LATEST NEWS

Jame’s Horde Leveling Guide – Kapitel I (21-31) (Danish)

img
Jun
02

Kapitel I (21-30) – Rejsen fra Barrens til Thousand Needles

Oversættelsen

Denne guide er oversat fra engelsk til dansk. Da forskellige ord ikke er nemme at oversætte, så vil der i denne guide være ord, som forbliver engelske:

 • Mob(s) = Slang ord for monstre.
 • Instance = Som regel et område, der kun indholder elite mobs. Dvs mobs, som kan være samme level som dig selv, men har langt mere liv/mana og kan være svære at klare alene. Instances skal oftes klares i gruppen af 5, 10, 15, 25 eller 40 mand samtidig.
 • Quest(s) = Opgaver som du skal løse og giver gode XP (eXperience Points) når du indlevere dem igen. XP får du også for alt du slår ihjel.
 • Grind = Grind er et udtryk for, at slå en mob ihjel/ned. Man grinder for at stige i XP og til sidst stige i level.
 • Fligt Path (FP) = Flight Path har jeg valgt at oversætte til flyverute.
 • Hearthstone (HS) = Med din Hearthstone kan du teleportere til den by du har bundet din HS til. Du vil igennem hele guiden blive bedt om, at bruge din Hearthstone.
 • NPC = Non Player Character. En NPC er alle de personer i spillet, som du kan tale med.
 • (Re)spawn = Jeg har valgt at oversætte ordet til genopstår.

Jeg har selv fulgt denne guide og trods denne guide anbefales fra level 21 har jeg selv været 22-23, da jeg gik igang. Som forfatteren selv skriver om en anden guide, så er det lidt nemmere, hvis du er et par level højere. Der er både fordele og ulemper ved dette. Ved højere levels får du mindre i XP pr. kill, men eftersom jeg kun spillede denne guide med en karakter, der var rested gik det lige op.

——————————————————————————–

Introduktion

Denne guide starter ved level 21. Dog anbefales du følger Hosho’s Barrens leveling guide (Dansk), så snart du bliver level 13. Det er en level højere end hvad Hosho selv anbefaler for hans guide, men jeg anbefaler at du starter som level 13. Det vil være nemmere, at lave de svære dele af hans guide og du burde være level 21 når du er færdig med den, hvilket er den level jeg ønsker du skal være før du starter på min guide. Det er din egen sag, at nå level 13, men det burde ikke være noget problem.

Grunden til jeg ikke starter en guide fra level 1 er:

 1. Det er ikke nødvendigt
 2. Afhængig af din race/klasse valg starter du i forskellige områder, så at dække dem alle vil være et rod.

Denne guide er optimeret til HURTIG stigning i level med minimum af grinding sæssioner. Quests er vigtige. De giver beløning og faktion og er generelt mindre kedelige end ren grinding, MEN sommetider er en quest bare ren tidspilde og vi springer dem over og skifter dem ud med gode grinding områder, hvis det er nødvendigt. Nogle mennesker påstår at grininding altid er hurtigere end questing. Dette er rigtigt i teorien når du ikke ved hvilke quest du skal tage og hvilke du skal undgå og samtidig ikke kender den bedste rækkefølge, at lave dem i. Med denne guide vil questing være meget effektivt og langt bedre end ren grinding. Følg hver instruktion forsigtigt og du vil selv kunne se forskellen. Questvalgene og rækkefølgen at gøre dem i er optimal, så du løber så lidt som muligt, mens du laver så meget som muligt. På den måde indleverer du flere quests samtidig. Denne guide vil være brugbar for både nye og gamle spillere. Jeg vil prøve, at gøre informationerne, så korte som muligt, så selv denne guide er optimeret til minimum læsning for at spare tid! Alt i denne guide kan gøres alene (Med mindre jeg siger andet). Du kan selvfølgelig følge denne guide med med en ven eller i gruppe. Det er ikke noget problem..

——————————————————————————–

Generelle Regler

Mens du løber omkring, dræb alt der er omkring dig, da det giver XP (Gule mobs foretrækkes, men grønne er okay, så længe de ikke er mere end 3-4 levels under din level).
Brug dine talent point, så du gør mest skade (eks. Præsten specialisere sig i Shadow Talents, Warriors i Arms/Fury, Rogues Combat/Assassination, osv.).
Spild ikke din tid med, at prøve at finde grupper for questing. Du kan lave alting alene, der er beskrevet i denne guide. Gruppér kun med andre når det ikke vil være tidspilde (Eks. tidspilde er, at møde en person i den anden ende af kortet for, at vise ham hvor din quest er).
Prøv altid, at logge ud i en Kro (Inn) eller en af storbyerne når du tager en pause.
Hvis jeg ikke nævner en quest betyder det, at jeg betragrer den som værende tidspilde, så lad være med, at tage den og tro jeg har glemt en quest her og der. Det har jeg ikke. Lad være med, at droppe en quest med mindre jeg siger du skal.
Sommetider vil jeg lave en liste over quests du burde have før du starter i et område. Det betyder ikke, at jeg lister hele din questlog. KUN de quests der er af interesse for os i øjeblikket.
Når jeg siger du skal binde (Gør en Kro til dit hjemme lokation) et eller andet, så er det en god grund til dette og det vil spare dig for en masse tid. Ændre ikke din hjemmelokation med mindre jeg siger det.

——————————————————————————–

Brugbare Addons

 • Titan panel: Dette er en god addon med mange brugbare feature, men mest fordi jeg bruger lokationer i min guide med kordinator (X,Y) og Titan Panel viser disse kordinater. Det viser også de gennemsnitlige XP/timen ratio m.m..
 • Quickloot (Under QuickLoot): Hurtigere Looting = tidsbesparende.
 • MozzFullWorldMap: En Addon der viser dig alle dele af spillets kort (Også der du ikke har været ednnu).
  Side Note: I tilfælde af, at du ikke ved hvordan man installerer add-ons, så laver du en folder der hedder Interface i din World of Warcraft folder (Hvis den ikke allerede findes). Så åbner du denne og laver en folder kaldet Addons i Interface folderen (Hvis den ikke allerede findes). Alle Addons du ønsker lægger du i denne Addon folder. F.eks du downloader og pakker Titan Panel ud i folderen X:World of WarcraftInterfaceAddon. Genstart World of Warcraft og så burde den virke.
  Hvis den ikke gøre, så bør du logge ud til loginskærmen og klik på “Addons” i nederste venstre hjørne. Så flueben i boksen der siger “Load out of date Addons”. Genstart WoW.

——————————————————————————–

Indkøbs Liste

 • Deadly Blunderbuss (Skal bruges til en level 26 quest). Køb den på Auktionshuset (AH) eller spøg en Engineer pænt om han vil lave den til dig og så gør de det som regel.

——————————————————————————–

Guiden

Level 21

 1. Hvis du har fulgt hosho’s guide burde du være level 21 nu og i Orgrimmar eller Camp Taurajo. Hvis du er i Orgrimmar, bind dig til Orgrimmar nu før du gør andet. Hvis du kan finde en gruppe så tag Instancen Wailing Caverns. Det er en god lille instance og hoved beløningen er rigtig god for denne level. Hvis du ikke kan, så spild ikke tiden, men flyv til Camp Taurajo og forsæt med denne guide!
 2. I Camp Taurajo tag questen [20] Cry of the Thunderhawk og tag ud af byen og kig efter en Thunderhawk. De er nemme og findes omkring lejren. Dræb dem indtil du får Thunderhawk Wings. Gå tilbage til Camp Taurajo og indlevere questen og tag [20] The Ashenvale Hunt. Hearthstone til Orgrimmar eller flyv der til og sæt din hearthstone der. Det er meget vigtigt, at du sætter din hearthstone i Orgrimmar, da det vil spare dig for en masse tid.
 3. Hvis du har indleveret [19] Samophlange Manual og/eller ikke har lært dine nye talenter endnu, så gør det. [19] Samophlange Manual indleveres hos Rilli Greasygob i Valley of Honor i Engineer huset.
 4. Når du er klar, så flyv til Splintertree Post (Ashenvale). Du burde have flyverute (Flight Path) der til, hvis du har fuldt Hosho’s Barrens guide. I Splintertree Post indlverer du [20] The Ashenvale Hunt og taler med den samme NPC igen. Tag questen The Ashenvale Hunt igen og indlever den. Dette muilggør 3 jager quests, som vi vil lave snart.
 5. Flyv til Zoram Outpost og tag questen [19] Naga at the Zoram Strand, ignorér resten indtil videre. Nu kommer der en grinding sæssion. For dem som tog turen i Wailing Caverns vil den være lille eller slet ingen, hvis de allerede er blevet 22. Slå Nagas og crabs ihjel ved Zoram Strand indtil du er level 22. De er nemme og perfekte til din level og området er fyldt med dem, samtidig er der sjælendt mange andre spillere i området. For at åbne ‘clam shells’ hurtigere brug [Shift + Højreklik] når du klikker på dem. Hvis du finder nogle Shredder Operating Manual pages, så behold dem.

Level 22

 1. For dem som var 22 før grinding sæssionen skal slå mindst 20 Nagas ihjel nu indtil de har 20 Wrathtail Heads. Når det er klaret går du tilbage til Zoram Outpost og indlverer [19] Nagas at the Zoram Strand.
 2. Hearthstone til Orgrimmar og lær dine nye talenter, sælg/reparer, køb nyt lager af mad / drinkelse og køb yderilgere nogle healing potions. Læg dine Shredder Operating Manual pages i banken.
  Gå ud af Orgrimmar og tag Zeppelin til Undercity. For dem som aldrig har taget en Zeppelin, så tag den vestlige udgang fra Orgrimmar og gå til venstre efter udgangen til du finder et tårn med to goblins øverst. Tal med dem for, at finde ud af hvilken en af dem, der går til Undercity (Den anden går til Grom’Gol, i Stranglethorn Vale, en level 30+ zone).
 3. Gå af Zeppelinen i Tirisfal Glades og gå ind i Undercity, hvis du ikke har flyveruten (Dette er højst sanssynligt, hvis du ikke er af klassen Undead). Når du har fået flyveruten i Undercity, så gå ud igen og følg vejen mod vest til du kommer til Silverpine Forest. I Silverpine følg vejen til vejen skiller i to (51,36), gå vest og tag flyveruten i Sepulcher. Samtidig tager du questen [20] Journey to Hillsbrad Foothills fra Apothecary Renferrel og [21] Beren’s Peril fra Shadow Priest Allister. Gå ud til vejen igen og følg den sydpå til omkring (58,77). Ved dette punkt går du nordvest til Beren’s Peril. Gå tæt ved bjerget hvilket skulle være på din venstre hånd og slå alle Dalaran mobs ihjel på din vej. Du finder hurtigt en smal stig op ad bjerget (60,74). Følg stigen og du finder en indgang til en hule såvel som en masse Ravenclaw Drudgers og Guardians. Slå 6 ihjel af hver for at færdiggøre [21] Beren’s Peril.
 4. Når dette er gjort går du mod øst til du kommer til Hillsbrad Foothills.I Hillsbrad Foothills følger du vejen til du kommer til et vagttårn på højre hånd. Tag questen [20] Time to Strike fra Deathstalker Lesh. Gå tilbage til vejen og følg denne til du kommer til det næste vagttårn og et t-kryds (57,36). gå nordpå til byen Tarren Mill. I Tarren Mill tager du flyveruten og indleverer de to quest og tager følgende quests:[22] Elixir of Suffering
  [24] Elixir of Pain
  [24] Battle of Hillsbrad
  [22] The Rescue
  [22] WANTED: Syndicate Personel (from the poster infront of the church)
  [28] Dangerous! (from the poster infront of the inn)
 5. Gå mod øst/sydøst og slå alle bjørne og edderkopper ihjel på vejen. Du finder snart Durnholde Keep. Hovedindgangen er på den sydlige side (76,46). Ryd vejen indenfor over broen og følg den smalle stig opad. Til højre skulle du gerne se en orc NPC ved indgangen der hedder Thog’thar, Han er lænket fast og har brug for en nøgle for at slippe fri. Du skal finde Jailor Marigen og slå ham ihjel for at få nøglen. Slå alt ihjel omkring dig indtil du finder Jailor Marigen. Slå ham ihjel og tage nøglen og brug den på Thog’thar’s lænker..
  Du skal også finde Jailor Eston i nærheden og tage hans nøgle til den anden fange, Drull, men hvis Jailor Eston ikke er der, så er han højst sanssynligt i en af husene forneden i fortet og der skal vi ned nu.
  Når du har sikret dig, at Jailor Eston ikke er i området (eller allerede har fundet ham og slået ham ihjel), så gå tilbage over broen. hvis du kigger til venstre og ned, så kan du se 2 træhuse. Følg kanten og hop ned. Vær forsigtig. Slå alt ihjel og tag et hus ad gangen. Pas på mobsne løber væk når de har lavt liv tilbage. Drull, den 2. fange er i en af de to huse. Løslad ham og slå alt ihel til du har fuldført [22] Wanted: Syndicate Personnel.
  Vi bliver i Durnholde Keep indtil vi bilver level 23. Det er et godt sted og der er masser af mobs, de dør og genopstår hurtigt og dropper tøj og penge.

Level 23

 1. Gå ud af Durnholde Keep og tilbage til Tarren Mil og slå alle bjørne og edderkopper ihjel på vejen. Bliv ved med det til du har fuldført questen [22] Elixir of Suffering. Dette kan tage noget tid, da Creeper’s Ichor er ret sjælden. Når du har fået den går du tilbage til Tarren Mill og indleverer de 3 quests. Tag opfølgeren til [22] Elixir of Suffering og indlever questen ved den lille frø ved navn “umpi” til højre for Apothecary. Køb mad/drikkelse, sælg grå items, reparer (Der er en våbensmed på den anden side af marken syd for Tarren Mill).
 2. Gå vest mod Hillsbrad Fields og slå alle Starving Mountain Lions ned på vejen. Det gør ikke noget du ikke når at få 10 lion blood, da vi tager dem på tilbagvejen senere. Vi vil først fokusere på marken, der ligger nordøst, hvor du kan set et lille hus, samt et medium størrelse hus, som er stalden. Før du går igang med, at slå noget ned, så vær opmærksom på, at disse menneskeagtige væsner løber væk i frygt, så brug fældeevner når de har lavt liv tilbage.
 3. Ryd vejen omkring det lille hus og du burde finde Farmer Getz derinde. Hvis han ikke er derinde, så er han enten på marken eller i stalden). Gå mod nordvest til den næste mark. Ved siden af marken finder du et medium størrelse hus med hunden Stanley foran. Ryd vejen ind i huset og på 1. sal finder du Farmer Ray. Han kan også findes i stuen af huset eller på marken eller rundt omkring huset). Når han er slået ned slår du alle de Hillsbrad Farmers og Farmhands ned du kan indtil du har klaret [24] Battle of Hillsbrad questen. Undgå Hillsbrad Footmen, da de er for svære for din level.
 4. Når du er færdig går du mod øst tilbage til Tarren Mill og slår så mange Starving Mountain Lions ned til du har klaret [24] Elixir of Pain.
  Indlever [24] Battle of Hillsbard og tag opfølgeren[25] Battle of Hillsbrad. Indlever [24] Elixir of Pain og tag opfølgeren. Nu skulle en ny quest være mulig fra Deathguard Samsa, [25] Souvenirs of Death.
 5. Tag tilbage til Hillsbrad Fields til huset hvor hunden Stanley er. Sikre dig, at du har fuldt liv før du taler med Stanley. Dræb Stanley når han er transformeret, så får du ca. 1100 xp for at slå ham ned. Nu tager vi mod den sydlige mark, hvor du finder masser af Hillsbrad Peasants, samt Farmer Kalaba. Husk de er løbere. Hvis der er andre spillere, så gruppér med dem, da mobsne ikke genopstår så hurtigt og der er ingen grund til, at slås om dem.
 6. Når du har slået 15 Peasants ned, så begynd at grinde indtil du er mindst 1 bobbel (Ca. 1500xp) fra at blive level 24, hvis du ikke allerede er det. Grind ved den nordlige mark, da de er nemmere. Bekymre dig ikke om, at gøre [25] Souvenirs of Death færdig. Det gør vi senere når vi skal tilbage til Hillsbrad om et par levels.Gå tilbage til Tarren Mill og indlever [25] Battle of Hillsbrad, tag opfølgeren [26] Battle of Hillsbrad. Tag den nye quest fra Apothecary Lydon, [28] Elixir of Agony. Tillykke med lvl 24.

Level 24

 1. Tag en flagermus til Sepulcher og indlever [21] Beren’s Peril. Hearthstone til Ogrimmar. Lær nye talenter, check AH, Vi får snart brug for den Deadly Blunderbuss. Det er også tid til, at opgradere dine tasker. Helst 12 slots hvis du har råd til dem.
 2. Så er det tid til, at komme tilbage til Ashenvale. Gå i banken og tag de Shredder Manual pages du har. Først flyver du til Splintertree Post og tager følgende quest:
  • [26] Satyr Horns
  • [25] Stonetalon Standstill
 3. Tag ud af byen og gå mod sydvest til du kommer til vagttårnet, hvor du vil finde nogle flere quest.:
  • [24] Ashenvale Outrunners
  • [27] Warsong Supplies
 4. Følg vejen mod sydvest. Lidt længere oppe finder du en lille lejr på venstre side. Her tager du questen [30] The Lost Pages. Nu kan du binde kapitlerne sammen når du har de rette sider. Dette vil frigøre en del plads i dine tasker.
 5. Tag tilbage til Splintertree Post og flyv til Zoram’Gar Outpost.Tag questen [23] Vorsha the Lasher fra Muglash. Han vil gå til stranden og du følger efter. Han vil stoppe på en lille ø med et fyrfad på toppen. Klik på fyrfaddet når han siger til. Gør dig klar til 3 bølger af mobs. Du har ikke tid til, at loote mellem bølgerne, men kun at drikke og spise. Du kan loote efterfølgende:
  • 1. bølge: 3 Nagas, De er grønne for dig, så ikke noget problem, men der er stadig 3. Lad Muglash Tanke 1 mens du tager de andre, en af gangen. Muglash er level 25 og kan nemt tage en til to af sig selv. Prøv at gemme dine lange cooldown evner og potions til den sidste bølge, hvis det er muiligt. Så snart de 3 nagas er slået ned, så drik og spis inden anden bølge.
  • 2. bølge: 3 nagas, en af dem en naga præst, Slå den ned først og prøv at afbryde hendes heals ellers kommer du i problemer. Brug potion/lang cooldown evner, hvis du får brug for dem, men gem dem til næste bølge, hvis du kan. Lad Muglash tanke så meget som muligt. Spis og drik, så hurtigt du kan lige efter den sidste nagas er død.
  • 3. bøgle: En level 22 Hydra ved navn Vorsha vil komme og angribe dig. Han slår ret hårdt for en level 22, så brug alt du har. Hvis du dør, så tryk ikke på “release”, Muglash burde kunne klare resten, hvis du gjorde nok skade inden du døde.. Vent indtil du får (complete) beskeden og så klik på “release” og løb til dit skellet og derefter tilbage til Zoram Outpost og indlever questen. Tag questen [24] Between a Rock and a Thistlefur og [24] Troll Charms.
 6. Tid til en lille gå tur til Thislefur Village (30,45) og følg stigen vist på kortet.Dræb Furlbog Avengers og Shamans indtil du har klaret den første quest og gå derfra nordpå og følg stigen ind i landsbyen og forbi træporten. Længere inde finder du en stenbue hvis du kigger mod nord. Gå igennem denne og du kommer til en hule. Gå ind i hulen og dræb alt derinde indtil du finder 8 Troll Charms, hvilket er inde i Troll Chests du finder rundt omkring i hele hulen.Der er også en escort quest, men den er lidt svær, hvis du er alene. Hvis du ikke spiller alene, så er du velkommen til, at tage denne, da den giver godt med xp.
 7. Når du har de 8 Troll Charms, så gå ud af hulen og gå tilbage til Zoram’Gar Outpost. Indlever de 2 quests og tag ingen af efterfølgerne.Fly til Splintertree Post.Start of XP Ratio (Det betyder at herfra vil jeg begynde at måle på XP over tid ratio med Titan-Panel addonen):
 8. Gå direkte syd fra Splintertree Post. På den anden side af vejen er der et område med Rotting Slimes. Her skal du jage lidt efter Ashenvale Outrunners, som er delvis usynlige. Gå rundt omkring for at finde dem og slå også de slimede ihjel. De burde ikke være svære at finde. Brug TAB tasten mens du løber rundt for, at finde dem der er usynlige. De er for det meste i nærheden af træerne.Når du har klaret [24] Ashenvale Outrunner går du vest til (68,75). Her finder du en orc ved navn Torek med 3 raiders. TAG IKKE questen nu. Bare husk hvor han er. Gå yderligere vest til den anden side af vejen, hvor du finder en sti til Silverwing Outpost (66,73). Dræb alle nightelves på din vej og inde i huset. så snart du er færdig løb tilbage til Torek og start hans quest. Siden vejen er ryddet går han direkte ind i huset. Når han er kommet ind vil 4 elver komme frem – lad orcen Tanke dem og fokuser på en, Torrek skal overleve så dræb dem så hurtigt du kan, og brug alle dine evner / forbrugsstoffer du har..
  Note: Hvis du er en healer, så er dette nemt, at du bare kan heale ham.
  Selv hvis du dør og Torrek overlever, så vil du får en “Complete” for questen, så klik ikke på “Release” med det samme. Hvis du fejler questen, så bare vent til Torrek genopstår og prøv igen. Det tog mig 2 forsøg at klare første gang jeg tog denne quest.
 9. Nu skulle du gerne være tæt på level 25 (Hvis du ikke er tæt, så er det fordi du ikke har slået nok ihjel på vejen) så vi bliver her og grinder lidt på night elverne ved Silverwing Outpost til du bliver level 25. Der er masser af dem rundt omkring huset.

Level 25

 1. Gå mod vest over åen og videre vestpå til du kommer til Mystral Lake (52,70). Start med at slå Befouled Elementals ned. Vær forsigtig med din ilt under vand, da de har tendens til at fryse dig fast med frost nova, så bliv tæt på overfladen, hvis du kan og træk dem til dig med langdistance våben. Udover at slå 12 Befouled Water Elementals skal du også finde Tideress, en level 27 elemental, som går rundt på den lillle ø i midten af søen.Han er en anelse større end de andre elementals og er grøn i stedet for blå. Sørg for, at du tager ham alene og har dine cooldowns klar eller i det mindste en potion. På Tideress’ lig finder du en Befouled Water Globe. Højreklik på den for, at starte questen [27] The Befouled Element.
 2. Gå rundt omkring bygningen på den lille ø for, at beskeden få “Complete” til questen [25] Stonetalon Standstill. Mangler du stadig nogle Befouled Water Elementals så slå flere ned til du har klaret questen og gå så til den vestlige del af søen.Nu skal vi lede efter en lvl 25 bjørn ved navn Ursangous. Blot gå til området vist på kortet (40,65). Ursangous går altid rundt her, så bare slå bjørne og hjorte ned mens du venter på ham. Slå ham ned og tag hans pote. Højreklik på den for at starte questen.Gå nu mod øst og en smule nordøst (Pas på du ikke kommer for tæt på vagterne ved Silverwing Refuge) indtil du kommer til Greenpaw Village. Slå alle de furlbogs ihjel på din vej indtil du får fat på Logging Rope til questen [27] Warsong Supplies, Hvis du ikke allerede har fået den. Uanset hvad, så bliv her til du har klaret følgende objekter:
  • Har fået Logging Rope
  • Har mindst 5 bobbler i level 25.
 3. Når dette er klaret, så gå tilbage til vejen og til Splintertree Post. Her indlevere du følgende quests:[23] Ashenvale Outrunners
  [24] Torek’s Assault
  [24] Ursangous’s Paw
  [25] Stonetalon Standstill
  [27] The Befouled Element og tag opfølgeren [27] Je’Neu of the Earthen Ring
 4. Flyv til Zoram’Gar Outpost. Indlever questen [27] Je’neu of the Earthen Ring. Hearthstone til Orgrimmar.Slut på XP ratio.Sælg og reparer, check AH. Køb de resterende Shredder pages du mangler (hvis du mangler nogen), de koster normalt omkring 15-20s og sæt dubletter til salg.
  Note: Husk at binde kapitlerne sammen før du sætter dem til salg. Lad os sige du har sat side 8 til salg på AH, så vil du ikke kunne binde kapitel 2 (Side 5,6,7,8) siden spillet vil prøve at bruge siden du har på AH i stedet for den du har i tasten.
  Check også for en Deadly Blunderbuss, da vi får brug for den snart. Kan du ikke købe den så find en engineer, som vil lave den for dig, Giv ham materialerne og giv ham evt. lidt penge for det. Indkøb mad/drikkelse og potions og flyv til Crossroads, tag questen [22] Egg Hunt og flyv til Camp Taurajo.I Camp Taurajo tag følgende quests:

  [25] Betrayal from within
  [24] Weapons of Choice
  [27] Mahren Skyseer

  Tag sydpå til field of giants, og kig efter Silithid Mounds

  Ryd området for mobs og klik på den for at samle Silithis Eggs. Gentag denne øvelse til du har 12 eggs. Gå længere syd på og hold dig tæt på bjergene indtil du kommer til nogle quillboar lejre. Du skal dræbe Razormane Warfrenzies, Seers og Stalkers indtil du har fået en wand (tryllestav), et shield (Skjold) og en backstabber (Dolk). (Stalkerne er næsten usynlige, men er ikke svære at finde for din level). Warfrenzies dropper skjoldet, Seers dropper staven og Stalkers dropper dolken.

   

 5. Der er også navngivne mobs du skal finde, den første er Lok Orcbane og ham finder du på toppen af en bakke (41,80). Dræb ham og tag hans kranie.
  Nummer 2 er valgfri. Det er en Thunderhawk ved navn Wasthe Pawne.Han er mellem 2 quillboar lejre (42,80), slå den ned og tag dens fjer. Højreklik på den for, at starte questen. Hvis du ikke finder ham med det samme, så tag og find de andre først og kom tilbage og grind i området mens du kigger efter ham. Har du ikke fundet ham inden for 15 minuter, så glem det og gå videre til den næste.
  Den tredje er Nak, Hen er længere sydpå mellem to bjerge (43,83), dræb ham og tag hans kraniel. Pas på, da der er mange Stalkers i området. De har en tendens til, at hjælpe mens du kæmper mod Nak.
  Den fjerde og sidste er Kuz. Han er at finde omkring midten af lejren og ved et træ med en malet sten (45,80). Slå ham ned og tag hans kranie.
 6. Når du har klaret questsne [25] Betrayal from within og [24] Weapons of Choice, gå mod øst til du kommer til vejen. Følg vejen nord og syd indtil du finder en Tauren NPC ved navn Gann Stonespire. Han går op og ned af denne vej fra t-krydset, der føre til Dustwallow marsh og til Bael Modan. Du burde kunne finde ham uden problemer. Tag questen [23] Gann’s Reclamation og gå sydpå til Bael Modan. Gå ned i udgravningen (46,84). Slå 15 Excavators, 5 Foremans og Prospector Khazgorn ned, som burde være længst væk nede i nedgravningen. Tag hans journal.
 7. Tag tilbage til Gann og indlever questen og tag opfølgeren [26] Revenge of Gann. Denne gang skal du gå op til dwarven fortress, hvilket er lidt nord udgravningen. Dræb dværgene der indtil du har løst de to objekter:
  • Fuldført [26] Revenge of Gann
  • Er blevet level 26 og har fået mindst en bobble i 26. (Hvis du ikke har fundet Thunderhawken Wasthe Pawne, så skal du blive her og grind til du har mindst 2 boblber)

Level 26

 1. Når du er klar går du tilbage til vejen og finder Gann og indleverer [26] Revenge of Gann, samt tage opfølgeren. Gå tilbage til udgravningen, men denne gang er dit mål Helikopterdækket med en Gyrocopter på toppen. Helikopterdækket er halvvejs nede i udgravningen (46,85). Gå op på dækket og højreklik på flyvemaskinen for at ødelægge den. Gå derefter tilbage til Gann for sidste gang og indlever questen.
 2. Løb tilbage til Camp Taurajo og indlever dine quests:
  [24] Weapons of Choice, tag opfølgeren [29] A New Ore Sample
  [25] Washte Pawne
  [25] Betrayal from Within, tag opfølgeren.
 3. Flyv til Crossroads, og indlever følgende quests::[22] Egg Hunt
  [25] Betrayal from Within

  Flyv til Ratchet. Hvis du ikke har flyverute der til, så bare løb dertil (og tag flyveruten når du er der). Gå mod syd fra Ratchet langs købmandskysten indil du når et område der hedder Tidus Stair. Indlverer [27] Mahren Skyseer og tag opfølgeren [27] Isha Awak.

 4. Gå længere mod syd indtil du kommer til Northwatch Hold. Tag en dukkert og du burde finde Isha Awak (Stor vanddinosaur) under vandet (63,53). Den skulle være nem, at slå ihjel. Tag hans hjerte og løb tilbage til Mahren Skyseer og indlever [27] Isha Awak.
 5. Løb tilbage til Ratchet og tag båden til Booty Bay. I Booty Bay ved havnedækket finder du en kasse med navnet “Warsong Axe Shipment” tæt på Wharfmster Lozgil. Tag den. Gå ned til Booty Bay‘s Kro. Den ligger længst til højre fra, hvor du fandt kassen. Flyveruten finder du på øverste etage ude på dækket og til venstre. Når du har fået flyveruten bruger du din Hearthstone til Orgrimmar!Sælg og reparere, check AH for manglende shredder pages (Du skal have de sidste sider inden du forlader Orgrimmar) og husk din Deadly Blunderbuss. Lær nye talenter og køb nye forbrugsvare. Tag omkring 60 mad/drikke med dig, da dette bliver en lang sæssion.
 6. Flyv til Splintertree Post.Giv Deadly Blunderbuss til Pixel og få Warsong Sawblades. Gå ud af Splintertree Post og mod sydvest og følg vejen til du kommer til en lille lejr på venstre hånd. Indlever [30] The Lost Pages. Forsæt vest på vejen til du kommer til (56,59). Ved denne lokation går du nordpå indtil du finder et område med Laughing Sisters (Centaur Chicks) (58,55). Slå alle dem ihjel du kan i dette område indtil du finder en kat ved navn Shadumbra. Dræb den og tag dens hoved. Højreklik på hovedet for, at tage questen. Bliv i området til du mindst er blevet level 27.

Level 27

 1. Gå tilbage af vejen og undgå Raynewood Retreat’s Sentinels. Gå mod øst og bliv på vejen til du kommer til Satyrnaar (81,52).Slå så mange satyrs ihjel du skal for, at fuldføre [26] Satyr Horns og tag også Warsong Oil. De kan findes forskellige steder i lejren og ser således ud:Hvis du er uheldig og ikke kan finde olien nogensteder, så check Xavian, den anden satyrlejre lidt nord for Satyrnaar (78,46). For at komme dertil skal du tage ud af Satyrnaar og følge vejen mod vest indtil du kommer til åen. Følg åen mod nord og du finder Xavian til højre efter en lille gåtur. Der skulle være rigeligt med Oil i Xavian, så du har ikke behov for at blive der længe (mobsne kan være level 30 der, så skynd dig med at finde olien og kom væk derfra så hurtigt du kan).
 2. Når du er færdig tager du vejen sydpå tilbage mod Splintertree Post, men der er en sidste ting at gøre her. Når du kommer til T-krydset tæt på Splintertree Post går du mod syd til Forsaken Camp (75,71). Gå lidt rundt omkring lejen som vist på kortet og led efter en level 31 Hyppogryph ved navn Sharptalon. Ja, du læste rigtigt. Den er lvl 31. Teoretisk kan vi ikke klare den, men der er et trick. Så bliv ved med, at slå ihjel omkring lejren og på et eller andet tidspunkt, så dukker den Sharptalon op. Have ham i sigte og vent til han er tæt nok på lejren. Træk ham mod dig med den laveste aggro våben du har (En simpel bue eller 1 ranks nuke) og få ham over til Forsaken Camp. Gør ikke noget. Lad vagterne tage aggro, så du ikke har mere. Så snart Sharptalon er nede på 90% liv så begynd, at angribe med alt hvad du kan gøre af skade, men brug ikke høj aggro våben, så som Earth Shock. Hjælp dem med, at dræbe ham helt. Du skulle gerne nu havde muligheden for, at tage hans klo, som starter en quest, hvis du højreklikker på den. Sharptalon er altid i områden omkring Forsaken Camp. Hvis du ikke kan klare det på første forsøg, så bliv i område og prøve igen. Han genopstår efter 10 min. Der er masser af Oozes og Elverer du kan slå ned mens du venter.Gå tilbage til Splintertree Post og indlever følgende:[27] Shadumbra’s Head
  [30] Sharptalon’s Claw og nu skulle Selani gerne have en ny quest til dig med navnet “The Hunt Completed”. Indlevere også den med det samme.
  [26] Satyr Horns
  Sælg alt junk du har og gør plads i dine tansker, da vi skal til at grinde snart.
 3. Gå ned af vejen uden for Splintertree Post og indlever den sidste quest, [27] Warsong Supplies.Nu skulle den gerne være ca 7 bubbler fra, at være lvl 28. Gå tilbage til Laughing Sisters Camp og slå dem ned til du bilver lvl 28.

Level 28

 1. Hearthstone til Orgrimmar. Lær nye talenter og check AH, samt reparer og ophob nye forbrugsvare.Gå ud af Orgrimmar og tag Zepellinen til Undercity. Fra Undercity flyver du til Tarren Mill.Start af XP ratio:
 2. Når du er ankommet til Hillsbrad Fields går du mod vest til du kommer til smedehuset vest for den sydlige mark. Dræb 4 Apprentice Blacksmiths og Blacksmith Verringtan, Han kan være indenfor. Når alt indenfor at ryddet, så tag kassen “Shipment of Iron“. Når dette er gjort, så gå tilbage til Tarren Mill. Husk at slå alt ned på vejen.
 3. Indlever [26] Battle of Hillsbrad og tag opfølgeren.
  Gå tilbage til Hillsbrad Fields og denne gang skal vi til City Hall (31,42). Det er lige til højre for smedehuset. Ryd vejen derind og ryd de to små rum. Det tredje er noget sværre at ryde alene, så træk dem mod dig med forsigtighed. Først trækker du de der står til venstre, løb ud til det færste rum og gem dig for Councilmanden, så han ikke kan skyde dig langt fra, men istedet må komme til dig. Slå dem begge ihjel og restorér til fuldt liv. Næste træk vil hive 3 mobs til dig og du vil højst sansynligt få brug for en potion så sikre dig, at du har en til rådighed. Du behøver kun lige at kigge ind i rummet før de angriber dig. Løb igen tilbage til det første rum bag væggen. Slå først Peasant, så troldmanden og til sidst Clerk Horrace Whitesteed ihjel. Restorer til fuld liv og ind i rummet igen. Træk den sidste Councilman til venstre og han burde komme ud alene. Gem dig bag væggen i rummet, så han ikke kan skyde dig, men angribe dig på tæthold i stedet. Restorér igen og tag til sidst Magistrate Burnside alene. Slå ham ned og ødelægt Hillsbrad Proclamation.
 4. Husk Town Registry (En stor blå bog på gulvet).Ryd vejen ud af huset igen og slå de restrende Councilmen du mangler til din quest og slå også Citizen Wilkes ihjel, hvis du ikke allerede har gjort det. Han går fra City Hall og smedehuset, så bare slå alt ned indtil du finder ham der. Husk også at færdiggøre [25] Souvenirs of Death, hvis du ikke allerede har gjort det
 5. Gå tilbage til Tarrren Mil og indlever [26] Battle of Hillsbrad, samt tage opfølgeren. Indlever også [25] Souvenirs of Death. Sælg og reparer og køb mindst 2 stakke mad/drikke. Sikre dig, at du også får opfølgeren til [28] Elixir of Agony fra Apothecary Lydon.
 6. Nu er det tid til at gå ned tll minen, der ligger sydvest for Hillsbrad Fields på den anden side af hovedvejen. Der er to indgange til minen. En øvre og nedre del. Vi tager den nedre indgang (26,58). Et stykke inde i minen kommer du på et tidspunkt til gang, hvor du kan gå til højre eller venstre. Til venstre finder du Foreman Bonds og Miner Hackett, men indtil videre går vi til højre og slår Hillsbrad Miners ned så vi har omkring 9-10 dræbte. Note: Miner Hackett kan genopstå flere steder i minen, så hvis han ikke er hvor jeg siger han er, så check alle andre steder i minen. Det er et godt sted, at grinde, så tag det roligt, hvis du ikke finder ham med det samme.
 7. Gå tlibage til hvor vejen delte sig og gå nu mod Miner Hackett og Foreman Bonds. Her finder du resten af Hillsbrad Miners. Miner Hackett kan trækkes solo og er ikke svær at dræbe.
  Foreman Bonds er anderledes, da han ved 20% liv kalder 2 dværge til, at beskytte ham og det er meget usansynligt, at du kan tage dem alle 3 på en gang. Hvis du er Rogue er det nemt. Bare slå Foreman Bonds ned og brug Vanish. For andre klasser bør du ryde vejen bagud mod udgangen før du tager dig af Foreman Bonds. Få ham hurtigt ned og løb mod udgangen. De 2 dværge vil til sidst give op. Hvis du dør, så gør det ikke så meget. Det vigtigste er, at du dræber Foreman Bonds.
 8. Så snart du har slået de 10 Miners, Foreman Bonds og Miner Hackett, så kom ud af minen og op på vejen igen. Gå østpå over broen, som deler zonen i 2.. Lige eftger broen går du sydpå og mod marken med Mudsnout Gnolls (65,60). Her skal du samle svampe, De er kaldt “Mudsnout Blossoms” og ligner en stor blå/hvid svamp. Saml 6 af dem og tag tilbage til Tarren Mill. Indlever de 3 quests og tag de 2 opfølgere: [30] Battle of Hillsbrad og [28] Elixir of Agony.Slut på XP ratio:
 9. Hearthstone til Orgrimmar. Sælg/reparer, ophob mad og drikkelse, samt forbrugsvare.Når du er klar igen, så flyv til Camp Taurajo. Tag questen [30] Melor Sends Word. Gå mod syd/sydøst til du kommer til The Great Lift (32,22).Tag questen [25] Message to Freewind Post og tag liften ned i Thousand Needles.Start på XP Ratio:
 10. Følg vejen mod syd og derefter østpå til du ser en sølvpil, som pejer mod Freewind Post. Følg den til du kommer dertil. Tag liften op fra den østlige side.I Freewind Post indlverer du [25] Message to Freewind Post og tager opfølgeren [25] Pacify the Centaur. Tag også questne:[29] Wanted – Arnak Grimtotem from the Poster next to the Inn
  [26] Alien Egg
  [29] Wind Rider
 11. Husk også flyveruten. Tag liften ned fra Freewind Post, Gå nordvest til du finder Centaur Village. Slå centaurs ned til du har dem du skal have fra listen på [25] Pacify the Centaur. Gå nu øst langs bjerget med det på venstre hånd til du finder en sti der går opad (54,44). Gå op af stien og ind i hulen og tag questen [26] Test of Faith fra Dorn Plainstalker. Han teleporterer dig til toppen af en bjerg. Kig efter en planke og hop ud over. Bare rolig. Du dør ikke, Leeroy Jankins passer på dig. Du skulle nu genopstå hos Dorn, hvor du indlever questen og tager opfølgeren [30] Test of Endurance. Dette skulle gerne for dig til level 29 eller meget tæt på.

Level 29

 1. Nu skal vi kigge efter et Alien EggDet kan være 3 steder og det er altid et sted, hvor det vrimler med nogle underlige flyvende væsner. Det første sted er direkte syd (56,50). Er det ikke der, så er det næste sted direkte syd derfra. Du skulle gerne finde et underligt hul i væggen og er du heldig ægget tæt ved det (52,55). Er ægget ikke der, så går du vestpå (38,55). Så snart du har ægget tager du tilbage til Freewind Post.
 2. Indlever [25] Pacify the Centaur og tag opfølgeren [28] Grimtotem Spying
  Indlever [26] Alien Egg og tag opfølgeren [26] Serpent Wild
 3. Sælg/peparer og køb mindst to stakke mad og drikkelse.
 4. Tag liften ned og gå mod vest til du kommer til Highperch (12,32). Gå op af stien og slå Wyverns ned mens du søger efter æg. Bliv ved med dette til du har 10 Highperch Wyvern Eggs. så snart du har det går du til den sydøstlige del af Highperch. Her finder du en smal stig opaf. På toppen finder du en Tauren ved navn Pao’Ka med en opgave. Tag hans opgave [29] Homeward Bound og følg ham ned. Der er en simpel opgave og burde ikke være noget problem. Når du har fuldført questen går du østpå mod Whitereach Post (21,32). Indlever de to quests du har her og tag opfølgeren [27] Sacred Fire, samt den anden quest [30] Hypercapacitor Gizmo.
 5. Gå direkte øst til en lille sø, som du kan se på kortet. Den hedder Boiling Pool (33,34). Når du er der skal du samle planten Incendia Agave,De kan også være under vandet.
 6. Når du er færdig skal finde højsletten “Darkcloud Pinnacle“, som er markeret på kortet. Ved (31,36) finder du en sti der går op ad. Efter at have paceret 3 broer kommer du til et valg, hvor du kan gå øst eller syd. Gå over broen der går sydpå og på den anden side finder du en lille landsby med en stor totempæl i midten.Efter broen på den nordvestlige side finder du endnu en bro, som du går over. Her finder du en kiste.Her finder du Secret Note #1.Gå tilbage til landsbyen og på den sydlige side finder du et stort hus. Indenfor til højre finder du endnu en kiste, som indeholder Secret Note #2.

  Til sidst mod øst finder du endnu en bro, hvor du finder en hytte, hvor den sidste kiste er, der indeholder Secret Note #3.

 7. Tag nu tilbage til højsletten, hvor vi valgte at gå mod syd sidst. Denne gang tager vi broen mod øst. Her kommer du til endnu en højslette med to valg. Tag broen der går nordøst på denne gang. Efter broen går du til venstre og her skulle du gerne finde Arnak Grimtotem. Normalt skal du kunne trække ham alene, hvis du venter til det rette øjeblik. Der er en anden Tauren tæt ved ham, som du muigvis også trækker med, men det skulle være muligt. Brug evt. en potion og dine talenter med lang cooldown på, hvis det er nødvendigt. Når du har dræbt ham tager du hans fod.
 8. Ved siden af Arnak finder du en Tauren ved navn Lakota Windsong med opgaven [29] Free at Last. Du skal eskortere hende ned. Det er ikke svært, Lakota er level 30 og kan klare sig fint selv. Det eneste problem er, at der dukker 2 ekstra Taurens op når hun ankommer til den midterste højslette, så hvis du kan nå det, så tag og ryd de statiske mobs der inden hun kommer der til. Udover det, så er det en nem eskorte. Når den er klaret løber du tilbage til Freewind Post.
 9. Indlever dine quests og tage opfølgerne.Slut på XP Ratio:Sælg/reparer, ophob nyt lager af mad/drikkelse. Nu skulle du gerne være ret tæt på level 30, så nu gør vi følgende:
  • Hvis du bruger håndvåben, så skal du grinde Harpies. (Vibrant Plumes sægler ret godt og du kan bytte dig til gode præmier hos Darkmoon Faire)
  • Hvis du ikke kan lide, at blive gjort stille (silenced), så tag til Highperch og grind wyverns.

Level 30

 1. Gå til den nordvestlige del af Thousand Needles og gå ind i området Feralas. Husk at bruge vejen, da mobsne her er en langt højere level end dig selv. Følg vejen til du kommer til Camp Mojache. Tag flyveruten her og flyv til Thunder Bluff.
 2. I Thunder Bluff går du først til den vestlige lift og til højre i teltet sidder der en Tauren ved navn Auld Stonespire. Tag hans quest [34] A Vengeful Fate. Dette er hovedopgaven i den instance der hedder Razorfen Kraul (RFK), som jeg snart vil anbefale dig at tage. Hvis du ikke har lyst, så bliver der en meget lang grind sæssion senere.
 3. Gå nu til Hunter Rise (sydlige del), indlever [30] Melor Sends Word og tag opfølgeren [30] Steelsnap.En sidste ting. Gå til Eder rise (Østlige del), indlever [27] Sacred Fire og tag opfølgeren [28+] Arikara.Hearthstone til Orgrimmar, træn nye talenter, check AH og ophob nyt lager af mad, drikke og forbrugsvare.
 4. Nu har du to valg:
  • Find en gruppe og tag instancen Razorfen Kraul. Følg evt. min Razorfen Kraul Instance Guide.
  • Grind din vej til level 31. Jeg anbefaler to steder. Det ene er hulen med Yeti’er vest for Tarren Mill i Hillsbrad Foothils. Et rigtig godt sted.
   Den anden er Harpies i Thousand Needles. Dette er et godt sted, men ikke så godt, hvis du er en caster. Så det er op til dig. Instance eller grind!

Slut på denne guide. Kapitel 2 kommer snart!

 • img
  Anonymous
  Nov 22, 2007 @ 17:44 pm

  QuickLootCan you please update the QuickLoot link? i have this link: Quickloot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Categories

Archives