LATEST NEWS

WoW-Pro 6.0.0E Leveling, Dailies, WorldEvents, Achievements and Professions Release Notes

img
Oct
14


AddonUpdateBanner.png


DownloadButton.jpg

Current Version: 6.0.0E
Last Update: Oct 21, 2014
Next Update: Oct 22, 2014


This update includes:

  • Wrath of Draenor Support
  • Updates to *all* the older guides.
  • Updates, as we incorporate the suggestions and bug fixes from YOU, our community! There are > 183 guides, of which some guides had updates.
  • A promise to update the guides semi-monthly.
  • A various bug fixes.

We will make new releases as people find bugs, but no more often than once a day for the first week or so.

The updated guides include:

  1. Will be filled in later.

We have some fixes/enhancements this update:

We have 2 known bugs this release:

  1. Guide chooser is incomplete
  2. Trying to check off steps seems unreliable.

While the current guides are pretty good, we will be working constantly to improve and update these guides. Remember that if you notice a bug, you can help us by reporting it!

If you have trouble getting our addon to work, please check our “Troubleshooting Page” first. If you still need help, you can always stop by our “Friendly Chat Room“!

Ludovicus

  • img
    Oct 15, 2014 @ 0:02

    Boogers (Oct 14, 18:00)Known bugs in 6.0.0:Spires of Arak guide misnamedAlliance Shadowmoon guide missingHorde Nagrand guide missingHorde and Alliance Iron Horde guides missingLots of debugging messages got left in and meed to be turned off.There will be another cut today.

    • img
      bobkat Répondre
      Oct 15, 2014 @ 1:36

      Add-on not appearing after update?Hey, long-time fan and user.  I downloaded the 6.0.0 ZIP and expanded the folders into my InterfaceAddons folder.  I see the wow-pro addon in my add-ons list, along with the other subcomponents, before I launch the game.  However, the wow-pro frame doesn’t appear, and in the Add-ons tab under the Interface menu, Wow-pro doesn’t even show, even though the Add-ons menu still shows it checked.  I’ve tried the trick with the Curse add-on, but I’ve never updated Wow-pro through Curse, so that didn’t fix it.Not sure what I need to do to get this to appear?  Any help would be appreciated!  🙂

      • img
        bobkat Répondre
        Oct 15, 2014 @ 4:15

        Fixed my issueSo, I jumped over to github.com where the source code is and downloaded the copy there.  I extracted those (without the Utilities and Recorder folders) into my addons, and it works!  I think the Ace Addon components in the WowProLibraries folder is slightly out-of-date on the release version on the website, but the files on github seem to do the trick!So, I’m all good and I hope this hint helps Ludovicus, Emmaleah and all of the others that do such a tremendous job at keeping this addon up and running over all these years!  Always been appreciated!  🙂

        • img
          Oct 15, 2014 @ 4:43

          re: Fixed my issueBizzrare.The Github version should have the same ACE libraries as the the official downloaded version.But, I have been on  call for 18  hours and may be delrous.I’lll check again in the morning, after a full night sleep.–Ludovicus.

          • img
            bobkat
            Oct 15, 2014 @ 7:24

            No worries, get yourNo worries, get your rest!The Ace3 in the Library seems to be r1084, but the github one is r1122, which is the same as the Ace3 addon available from Curse.That’s fine… still waiting for TomTom to update… only time I see the arrow is when I die and it points me to the corpse.  😛

    • img
      Oct 15, 2014 @ 2:06

      Steps don’t progress after aSteps don’t progress after a cinematic (they show a tick, but the next step only shows up if you leave the area or untick and retick)

      • img
        Oct 15, 2014 @ 3:26

        Re: Steps don’t progress after aIf you can , please post a debug log for this or let me know which quest/cinematic is causing the problems.Probably some event Blizzard is not senig that they used to before. 

      • img
        Oct 16, 2014 @ 23:28

        Re: Steps don’t progress after aNo worries.   I ran into the bug myself with the Iron Horde Invasion guide.I have a fix for it and will put it into 6.0.0B

    • img
      Kraylessa Répondre
      Oct 15, 2014 @ 2:27

      TomTom?I know this isn’t your mod, but it’s critical to the function of WoW-Pro and doesn’t seem to be working for me in 6.0.2. Any suggestions?

      • img
        Oct 15, 2014 @ 3:29

        Re: TomTom?Yeah, neither Carbonite nor TomTom have posted updates as of right now..I’ll give them till high noon Thursday (Boston Time) to post updates. If there are no fixes for WoD, then I wiil post my private version of TomTom that mostly works.

  • img
    BomSquad Répondre
    Oct 15, 2014 @ 4:35

    Wow-Pro addon not showing in game I installed the addon in the same manner I have been for years but this time it didn’t show up in game. I have the “Load out of date addons” checked, just in case.Any thoughts?

    • img
      rosse59 Répondre
      Oct 15, 2014 @ 5:50

      Doesn’t work for me either…Same here.  Erased the old folders in the add-on directory… Downloaded/expanded the new version and copied them into the right directory… Loaded game, check all wow-pro boxes appropriately (even have load out of date add-ons checked)… go into game – Nada, zip, zilch.  No Wow-Pro frame – no way to turn it on.Go into Addons from main menu:  ESC – AddOns …  I see WoW-Pro (and ‘child’ addons – Achivements, Dailies, Leveling, Professions, World Events) all listed, but unchecked.  CAN’T CHECK THEM.  It also says they are “Insecure” in the 2nd column over.Please make work!  🙂  I’m a leveller and need this addon badly.

    • img
      BomSquad Répondre
      Oct 15, 2014 @ 13:18

      Bobkat’s fix worked, but broke my TomTomI tried Bobkat’s fix https://wow-pro.com/node/3609#comment-54080 and I now get the Wow-Pro addon frame in game, but my TomTom, which was working before I tried the fix, has now stopped working again :(I’ll keep plugging away at it to see if I can get it back.Date: 2014-10-15 07:15:15ID: 1Error occured in: GlobalCount: 1Message: ..AddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua line 239:   attempt to index global ‘WoWPro’ (a nil value)Debug:   TomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:239: ComputeDistance()   TomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:571: PlaceIconOnMinimap()   TomTomTomTom_Waypoints.lua:163: SetWaypoint()   TomTomTomTom.lua:924: AddMFWaypoint()   TomTomTomTom.lua:301: ReloadWaypoints()   TomTomTomTom.lua:156: Initialize()   TomTomAddonCore.lua:135: handler()   TomTomAddonCore.lua:93:      TomTomAddonCore.lua:89Locals:self = <table> { IconsOnEdge_GroupChangeCallbacks = <table> { } GetIconAssociation = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:949 CalculateMinimapIconPositions = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:892 AllWorldMapsHidden = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:1177 RemoveIconFromMinimap = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:629 TargetMinimapChanged_Callbacks = <table> { } PlaceIconOnMinimap = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:544 SetEdgeRangeMultiplier = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:953 ComputeDistance = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:178 IconsOnEdge = <table> { } OnShow = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:1145 GetUnitPosition = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:329 GetDirectionToIcon = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:929 IconsOnEdgeChanged = false PlaceIconOnWorldMap = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:1049 GetNumFloors = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:414 GetMapInfo = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:421 GetMapFilename = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:437 UpdateMinimapIconPositions = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:794 GetCurrentPlayerPosition = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:374 HarvestCurrentMapFloor = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:1229 MinimapIconCount = 0 EdgeRangeMultiplier = <table> { } SetTargetMinimap = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:992 HarvestedMapData = <table> { } processingFrame = <unnamed> { } GetVersion = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:55 Minimap = Minimap { } GetEdgeRangeMultiplier = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:982 WorldMapVisible = false OnUpdate = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:1133 AssociateIcon = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:941 DumpNewIconsCache = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:1033 Register_TargetMinimapChanged_Callback = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:1022 ContinentList = <table> { } Register_OnEdgeChanged_Callback = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:987 MinimapUpdateMultiplier = 1 OnHide = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:1170 MinimapIcons = <table> { } TranslateWorldMapPosition = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:252 OnEvent = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:1079 GetMapID = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:403 DefaultEdgeRangeMultiplier = 1 IsIconOnEdge = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:925 GetDistanceToIcon = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:918 ForceNextUpdate = false LastPlayerPosition = <table> { } IconAssociations = <table> { } RemoveAllMinimapIcons = <function> defined @InterfaceAddOnsTomTomlibsAstrolabeAstrolabe.lua:649}m1 = 0f1 = 0x1 = 0y1 = 0m2 = 61f2 = 0x2 = 6273.6922578601y2 = 13506.100472158dist = nilxDelta = 6273.6922578601yDelta = 13506.100472158map1 = <table> { 0 = <table> { } 1 = <table> { } xOffset = 0 system = -1 870 = <table> { } height = 22266.74312 571 = <table> { } yOffset = 0 width = 33400.121}map2 = <table> { system = 1 height = 2933.3330078125 xOAddOns:  Swatter, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  Ace3, v  AskMrRobot, v2  AucAdvanced, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  AucFilterBasic, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  AucFilterOutlier, v5.21.5490.5459(5.21a/embedded)  AucMatchUndercut, v5.21.5490.5364(5.21a/embedded)  AucStatHistogram, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  AucStatiLevel, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  AucStatPurchased, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  AucStatSales, v5.21.5490.5476(5.21a/embedded)  AucStatSimple, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  AucStatStdDev, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  AucStatWOWEcon, v5.21.5490.5323(5.21a/embedded)  AucUtilAHWindowControl, v5.21.5490.5347(5.21a/embedded)  AucUtilAppraiser, v5.21.5490.5462(5.21a/embedded)  AucUtilAskPrice, v5.21.5490.5447(5.21a/embedded)  AucUtilAutoMagic, v5.21.5490.5443(5.21a/embedded)  AucUtilCompactUI, v5.21.5490.5444(5.21a/embedded)  AucUtilEasyBuyout, v5.21.5490.5458(5.21a/embedded)  AucUtilFixAH, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  AucUtilItemSuggest, v5.21.5490.5417(5.21a/embedded)  AucUtilPriceLevel, v5.21.5490.5458(5.21a/embedded)  AucUtilScanButton, v5.21.5490.5403(5.21a/embedded)  AucUtilScanFinish, v5.21.5490.5347(5.21a/embedded)  AucUtilScanProgress, v5.21.5490.4979(5.21a/embedded)  AucUtilScanStart, v5.21.5490.5347(5.21a/embedded)  AucUtilSearchUI, v5.21.5490.5481(5.21a/embedded)  AucUtilSimpleAuction, v5.21.5490.5452(5.21a/embedded)  AucUtilVendMarkup, v5.21.5490.4828(5.21a/embedded)  AutoRepair, v  Babylonian, v5.1.DEV.332(/embedded)  BeanCounter, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  Configator, v5.1.DEV.359(/embedded)  DBMCore, v  DBMDefaultSkin, v  DBMStatusBarTimers, v  DebugLib, v5.1.DEV.337(/embedded)  ElvUI, v7.02  ElvUIVerticalUnitFrames, v6.01  Enchantrix, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  EnchantrixBarker, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  GatherMate2, v1.30  GTFO, v4.35  LibExtraTip, v5.12.DEV.363(/embedded)  Pawn, v1.9  Scrap, v12.15  ScrapSpotlight, v  SlideBar, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  Stubby, v5.21.5490 (SanctimoniousSwamprat)  TipHelper, v5.12.DEV.351(/embedded)  TomTom, vv50400-1.0.0  BlizRuntimeLib_enUS v6.0.2.60000 <none>  (ck=898)   

      • img
        BomSquad Répondre
        Oct 16, 2014 @ 3:50

        6.0.0A caused Wow-Pro to disappear againDeleted old addon, copied new addon to the addons folder.Now it isn’t showing up again. Tried the files from github.com with the same results. No wow-pro in game. and the captcha really sucks. some of the letters are so small as to be unreadable. I have to submit my post numerous times to get it to take. Perhaps a refresh button for the captcha image would help?

  • img
    rosse59 Répondre
    Oct 15, 2014 @ 6:38

    6.0 version brokenSame here.  Erased the old folders in the add-on directory… Downloaded/expanded the new version and copied them into the right directory… Loaded game, check all wow-pro boxes appropriately (even have load out of date add-ons checked)… go into game – Nada, zip, zilch.  No Wow-Pro frame – no way to turn it on.Go into Addons from main menu:  ESC – AddOns …  I see WoW-Pro (and ‘child’ addons – Achivements, Dailies, Leveling, Professions, World Events) all listed, but unchecked.  CAN’T CHECK THEM.  It also says they are “Insecure” in the 2nd column over.Please make work!  🙂  I’m a leveller and need this addon badly.

    • img
      Oct 16, 2014 @ 1:42

      Re; 6.0 version brokenIf the WoWPro addons are showing up as “old” or “Insecure”, it means you did not install them right and your old versions are still there somewhere. 

      • img
        lilyhaven Répondre
        Oct 16, 2014 @ 20:13

        6.0.0a not workingI’m having the same problem. I deleted all my existing wow pro folders, reinstalled them all. They all show as up to date and selected in the list both on character select and in game under esc/addons. But I’m getting nothing, there’s no button on my mini map, nothing under interface/addons. Mine aren’t showing as old or insecure, everything shows like its ready and loaded, but zip.

      • img
        Oct 19, 2014 @ 5:23

        What’s happening for me isWhat’s happening for me is the wowpro is showing up normal under the addons tab in  game menu. However the Achievements, daillies, leveling, professions, worldevents start as disabled unchecked and when I check them are all in red. I’ve deleted my entire addon folder, logged into wow to create a new folder. Then added wowpro+v6.0.0A along withTomTom-v50400-1.0.0 and Naga_Anansi_WoWAddOn_v2.7.0_BETA. The (sub folders for WoW-Pro?) are the only folders not loading normally. I do have the Load out of date AddOns button checked. Now, when I look at the addons through the Interface tab (Game / Addons) the only addons showing up are Razer Anansi, Razer Naga and TomTom. WoWPro main addon does show there even though it shows in the addon tab as being loaded. (Normal gree color for Pro (in WoW-Pro) and a check marked the same as Razer Anansi and TomTom. To be sure I had the latest version of WoW-Pro I downloaded it again a few minutes ago. Same results. I do like the guide (although some waypoints are frustrating, but minor compared to how wonderful the addon works.) and would love to be able to continue using it with the prelaunch and launch of Draenor. On a side note, I got to say, this captcha thing at the end, though I can see why it’s needed, with the “snow” in the background, I can’t make out a lot of the letters. I’ve gone though three tries now with mistakes each time. Some of the letters are nice and easy to read, can we make ALL of the letters easy to read? Human eye read not computer read.God D this capcha thing! 15 tries now!Seriously??? 25 tries and I can’t get the f’ing captcha thing right??? I’m NOT a computer. I’m NOT a spammer. I’ve posted here maybe, at most, 5 times!Edit: Ok, I discovered what “I” was doing wrong. I had wiped my addons to make sure everything was new for WoD. I had forgotten to include ACE3 into my addons. Apparently all my other addons don’t need it. Anyway, got it loaded and wow-pro is loading both in interface and addons under the game menu. Seems to be working like a champ now. Here I go braving the captcha thing again. Not sure about you guys, but I feel sorry for me. :\'( I promise not to say a word even if it takes me 30 tries to save it.

  • img
    Oct 16, 2014 @ 1:46

    6.0.0AFixed spew in the console.Got some missing guides to show upBacked out a change that may have broken TomTom integrationThe Iron Horde World event guides are still not showing up.,That and TomTom are the next big problems to solve tomorrow.

    • img
      rosse59 Répondre
      Oct 16, 2014 @ 7:37

      6.0.0A doesn’t load either “incompatible” in the listSorry – tried this one too and it didn’t load or work at all either.

    • img
      Oct 17, 2014 @ 0:56

      Re: 6.0.0A not loadingI found the problem with 600A not loading.It will be fixed within the hour! 

  • img
    lilstabbie Répondre
    Oct 16, 2014 @ 2:43

    wow doesnt workwe downloaded  it and followed all ur steps and did it like we always do but its still not working

  • img
    Oct 17, 2014 @ 1:29

    6.0.0B Release notes Wrong values in the Interface version in the .TOC files caused wierd loading failures for 6.0.0AShifted Iron Horde guide to World Events instead of levelingMean levels for guide automatically computed if not supplied, getting rid of tons of error messages.Guide updates not occuring during cinematics fixedGuide updates!

  • img
    squibb99 Répondre
    Oct 17, 2014 @ 18:08

    6.00BOk, it appears onscreen, however, attempts to enable and it disapears L/C or R/C have no effect and when visable, nothing appears in the menu, no guides, dailies etc

    • img
      Oct 17, 2014 @ 22:51

      Re: 600BSquibb, you gotta work with me here, since I know some people are succeeding.Can you take screen shots showing what you see and post them somewhere where I can see? 

      • img
        squibb99 Répondre
        Oct 18, 2014 @ 10:21

        600BAm going into hospital today, will be away for some time, sorry, will catch up on return

  • img
    Oct 18, 2014 @ 12:13

    6.0.0B Trouble on WindowsOK.  I dusted off my old windows laptop and put a fresh install of WoD on it and got plently of errors.I’m going to see if I can wipe my state on my Mac and reproduce most of the errors, since that latop has a tiny screen and my eyes are old :-).Expect a status update (and maybe a real update) around noon, in six hours. 

  • img
    Oct 18, 2014 @ 19:31

    No TomTom WaypointNo idea what changed, but it was working in the Beta/PTR, but on the Main Server, I find that the guide isn’t putting a TomTom Waypoint.TomTom (the alternative version) works if I type in /way 12.34 56.78, and when I put a tick in Guide Display > Show Coordinates, each step is showing the coordinates. However, it doesn’t put the coordinates into the TomTom Waypoint. I can manually enter the coordinates, it just won’t do it automatically.There’s no error messages, just the TomTomLFO: Start (…) for each zone change. 

    • img
      Oct 18, 2014 @ 19:42

      Re: No TomTom WaypointWhat version are you using of the addon and TomTom?I’m about to cut new releases of both. 

      • img
        EnigmaTL Répondre
        Oct 18, 2014 @ 23:04

        Where can we find the new TomWhere can we find the new Tom Tom am using an old one?

      • img
        Oct 19, 2014 @ 11:19

        Was using 6.0B. Now using 6.0C and things workWas using 6.0B. Now downloaded 6.0C with the Ace and TomTom files at https://wow-pro.com/node/3609#comment-54110 and now the arrow appears to be working as expected. Thanks for your help getting this working for us all 🙂

      • img
        EnigmaTL Répondre
        Oct 21, 2014 @ 0:05

        No arrowsI too am not getting the Tom Tom errows automaticaly on the guide. I am using the version that came out 10/20/14 6.0000-0.1.0 and the Wowpro that came outn 10/19/14 6.0(D). Tomtom is showing arrows for quests but not for the guide (looked in the opetions of both but don’t see any where to set priorities).

      • img
        EnigmaTL Répondre
        Oct 21, 2014 @ 0:07

        No arrowsI too am not getting the Tom Tom errows automaticaly on the guide. I am using the version that came out 10/20/14 6.0000-0.1.0 and the Wowpro that came outn 10/19/14 6.0(D). Tomtom is showing arrows for quests but not for the guide (looked in the opetions of both but don’t see any where to set priorities).

      • img
        EnigmaTL Répondre
        Oct 21, 2014 @ 0:08

        I too am not getting the TomI too am not getting the Tom Tom errows automaticaly on the guide. I am using the version that came out 10/20/14 6.0000-0.1.0 and the Wowpro that came outn 10/19/14 6.0(D). Tomtom is showing arrows for quests but not for the guide (looked in the opetions of both but don’t see any where to set priorities). 

  • img
    Oct 18, 2014 @ 20:27

    6.0.0C is OutChanges:Iron Horde Guide updatesMissing guide entry in Profession_GuideList caused crash when viewing profession guides.Cut/paste error in Achievements_GuideList caused crash.Better map translation debugging for Emmaleah.Initialize WoWProDB.global.Deltas, crashed new users.If you have an old copy of the ACE libraries installed, update to:  Ace3-Release-r1122.zipIf you want my hacked TomTom, use:  Ludo_TomTom_2014_1018.zip.I would still advise installing this, even though it is out of date: http://www.wowace.com/addons/blizzbugssuck/  

  • img
    Oct 19, 2014 @ 19:21

    Major Guide Bug WarningIt was reported to me in private email that some of the starter guides were not completing their C steps.It turns out, when spinning up a Goblin to test things that:C steps with more than one QID were not displaying or handling the QO informationBlizzard changed the format of the QO information!  For most quests it used to be “Get something: 1/1” and is now “1/1 Get something”#1 I have a patch for that I am testing.#2 will require either updating the guides to use the safer QO|# format or putting in the updated text.  I may be able to devise a patch to rewrite the QO text if it is in the first form and is not found.

  • img
    Oct 20, 2014 @ 1:10

    Version 6.0.0D is outChanges:Updates to the Hallow’s End guides by Dez (thanks!)Updates to Goblin starter guides by FlucoBug fixes to deal with C steps with multiple quest IDs not updating corrrectly (see #2) Updated LibSharedMedia-3.0 to WoD versionAn update to my bootleg TomTom to make it quieter.Known Problem:Need a semi-automatic way of dealing with quests whos objective texts have been changed in format by Blizzard.If you have an old copy of the ACE libraries installed, update to:  Ace3-Release-r1122.zipIf you want my hacked TomTom, use:  Ludo_TomTom_2014_1019.zip. I would still advise installing this, even though it is out of date: http://www.wowace.com/addons/blizzbugssuck/  

    • img
      Oct 20, 2014 @ 10:08

      6.0.0DMy goodness you have been busy, I didnt even get to try 6.0.0C. I made 20 (small ) cakes this weekend for a bake sale.  (All but 5 sold…) Which means i dont want to look at cream cheese frosting for a few days and Im glad to be sitting in front of my cptr instead of my kitchen :).OH, and then I allowed myself to be distracted by a book Green Rider by Kristen Britain.  It was pretty good, reminded me a bit of the Ranger Apprentice Series and I wondered if Halt and/or Will was the inspiration for the green riders, but they aren’t the same at all. Also some forshadowing of improbably romance, but all in all, not a bad story.Ill check out the update in the morning.

      • img
        Oct 20, 2014 @ 10:49

        Re: 6.0.0D cake saleYou go to sleep, I wake up an hour and a half later.But now I want cake for breakfast!

    • img
      Oct 20, 2014 @ 11:39

      Patch D/2014_1019 not TomTom friendlyDeleted my existing Ace3, Tomtom and WowPro folders, then went with the above three.I’m getting chat lines with LFO: qid is # on every zone change, and everytime I finish attacking my TomTom waypoint is removed.I tried old TomTom files with v6.0D and the waypoint arrow mis-behaved and the chat was spamming with zone infoI tried new TomTom files with v6.0C and waypoint worked fine (and there was no zone chat either)So it’s the v6.0D files, and not the TomTom files that need looking at 

      • img
        Oct 20, 2014 @ 16:28

        Re: Patch D/2014_1019 not TomTom friendlyDang it!   The “LFO: quid” spam is from the change I made to support multiple QIDs in C steps.I thought I got rid of them all, but obviously missed one.  I made no changes to the mapping code or zones code in D.The only intended change in TomTom 1019, was getting rid of some chat spam  on zones changes (ZC).I’ll look for an unintended side effect in D then.  Thanks for trying the combinations.  

        • img
          sanemadman Répondre
          Oct 20, 2014 @ 18:57

          Tomtom is in beta now, mightTomtom is in beta now, might want to use that one?beta_TomTom-v60000-0.0.1.zip

  • img
    EnigmaTL Répondre
    Oct 21, 2014 @ 0:17

    No Tom Tom ArrowsI too am not getting the Tom Tom errows automaticaly on the guide. I am using the version that came out 10/20/14 6.0000-0.1.0 and the Wowpro that came outn 10/19/14 6.0(D). Tomtom is showing arrows for quests but not for the guide (looked in the opetions of both but don’t see any where to set priorities). 

    • img
      Oct 21, 2014 @ 20:23

      Re: No Tom Tom ArrowsI have reproduced *a* missing TomTom arrow problem while starting the “Assault on the Dark Portal” guide.I have verfied that the addon is not running the mapping code that sends the waypoints to TomTom.Lets see if I can find out why this seems to work in Live, but not in Beta.

      • img
        Oct 21, 2014 @ 20:50

        Re: No Tom Tom Arrows (Sweet Jesus)Umm, I had:i = WoWPro:NextStepNotSticky(WoWPro.ActiveStep)where I should have had:i = WoWPro.NextStepNotSticky(WoWPro.ActiveStep)in WoWPro_Mapping.lua .   I suspect there may be other things wrong. A simple zone name change from “Tanaan Jungle” to “TanaanJungleIntro” got the rest of the guide going. 

        • img
          Oct 22, 2014 @ 0:35

          Double TakeI sat here, puzzling, what was the difference between the two lines.  Took me half a minute to see it! 

          • img
            Oct 22, 2014 @ 1:04

            Re: Double TakeIt was not until I printed the return value from the function and saw that it was “WoWPro” that I said “WTF!” and wondered why the function would return a string when an integer made sense.  Then I remebered that when you invoke a function with a :, the self argument get shoved in as the first and then I went, oops!Time to cut the next take.I’ve fixed a few WoWPro bugs, and now need to file some bugs with TomTom and Astrolabe.

          • img
            Oct 22, 2014 @ 1:09

            BTW, FlucloThe netrualized version of the Dark portal guide is quite nice, but it may expose another bug in the QO mechanism.I noticed this in scenarios in pandaria, but now it is in the regular quests.  Quests with phased objectives.For the quest [Altar Altercation], after you get rid of the 3rd ritual orb, it almost looks like “Head to Khadgar” is the first goal!I’m going to have to look at this carefully.  If it is still the 4th goal, then we are not seeing the completiom of the 3rd goal.

          • img
            Oct 23, 2014 @ 0:37

            What I recall from Beta wasWhat I recall from Beta was that it only displayed the current quest part on the HUD tracker, but when I went into the quest log itself, it displayed all steps. Can’t check it at the moment, as Beta servers are down.

          • img
            Oct 23, 2014 @ 1:55

            Re: What I recall from Beta wasHmm, but if that was the case, I should have seen the completion on the 3rd ritual orb.But you are right, I am seeing the next objective with the right index, as if all were present.Something is going wrong, in a wierd way. 

          • img
            Oct 23, 2014 @ 11:55

            Just tried that quest, andJust tried that quest, and had the same problem you experienced.

            The quest log lists each step, after completing the third blood ritual orb, the HUD displayed Blood Ritual Orb destroyed: 3/3, the quest guide updated the step to show (Complete), the HUD tracker moved onto Find Khadgar, but the guide stayed at 2/3 Blood Ritual Orb.

            I have had past problems with the guide not advancing when there’s a cut-scene, at this point there’s a cut-scene, could that be where the problem lies?

            [IMG]http://i.imgur.com/mCDpqmf.jpg[/IMG]

            When I /reload ui then it correctly moves to the next step. I also had to /reload ui a few times to get the right quest to show up in a few earlier quests of the zone – related problem?

          • img
            Oct 23, 2014 @ 16:18

            Re: Just tried that quest, andHmm, I’ll have to try it on another toon to see if it is the cutscene.Great observation.

  • img
    Oct 22, 2014 @ 1:24

    Version 6.0.0E is outOK Here are the changes: One very embaraassing typo broke the TomTom/Carbonite Integration.All the Vashj’ir zones were missing.Debug message spam cleaned up.Known problems:The official TomTom has a few bugs which I will file later. (Most people will not notice)The Astrolabe library TomTom uses has a few bugs which I will file later. (Caves and structures may have bad results)Oh, and the Beta TomTom has been upgraded to a release version. 

    • img
      Oct 22, 2014 @ 1:47

      download??Clicking on the Download button gives me an error 403 Forbidden (hummm. I thought that was supposed to be 404…)

      • img
        Oct 22, 2014 @ 11:38

        Re: download?? (now fixed)Sorry about that.   I forgot to reset the permissions on the file so it was publicly accessible.S3 is annoying sometimes.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Archives