecient grinden indien nodig.

Sommige mensen zeggen dat grinden altijd sneller is dan questen. Dit is waar als je niet weer welke quests je moet nemen en welke niet, en wat de snelste volgorde is. Met deze gids zal questen zeer efficient zijn en veel beter dan aleen grinden. Volg elke instructie zorgvuldig en je zal het resultaat snel zien!

De keuze van quests en de volgorde waarin we ze doen zijn optimaal, zodat je zo min mogelijk hoeft te lopen, terwijl je zo veel mogelijk doet en meer quests tegelijk in levert. Deze gids zal erg nuttig zijn, zowel voor doorgewinterde spelers, als beginners. Ik probeer de hoeveelhijd informatie zo kort mogelijk te houden, dus zelfs de gids zelf is geoptimaliseerd zodat je zo weinig mogelijk hoeft te lezen, om tijd te besparen. Alles wat in deze gids staat kun je zelf doen (tenzij er staat van niet), maar dit betekent niet dat je deze gids niet kunt volgen als je met twee of meer mensen bent.


Basisregels

 • Zodra je ziet dat je achterloopt in evaringspunten begin je alles te doden wat je op je pad tegen komt en ervaring geeft. (Gele monsters zijn optimaal, maar groene zijn ook goed zolang ze niet meer dan 3-4 levels lager dan jij zijn).
 • Verbrijk je talentpunten zodat je zo veel mogelijk schade doet.. (b.v: Priests zouden Shadow moeten speccen, Warriors in Arm/Fury, Rogues in Combat/Assassination etc).
 • Verspil je tijd niet met het zoeken van groepen voor het questen, je kunt alles aleen aan.
 • Probeer altijd uit te loggen in een Inn of in een hoofdstad.
 • Als ik een quest niet noem, betekent dat dat ik het tijdverspilling vind, dus denk niet dat ik iets vergeten ben, dat is niet zo. Gooi een quest ook niet weg, behalve als ik het zeg.
 • Soms zal ik lijstjes maken met quests die je zou moeten hebben voor je met een bepaalde zone begint, dat betekent niet dat ik de hele quest log opnoem, SLECHTS de quests die op dat moment belangrijk zijn.
 • Als ik zeg dat je van ergens je thuislocatie moet maken, is dat voor een belangijke reden, en het zal veel tijd schelen. Verander dus niet van thuislocatie tot ik het zeg.

 


Handige Addons

Iets dat erg handig is is de Ace2 updater. Download het en installeer het programma. Het zal je een lijstje van alle addons die de zelfde bibliotheek gebruiken (zodat ze minder geheugen verbruiken). Van dat lijstje kun je addons kiezen die je handig lijker, en dan zal het programma die addons voor je installeren.

Extra Notitie:
Als je addons niet geladen worden als je inlogt, moet je ‘Load out of Date Addons’ aanvinken bij het knopje ‘Addons’.


Boodschappenlijstje:

 • Deadly Blunderbuss (op level 26 nodig voor een quest). Koop het bij de Auction House of geen een Engineer de materialen en vraag hem/haar aardig of hij er eentje voor je kan maken.

 


Kleurcode:

 • Quests
 • Items
 • Locaties
 • Quest objectieven om te doden
 • NPCs
 • Locs

ATTENTIE:
Dit eerste hoofdstuk van Jame’s Horde gids bevat enkele missies waavoor je RARE items (we hebben deze ontweken in de volgende hoofdstukken, maar in dit kon het niet anders) moet verzamelen. Je loopt de kans geluk te hebben en er eentje te krijgen van de eerste paar monsters, maar in dat geval ZAL je ervaringspunten (zal later aangeduidt worden met Exp.) achterlopen. Dit is niet onze schuld, en je zal moeten grinden om weer bij te lopen. Op dit level is er helaas geen alternatief. Houd dit in gedachten voor je commentaar levert op de gids.

Level 21


 • Als je Hosho’s Guide to the Barrens gevolgd hebt: Je zou in Orgrimmar of Camp Taurajo moeten zijn. Als je in Orgrimmar bent, maak je thuislocatie van de Inn die vlak naast de Auction House zit, voordat je ergens heen gaat. Vlieg naar Camp Taurajo.Als je in Camp Taurajobent, neem je de quest [20] Cry of the Thunderhawk. Loop uit Camp Taurajo en zoek voor een Thunderhawk. Deze zijn makkelijk te vinden overal rondom het kamp. Dood deze tot je Thunderhawk Wings krijgt. Ga terug nar Camp Taurajo, lever de quest in en neem de quest [20] The Ashenvale Hunt.Gebruik je Hearthstone naar Orgrimmar, of vlieg erheen en maak er je thuislocatie.Als je [19] Samophlange Manual nog niet ingeleverd hebt en/of nog geen nieuwe vaardigheden geleerd hebt, do dat dan. [19] Samophlange Manual lever je in bijRilli Greasygob in the Valley of Honor, in het engineererhuisje.Vlieg naar Ratchet.

   

 • Als je Snowflake’s Gids voor the Ghostlands gevolgd hebt: Je zou [21] Envoy to the Horde moeten hebben, lever deze in bij Lady Sylvanas in Undercity en neem de opvolgquest (Zal later gewoon follow up genoemd worden, wegens gebrek aan een logische vertaling) (dit zal je wat meer exp. geven dan nodig). Neem de zeppelin, vlak buiten Undercity. Ga naar Orgrimmar en maak er je thuislocatie en verkoop prul en leer je vaardigheden. Lever [21] Meeting the Warchief in bij Thrall in the Valley of Wisdom. Neem de follow up. Als je klaar bent, neem dan het vliegpunt (tja, weer zo iets, we noemen het gewoon FP ok?) van Crossroads en dan die van Ratchet:
 • Als dit alles niet het geval is: Ga naar Orgrimmar: Vanaf Undercity: Iets naar het noorden als je uit de stad komt, zal je een zeppelintoren zien. Neem de zeppelin to Orgrimmar.
  Vanaf Silvermoon: Gebruik de translocation orb die je zal vinden in de Sunfury Spire in het noordwesten van de stad. Nu je in Undercity bent kun je de bovenstaande instructie volgen.
  Vanaf Thunder Bluff: Verlaat Mulgore via het pad in het oosten, en als snel zal je in the Barrens komen. Volg deze kaart:Eenmaal in Orgrimmar: Maak van de inn je thuislocatie, zorg de je de FP hebt, verkoop prul, koop eten en drinken in enz. Als je klaar bent, neem dan de FP’s van Crossroads en Ratchet:

 

In Ratchet: Praat met Sputtervalve, die vlak naast de flight master staat, en neem de quest [21] Ziz Fizziks. Vlieg naarCrossroads.

Vanaf daar ga je naar het westen tot je in Stonetalon Mountains komt. Net op de grens zal je twee questgevers zien. Neem [19] Goblin Invaders van Seereth Stonebreak.

Volg de weg verder naar het noordwesten, naar Sun Rock Retreat. Onderweg, bij (59,75), zal je een ‘Wanted’ poster zien. Neem de quest [21] Arachnophobia van de poster.
Volg het pad achter de poster en je zal in een klein valeitje komen met spinnen en eieren. Baan je een weg door de spinnen tot je een grote, oranje spin ziet die “Besseleth” heet. Dood het en bewaar zijn Fang. Loop uit de vallei en vervolg je weg naar het noordwesten, tot je Sun Rock Retreat bereikt.

Lever [21] Arachnophobia in bij Maggran Earthbinder. Neem de FP en de quest [18] Boulderslide Ravine van Mor’Rogal. (Loop dit pad op, gezien vanaf de flightmaster)

Als je klaar bent, volg dat het pad naar het zuidoosten tot je bij Windshear Crag komt. Voor dat je er heen gaat, zal je op (59,62) Ziz Fizziks vinden. Lever [21] Ziz Fizziks in en neem de follow up. Als je nu in Windshear Crag bent, loop langs alle machines die er ongeveer zo uitzien:

Je zal hier Venture Co. Operators vinden. Dood ze tot je Super Reaper 6000 Blueprints krijgt. Dood 15 Venture Co. Loggers terwijl je hiermee bezig bent. Als je klaar bent, baan je dan een weg terug naar Ziz Fizziks, lever de quest in en neem de follow up. Volg de weg naar het zuidoosten, terug naar the Barrens. Onderweg, bij (67,88), moet er een klein paadje de bergen in gaan. Volg dit pad. Als je nu je kaart opent, zal je twee grotten zien. Betreed de nordelijke en vecht je een weg naar binnen. In de grot zal je glimmende paarse krystallen zien. Verzamel er 10. Op dit punt:

zal je een ontdekkingsberichtje krijgen. Nu kun je weer terug de grot uit. Volg opnieuw het pad naar the Barrens.
Op de grens met the Barrens lever je [19] Goblin Invaders in bij Seereth Stonebreak. Loop recht door naar Crossroad. Vlieg naar Ratchet. Lever[21] Further Instructions in bij Sputtervalve en neem de follow up NIET. Vlieg nu naar Sun Rock Retreat. Ga terug naar Mor’Rogal en lever [18] Boulderslide Ravine in.

 • Als je de Splintertree Post (Ashenvale) FP hebt: Vlieg daarheen.
 • Als je deze niet hebt (hoogstwaarschijnlijk): Vlieg naar Crossroads en volg het pad naar het noorden tot je Ashenvale Forest bereikt. Loop verder naar het noorden tot de weg splitst. Neem de weg naar het oosten tot je Splintertree Post bereikt. Neem ook hier de FP.

 

Praat met Senani Thunderheart om [20] The Ashenvale Hunt af te maken. Je krijgt geen Exp. of een quest item, maar dat hoort zo, deze missie zorgt er slechts voor de je 3 hunting quests kunt doen, die we snel zullen doen. JE MOET DEZE DIRECT INLEVEREN bij dezelfde NPC, je moet COMPLETE QUEST aanklikken. Als je dat niet doen, zullen de quest items niet droppen als je Ursanguous, Shadumbra and Sharptalon doodt.

 • Voor degene die doe Zoram Outpost FP hebben: Vlieg daarheen.
 • Als je deze niet hebt: Volg het pad naar het westen. Als je Astranaar ziet (Alliance), moet je het zo VOORZICHTIG mogelijk ontwijken. Vervolg je weg naar het westen todat je (25,31) bereikt. Daar zal een klein weggetje van de grote weg afleiden, naar het westen. Volg dit weggetje tot je een strand ziet. Loop naar het zuidoosten van het strand tot je een klein kampje ziet. Welkom inZoram Outpost. Neem de FP.

 

In Zoram Outpost: Neem de quest [19] Naga at the Zoram Strand, negeer voorlopig de andere quest. Dood Nagas op het strand tot je 20 Wrathtail Heads hebt en 1450 of minder Exp. verwijderd bent van level 22. Als dat gedaan is loop je terug naar Zoram Outpost en lever je [19] Nagas at the Zoram Strand in. Als je enkele Shredder Operating Manual pages vindt, moet je ze bewaren.

Je zou nu level 22 moeten zijn, gefeliciteerd!

Level 22


 

Gebruik je Hearthstone naar Orgrimmar en leer je nieuwe vaardigheden en koop drinken en eten etc. Stop je Shredder Operating Manual pages in de bank.

Loop uit Orgrimmar en neem de Zeppelin naar Undercity. Voor degene die nog nooit een zeppelin hebben genomen, loop gewoon naar links als je uit Orgrimmar komt. Je zal al snel een toren zien met goblins bovenop. Praat met ze om uitt te vinden welke zeppelin naar Undercity gaat.

Zodra je in Tirisfal Glades bent verlaat je de zeppelin, en neem je de FP in Undercity.
Get off the Zeppelin in Tirisfal Glades and go to the Undercity if you don’t have the flight path (that will most likely be the case if you aren’t an Undead) and take it.

Voor Bloodelves: Als je de quest[21] Allegiance to the Horde hebt, gebruik je de translocation orb om naar Silvermoon te gaan, lever quest in en ga meteen weer terug.

Als je de FP van Undercity hebt, verlaat je Undercity en volg je de weg naar het zuidwesten. In Silverpine Forest volg de weg tot je een splitsing bereikt op (51,36). Ga hier naar het westen en neem de FP van Sepulcher. Neem ook de quests [20] Journey to Hillsbrad Foothills van Apothecary Renferrel en [21] Beren’s Peril van Shadow Priest Allister.

Ga weer terug naar de weg, loop naar het zuiden en volg de weg tot ongeveer (58,77). Op dit punt ga je naar het noordoorsten, naar Beren’s Peril,
blijf dicht bij de heuvel/berg, die aan je linkerhand zou moeten zijn, terwijl je elke Dalaran gast op je pad doodt.
Snel zal je een nauw pad vinden die de berg op gaat, op (60,74). Volg dit pad en je zal de opening van grot vinden, die bewaakt wordt door Ravenclaw Drudgers en Guardians. Dood 6 van elk om [21] Beren’s Peril af te maken.

Als je klaar bent, volg je opnieuw de weg naar het oosten tot je Hillsbrad Foothills betreedt/

In Hillsbrad Foohills volg je de weg, en al snel zal je langs een toren komen. Neem de quest[20] Time to Strike van Deathstalker Lesh, die bij de toren staat.
Ga weer terug op de weg en volg deze naar het oosten tot je opnieuw bij een (verwoeste) toren komt. ((57,36)). Ga naar het noorden, naar Tarren Mill. In Tarren Mill neem je de FP, lever je de 2 quests in die we al hadden en neem de volgende quests:

[22] Elixir of Suffering
[24] Elixir of Pain
[24] Battle of Hillsbrad
[22] The Rescue
[22] WANTED: Syndicate Personel (van poster voor de kerk)
[28] Dangerous! (van de poster voor de inn)

1. Loop naar het oosten/zuidoosteen. Dood vanaf nu elke bear enspider die je ziet. Al snel zul jeDurnholde Keep bereiken. De hoofdingang in aan de zuidkant, en wel op (76,46). In het kasteel baan je je een weg over de brug en daarna volg je het kleine pad omhoog. Aan je rechterhand zul je een Orc NPC zien, genaamd Thog’thar. Hij is vastgeketend en moet een sleutel hebben om te kunnen ontsnappen.
Je zult Jailor Marigen moeten vinden en hem doden om zo de sleutel te bemachtigen. Begin alles om je heen te doden tot je Jailor Marigen vindt, pak de sleutel en bevrijd Thog’thar, waarvoor je aleen op de metalen bal hoeft te klikken.

Ook zal je Jailor Eston vinden, die de sleutel draagt van de andere gevangene, Drull, maar als Jailor Eston hier niet is is hij waarschijnlijk in een van de huisjes in het lagergelegen gedeelte. Hier gaan we nu heen.

Zodra je zeker weet dat Jailor Eston niet in de buurt is (of als je hem al gevonden en gedood hebt), loop dan terug over de brug, en spring naar beneden, naar de huisjes.

Schoon de omgeving een beetje op door wat Syndicate te doden, en kijk in de huisjes voor Drull (en Eston). Als je hem hebt gevonden en de sleutel hebt, bevrijdt hem dan en dood de Syndicate die je nog nodig hebt voor [22] Wanted: Syndicate Personnel.

2.
Verlaat Durnholde Keep en loop terug naar Tarren Mill, en dood zoveel mogelijk bears en spiders onderweg. Doe dit tot je[22] Elixir of Suffering af hebt. Dit kan even duren, want Creeper’s Ichor is best zeldzaam. Dit zal je level 23 maken. Zo niet, dood dan nog een paar spiders of bear tot je het wel bent, of ga verder met deze gids en dood ECHT alles op je pad.

Als je level 23 bent, gefeliciteerd!

Level 23


 

3. Als je klaar bent, ga dan terug naar Tarren Mill en lever de 3 quests in. Neem de follow up van [22] Elixir of Suffering en lever het in bij de kleine kikker genaamd (nee, niet Kermit, jammer hè? Die had ik wel willen zien doodgaan) “umpi” vlak naast de Apotheker. Neem [24] Elixir of Pain. Koop nieuw voesel/drinken in, verkoop prut en repareer je armor (er is een weaponsmith aan de andere kant van het veld net onder Tarren Mill).

4. & 5. Loop richting de Hillsbrad Fields, terwijl je elke Starving Mountain Lion doodt die je ziet. Maak je niet druk als je niet de 10 lion blood krijgt die we nodig hebben, we zullen die quest afmaken als we teruglopen. We zullen ons eerst focussen op het veld in het nooroosten. Je zal een klein huisje zien, een torenachtige structuur en een redelijk huis die eruitziet als een hooischuur. Voordat je begint met moorden, moet je eraan denken dat elk mens hier weg zal rennen in angst, dus gebruik snare vaardigheden als hamstring als ze bijna dood zijn.

5. & 6.
Schoon de boel een beetje op rondom het kleine huisje, en binnen zul je Farmer Getz vinden. Dood hem (als hij hier niet is, is hij of in het veld of in de hooischuur). Ga vervolgens naar het volgende veld, hiernaast is een redelijk groot huisje, met een hond genaamd Stanley voor de duur. Ruim het huisje op en boven zal je Farmer Ray aantreffen (Ray kan ook in het veldje naast het huis staan). Dood vervolgens de Hillsbrad Farmers en Farmhands
die je nog moet voor [24] Battle of Hillsbrad. Blijf uit de buurt van Hillsbrad Footmen, die zijn wat pittig op jouw level.

7.
Als je hiermee klaar bent, keer je terug naar Tarren Mill, terwijl je zoveel mogelijk Starving Mountain Lions dood, tot je de quest [24] Elixir of Pain af hebt.
In Tarren Mill lever je[24] Battle of Hillsbardin. Neem de follow up genaamd [25] Battle of Hillsbrad. Lever ook [24] Elixir of Pain in en neem de follow up. Nu zal een nieuwe quest beschikbaar zijn, praat metDeathguard Samsa om [25] Souvenirs of Death op te pikken.

8. & 9. Keer terug naar deHillsbrad Fields, naar het huis metStanley voor de deur. Lever de quest pas in bij Stanley als je op maximale mana en health bent. Dood Stanley zodra hij transformeert, je krijgt 1100 Exp. ofzo als je hem dood.
Nu lopen we richting de zuidelijke velden, waar vele Hillsbrad Peasants[ zijn, samen met Farmer Kalaba. Dood 15 Peasants en Farmer Kalaba. Als iemand anders ook bezig is met het doden van Peasants, kun je het beste een groep vormen, wat ze respawnen niet zo snel maak je niet druk over het afmaken van [25] Souvenirs of Death, want dat doen we als je over een paar levels terugkeren naar Hillsbrad

Als je klaar bent zal je ongeveer level 24 zijn. Als dit niet het geval is grind je een beetje tot je wel 24 ben, of ga je verder en dood je ECHT alles op je pad.

Gefeliciteerd met je 24ste level! Nog vele te gaan!

Level 24


 

10. Keer terug naar Tarren Mill, lever [25] Battle of Hillsbrad in, pik de follow up op, genaamd [26] Battle of Hillsbrad. Neem ook de nieuwe quest van Apothecary Lydon, [28] Elixir of Agony.

Neem een ritje op de vleermuis naar the Sepulcher, en lever [21] Beren’s Peril in. Gebruik je Hearthstone naar Ogrimmar. Leer nieuwe vaardigheden, controleer de Auction House, we hebben binnekort die Deadly Blunderbuss nodig. Koop op grotere bags, 12 slot als je die kan betalen.

Tjd om terug te keren naar Ashenvale. Ga naar de bank en neem al je Shredder Manual Pages mee. Vlieg eerst naar Splintertree post en pik de volgende quests op:

 • [26] Satyr Horns
 • [25] Stonetalon Standstill

 

Loop uit het dorpje en volg het pad tot je bij een uitkijktoren komt, waar meer quests zijn:

 • [24] Ashenvale Outrunners
 • [27] Warsong Supplies

 

Loop nog wat verder naar het zuidwesten, aan je linkerhand zal je een klein kampje zien. Neem de quest [30] The Lost Pages. Nu kan je hoofdstukken samen binden, als je de benodigde pagina’s hebt.
Keer terug naar Splintertree Post en vlieg naar Zoram’Gar Outpost.

1. Neem de quest [23] Vorsha the Lasher van Muglash, hij zal het strand op lopen, volg hem en raak niet te ver achter.

2. Hij zal stoppen op een klein eilandje, met een vuur erop. Klik op dit vuur als hij dat zegt, en maak je klaar voor 3 golven van monster. Je hebt geen tijd op loot te verzamelen tussen de golven in, maar je kunt wel wat drinken/eten:

 • 1ste golf: 3 Nagas, ze zijn groen voor je, dus niet zo moeilijk, maar het zijn er wel 3. Laat Muglash er eentje tanken terwijl jij ze een voor een doodt. Muglash is level 25, dus hij kan er makkelijk 1 of 2 aan. Probeer je spreuken met lange cooldowns en potions te bewaren voor de laaste golf. Als de 3 naga verslagen zijn, drink en eet dan snel.
 • 2de golfw: 3 nagas weer, en eentje zal een naga priestess zijn. Dood die het eerst en probeer haar heals te stoppen, of je zult in de problemen komen. Gebruik potions/cooldowns maar probeer veel te sparen voor de volgende golf. Laat Muglash zoveel mogelijk tanken. Drink en eet snel nadat de naga dood zijn.
 • 3de golf: een level 22 Hydra genaamd Vorsha zal spawnen en je aanvallen, en de hydra hit best hoog voor een level 22, dus doe wat je kunt. Mocht je dood gaan, release je geest dan niet, want Muglash zou de hydra in zijn eentje moeten kunnen afmaken als jij een mooi beginnetje hebt gemaakt. Wacht tot je een (complete) berichtje krijgt, en release je spirit dan, en ren terug naar je lichaam.

 

Ga naar Zoram Outpost en lever de quest in. Neem de quests [24] Between a Rock and a Thistlefur en [24] Troll Charm.

3. Tijd voor een stukje lopen, ga naar Thistlefur Village (30,45), volg het pad dat staat aangegeven op de kaart:

Dood Furlbog Avengers en Shamans tot je de eerste quest af hebt. Ga vervolgens naar het noorde terwijl je het pad in het dorpje volgt, en de houten poort passeert. Vervolgens ga je nog wat verder tot je een stenen boog ziet. Ga eronderdoor en al snel zal je een grot vinden. Ga erin, dood wat rond en verzamel 8 Troll Charm, welke in Troll Chests zitten, die overal en nergens in de grot verspreid liggen.

4. Zodra je 8 troll charms hebt keer je terug naar Zoram’Gar Outpost. Lever de 2 quests in, maar neem de follow up niet.
Vlieg naar Splintertree Post.

5.
Ga naar het zuiden van Splintertree Post, aan de andere kant van de weg is een plek met Rotting Slimes. Hier zal je op Ashenvale Outrunners gaan jagen. Ze zijn stealthed (verborgen), dus als je een spreuk hebt die Stealth kan detecteren, gebruik deze dan. Ren wat rond terwijl je de toets in blijft drukken, je zult zo vanzelf Ashenvale Outrunners targeten. Outrunners zitten vaak rondom bomen.

6. Als je klaar bent met de [24] Ashenvale Outrunner quest, ga je naar het westen. Op (68,75) zul je een Orc zien, genaamd Torek, samen met 3 raiders. Neem de quest nu nog NIET, onthoudt aleen goed waar Torek is.

7. Loop wat naar het westen, tot je aan de andere kant van de weg bij Silverwing Outpost komt ((66,73)). Dood alle Night Elves op het pad en in het huis, en zodra dit klaar is ren je terug naar Torek en neem je zijn quest. Omdat er geen Night Elves meer zijn, zal hij direct het huis binnenlopen. Binnen zullen 4 elves spawnen – laat de orcs ze tanken en focus je op eentje. Torrek moet overleven, dus dood zo snel als je kunt, en gebruik alle spreuken die je hebt.
Notitie: Als je een healer bent is dit een eitje, je kunt Torek namelijk buffen en healen (maar alleen met buff-heals als Renew, Rejuvenate, Power Word: Shield).

Zelfs als je dood gaat krijg je nog steeds een complete berichtje als Torek wint, dus release je geest niet meteen. Als je de quest faalt, wacht dan eventjes tot de NPC weer spawnen en probeer het opnieuw.

Je zou nu level 25 moeten zijn. Als dit niet het geval is grind je een beetje tot je wel 24 ben, of ga je verder en dood je ECHT alles op je pad. Gefeliciteerd!

Level 25


 

8. Ga naar het westen, over de rivier en nog meer naar het westen tot je bij Mystral Lake (52,70) komt. Begin met het doden van Befouled Elementals hier, wees erg voorzichtig met je adem, omdat je het leuk vinden om Frost Nova op je te casten (vertraagd je snelheid), dus blijf dicht bij de oppervlakte en pull ze met ranged aanvallen.Behalve het doden van 12 Befouled Water Elementals moet je ook Tideress vinden en hem doden. Hij is een level 27 elemental die loopt/zwemt van het einland naar het midden van het meer, naar het oosterlijke einde van het meer.

Hij is iets groter dan de andere elementals en is groenig ipv blauw. Zorg ervoor dat je alleen hem krijgt, geen andere monsters, en gebruik al je cooldowns en zorg ervoor dat je een potion paraat hebt.
Als hij dood is zal je een Befouled Water Globe looten, klik erop met je rechter muisknop zodat je de quest [27] The Befouled Element start.

9.

Ga naar het eilandje in het midden van Mysral Lake en loop wat rond tot je een complete berichtje krijgt voor [25] Stonetalon Standstill. Dood de Befouled Water Elementals die je nog moet en zwem dan naar het westerlijke eind van het meer.

10. Nu gaan we zoeken voor een lvl 25 bear genaamd Ursangous, ga naar het plekje aangegeven op de kaart.(40,65). Ursangous loop hier wat rond, dus dood wat beren en herten terwijl je op hem wacht. Dood hem en neem zijn poot mee. Start de quest door met je rechter muisknop op de poot te klikken.

11. Ga nu iets naar het oosten (pas op voor Silverwing Refuge’s Guards) tot je bij Greenpaw Village komt.

==Warning== Er loopt hier een Elite Wandering Protector (grote boom) rond, wees op je hoede.

Dood hier alle furbolgs tot je een Logging Rope krijgt voor de quest [27] Warsong Supplies, als je er nog geen had.

12. Als je daarmee klaar bent, loop je terug naar het pad naar Splintertree Post en lever je deze quests in:

[23] Ashenvale Outrunners
[24] Torek’s Assault
[24] Ursangous’s Paw
[25] Stonetalon Standstill
[27] The Befouled Element en neem de follow up [27] Je’Neu of the Earthen Ring.

Vlieg naar Zoram’Gar Outpost. Lever de quest [27] Je’neu of the Earthen Ring in. Gebruik je Hearthstone naar Orgrimmar.

Verkoop prul, repair je armor, en controleer de Auction House op shredder pages. Koop de pagina’s die je nog moet, ze zijn niet duur, rond de 20s. (Je hebt mafkezen die ze voor veel verkopen, koop die NIET! Dat stimuleert ze om met dat soort grapjes door te gaan)

Notitie: Wees voorzichtig en bind je hoofdstukken samen voor je extra paginas op de AH zet. Het spel zal de pagina die op de AH staat gebruiken (maar dat kan niet dus het lukt niet), niet die in je bags.

Kijk ook weer voor een Deadly Blunderbuss, als je die nog niet hebt, want die hebben we snel nodig. Vraag anders een engineerer, en als je klaar bent, vlieg dan naar the Crossroads, en neem de quest [22] Egg Hunt.

 • Voor zij die de Camp Taurajo FP hebben: Vlieg er heen.
 • Als je die niet hebt: Loop naar het zuiden vanaf Crossroads tot je bij een splitsing komt. Loop naar het westen en je komt in Camp Taurajo. Neem de FP.

 

—————-

Voor de mensen die nog nooit in the Barrens hebben gequest (Ghostlands etc.): In Camp Taurajo ga je naar Mangletooth, hij zit in een kooi naast de inn. Neem zijn quest [21] Tribes at War. Ga naar het noorden van Camp Taurajo, waar je Bristlebacks zult vinden. Dood nu snel 6 Water Seekers, 12 Thornweavers en 12 Geomancers. (De Thornweavers zijn wat dichter bij de berg en de Geomancers wat verder naar het noorden) Als je klaar bent, keer je terug naar Camp Taurajo (verkoop je blood shards niet!) en lever de quest in. Pik de follow up op en lever die direct weer in. Nu kun je de quest[25] Betrayal from within krijgen, ook van die NPC. Ook kan je Bloodshards inleveren voor leuke buffs.

—————-

Verzamel de volgende quests:

[25] Betrayal from within
[24] Weapons of Choice
[27] Mahren Skyseer (Niet op te pikken voor mensen die niet gequest hebben in the Barrens, maar dit maakt niet zo veel uit)

1. Loop naar het zuiden, naar the Field of Giants. Zoek naar Silithid Mounds

Dood elk insect rondom zo’n Mound en klik erop met je rechtermuisknop om zo Silithis Eggs te verzamelen. Doe dit tot je 12 eggs hebt. Loop nu nog verder naar het zuiden, en blijf dicht bij de bergen. Je zult snel bij Quilboar kampjes komen. Je zult Razormane Warfrenzies, Seers en Stalkers moeten doden tot je een wand, een shield en een backstabber hebt. (Stalkers hebben stealth maar zijn makkelijk te zien, en te horen! Zet je geluid aan). Warfrenzies droppen het shield, Seers de wand en Stalkers de stabber.

2. Er zijn ook 3 genaamde gasten die je moet vinden. De eerste is Lok Orcbane, hij is op een heuveltje bij (41,80). Dood hem en neem zijn schedel (bah) mee.

3. De 2de is Nak, hij is in het zuiden tussen twee bergen (43,83). Dood ook hem en neem ook zijn schedel (beh). Wees voorzichtig, hier zitten veel stalkers.

4. De 3de en laatste, Kuz, loopt rond het middelste kamp met de geschilderde steen, bij (45,80). Raad het eens, dood hem en neem zijn schedeln mee.

5. Als je klaar bent met [25] Betrayal from within en [24] Weapons of Choice, loop je naar het oosten tot je bij de weg komt. Loop van het noorden tot de splitsing, en dan weer naar het zuiden tot je een tauren genaamd Gann Stonespire tegenkomt. Neem zijn quest, [23] Gann’s Reclamation.

6. Loop naar het zuiden, tot je bij Bael Modan komt. Betreed de werkplek via de heuvel naar beneden, op (46,84). Dood 15 Excavators, 5 Foremans en Prospector Khazgorm die helemaal achterin zit/staat/loop. Jat zijn dagboek, Khazgorm’s Journal.

Je zou nu level 26 moeten zijn, of ten minste ongeveer. (als je [27] Mahren Skyseer hebt zal je weer wat inlopen, grind dus niet als je deze quest hebt). Door anders nog wat dwarves tot je het wel bent, of ga verder met deze gids en dood ECHT alles op je pad.

Als je level 26 bent, gefeliciteerd!

Level 26


 

Keer terug naar Gann, lever de quest in en neem de follow up, genaamd [26] Revenge of Gann.

7. Loop nu naar het dwarven fortress wat ten noorden van de werkplek ligt. Dood hier dwergen tot je de quest [26] Revenge of Gann af hebt.

Als dat klaar is, keer je weer terug naar Gann. Lever [26] Revenge of Gann in en neem de follow up. Ga terug naar de werkplek, maar deze keer is je doel de Helipad met de Gyrocopter erop. De Helipad is bij de heuvel naar de werkplek (46,85), beklim het helipad en klik met je rechtermuisknop op de Flying Machine om het te verwoesten. Keer nu voor de laatste keer terug naar Gann en lever ook deze quest in. (Nu krijg je een mooi ringetje, tja, die tauren kon hem niet om zijn vinger doen vast)

8. Ren terug naarCamp Taurajo en lever :

[24] Weapons of Choice in, neem de follow up niet.
[25] Betrayal from Within, neem de follow up.

Vlieg naar Crossroads, en lever hier de quests in:

[22] Egg Hunt
[25] Betrayal from Within

Vlieg naar Ratchet.

————–

Als je de quest [27] Mahren Skyseer hebt: Vanaf Ratchet ga je naar het zuiden langs the Merchant coast tot je de plek genaamTidus Stair betreedt, lever [27] Mahren Skyseer in en neem de follow up genaamd [27] Isha Awak.
Loop nog wat naar het zuiden langs the merchant coast tot je bij Northwatch Hold komt, neem een duik en de Isha Awak (grote water dino) zal onderwater zitten bij (63,53). Isha Awak kan ook iets naar het zuiden van Mahren Skyseer gevonden worden, bij (66, 49). Hij is makkelijk te verslaan, en neem zijn hart mee als hij dood is. Keer terug naar Mahren Skyseer en lever [27] Isha Awak in. Ren terug naar Ratchet.

————–

Neem de boot naar Booty Bay. In Booty Bay, op de pier zal je kisten zien met “Warsong Axe Shipment” vlak bij Wharfmster Lozgil. Loot een van deze dozen. Neem ook de Booty Bay FP, welke op de bovenste verdieping van de inn is. Zodra je de FP hebt, gebruik je je HS naar Orgrimmar!

Verkoop prul, repair je armor en controleer de AH voor de shredder pages die je nog moet, en neem de Deadly Blunderbuss met je mee. Leer ook je nieuwe vaardigheden en koop genoeg voedsel in.

Vlieg naar Splintertree Post.

1. Lever de Deadly Blunderbuss in bij Pixel, zodat je de Warsong Sawblades krijgt.

2. Loop naar het westen tot je bij (56,59) komt. Hier loop je naar het noorden tot je bij een zone komt met Laughing Sisters(Dryads), bij (58,55). Rond dit kamp is een genaamde kat, namelijk Shadumbra. Schoon het kamp op, zoek de kat, laat hem zien wat pijn is en neem zijn hoofd mee. Een rechter muisklik op zijn hoofd zal je een quest geven, accepteer deze.

3. Vanaf hier ga je naar het noordoosten tot ongeveer (64,43), waar je een pad naar Night Run zal vinden. In het zuidoosten van Night Run zal je een Satyr kamp zien.(66,56).

Dood Satyr (wees voorzichtig en pull geen ongewilde stalkers die zich verschuilen in de schaduwen) tot je [26] Satyr Horns af hebt en een Warsong Oil hebt. Deze staan in verschillende Satyr kampjes en zien er zo uit:

Als je pech hebt vind je hier geen Warsong Oil, dan is er een alternatief: in het oosten, over de rivier en verder naar het oosten, ligt Satyrnaar (81,52). Hier zal je waarschijnlijk wel een Warsong Oil vinden, maar weer voorzichtig, de Satyr hier zijn wel moeilijker an inNight Run.

Hoe dan ook, je zal level 27 worden terwijl je deze quest doet, wat het doden van de pittige Satyr weer wat makkelijker maakt. Gefeliciteerd

Level 27


 

4. Als je klaar bent, volg dan de weg terug naar Splintertree Post maar we moeten nog een ding doen. Als de weg splits, vlak bij Splintertree, ga dan naar het zuiden richting het Forsaken Camp (75,71). Zoek de omgeving naar een level 31 Hyppogryph genaamdSharptalon. Ja, correct, hij is level 31. Technisch gezien kunnen we die niet doden. Maar er is een trucje. Zodra je Sharptalon zien, houd je hem in zicht en wacht je tot hij dicht genoeg is bij het Forsaken Camp. Pull hem met je laagste rank spell, zodat je weinig aggro neemt, en breng hem naar het forsaken kamp. Doe niets, laat de NPC aggro nemen. Als Sharptalon op 90% HP is, begin je hem weer aan te vallen, doe zo veel mogelijk schade terwijl je zo min mogelijk aggro neemt.Normaalgesproken zou je hem moeten kunnen looten. Neem zijn claw, en start de quest. Als het niet in een keer lukt, probeer het dan opnieuw, en dood Oozen en Elves terwijl je wacht tot hij opnieuw spawnt (10 minuten).

Op je weg terug naar Splintertree loop je langs het kleine kampje (70,71) en lever je de quest [30] The Lost Pages in.

Vlak voor Splintertree lever je ook [27] Warsong Supplies in.

In Splintertree Post lever je de volgende quests in:

[27] Shadumbra’s Head
[30] Sharptalon’s Claw, nu zal Selani een nieuwe quest geven, genaamd “The Hunt Completed”. Lever deze direct in.
[26] Satyr Horns

Vlieg naar Sun Rock Retreat. Verkoop prut, repair en koop voedsel in.

1. Neem de volgende quests:

 • [23] Cycle of Rebirth
 • [25] Elemental War, van Tsunaman. Hij is bij (47,64), naar het zuiden.
 • [26] Harpies Threaten
 • [28] Calling in the Reserves

2. Volg het pad dat uit Sun Rock Retreat leidt. Ga verder naar het noorden tot je bij een klein meertje komt. Rondom het meer zul je dit soort dingen zien:

Verzamel er 10 van deze.

3. Als je klaar bent volg je het pad richting het westen, naar de Charred Vale. Als je hier aankomt zul je Harpies en Fire Elementals zien. Dood deze tot je zowel [25] Elemental War als [26] Harpies Threaten af hebt. Zorg er ook voor dat je niet meer dan 5000 Exp. verwijderd bent van level 28. Als je klaar bent, ga je naar de oostzijde van de Charred Vale, waar je een pad zult vinden dat naar Sun Rock Retreat leidt (38,67). Lever daar al je quests in, neem de follow ups niet.

Nu zou je level 28 moeten zijn. Dat schiet op!

Als je nog geen 28 bent, is hier een optioneel mini-circuit:

Neem de follow ups genaamd [26] Bloodfury Bloodline en [25] New Life. Ga terug naar deCharred Vale en terwijl je richting (31,62) gaat, zoek je naar dirt mounds op de grond. Rechterklik ze. (doe dit 10 keer).Op de genoemde locatie zul je een Bloodfury Ripper vinden. Dood het en neem zijn ‘remains’ mee. Als je ook klaar bent met het planten van seeds, ga je terug naar Sun Rock Retreat en lever je beide quests in.

Level 28


 

Gebruik je Hearthstone naar Orgrimmar. Leer je nieuwe vaardigheden, controlleer de auction house, repair en koop voedel.

Ga uit Orgrimmar, neem de Zeppelin naar Undercity. Vanaf Undercity vlieg je naar Tarren Mill.

1. Als je geland bent, loop je naar deHillsbrad Fields, dit keer naar het huis met de staaloven, west van het zuidelijke veld. Dood 4 Apprentice Blacksmiths en Blacksmith Verringtan, hij is in de oven (het huis dan, hij leeft nog). Als het huisje vrij van mannetjes is, loot je de “Shipment of Iron”. Deze ziet eruit als een grote kist. Keer nu terug naar Tarren Mill.

2. Lever [26] Battle of Hillsbrad in en neem de follow up.

3. Ga terug naar de Hillsbrad Fields, deze keer naar de City Hall (31,42), vlak naast het huisje met de oven. Baan je een weg naar binnen, en schoon de eerste twee kamers wat op. Pull eerst de 1ste mob, en ga je dan verschuilen in de eerste kamer, zodat de Councilman je niet aanvalt van veraf maar naar je toe komt. Ga vervolgens naar de grote hal en dood Clerk Horrace Whitesteed. Zorg dat je full HP hebt en val vervolgens Magistrate Burnside aan. Vernietig de Hillsbrad Proclamation

en de Town Registry (groot blauw boek op de grond.).

Baan je nu weer een weg naar buiten, dood de Councilmen die je nog moet en zoek ook voor Citizen Wilkes als je hem nog niet had gedood.. Hij loopt rond de town hall en de oven, dus dood wat ventjes rond deze plekken tot je hem vindt. Maak ook [25] Souvenirs of Death af.

4. Loop terug naar Tarren Mill, lever [26] Battle of Hillsbrad in en neem de follow up. Lever [25] Souvenirs of Death ook in. Verkoop prul/repair en koop ten minste 2 stacks eten en drinken. Zorg ervoor dat je de folow up hebt van [28]Elixir of Agony, gegeven door Apothecary Lydon.

5. Nu gaan we de mijnen in, zuidwest van de Hillsbrad Fields, aan de andere kant van de weg. Er zijn twee grote ingangen, een hoger gelegen en een lagere. We zullen via de lagere naar binnen gaan (26,58). Na een tijdje zul je een splitsing zijn, links zijn Foreman Bonds and Miner Hackett, maar nu gaan we rechts en doden we Hillsbrad Miners zodat we die 10 alvast hebben. Notitie: Miner Hackett spawnt op verschillende plekken, dus grind wat en zoek goed als hij niet is waar ik zeg dat hij is.

Ga nu terug naar de splitsing en ga links naar Miner Hackett / Foreman Bonds, dood ook de Hillsbrad Miners die je nog moet. Miner Hackett kan gepulled worden zodat je hem alleen bevecht in een makkelijk gevecht. Dood hem als eerst. Foreman Bonds is een andere koek, als hij op 20% HP is summont hij 2 dwarves om hem te beschermen. Als je een rogue bent is het makkelijk, dood Bonds en vanish. Andere classes kunnen de weg naar de uitgang opkuisen en rennen voor hun leven als Bonds dood is. Als je dood gaat is het niet erg, loop dat gewoon terug.

6. Als je klaar bent en 10 Miners, Foreman Bonds en Miner Hackett een kopje kleiner hebt gemaakt, verlaat je de mijn en ga je naar het oosten tot je over een brug gaat, die de zone in tweeen splitst. Als je over de brug bent ga je naar het zuiden tot je bij een veld met Mudsnout Gnolls komt, (65,60). Verzamelmushrooms hier, ze heten “Mudsnout Blossoms” en zien eruit als grote blauw/witte paddestoelen. Verzamel er 6 en ga terug naar Tarren Mill. Lever de 3 quests in en neem de 2 follow ups: [30] Battle of Hillsbrad en [28] Elixir of Agony.

Gebruik je Hearthstone naar Orgrimmar. Verkoop prut, repair en koop voedsel in.

Als je klaar bent om te gaan, vlieg je naar Camp Taurajo. Neem de quest[30] Melor Sends Word. Ga naar het zuiden tot je bij de Great Lift komt, (32,22).

1. Lever [28] Calling in the Reserves in bij Grish Longrunner en neem de quest [25] Message to Freewind Post van Brave Moonhorn. (als je niet bij deze NPC kunt komen, maak je dan niet druk en gooi [28] Calling in the Reserves weg)

Ga vervolgens met de lift naar Thousand Needles.

2. Volg de weg een stukje naar het zuiden, en ga bij de splitsing naar het oosten. Snel zal je een pijltje op je minimap zien met de tekst Freewind Post. Volg dit pijltje tot je bij Freewind Post bent, ga met de lift omhoog.

In Freewind post lever je [25] Message to Freewind Post in en neem je de follow up genaamd [25] Pacify the Centaur. Neem ook deze quests:

[29] Wanted – Arnak Grimtotem van de poster naast de inn.
[28] A Different Approach
[26] Alien Egg
[29] Wind Rider

Vergeet niet de nieuwe FP op te pikken.

3. Ga weer met de lift naar beneden en loop naar het noordwesten tot je bij Centaur Village komt. Dood centaurs tot je de lijst voor [25] Pacify the Centaur af hebt.

Je zou nu level 29 moeten zijn. ‘Gratz!’

Level 29


 

4. Ga naar het oosten, blijf dicht bij de berg tot je een heuvel vind die omhoog gaat, bij (54,44). Bovenin zal je een grotje vinden, ga erin en neem de quest [26] Test of Faith van Dorn Plainstalker. Hij zal je bovenop de berg teleporteren, zoek naar 2 planken die over de rand liggen, en loop eraf. Maak je niet druk, je gaat niet dood. Je zal weer naast Dorn komen te staan. Lever de quest in en neem de follow up [30] Test of Endurance.

5. Nu gaan we zoeken naar eenAlien Egg

**Terwijl we bij de 3 locaties kijken, zoek naar en dood 2 Thundering Boulderkins tot je 2 Purifying Earth hebt.**

Het ei kan op 3 verschillende plekken zinn, altijd zwaar bewaakt door irritante flying serpents. De eerste is naar het zuiden, bij (56,50). Als het hier niet is, is de volgende spot iets verder naar het zuiden. In de rand van de zone, is een raar gat in de muur, met misschien wel een Alien Egg vlakbij!I (52,55). Als het hier niet is, is het verder naar het westen, ook tegen de rand van de zone. (38,55). Zodra je eenAlien Egg en 2 Purifying Earthheb, ga je terug naarFreewind Post.

6. Lever in [25] Pacify the Centaur, pik de follow up op [28] Grimtotem Spying
Lever ook [26] Alien Eggin en pik de follow up op, genaamd [26] Serpent Wild

Verkoop prut, repair en koop voedsel in.

1. Ga met de lift naar benden vanaf Freewind Post, en loop naar het westen tot je bij Highperch (12,32) komt. Loop naar boven en begin met het doden vanWyverns terwijl je zoekt naar eieren. Keep Doe dit tot je 10 Highperch Wyvern Eggs hebt.

2. Als je dit gedaan hebt loop je naar de zuidoostelijke hoek van Highperch, hier is een smal pad dat leidt naar een hoger gelegen niveau. Hier zal je een tauren, Pao’Ka, vinden, die een escort quest voor je heeft. Neem de quest [29] Homeward Bound en leid hem naar buiten. Dit is niet erg moeilijk

==Warning== Soms zit hier een elite rare monster genaamd Heartrazor there. Deze kun je niet alleen aan, en als je geen hulp vind moet je de escort maar over slaan, het heeft geen follow up.

3. Als je klaar bent, ga je naar het oosten tot je bij Whitereach Post (21,32) bent. Lever de 3 quests in die je hebt en neem de follow ups genaamd [27] Sacred Fire, [28] A Dip in the Moonwell en neem de andere quest, [30] Hypercapacitor Gizmo.

4. Volg de weg naar het noordwesten tot je bij (12,18) komt. Als je naar het westen kijkt zal je een heuveltje zien dat omhoog gaat naar een van de ‘Needles’. Beklim het zo:

Loop verder tot je het Concealed Operating Panel bereikt. Het ziet er zo uit:

In je inventory heb je een item genaamd Robotron Control Unit. Als je een pet bij je hebt, dismiss hem dan eerst. Nu zal je een robotje besturen dat er zo uit ziet:

Loop naar de moonwell en gebruik de ‘spreuk’ “Gather Water”. Je zal nu een complete berichtje krijgen. Je kunt de robot buff nu wegklikken.

Ga terug naar Whitereach Post en lever [28] A Dip in the Moonwell in. Neem de follow up.

5. Ga nar het oosten tot je bij een meertje komt, genaamd de Boiling Pool (33,34). Hier moet je 10 planten zoeken genaamd Incendia Agave,

Ze kunnen ook in het water (onderwater) gevonden worden.

6. Als je klaar bent, verlaat dan het meer en ga naar de westelijke zijde van de grote ‘Needle’ die op de kaart staat als “Darkcloud Pinnacle”, je zal een smal pad naar boven vinden bij (31,36). Nadat je 3 houten bruggetjes hebt gepasseert zal je op een plateau komen met 2 keuzen: oost of zuid. Ga naar het zuiden, over de brug en nu zal je op een groot plateau komen met een klein dorpje met een grote totempaal in het midden.

Ga naar de noordwestelijke rand, waar je nog een brug zult vinden, ga erover en je zult op het kleine plateau een “document chest”

vinden. Deze kist bevat de Secret Note #1.

Keer terug naar het grote plateau. Betreed nu het grote gebouw, hier zal je nog een “document chest” aantreffen. Binnenin zal je een Secret Note #2 vinden.

Ga nu naar de oostzijde, ga ook over de brug en op dit kleine plateautje vind je ook een Secret Note #3, in een kistje in e tent..

Ga nu terug naar het grote plateu, over de brug in het noorden en waar we eerst zuidwaarts gingen, gaan we nu naar het oosten.. Op het volgende plateau neem je de brug naar het noordoosten, en nu zal je op vast land komen, Hier loopt Arnak Grimtotem rond, die je solo aankunt, zelf met de add. Gebruik desnoods een healing potion. Door Arnak en loot zijn hoof.

Vlak naast Arnak zal een tauren staan, genaamd Lakota Windsong met een quest: [29] Free at Last. Escorteer haar, dit is niet zo moeilijk. Lakota is level 30 en kan best aardig vechten. Het risico is dat telkens als ze in het midden van een plateau is, 2 tauren haar bestormen, dus je kunt beter de tauren op de plateaus naar de bruggen pullen, zodat je niet met teveel hoeft te vechten.

Je zou level 30 moeten zijn als je de escort af hebt.

Level 30


 

Als je klaar bent, ren je terug naar Freewind Post.

Lever al je quests in, er zijn geen follow ups.

Ga naar het noordwestelijke stuk van Thousand Needles. Stop onderweg bij (29,34) waar de weg splitst. Loop nu heen en weer tussen de Great Lift en Witereach Post tot je op de Galak Messenger stuit.

Dood hem en loot zijnAssassination Note. Start de quest. Ga naar Whitereach Post lever de quest in. Neem de follow up als je 100% hp en mana hebt. Drie centaurs zullen spawnen en Kanati Greycloud aanvallen. Help hem om de centaurs te doden en lever de quest in. Vervolg je weg naar het noordwesten.

Ga Feralas binnen en blijf op de weg, de wolves en bears zijn op een veel te hoog level voor ons. Volg de weg tot je bij Camp Mojache komt. Pik de FP op.

 • Voor zij die de Thunder Bluff FP hebben: Vlieg daarheen.
 • Voor zij die dat niet hebben: Vlieg naar Camp Taurajo. Loop vanaf hier naar het westen tot je in Mulgore komt. Blijf naar het westen lopen tot je bij Bloodhoof Village kom. Ga nu naar het noorden/noordwesten tot je bij Thunder Bluff komt. Pik de FP op.

Ga naar de Hunter Rise (zuidelijk plateau), lever [30] Melor Sends Word in en neem de follow up: [30] Steelsnap.

Ga als laatste naar de Elder Rise (oostelijk plateau), lever in [27] Sacred Fire en neem de follow up: [28+] Arikara.

Gebruik je Hearthstone naar\ Orgrimmar. Verkoop prut, repair en koop voedsel in, en train je nieuwe vaardigheden.

1. Vlieg nar Splintertree Post. Maak de inn je thuislocatie. Neem [30] Destroy the Legion van Valusha.

2. Volg het pad naar het zuidoosten tot je bij Felfire Hill komt. Dood alles tot je dit hebt:

 • [30] Destroy the Legion is af.
 • you find Diabolic Plans dropt. Rechter muisklik om de quest te starten.

Als je klaar bent, loop je terug naar Splintertree Post en lever je beide quests in. Neem de follow up [32] Never Again!. Ga terug naar Felfire Hill maar deze keer verder naar het zuidoosten tot je bij Demon Fall Canyon komt.

Je moet hier 2 bazen doden: Gorgannon en Diathorus the Seeker. Laten we beginnen met de makkelijke

Als je aankomt zal de weg splitsen. Neem het pad dat naar het oosten leidt.. Kuis alles op tot je uiteindelijk Gorgannon bereikt, die er zo uitziet;

Alles kan gepulled worden voor je aan hem begint, hij komt niet mee. Als je daarmee klaar bent, en op full mana en HP bent, val je hem aan.

Als je hem dood hebt ga je terug naar de splitsing en neem de de westelijke afslag. Kuis hier alles op tot je bij een lichtgevende rune komt. Aan je rechterhand zal een heuvelje naar boven leiden:

Boven zal een kamp zijn. Maak de monsters een kopje kleiner en betreed de grot achterin het kampje. Diathorus the Seeker is ergens binnen. Slacht wat af terwijl je voor hem zoekt, en als je hem dan eidenlijk hebt gedood, en niet meer dan 3350 Exp. van lv 31 af bent, gebruik je je HS naarSplintertree Post. Lever [32] Never Again! in.

Gratz

Einde van deze gids. Ga gauw verder met Hoofdstuk 2, nadat je wat uitgerust hebt en een mount hebt gekocht.

Original author: Jame
Revamp & Text formatting & Picture Editing: Snowflake
Picture Editing: Subere
Translation: Dubbeltje

© Copyrights www.wow-pro.com All Rights Reserved.

 • img
  Nov 7, 2008 @ 17:20 pm

  Looks good, really goodLooks good, really good 😉

  Very informative, perfectly translated.

  I noticed you forgot some spaces here and there, though.

  -Shikamaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Categories

Archives