LATEST NEWS

Jame’s Horde Leveling Guide – Kapitel 1 (21-31)

img
Mar
01

Kapitel 1 (21-30)En resa från the Barrens till Thousand Needles

Changelog

Detta är version 2 av guiden. Den har blivit uppdaterad som det står I denna nyhetsposten För att passa till 2.3 uppdatering. . Du kan fortfarande hitta den gamla versionen av guiden här. Samtidigt har mycket andra saker blivit bättre::

 • Introduktioner nerkortad för att bara visa den viktiga informationen.
 • Addon sektionen är uppdaterad
 • ”Döda allt i din väg” regeln har blivit mer eller mindre borttagen., Förutom om du saknar experience poäng som behövs.
 • Numren på kartan har blivit ändrade till linjer.
 • Grinding sektionerna är borttagna
 • Denna guiden antar att du inte har gjort Hosho’s Barrens Guide innan, den antar inte heller att du har levelat i The Barrens förut, Den är nu perfekt användbar för Blood Elves och personer som har levelat i Ghostlands etc.
 • Quester som är från Blood Elfs NPCs är nu integrerade.
 • Nya quest rutter, Nya klarare kartor och mer bilder har lagts till.
 • Några småfel har blivit rättade och patch version 2.3 ändringar för att förenkla vissa quester och questerrutter som möts har integrerats.

Stort tack till Subere för den fina bild/kart redigeringen!

Introduktion

Denna guide starta i level 21, om du behöver en guide för lägre levels (Tex 1-21) Kolla den här sidan..

Denna guiden är gjord för SNABB leveling med så lite grinding sektioner som möjligt!. Quester är viktiga, dom ger belöningar och är mycket roligare än grinding, MEN ibland är vissa quester verkligen slöseri med tid.

Vissa personer säger att grinding är mycket mer effektivt än att göra uppdrag, detta är sant om man inte vet hur man skall göra eller vilka uppdrag man skall ta. Med denna guide, kommer uppdragen att vara roligare, effektivare och bättre än att bara grinda. Följ instruktionerna noga så ser du själv.
Uppdragen är upplagda så du tar dom efter en speciell följd, så du sparar både tid och kraft. Denna guide kommer att bli väldigt användlig för både veteraner och nybörjare. Jag försöker att hålla ner information så mycket som möjligt. Så även guiden är gjort så att du behöver läsa så lite som möjligt för att du ska kunna spara tid. Så låt oss börja direkt! Allting som är förklarat i denna guide kan göra solo, dvs ensam. Enda undantaget är när jag skriver så. Du kan självklart göra detta i grupp, det är inget problem det funkar också.


Basic rules

 • Så fort du ser att du börjar tappa experience poäng och hamna efter i guiden döda allting i din väg när du reser som ger experience poäng (Gula monster hellst, gröna monster är också okej, men inte mer än 3-4 levlar under dig.).
 • Spendera din talangpoäng så du gör så mycket skada som möjligt . (Tex: Priest borde spendera i Shadow Talents, Warriors i Arms/Fury, Rogues i Combat/Assassination, etc).
 • Försök att inte spendera tid på att hitta grupp när du questar, du kan klara allt ensam som beskrivs i denna guide. Gruppera dig bara med någon om det inte är slöseri med tid. (Tex. möta personen i andra änden av kartan för att visa var questen är. Det är slöseri.)
 • Försök att alltid logga ut i en stor stad när du tar en paus.
 • Om jag inte nämner en quest menas att de är onödig och slöseri med tid, ta inte den och tro att jag glömt en quest här och där, det har jag inte. Ta inte bort en quest om jag inte säger att du skall göra det.
 • Ibland kommer jag göra en lista på vilka quester du skall ha när du går till ett område, med det menar jag inte att jag listar hela quest loggen, BARA de quester som är intressanta för oss det tillfället.
 • När jag säger att du skall göra staden till din hemstad (göra värdshuset, inn, till ditt hem) någonstans, är det av en anledning, och det kommer du spara mycket tid på. Ändra inte din hemstad utan att jag säger att du skall göra så.

Användbara addons

Någonting som är otroligt användbart Ace 2 uppdateraren . Ladda ner och installera programmet som kommer ge dig en lista med med de addonsen som använder samma källa (därför använder dom väldigt lite resurser). Från den listan kan du välja de addons som passar just dig (Jag laddade ner Fubar quest mod, Fubar location, Cartographer, Bartender och ett program som gör att min Ul ser bättre ut) och programmet kommer installera de addons du har valt. Du kan starta programmet varje gång innan du startar wow för att uppdatera de addons du valt.

Sid noteringar:
Om dina addons inte ladda måste du logga ut till din login screen och klicka på “Addons” i de vänstra hörnet. Kryssa i den boxen som det står ”Load out of date Addons” på. Starta om klienten.


Shopping List:

 • Deadly Blunderbuss (Behövs i level 26 till en quest). Köp den på auktionshuset eller be snällt en maskinist (engineer) att göra en till dig. Då måste du ta med dig material.

Color Code:

 • Quester
 • Saker
 • Områden
 • Quest objektiv att döda
 • NPCs
 • Locs

ATTENTION:
Det första kapitlet av James Horde guide inkluderar att få tag i en sällsynt sak i vissa quester (vi undvek det i de andra kapitlen, men vi kunde inte de i detta). Du kanske har tur och får saken på i ett av de första monstrerna du dödar , hursomhelst kommer du förlora experience jämfört med den processen som beskrivs i guiden. Detta problem kan inte vi ta hand om utan att blir tvungen att grinda (antingen på vägen eller på ett ställe du gillar). I denna levelen finns det tyvärr inga alternativ. Var säker på att inte ifrågasätta detta om du kommenterar att du inte går upp i level exakt när guiden säger så.


Level 21


 • Om du följde Hosho’s Barrens guide: Borde du vara i Orgrimmar eller lägret Taurajo. Om du är i Orgrimmar, gör värdshuset (inn) till ditt hemställe. Flyg till lägret Taurajo.I Camp Taurajo, ta questen [20] Cry of the Thunderhawk, gå ut ur Camp Taurajo och leta efter en Thunderhawk, dom är enkla att hitta runt om lägret, döda dom tills du får Thunderhawk Wings. Gå tillbaka till Camp Taurajo, lämna in questen och ta questen [20] The Ashenvale Hunt.Använd din heartsone till Orgrimmar, eller flyg och gör Ogrimmar till din hemstad.Om du inte har lämnat in [19] Samophlange Manual och/eller inte har lärt dig dina nya skills, gör det. [19] Samophlange Manual lämnas in hos Rilli Greasygob i the Valley of Honor, in ingenjör byggnaden.

  Flyg till Ratchet.

 • Om du har följt Snowflakes guide till Ghostlands: Skall du ha [21] Enjoy the Horde, lämna in den hos Lady Sylvanas i Undercity och ta följ up questen (kommer göra så vi kommer ikapp lite med experiencen). Ta zeppelinaren utanför staden. Gå till Ogrimmar, gör det till den hemstad sen kan du sälja skräp och träna etc. Lämna in [21] Meeting the Warchief hos Thrall i Valley of Wisdom. Ta följ up questen. När du gjort det ta Crossroads och sen Ratchet flyglinjen:flightpaths.jpg
 • Om inget av ovan är fallet: Gå till Ogrimmar:
  Från Undercity: Norr om staden hittar du ett zeppelinare torn. Åk med zeppelinarn till Ogrimmar.
  Från Silvermoon: Använd translocation orben som du kan hitta vid Sunfury Spire i nordöstra delen av området. Nu borde du vara i Undercity. Följ den ovannämnda beskrivningen för Undercity.
  Från Thunderbluff: Lämna Mulgore till öst där du bör komma in i Barrens området. Följ den här kartan:
 • tauren.jpgNär du är i Ogrimmar: Gör Ogrimmar till din hemstad, ta flyglinjen, sälj skräp, Köp mat och dricka. När du är klar, ta Crossroads sen Ratchet flyglinjen:

  flightpaths.jpg

I Ratchet: Prata med Sputtervalve som är näst intill flyg NPCn och ta [21] Ziz Fizziks. Flyg till Crossroads.

Från där, gå västerut till Stonetalon Mountains. Vid gränsen bör du se två stycken questgivare. Ta [19] Goblin Invaders från Seereth Stonebreak.

Följ vägen ytterligare nordväst till Sun Rock Retreat. Påvägen vid (59,75) ser du en “wanted” skylt. Ta questen [21] Arachnophobia från skylten. Framför dig bör vara en dal med spindlar och spindel ägg (spider eggs). Fortsätt mot den tills du ser en stor orange spindel som heter “Besseleth“. Döda den och ta dens fang. Gå ut ur dalen och fortsätt nordväst tills du kommer till Sun Rock Retreat.

Lämna in [21] Arachnophobia hos Maggran Earthbinder. Ta flyglinjen (om du inte redan har den) och ta [18] Boulderslide Ravine från Mor’Rogal. (Han kan bli nådd genom att gå upp genom denna stigen som du ser från Flyg NPCn)

morrogal.jpg

När du är klar, följ huvudleden tills du nåt Windshear Crag. Innan du går in dock, vid (59,62) skall du hitta Ziz Fizziks. Lämna in [21] Ziz Fizziks och ta följ upp questen. Nu i Windshear Crag, spring till alla maskiner som ser ut som den här:

machine.jpg

Du kommer hitta Venture Co. Operators där. Döda dom tills du får Super Reaper 6000 Blueprints. På vägen döda 15 Venture Co. Loggers. När du har dom, ta dig till Ziz Fizziks, lämna in och ta följ upp questen. Följ stigen tillbaka till the Barrens. På vägen, vid (67,88) Borde det vara en gång upp till ett berg. Följ den. När du öppnar din karta bör du se två grottor. Gå till den norra och döda monsterna i den. När du kommer in i grottan bör du se lila kristaller på väggarna. Samla ihop 10 av dom medans du går djupare in i grottan. Till ungefär den här punkten:

boulder_0.jpg

Du kommer få ett “discover” medelande och du kan då bege dig ut ur grottan. Följ stigen igen mot the Barrens. Vid gränsen till the Barrens, lämna in [19] Goblin Invaders hos Seereth Stonebreak. Gå till the Crossroads. Flyg till Ratchet. Lämna in [21] Further Instructions hos Sputtervalve och ta inte följ up questen. Flyg nu till: Sun Rock Retreat. Gå tillbaka till Mor’Rogal och lämna in [18] Boulderslide Ravine.

 • Om du har Splintertree Post’s (Ashenvale) flyglinje: Flyg dit.
 • Om du inte har den: Flyg till Crossroads och följ vägen norr tills du kommer till Ashenvale Forest. Fortsätt norrut till vägen delar sig, gå österut där till Splintertree Post. När du kommer fram, ta flyglinjen.

Prata med Senani Thunderheart för att bli klar med [20] The Ashenvale Hunt (om du hade questen före i Camp Taurajo ta följ up och lämna in direkt). Du får ingen experience eller belöning, oroa dig inte, det är normalt, denna questen gör bara så du kan göra tre hunter quests, som vi kommer att göra snart. .

 • För dom som har the Zoram Outpost’s flyglinje: Flyg dit.
 • För dom som inte har den (Ja, jag vet att det blir mycket springande i början men vi behöver verkligen de här flyglinjerna. Dom är viktiga och du behöver dom, även i framtiden): Följ vägen västerut. När du ser Alliance staden (Astranaar) undvik den FÖRSIKTIGT. Fortsätt västerut tills du nåt (25,31). There Där skall finnas en väg som går västerut, följ den. Du kommer komma till en strand, följ den stranden sydost tills du ser ett litet läger. Välkommen till Zoram Outpost. Ta flyglinjen.

Vid Zoram Outpost: Ta [19] Naga at the Zoram Strand, ignorera de andra questerna just nu. Döda Nagas här på stranden tills du har 20 Wrathtail Heads och tills du är 1450exp från level 22. När det är klart, gå tillbaka till Zoram Outpost och lämna in [19] Nagas at the Zoram Strand. För att öppna snäckorna fortare, använd [Shift + Höger Klicka] på dom. Om du hittar några Shredder Operating Manual pages, behåll dem.

Nu borde du vara level 22.


Level 22


Använd din heartstone till Orgrimmar och skaffa nya skills, sälj / reparera, köp mat / dricka och köp lite healing pots. Lägg dina Shredder Operating Manual pages i banken. (Om du hittade några)

Gå ut ur Ogrimmar och ta zeppelinaren till the Undercity. För de som aldrig tagit zeppelinaren, bara gå vänster när du kommit ut ur Orgrimmar, du kommer hitta ett torn med två goblins i toppen, prata med dom för att få reda på vilken zeppelinare som går till Undercity (den andra går till Grom’Gol, i Stranglethorn Vale, ett level 30+ område).

Gå av zeppelinaren i Tirisfal Glades och gå till Undercity om du inte har flyglinjen. (Det är troligt om du inte är undead) och ta den.

För Bloodelves: Om du har questen [21] Allegiance to the Horde, använd translocation orben för att gå till Silvermoon, lämna in questen och gå tillbaka direkt.

När du ha Undercity’s flyglinje, ta dig ut ur Undercity och ta dig sydväst längsmed vägen. Följ den tills du komemr till Silverpine Forest. I Silverpine följ vägen tills du kommer till en vägdelning vid (51,36), gå västerut här och ta flyglinjen vid Sepulcher, ta också questen [20] Journey to Hillsbrad Foothills från Apothecary Renferrel och [21] Beren’s Peril från Shadow Priest Allister.

Gå tillbaka till vägen, gå söderut och följ vägen tills du är vid (58,77), här skall du gå nordöst tillBeren’s Peril, stanna intill berget som borde vara på din vänstra sida, döda alla Dalaran som kommer. Du kommer snabbt att hitta en liten stig i berget till (60,74), gå denna vägen så hittar du till grottan. Du hittar även Ravenclaw Drudgers och Guardians, döda 6 av varje för att göra färdigt [21] Beren’s Peril.

När du är klar, gå tillbaka till vägen, och följ den österut till Hillsbrad Foothills.

I Hillsbrad Foothills, följ vägen, du kommer snabbt till ett vakttorn till höger, ta questen [20] Time to Strike från Deathstalker Lesh där. Gå tillbaka till vägen, följ den österut tills du kommer till ett annat vakttorn och en crossroad (korsning) (57,36), gå norrut till Tarren Mill. I Tarren Mill ta flyglinjen, lämna in de två quester vi hade och ta:

[22] Elixir of Suffering
[24] Elixir of Pain
[24] Battle of Hillsbrad
[22] The Rescue
[22] WANTED: Syndicate Personel (från skylten framför kyrkan)
[28] Dangerous! (från skylten framför värdshuset)

hillsbrada.jpg

1. Gå österut/sydost, från och med nu döda alla bear och spider you du ser på vägen. Du borde hitta Durnholde Keep, ingången är till söder om det, vid (76,46), gå dit. Inanför the keep, ta dig över bron, följ därefter en stid norr, efter det vänster. Till höger bör du se en orc på distans som heter Thog’thar, han är fastkedjad och behöver en nyckel för att komma loss. Du måste hitta Jailor Marigen och döda honom för att hitta nycklen. Börja döda allt i detta område tills dess att du hittat Jailor Marigen, ta nycklen och befria Thog’thar, du behöver bara högerklicka på järnbollen.

Du bör också hitta Jailor Eston för att få nycklen till en annan fånge, Drull, men om Jailor Eston inte är där är han troligen i ett hus på en lägre nivå i borgen, och dit skall vi nu.

När du är säkerpå att Jailor Eston inte är i området (eller har hittat och dödat honom), gå tillbaka till bryggan och gå över den, om du kollar ner till vänster bör du se ett par trähus lite längre ner. Följ kanten till slutet och hoppa ner försiktigt. Börja ta dig mot trähusen, var försöktig, monstrerna springer iväg här. Drull, den andra fången, Är i ett av de två husen. Befria honom, sen tar du dig ut samtidigt som du gör klart[22] Wanted: Syndicate Personnel.

2. Ta dig ut ur Durnholde Keep och börja gå mot Tarren Mill, döda så många bears och spiders som möjligt på vägen. Fortsätt med det tills du klarat questen [22] Elixir of Suffering. Det kan ta ett tag, Creeper’s Ichor är ganska sällsynt. Detta skall göra så du blir level 23. Är du inte 23 än så grinda antingen på bears, spiders eller i Durnholde Keep. Om du inte känner för att grinda så kan du fortsätta med guiden, men då måste du döda allt på vägen.


Level 23


3. När du är klar, gå tillbaka till Tarren Mill och lämna in de tre questerna. Ta följ uppen från [22] Elixir of Suffering och lämna in det hos den lilla grodan “umpi” jämnte apoteket. Ta [24] Elixir of Pain. Köp ny mat/dricka, sälj skräp, reparera (Där är en smed på andra sidan av Tarren Mill).

4. & 5. Gå västerut mot Hillsbrad Fields, döda alla Starving Mountain Lion du hittar på vägen, det gör inget om du inte får 10 lion blood, vi slutför denna quest på vägen tillbaka. Vi ska först fokusera på ängen som är nordväst, du borde se ett hus, medelstort hus med struktur som ett torn, ser lite ut som en lada. Innan du börjar döda monster, kom ihåg att alla dessa monsterna springer iväg i rädsla, så använd snare metoder så dom fastnar när dom har låg health.

5. & 6. Döda monstrerna runt huset, i huset borde du hitta Farmer Getz, döda honom. (Om han inte är där är han antingen på ängen utanför, eller i ladan.). Sen går nordöst till nästa äng, intill ängen skall finnas ett medelstort hus, med en hund som heter Stanley framför det. Ta dig in i huset , i huset borde Farmer Ray, vara. Döda honom. (Farmer Ray kan också finnar på våning 1, och även på ängen omkring huset). Nu går du ut och dödar Hillsbrad Farmers och Farmhands på ängarna tills du har klarat [24] Battle of Hillsbrad. Undvik Hillsbrad Footmen, dom kan vara för svåra för din level..

7. När de är gjort, gå österut tillbaka till Tarren Mill, och döda så mycket Starving Mountain Lions som du behöver för att göra klart [24] Elixir of Pain.
Gå tillbaka till Tarren Mill, lämna in [24] Battle of Hillsbard, ta följ up questen [25] Battle of Hillsbrad. Lämna in [24] Elixir of Pain ta följ up. Nu ska en quest vara tillgänglig för dig hos Deathguard Samsa, [25] Souvenirs of Death.

8. & 9. Gå tillbaka till Hillsbrad Fields, till huset med hunden Stanley. Innan du lämnar in questen till honom, se till att du har fullt liv. Döda Stanley när han förvandlas, du får 1100 experience bara för att döda honom. Nu ska vi gå till södra fältet, det finns många Hillsbrad Peasants och Farmer Kalaba. Döda 15 Peasants och Farmer Kalaba, var försöktig med smitare. Om någon annan också dödar peasants borde ni gruppera er, eftersom dom inte spawnas så snabbt, bäst att inte kriga om dom. Bry dig inte om att göra klar [25] Souvenirs of Death, vi gör den när vi kommer tillbaka till Hillsbrad om några levelar. Efter du har lämnat farmen, borde du vara 24 mer eller mindre. (Det beror på hur många monster du behövde döda i questerna). Så om du inte är 24, antingen stanna här och grinda eller så fortsätter du med guiden och tar igen genom att döda monster på vägen.


Level 24


10. Gå tillbaka till Tarren Mill, lämna in [25] Battle of Hillsbrad, ta följ uppen [26] Battle of Hillsbrad. Ta den nya questen från Apothecary Lydon, [28] Elixir of Agony.

Ta en fladdermus ridtur till the Sepulcher, lämna in [21] Beren’s Peril. Hearthstone till Ogrimmar. Lär dig nya skills, kolla Auction House, vi behöver Deadly Blunderbuss snart. Det är också dags att uppgradera till större väskor. 12 slots vore bra om du har råd.

Dags att gå tillbaka till Ashenvale, gå till banken och ta alla Shredder Manual Pages du har. Flyg först till Splintertree Post, och ta följande quester:

 • [26] Satyr Horns
 • [25] Stonetalon Standstill

Gå ut ur byn, sydväst tills du kommer till vakttornet, ta följande quests:

 • [24] Ashenvale Outrunners
 • [27] Warsong Supplies

Följ vägen en bit till sydväst, till vänster bör du se ett ställe, ta questen [30] The Lost Pages. Nu kan du sätta ihop sidor när du har dom. Det spara lite plats i väskorna.

Gå tillbaka till Splintertree Post och flyg till Zoram’Gar Outpost.

ashenvalea.jpg

1. Ta questen [23] Vorsha the Lasher från Muglash, han går till stranden, följ efter.

2. Han stannar vid en liten ö men en brazier på toppen. Klicka på den när han säger så, och var redo för 3 omgångar med monsters. Öppna inte monstrerna imellan omgångarna, du har inte tid med det, du hinner bara dricka och äta:

 • Första omgången : 3 Nagas, dom är gröna alltså inte så svara, men tre är fortfarande tre. Låt en av dom attackera Muglash medans du attackerar dom andra. Muglash är level och kan lätt ta en eller två åt gången. Försök att spara långa coldown abilites och pots för sista omgången om möjligt. Så fort de 3 nagas är döda, ät/drick fort innan den andra omgången
 • Andra omgången: 3 nagas till, en av dom kommer vara Naga priestess denna gången. Döda den först och försök avbryta hennes heals, annars kan du hamna i problem.Använd potions/långa coldown abilites om du måste men spara hellst. Låt Muglash Ta så många som möjligt igen. Är/drick så fort dom är döda.
 • Tredje omgången: En level 22 Hydra som heter Vorsha kommer komma och attackera dig, hydran slår på ganska ordentligt, så använd allt du har. Om du skulle dö, releasa inte. Gjorde du tillräckligt med skada innan du dog borde Muglash klara av Hydran själv. Vänta tills du får (complete) meddelandet, då kan du releasa och springa tillbaka till din kropp.

Gå till Zoram Outpost och lämna in questen. Ta questerna [24] Between a Rock and a Thistlefur och [24] Troll Charms.

3. Dags för lite gång, gå till Thislefur Village (30,45), Följ stigen som visas på kartan.

Döda Furlbog Avengers och Shamans tills du är klar med den första questen, sen ska du gå norr i byn och passera träporten, en bit in på stigen ser du ett stenvalv norr om dig. Gå genom denna stengången så kommer du snart hitta en ingång till en grotta. Gå in i grottan och kolla runt lite, döda monster tills du får 8 Troll Charms, som är i kistor du kan hitta runtomkring i grottan. .

24.3-trollcharm.jpg

4. När du har 8 Troll Charms gå tillbaka till Zoram’Gar Outpost. Lämna in dom 2 questerna, ta ingen följ upp..

Flyg till Splintertree Post.

ashenvaleb.jpg

5. Gå direkt syd från Splintertree Post, på andra sidan vägen är det ett område med rotten slimes, Här skall du döda Ashenvale Outrunners. Dom är stealthed (Osynliga). Använd skills som upptäcker osynlighet om du har. Annars spring runt och tryck på TAB så hittar du dom. Dom brukar vara runt träd.

6. När du är klar med [24] Ashenvale Outrunner questen, gå västerut till (68,75), där ska vara en orc med namnetTorek, med 3 andra monster. TA INTE questen nu, bara kom ihåg var han är någonstans!.

7. Gå längre väst på andra sidan vägen så ska du komma till Silverwing Outpost (66,73). Döda alla nightelves på stigen och inne i huset, när det är klart, spring tillbaka till Torek och ta questen. Vägen är tom, han springer direkt till huset. Inne i huset kommer 4 elves att spawnas – Låt orcerna tanka dom, medans du dödar en Torrek måste överleva! Så döda så fort du kan, Använd alla abilities och annat du har.
Notera: Om du är en healer, blir det här väldigt enkelt. Du kan heala och buffa Torek (men bara med spells som ger en buff ikon, såsom Renew, Rejuvenate, Power Word: Shield).

Även om du dör får du meddelandet “complete” om Torek överlever och dödar alla elves, så du behöver inte releasa spiti förens dom är döda. Om du misslyckas så bara vänta på att NPCn ska spawnas igen, det tog mig två gånger innan jag klarade det.

Nu borde du vara level 25. Om inte, antingen döda night elves här tills du går upp i level eller fortsätt med guiden och döda allt på vägen.


Level 25


8. Gå västerut och över floden, sen fortsätt västerut Mystral Lake (52,70). Börja död Befouled Elementals där, var försiktig med din ‘breath’ mätare för dom använder frost nova under vattnen och då kan mätaren gå ut, så stanna så närma ytan du kan och använd abilities som går att skjuta från långt håll. Förutom att döda 12 Befouled Water Elementals måste du också hitta och döda Tideress, ett level 27 elemental som rör sig från ön i mitten till östra kanten.

25.8-tideress.jpg

Han är lite större än de andra elementals, och han är grön istället för blå. Försök att göra så du bara attackerar han så du inte har massa andra elementals samtidigt på dig. I Tideress’ kropp kommer du att hitta Befouled Water Globe, högerklicka på den för att starta questen [27] The Befouled Element.

9. Gå till ön i mitten av Mysral Lake, gå runt den lilla byggnaden tills du har fått ett complete meddelande för [25] Stonetalon Standstill. Döda de resterande Befouled Water Elementals som behövs för din quest. Efter det, gå till den vänstra kanten av sjön.

10. Nu ska vi kolla efter en lvl 25 bear Ursangous, gå bara till den punkten som är markerad på kartan (40,65). Ursangous går alltid runt i detta område, så bara döda björnar tills han dyker upp. Döda honom och ta hans tass (paw). Högerklicka på den för att starta en quest.

11. Gå nu öst, lite nordöst (undvik Silverwing Refuge’s Guards) tills du kommer till Greenpaw Village. Döda alla furlbogs på vägen tills du får ett Logging Rope till questen [27] Warsong Supplies, (om du inte har ett redan).

12. När de är gjort, gå tillbaka till vägen mot Splintertree Post och lämna in dessa quester:

[23] Ashenvale Outrunners
[24] Torek’s Assault
[24] Ursangous’s Paw
[25] Stonetalon Standstill
[27] The Befouled Element
ta följ upp questen [27] Je’Neu of the Earthen Ring.

Flyg till Zoram’Gar Outpost. Lämna in questen [27] Je’Neu of the Earthen Ring. Heartstona till Orgrimmar.

Sälj/reparera/kolla auktions huset. Köp de shredder pages du inte ha, dom brukar kosta runt 10-20s styck. .

Notera: Var noga med att binda ihop de kapitel du har innan du lägger ut extra delar på AH, låt oss säga att du har del 8 på AH då kan du inte binda kapitel 2 (sida 5,6,7,8), för att spelet kommer försöka använda den delen som finns på AH.

Kolla också efter en Deadly Blunderbuss, vi behöver den snart, om du inte kan köpa den, hitta en ingeener som kan göra en åt dig, ta med dig material och ge honom lite dricks. Fyll på mat/dricka/potions och sen gå till the Crossroads, ta questen [22] Egg Hunt.

 • För dom har flyglinjen till Camp Taurajo : Flyg dit.
 • För dom som inte har: Följ vägen från Crossroads söderut tills du kommer dit vägen delar sig. Camp Taurajo är mitt imellan dessa två vägdelningar. När du är där, skaffa flyglinjen.

—————-

För personer som inte ha levelat i Barrens innan (Ghostlands etc.): Vid Camp Taurajo gå till Mangletooth som sitter i en bur jämnte huvudbyggnaden. Ta questen [21] Tribes at War. Gå norr om Camp Taurajo där borde du se Bristlebacks. Döda nu snabbt 6 Water Seekers, 12 Thornweavers och 12 Geomancers. (Thornweavers är en bit närmare berget och Geomancers är lite längre till norr, närma berget). När du är klar, gå tillbaka till Camp Taurajo (sälj inte dina blood shards!) och lämna in din quest. Ta följ upp questen och lämna in den direkt. Nu kan du få [25] Betrayal from within från samma NPC. Förutom det kan du lämna in bloodshards som ger dig bla bra fart buffs.

—————-

Ta följande quester:

[25] Betrayal from within
[24] Weapons of Choice
[27] Mahren Skyseer
(för de som inte levelat i Barrens innan är den här questen inte möjlig. Det spelar inger roll dock, vi har tagit ikapp expen redan)
25-map1.jpg

1. Gå söderut till The Fields Of Giants och leta efter Silithid Mounds

25.1-mound.jpg

Döda alla insekter runt om kring och försök få Silithis Eggs. Fortsätt tills du ha12 eggs. Gå sedan söderut längsmed berget tills du kommer till några quillboar camps. Du måste döda Razormane Warfrenzies, Seers och Stalkers tills du har ett wand, ett shield och en backstabber. (Dessa stalkers är osynliga men skall inte vara svårt att få syn på i denna levelen). Warfrenzies ger skölden, Seers ger wanden och Stalkers ger stabbern

2. Du måste också hitta tre nameds, den första är Lok Orcbane, du hittar honom på vid (41,80). Döda honom och ta hans skull.

3. Den andra är Nak, han är mer söderut mellan två berg (43,83), kill him döda honom och ta hans skull, var försiktig med alla stalkers i detta område, dom har en tendens att attackera när du dödar Nak.

4. Den tredje och sista, Kuz, går runt i mellersta campen och ett träd med en målad sten vid (45,80), döda honom och ta hans skull.

5. När du är klar med dessa quests [25] Betrayal from within och [24] Weapons of Choice, gå österut tills du kommer till vägen. Gå sedan norr och syd hela tiden, han går från norr till syd på denna vägen, från vägdelning som leder till Dustwallow marsh till Bael Modan, du borde hitta honom utan problem, ta hans quest [23] Gann’s Reclamation.

6. Gå sydost till Bael Modan. Gå in utgrävningsplatsen (excavocation site) genom södra ingången, vid (46,84). Döda 15 Excavators, 5 Foremans och Prospector Khazgorm som borde vara till höger i utgrävningsplatsen, ta Khazgorm’s Journal.

Du borde vara level 26 nu (dom som har [27] Mahren Skyseer kommer ta ikapp en bit, och behöver därför inte grinda).


Level 26


Gå tillbaka till Gann, lämna in questen och ta följ uppen [26] Revenge of Gann.

7. Gå nu till dwarven fortress som är norr om utgrävningsplatsen. Döda dwarfes tills du är klar med[26] Revenge of Gann quest.

När det är gjort, gå tillbaka till vägen och hitta Gann, lämna in [26] Revenge of Gann och ta följ uppen. Gå tillbaka till utgrävningsplatsen, men denna gången är ditt mål Helipad med Gyrocoptern på toppen. Helikopterplattan är nere i utgrävningsplatsen, vid (46,85), gå upp för helikopterplattan och tryck på flygmaskinen så den förstörs. Gå nu tillbaka till Gann för sista gången och lämna in questen.

8. Spring tillbaka till Camp Taurajo och lämna in questerna:

[24] Weapons of Choice, ta inte följ upp.
[25] Betrayal from within, ta inte följ upp.

Flyg till Crossroads, väl där lämna in:

[22] Egg Hunt
[25] Betrayal from Within

Flyg till Ratchet.

————–

För dom som har [27] Mahren Skyseer: Från Ratchet, gå söder längsmed kusten tills du kommer till Tidus Stair, lämna in [27] Mahren Skyseer och ta följ upp questen [27] Isha Awak.
Fortsätt söderut längs kustentills du kommer till Northwatch Hold, dyk i vatten så borde du hitta Isha Awak (en stor sjödinosaur) en bit ner vid (63,53). Isha Awak kan också hittas en bit söder om Mahren Skyseer, omkring (66, 49). Det borde vara en enkel match, ta hans hjärta och spring tillbaka till Mahren Skyseer, lämna in [27] Isha Awak. Spring tillbaka till Ratchet.

————–

Ta båten till Booty Bay. I Booty Bay, på piren, bör du se en kista som heter “Warsong Axe Shipment” närma Wharfmster Lozgil, öppna den. Sen tar du Booty Bay’s flyglinje, det är på högsta våningen i värdshuset (the inn). När du har flylinjen, heartstona till Orgrimmar!

Sälj/reparera, kolla AH för shreddar sidor du behöver och ta din Deadly Blunderbuss med dig. Lär dig dina nya skills och fyll på mat/vatten.

Flyg till Splintertree Post.

ashenvalec.jpg

1. Lämna in Deadly Blunderbuss hos Pixel och ta Warsong Sawblades.

2. Gå västerut tills du kommer till (56,59). Här, gå norr tills du kommer till ett område med Laughing Sisters(centaur tjejer) (58,55). I denna campen finns det en katt som heter Shadumbra. Hitta katten och döda den. Öppna den och ta dens huvud. Högerklicka på huvudet för att få en ny quest.

3. Gå tillbaka till vägen (undvik Raynewood Retreat’s Sentinels försiktigt dock), sen gå öst, stanna på vägen och gå norr till Satyrnaar (81,52).

Döda satyrs där (var försiktig vid den levelen dock, försök att bara få en att attackera dig. Där finns även stalker i området) tills du är klar med [26] Satyr Horns hitta också en Warsong Oil, dom kan hittas i olika camper och ser ut såhär:

26.3-oil.jpg

Om monstrerna är för svåra här finns det ett alternativ:

Där är även olja och betydligt lättare satyrer i Night Run, vid (67,54). Som du når från floden. Du går bara till (72,53).

4. Om du har otur, kommer du inte att hitta någon olja. Då måste du gå tillXavian, de andra satyr campen norr om Satyrnaar vid (78,46). För att komma hit måste du gå ut ur Satynaar, följa vägen västerut tills du kommer till floden, sen följa vägen norrut tills du hittar Xavian till höger om dig efter du har gått en liten stund. Där borde vara mycket olja i Xavian, så du behöver inte stanna här så länge (vissa monster kan vara level 30, så bara ta oljan och ta dig ut så fort du kan).

Hursomhellst så går du upp i level av att döda dessa satyrs så det kommer bli mycket enklare att slutföra dessa questerna.


Level 27


5. När du är klar, gå tillbaka till vägen söderut mot Splintertree Post men vi har en sak kvar innan vi går dit, när du närmar dig vägdelningen vid Splintertree, gå söderut till Forsaken Camp (75,71). Nu skall du kolla igenom denna campen och hitta en level 31 Hyppogryph som heter Sharptalon. Ja du läste rätt, level 31. Teoritiskt sett klarar vi inte denna. Men det finns ett trick. När du ser Sharptalon håll honom inom synhåll, attackera honom med den lägsta aggro spell du har (en simpel bow shoot eller en rank 1 nuke) och ta honom till Forsaken Camp. Gör ingenting, låt NPCerna ta hand om honom. När sharptalon är vid 90%, börja attackera honom igen. Du måste göra så mycket skada du kan utan att få honom att attackera dig, hjälp dem att döda honom. Normallt bör du kunna öppna honom, och ta hans klo (claw), som startar en ny quest om du högerklickar på den. Sharptalon springer runt men han går alltid förbi Forsaken Camp. Klarar du inte det första gången är det okej, stanna i området, döda Oozes and Elves medans du vänta på att Sharptalon ska spawnas igen (ca 10 minuter).

På väg tillbaka till Splintertree, stanna till vid den lilla campen vid (70,71) där du bör ha din sheddar page quest. Lämna in [30] The Lost Pages.

Också innan Splintertree lämna in [27] Warsong Supplies.

Vid Splintertree Post, lämna in följande quester:

[27] Shadumbra’s Head
[30] Sharptalon’s Claw
nu ska Selani har en ny quest för dig som heter “The Hunt Completed“. Ta den och lämna in direkt.
[26] Satyr Horns

Flyg till Sun Rock Retreat. Sälj skräp, reparera, fyll på ammunition och mat.

stonetalon.jpg

1. Ta följande quester:

 • [23] Cycle of Rebirth
 • [25] Elemental War
 • [26] Harpies Threaten
 • [28] Calling in the Reserves

2. Följ vägen norrut från Sun Rock Retreat. Fortsätt norrut tills du kommer till en liten sjö. Runt sjön bör du hitta frö som ser ut såhär:

Gaea_Seeds.jpg

Samla 10 sådana.

3. När du är klar, följ vägen väster som leder till Charred Vale. Så fort du kommer dit bör du se Harpies och Fire Elementals. Döda dom tills att [25] Elemental War och [26] Harpies Threaten är klara. Se också till att inte vara mer än 5000 experience från nästa level. När du är klar, gå till östra sidan om Charred Vale, där du ser en väg leda tillbaka till Sun Rock Retreat (38,67). Där lämnar du in alla dina quester, ta ingen följ upp quest.

Nu bör du vara 28.

Om du inte är 28 än, finns här en frivillig minirunda:

Ta följ upp questerna [26] Bloodfury Bloodline och [25] New Life. Gå tillbaka till Charred Vale och medans du går till (31,62), leta efter dirt mounds på golvet och högerklicka på dem (du behöver göra detta 10 gånger). Vid den förrnämna platsen hittar du Bloodfury Ripper. Döda den och öppna den och ta sakerna. När du är klar med det och med fröna, gå tillbaka till Sun Rock Retreat och lämna in båda questerna.


Level 28


Hearstone till Orgrimmar. Lär dig nya skills, kolla AH fyll på mat/vatten/ammonition och vad du behöver.

Gå ut ur Orgrimmar, ta zeppelinaren till Undercity. Från Undercity flyg till Tarren Mill.

hillsbradc.jpg

1. När du kommit fram, gå västerut till Hillsbrad Fields, denna gången ska du gå till smedjehuset, som är väster om southern field. Döda 4 Apprentice Blacksmiths och Blacksmith Verringtan, han är inne i smeden. När det är klart, gå in i hsuet och öppna “Shipment of Iron“, som ser ut som en stor låda. När det är gjort, åk tillbaka till Tarren Mill, glömm inte att döda saker på vägen.

2. Lämna in [26] Battle of Hillsbrad och ta följ upp questen..

3. Gå tillbaka till Hillsbrad Fields, denna gången skall vi till City Hall (31,42), det är jämnte smedjan. Döda alla monster i de första två rummen. Först attackera ETT monster som är i vänstra rummet, gå tillbaka till det första rummet och göm dig bakom en vägg så att Councilman inte kan attackera dig från distans, utan måste komma till dig. Sen gå till det stora rummet och döda Clerk Horrace Whitesteed. Skaffa fullt liv, och döda Magistrate Burnside sen förstör Hillsbrad Proclamation

28.3-proclamation.jpg

och ‘Town registry’ (en stor blå bok på golvet).

Ta dig ut ur huset, döda de resterande Councilmen du behöver för questen, kolla också efter Citizen Wilkes om du inte har dödat honom innan!. Han går till City Hall och till smeden, så döda allt runt dessa två områden tills du hittat honom. Se till att göra färdigt [25] Souvenirs of Death också om du inte redan har gjort det.

4. Gå tillbaka till Tarren Mill, lämna in questerna [26] Battle of Hillsbrad, ta följ upp questen. Lämna in [25] Souvenirs of Death också. Sälj/reparera. Se till att du inte tog följ upp questen till [28]Elixir of Agony, från Apothecary Lydon.

5. Nu skall vi gå till gruvorna sydväst om Hillsbrad Fields, på andra sidan vägen. Det finns två ingångar till gruvorna, en längre ner och en lite högre upp. Vi ska in i den lägre vid (26,58). Efter ett tag delar gruvan sig, till vänster finns Foreman Bonds och Miner Hackett, men nu skall vi gå höger och döda Hillsbrad Miners så vi har 9-10 dödade. Notera: Miner Hackett kan spawna på olika positioner i gruvan, så om han inte är var jag sa så kolla runt i gruvan. Det är ett bra grinding ställe hursomhellst så det gör ingenting om det tar lite tid att hitta honom.

Sen går du tillbaka till delningen men denna gång går du till vänster Miner Hackett / Foreman Bonds, du borde hitta de resterande Hillsbrad Miners du behöver på vägen till Hacket och Bonds. Miner Hackett kan du ta själv. Var försiktig.
Foreman Bonds är en annan sak, problemet är att vid 20% health så spawnar han två dwarfs. Och det är inte troligt att du klarar att döda alla tre. Om du är rogue är det relativt enkelt, döda foremane och sen ta vanish. För de andra klasserna, se till att inga monster är vi utgången och sen dödar du foreman bonds och springer iväg. Det gör inget om du dör för du har ändå dödat Bonds.

6. Hursomhellst, när du har dödat 10 Miners, Foreman Bonds och Miner Hackett, gå ut ur gruvan och följ vägen österut över en bro som delar zonen i två delar. Effter bron gå söderut tills du kommer till ett fält med Mudsnout Gnolls vid (65,60). Du måste ta alla mushrooms på det fältet, dom heter “Mudsnout Blossoms” och ser ut som gigantiska blåa/gröna svampar. Samla sex av dom sen gå tillbaka till Tarren Mill. Lämna in tre quester och ta 2 följ upp quester: [30] Battle of Hillsbrad and [28] Elixir of Agony.

Hearthstona till Orgrimmar. Sälj/reparera fyll på mat och ammunition om det behövs.

När du är redo att gå igen, flyg till Camp Taurajo. Ta questen [30] Melor Sends Word. Gå söder/sydost till ‘the great lift’ vid (32,22).

tn1.jpg

1. Lämna in [28] Calling in the Reserves vid Grish Longrunner och ta questen [25] Message to Freewind Post från Brave Moonhorn. (om du inte klarar att ta dig till dessa NPCerna så bara strunta i denna delen och ta bort [28] Calling in the Reserves)

Sen gå ner till Thousand Needles.

2. Följ vägen söderut, lite österut, du borde sen se en silvrig pil på mappen som visar Freewind Post, följ den tills du kommer dit. Det finns en hiss på östra sidan.

I Freewind post lämna in [25] Message to Freewind Post och ta följ upp questen [25] Pacify the Centaur. Ta även dessa questerna:

[29] Wanted – Arnak Grimtotem Från skylten jämnte värdshuset ( Inn. )
[28] A Different Approach
[26] Alien Egg
[29] Wind Rider

Glöm inte att skaffa dig nya flyglinjen.

3. Gå tillbaka ner från Freewind Post, gå nordväst tills du hittar Centaur Village. Döda centaurs där tills du har [25] Pacify the Centaur färdig.

Nu skall du vara level 29.


Level 29


4. Gå österut, följ berget på din vänstra sidan tills du kommer till en stig vid (54,44). Uppe på den stigen så finns där en grotta, gå in i grottan och ta questen [26] Test of Faith från Dorn Plainstalker. Han teleporterar dig till toppen av berget, kolla efter två träplankor och hoppas ner från dom. Oroa dig inte,du kommer inte dö. Nu borde du hamna hos Dorn igen, lämna in questen och ta följ upp questen [30] Test of Endurance.

5. Nu ska vi leta efter ett Alien Egg

29.5-egg.jpg

**Medans du går till de tre ställerna som är listade neråt, leta efter och döda Thundering Boulderkins tills du har 2 Purifying Earth.**

Ägget kan finnas vid 3 olika ställen, och det är alltid fullt med konstiga serpents. Den första är söderut vid (56,50). Om den inte är där, så är nästa ägg är också söderut, det är ett konstigt hål i väggen, och om du har tur, ett alien ägg närma det (52,55). Är ägget inte där så är det vid (38,55). När du har ett Alien Egg och 2 Purifying Earth, gå tillbaka till Freewind Post.

6. Lämna in [25] Pacify the Centaur, ta följ upp questen [28] Grimtotem Spying
Lämna in [26] Alien Egg, ta följ upp questen [26] Serpent Wild

Sälj/Reparera köp ny mat och vatten.

td2.jpg

1. Gå ner från freewind post, gå västerut tills du kommer till Highperch (12,32). Gå upp did och börja döda Wyverns samtidigt som du letar ägg. Gör detta tills dess att du har 10 Highperch Wyvern Eggs.

2. När du är klar med det, gå till den sydostliga delen av Highperch, där ska det finnas en liten väg som går upp till en annan platå, vid slutet av platån ska där finnas en taruen, Pao’ka, som har en quest till dig. Ta questen [29] Homeward Bound eskortera ut honom, det är en väldigt enkel quest.

3. Efter du har eskorterat honom och är klar med questen, gå österut till Whitereach Post (21,32). Lämna in de 3 quester du har här och ta alla följ upp quester; [27] Sacred Fire, [28] A Dip in the Moonwell och den andra questen [30] Hypercapacitor Gizmo.

4. Följ vägen nordväst tills du når (12,18). Kollar du västerut så kan du se en sluttning upp för ett berg, gå upp för den. (Kolla bilden för hur)

slope.jpg

Fortsätt upp för berget tills du hittar en sån här panel:

panel.jpg

I din inventory bör du nu ha en Robotron Control Unit. Ta bort din pet (om du har en) och klicka på robotronen. Du får nu kontrollen över en robot som ser ut såhär:

robot.jpg

Styr den till ‘moonwell’ som är i närheten och använd pets ability ‘gather water, samla vatten’ Nu får du ett complete meddelande och kan nu trycka bort den buff som gör att du kan styra roboten.

Gå tillbaka till Whitereach Post och lämna in [28] A Dip in the Moonwell. Ta följ upp questen.

5. Gå österut till en liten sjö du kan se på kartan, kallad Boiling Pool (33,34). När du är där måste du leta efter 10 plantor med namnet Incendia Agave,

29.5-incendia.jpg

Dom kan också finnas i vattnet.

6. Gå upp ur sjön och ta dig till stället som heter “Darkcloud Pinnacle” (västerut) , det finns en liten väg som går uppåt vid (31,36) följ den. Efter att ha gått över 3 broar, kommer du till ett ställe där du måste välja väg. Öst eller syd,. Gå syd, så kommer du till en miniby med en totem i mitten av byn.

Gå till nordvästra delen av platån så hittar du en till träbro. Gå över den så hittar du “document chest

29.6-chest.jpg

Öppna den så får du Secret Note #1.

Gå tillbaka till den stora platån, på södra sidan av denna platån skall det finnas ett hus och innanför huset ska det finnas en annan “document chest“, i den hittar du Secret Note #2.

Slutligen, gå österut på denna platån och hitta ytterliggande en träbro att gå över. På andra sidan finns en tredje kista. I Den hittar du Secret Note #3.

Gå nu tillbaka till den stora platån, ta norra bryggan tillbaka till platån vi var på innan när vi tog söder. Denna gången ska vi gå öster över träbron(där vi valde syd innan). Vi kommer till ytterliggare ett vägval, denna gången väljer vi nordöst. Efter att ha gått över bron, gå till vänster. Där skall du hitta Arnak Grimtotem, normalt brukar du kunna ta honom solo om du väntar på rätt tillfälle, han kommer ha en annan tauren jämnte sig, men även om du råkar få båda på dig går det att döda dom, använd en health potion och långa cooldown abilites om det behövs. Döda Arnak och loota hans ‘hoof’.

Jämnte där du dödade Arnak skall det finnas en annan tauren, Lakota Windsong med questen [29] Free at Last. Du måste eskortera ut henne. Det borde inte vara ett problem, Lakota är level 30 och klarar det nästan ensam. Den enda risken är när två tauren spawnar i mitten av platåerna, förutom det är det en enkel eskorterings quest

Du borde vara level 30 i slutet av eskorterings questen.


Level 30


När du är klar, spring tillbaka till Freewind Post.

Lämna in alla quest du har, det finns inga följ-upp quester.

Gå till den nordvästra delen av Thousand Needles. På vägen, stanna vid (29,34) där borde det komma en vägdelning. Gå mellan hissen ner till Barrens och Whitereach Post tills du hittar Galak Messenger.

galak.jpg

Döda honom och ta hans Assassination Note. Högerklicka den för att få en quest. Gå till Whitereach Post och lämna in den questen direkt, ta följ-upp questen när du har fullt hp/mana. Tre centaurer kommer spawna och attackera Kanati Greycloud. Hjälp honom döda dem och lämna sedan in questen. Fortsätt följa vägen nordväst.

Gå in i Feralas och gå till vägen, var försiktig och försök hålla dig borta från bears och wolfes, dom är alldeles för höga levelar för oss nu. Följ vägen tills du kommer till Camp Mojache. Ta flyglinjen.

 • För de som har Thunder Bluff’s flyglinje: Flyg dit.
 • För dom som inte har: Flyg till Camp Taurajo. Följ därifrån vägen väst in till Mulgore. Fortsätt väst tills du kommer till Bloodhoof Village. Gå nordöst därifrån tills du kommer till Thunder Bluff. Ta flyglinjen.

Gå till the Hunter Rise (södra platån), lämna in [30] Melor Sends Word och ta följ-upp questen [30] Steelsnap.

Som sista sak, gå till the elder rise (östra platån), lämna in [27] Sacred Fire och ta följ-upp questen [28+] Arikara.

Hearthstona till Orgrimmar, träna nya skills, kolla AH, sälj/reparera. Köp ny ammuniton/mat/vatten.

ashenvaled.jpg

1. Flyg till Splintertree Post. Gör staden till din hemstad. Ta [30] Destroy the Legion från Valusha.

2. Följ vägen sydost tills du kommer till Felfire Hill. Döda allt där tills:

 • [30] Destroy the Legion Är klar.
 • Du hittar Diabolic Plans Högerklicka på den för att få en quest.

När det är gjort, gå tillbaka till Splintertree Post och lämna in alla quester. Ta följ upp questen [32] Never Again!. Gå tillbaka till Felfire Hill men denna gången tar du dig mer sydost till Demon Fall Canyon.

Här måste du döda två bossar : Gorgannon och Diathorus the Seeker. Vi börjar med den enkla.

När du kommer fram kommer vägen dela sig i två delar. Ta den östra vägen. Fortsätt framåt tills du ser Gorgannon looking like this:

gorgannon.jpg

Alla monster runt om kring kan du ta utan att få han att attackera dig. När det är gjort, skaffa full mana/hp och sen döda honom. Jag (som hunter) använde ‘rapid fire’ för jag trodde det skulle bli svårt, men det var ganska enkelt för att vara ett level 32 monster.

När du är klar, ta dig tillbaka till dit vägen delade sig denna gången gå västerut. Döda allt tills du kommer till en ‘rune’(runa). Kollar du till höger ska du se en gång uppåt med massa lyssande stenar:

diathorus.jpg

Följ vägen upp tills du kommer till ett läger. Döda alla monster i huset vid baksidan. När du har gått in i huset är det som en grotta. Diathorus the Seeker är någonstans inuti. Bara döda monster där och rör dig framåt tills du har hittat honom. Jag har insett, genom alla kommentarer jag läst, att han har olika spawn ställen. När du har dödat honom och har mindre än 3350 experience till level 31, heartstona till Splintertree Post. Lämna in [32] Never Again!.

Grattis 🙂

Slut på denna guide, se fram imot del 2!

Orginal författare: Jame
Bild redigering, uppdaterare, text formaterare: Snowflake
Bild redigering: Subere
Translator: Jocke39

© Copyrights www.wow-pro.com All Rights Reserved.[

 • img
  Oct 27, 2009 @ 4:11 am

  Though Jame is fluent in atThough Jame is fluent in at least three languages that I know of, he doesn’t have time to do his own translations. These are done by helpful members of the WoW-Pro community. In cases where he knows the language, Jame will usually check over the translated guide. But the main effort is done by normal WoW-Pro users 🙂

 • img
  Oct 26, 2009 @ 18:54 pm

  Hey, what really suprises meHey, what really suprises me is that you have translated it to so many languages, do you know all these or have someone else translated it or have you just look in a dictonary for all words?? Please, tell me!! =D

 • img
  Mar 4, 2008 @ 8:46 am

  bra att du översatte denbra att du översatte den 😀
  kör själv hans engelska version men det blir enklare med svensk 😀
  hoppas du fortsätter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Categories

Archives