LATEST NEWS

Jame’s Horde Leveling Guide – Kapitel II (31-40) (Danish)

img
Aug
07

Jame’s Horde Leveling Guide – Kapitel II (31-40) (Dansk)

Kapitel II (31-40) – Rejsen fra Thousand Needles til Badlands)

Oversættelsen

Denne guide er oversat fra engelsk til dansk. Da forskellige ord ikke er nemme at oversætte, så vil der i denne guide være ord, som forbliver engelske:

Mob(s) = Slang ord for monstre.
Instance = Som regel et område, der kun indholder elite mobs. Dvs mobs, som kan være samme level som dig selv, men har langt mere liv/mana og kan være svære at klare alene. Instances skal oftes klares i gruppen af 5, 10, 15, 25 eller 40 mand samtidig.
Quest(s) = Opgaver som du skal løse og giver gode XP (eXperience Points) når du indlevere dem igen. XP får du også for alt du slår ihjel.
Grind = Grind er et udtryk for, at slå en mob ihjel/ned. Man grinder for at stige i XP og til sidst stige i level.
Fligt Path (FP) = Flight Path har jeg valgt at oversætte til flyverute.
Hearthstone (HS) = Med din Hearthstone kan du teleportere til den by du har bundet din HS til. Du vil igennem hele guiden blive bedt om, at bruge din Hearthstone.
NPC = Non Player Character. En NPC er alle de personer i spillet, som du kan tale med.
(Re)spawn = Jeg har valgt at oversætte ordet til genopstår.

Jeg har selv fulgt denne guide og trods denne guide anbefales fra level 21 har jeg selv været 22-23, da jeg gik igang. Som forfatteren selv skriver om en anden guide, så er det lidt nemmere, hvis du er et par level højere. Der er både fordele og ulemper ved dette. Ved højere levels får du mindre i XP pr. kill, men eftersom jeg kun spillede denne guide med en karakter, der var rested gik det lige op.

——————————————————————————–

Introduktion

Denne guider starter fra level 31. Dog håber jeg,a t du har fuldt med fra første kapitel af denne guide, da en hel del foropgaverne til denne guide, samt flyveruter er blevet taget og dem får vi brug for i dette kapitel.

Denne guide er optimeret til HURTIG stigning i level med minimum af grinding sæssioner. Quests er vigtige. De giver beløning og faktion og er generelt mindre kedelige end ren grinding, MEN sommetider er en quest bare ren tidspilde og vi springer dem over og skifter dem ud med gode grinding områder, hvis det er nødvendigt. Nogle mennesker påstår at grininding altid er hurtigere end questing. Dette er rigtigt i teorien når du ikke ved hvilke quest du skal tage og hvilke du skal undgå og samtidig ikke kender den bedste rækkefølge, at lave dem i. Med denne guide vil questing være meget effektivt og langt bedre end ren grinding. Følg hver instruktion forsigtigt og du vil selv kunne se forskellen. Questvalgene og rækkefølgen at gøre dem i er optimal, så du løber så lidt som muligt, mens du laver så meget som muligt. På den måde indleverer du flere quests samtidig. Denne guide vil være brugbar for både nye og gamle spillere. Jeg vil prøve, at gøre informationerne, så korte som muligt, så selv denne guide er optimeret til minimum læsning for at spare tid! Alt i denne guide kan gøres alene (Med mindre jeg siger andet). Du kan selvfølgelig følge denne guide med med en ven eller i gruppe. Det er ikke noget problem..

——————————————————————————–

Generelle Regler

Mens du løber omkring, dræb alt der er omkring dig, da det giver XP (Gule mobs foretrækkes, men grønne er okay, så længe de ikke er mere end 3-4 levels under din level).
Brug dine talent point, så du gør mest skade (eks. Præsten specialisere sig i Shadow Talents, Warriors i Arms/Fury, Rogues Combat/Assassination, osv.).
Spild ikke din tid med, at prøve at finde grupper for questing. Du kan lave alting alene, der er beskrevet i denne guide. Gruppér kun med andre når det ikke vil være tidspilde (Eks. tidspilde er, at møde en person i den anden ende af kortet for, at vise ham hvor din quest er).
Prøv altid, at logge ud i en Kro (Inn) eller en af storbyerne når du tager en pause.
Hvis jeg ikke nævner en quest betyder det, at jeg betragrer den som værende tidspilde, så lad være med, at tage den og tro jeg har glemt en quest her og der. Det har jeg ikke. Lad være med, at droppe en quest med mindre jeg siger du skal.
Sommetider vil jeg lave en liste over quests du burde have før du starter i et område. Det betyder ikke, at jeg lister hele din questlog. KUN de quests der er af interesse for os i øjeblikket.
Når jeg siger du skal binde (Gør en Kro til dit hjemme lokation) et eller andet, så er det en god grund til dette og det vil spare dig for en masse tid. Ændre ikke din hjemmelokation med mindre jeg siger det.

——————————————————————————–

Brugbare Addons

Titan panel: Dette er en god addon med mange brugbare feature, men mest fordi jeg bruger lokationer i min guide med kordinator (X,Y) og Titan Panel viser disse kordinater. Det viser også de gennemsnitlige XP/timen ratio m.m..
Quickloot: Hurtigere Looting = tidsbesparende.
MozzFullWorldMap: En Addon der viser dig alle dele af spillets kort (Også der du ikke har været ednnu). Side Note: I tilfælde af, at du ikke ved hvordan man installerer add-ons, så laver du en folder der hedder Interface i din World of Warcraft folder (Hvis den ikke allerede findes). Så åbner du denne og laver en folder kaldet Addons i Interface folderen (Hvis den ikke allerede findes). Alle Addons du ønsker lægger du i denne Addon folder. F.eks du downloader og pakker Titan Panel ud i folderen X:World of WarcraftInterfaceAddon. Genstart World of Warcraft og så burde den virke.
Hvis den ikke gøre, så bør du logge ud til loginskærmen og klik på “Addons” i nederste venstre hjørne. Så flueben i boksen der siger “Load out of date Addons”. Genstart WoW.

——————————————————————————–

Indkøbs Liste:

1x Strong Troll’s Blood potion – Den skal bruges ved level 34. Du kan enten købe en på AH eller købe 2x Bruiseweed, 2x Briarthorn og 1x Leaded Vial og få en alchamist til, at lave den til dig.
2-5x Elixir of Water Breathing (eller en greater version) – Skal bruges ved level 39 med mindre din karakter er undead eller en klasse der kan trække vejret undet vand. Teknisk set er der kun behov for en, men hvis du dør, så får du brug for en eller flere, så jeg anbefaler mindst 2.

——————————————————————————–

Guiden

Level 31

Lad os komme i gang! Sikre dig, at du har fået købt godt ind med forbrugsvare (mad/drikkelse/potions) og er fuldt repareret og din HS er sat til Orgrimmar.

Din quest log burde se nogenlunde ud som forneden, hvis du har fuldt med fra Kapitel 1 af min guide.

Flyv til Freewind Post i Thousand Needles.

1. Tag liften ned og følg vejen vest indtil du kommer til Darkcloud Pinnacle. Følg stien op af på den nordvestilge side af bjergtoppen (31,36). Gå op og følg stien over de første 3 broer. Herefter står du på en højslette med to broer. Tag den østlige bro til venstre og ved næste højslette tager du broen til højre mod sydøst.

2. Du skulle nu gerne være på en højslette med en stor bunke brænde, der hedder “Sacred Fire of Life”. Ryd mobsne omkring dette og heal dig til fuld mana/energi og liv. Husk at have en health potion klar til brug og hvis du har nogle lange nedkølings talenter bør disse også være talt ned. Højreklik på bålet og nu vil Arikara dukke op, en level 28 Elite (Grøn for dig). Den skal du gerne kunne klare uden problemer. Husk at tage “Arikara Serpent Skin”.
Gå samme vej tilbage indtil du er nede fra Darkcloud Pinnacle. Hvis du er alene, så skip den næste del, da du ikke kan slå den hidsige panter alene med din level. Hvis du er i en gruppe, så kan du godt.

3. Valgfrit
Gå mod nordvest indtil du finder en ødelagt karavane (22,24) men en panther i et bur i midten. Åben buret og slå panteren ned og tag Hypercapacitator Gyzmo og løb syd til Whitereach Post.

4. Løb vest til Whitereach Post (Syd hvis du sloges med panteren) (21,31). Indlever questen [28+] Arikara og [30+]Hypercapacitator Gyzmo, hvis du lavede den ellers kan du droppe den.

5. Gå mod vest/nordvest, hvor vi nu skal finde en hyana ved navn Steelsnap. Gå til området, der ligger nord for highperch, da Steelsnap altid passere dette område. Bare slå alt ihjel her, mens du venter på Steelsnap skal dukke op. Jeg finder hende generelt omkring (13,28). Hun er en level 30 hyena med to hjælpere. Ignorer hendes vagter og slå hende ned hurtigt, tag Steelsnap’s Rib og løb væk. En hver klasse kan klare denne med lidt strategi.

6. Gå sydvest lands bjergsiden indtil du kommer til harpy cave. Ryd vejen ind i hulen og kæmp dig ned i bunden af hulen, hvor du finder et par trækasser i hjørnet. Klik ikke på dem endnu, da det er vigtigt, at du ved hvad der sker når du gør det.
4 bølger af harpies kommer flyvende til de kasser. Du kan normalt ikke klare dem solo, men der er en metode. Det er for indviklet at beskrive det, så jeg har lavet en video over hvordan du skal gøre det. Se på videoen og så vil du forstå det. Den er i lav kvalitet, men du kan se den med det samme uden at download den:

Test of Endurance Video

Som du kan se, så er det ikke nemt, men det er muligt. Jeg brugte ikke engang sap, Thistle Tea eller vanish, så jeg har stadig en magine for fejl. Samtidig er det gear denne rogue har ikke noget specielt, grønne items af middel kvalitet. Det der virkelig gælder er, at du får taget Grenka’s Claw hurtigt efter sidste bølge, Selv hvis du dør er det ikke noget problem, hvis du blot får taget kloen.
Hvis du ikke kan klare opgaven, så drop questen. Det betyder kun, at du skal grinde lidt mere i sidste ende. Nu skulle du gerne normalt være omkring halvvejs igennem level 31 og vi bliver her og grinder på disse harpies (Eller du kan grinde wyverns eller centaure i Thousand Needles, hvis du foretrækker det) indtil vi er omkring 4000 XP fra level 32.

7. Når det er klaret løber du mod øst til Weathered Nook (54,44), går op af stien og ind i hulen og indleverer questen [30] Test of Endurance. Tag ikke opfølgeren.

8. Løb tilbage til Freewind Post og flyv til Thunder Bluff. I Thunder Bluff går du til Hunter Rise og indleverer [30] Steelsnap og tager opfølgeren [37] Frostmaw. Du kan sagtens ødelægge det Kodo Skin Parchment du lige har fået fra denne quest. Tillykke med level 32.

——————————————————————————–

Level 32

Lær dine nye talenter og brug din HS til Orgrimmar, hvis du har lyst. Check AH, ophob forbrugsvare og reparere dit udstyr. Når du engang er klar, så flyver du tilbage til Freewind Post i Thousand Needles.
Løb mod øst indtil du kommer til Mirage Raceway i Shimmering Flats (80,77). Tag følgende quests der:

[30] Hardened Shells
[30] Salt Flat Venom
[30] Load Lightening
[31] Rocket Car Parts
[31] Hemet Nesingwary
[33] A Bump in the Road
[36] Wharfmaster Dizzywig
Du kan finde alt du skal bruge til disse quest rundt omkring racerbanen ved, at gå en lang runde omkring den, hvor du slår alt ihjel. Forsæt med dette indtil du har klaret alle questene og har fået 10 Turtle Meat. Undgå level 35 skildpadderne, da er orange for dig og kan være en smule svære. Du finder nogle med lavere level i den nordlige del af Shimmering Flats. Grind skildpadderne, så meget som muligt, da de dropper scales, som sælger godt på AH. Sælg ikke dine Turtle Meat, men put det i banken, da du skal bruge det senere.

Indlever qustene og tage følgende opfølgere:

[37] Goblin Sponsorship
[35] Martek the Exiled
Nu skulle du gerne være tæt på level 33, så vi bilver i området og grinder skildpadder, gribbe m.m. indtil vi rammer level 33.

——————————————————————————–

Level 33

Inden vi går tager vi en tur sydpå ind i området Tanaris. Gå til Gadgetzan og tal med Wyvern Masteren foran porten. Flyv til Ratchet og tal med Gazlowe (Han er i en af husene nordvest fra hvor du lige er landet) og tag opfølgeren til [37] Goblin Sponsorship. Gå ned til molen og tal med Wharfmaster Dizzywig, samt indlever questen, men tak ikke opfølgeren. Tag herefter båden til Booty Bay.

I Booty Bay taler du med Wharfmaster Lozgil ved dokken og tag opfølgeren [37]Gobline Sponsorship.
Gå til Booty Bay Inn, som du finder længst væk sydøst fra din nuværende position. Tag questen, der er til rådighed for dig her: [35] Singing Blue Shard.
På anden sal tager du questne [=#CC9933][32]Investigate the Camp, [35] Bloodscalp Ears og [36] Hostile Takeover. Indlever din ene quest udenfor til Baron Revilgaz og tag opfølgeren [37] Goblin Sponsorship. Tag flyveruten, hvis du ikke allerede har gjort dette (Det gjorde vi i første kapitel af guiden).
Gå ud af døren på 3. sal mod øst. I 3. hus til venstre burde du finde endnu en quest: [31] Supply and Demand.

Hearthstone til Orgrimmar.

Reparér, sælg, ophob nyt lager af forbrugsvare. Gå ud af Orgrimmar og tag Zeppelinen til Grom’gol.

I Grom’gol tager du følgende quests:

[34]Bloodscalp Insight (added recently)
[34]Hunt for Yenniku
[37]Bloody Bone Necklaces
[37]The Vile Reef (Elite)
[37]Trollbane

Fra nu af kan du samle “Green Hills of Stranglethorn” sider fra alt du slå ned i Stranglethorn Vale. Disse sider skal du huske at gemme mindst en side af hver af.

1. Løb ud af lejren fra den østlige udgang og følg stien til du kommer til vejen. Følg vejen nordpå over broen og følg vejen indtil du kommer til den 2. bro. Gå ikke over den, men gå ned af bakken til venstre og mod nord indtil du kommer til Nesingwary’s Expedition Camp ved floden (35,10). Indlever [31] Hemet Nesingwary og tal med den anden dværg, tag hans quest og tal med Hemet igen. Dette skulle gerne åbne for en hel serie af quest her. Tag [31 Panther Mastery, [31]Tiger Mastery og [34] Raptor Mastery. Du behøver ikke tage ‘Green Hills of Stranglethorn’ questen endnu. Det er side questen, som du ikke behøver tage før du har nok sider til, at samle nogle kapitler. Lad jagten begynde!

2. Begynd med at slå de River Crocolisks ned du kan finde. De går lands floden i den nordlige del af Stranglethorn Vale. Du skal have 2 Large Crocolisk Skins. Mens du gør dette slår du de Young Tigers ned du finder for, at fuldføre questen: Tiger Mastery.

3. Herefter slår du 10 Young Tigers (eller så mange du mangler)
Tigerne kan for det meste findes rundt omkring lejren.

4. Slå også 10 Young Panthers ned. De findes for det meste på den anden side af floden mod øst (41,10).

5. Når du har klaret dette går du tilbage til Nesingwary’s Expeditionen. Indlever Tiger og Panther mastery og tag opfølgerne [33] Tiger Mastery og [33] Panther Mastery.

6. Gå mod vest indtil du kommer til (30,9). Her finder du Panthers og Tigers. Slå 10 ned af hver.

7. Længere mod sydvest finder du Stranglethorn Raptors, slå 10 ned af dem også.

8. Gå mod syd ned af plateauen indtil du finder en trolle lejr omkring Bal’lal Ruins(29,20). Det skulle tage dig lidt tid, at få 15 Bloodscalp Ears, 9 Bloodscalp Tusks, 1 Bloodscalp Totem og 25 Bloody Bone Necklaces, men det er et glimrende grind område. Hvis du ikke finder nok trolle i denne lejr, så er der yderligere en lejr ved Tkashi Ruins (33,15).

9. Når du har fået samlet det hele løber du mod vest til bredden og løber nu nordpå langs breden indtil du finder Crystal Spine Basilisks. Hvis du løber tør for Basilisks, så findes der flere på en lavere plateau mod øst langs breden. Hvis du ikke kan finde nogle basilisks, så bare slå nogle trolle ned indtil de genopstår. Slå basilisker ned indtil du har 10 Singing Crystal Shards.

10. Nu er det på tide at tage en dukkert og svøm ned til (24,22), hvor du lige under finder nogle ruiner, der er bevogtet af elite murlocs. Mod en af ydrevæggene i disse ruiner finder du en stor tablet. Hvis du flytter din musepointer hen over skulle der gerne dukke et tip op, som siger “Gri’lek the Wanderer”. Dyk ned til tabletten og tag Tablet Shard, hvilket skulle kunne lade sig gøre uden, at du får aggro fra en murlock.

11. Tag tilbage til Nesingwary’s Expedition. Indlever dine raptor, panther og tiger mastery quests og tag opfølgerne.

Nu skulle du gerne være omkring 4 bubbler væk fra level 34, men hvis du ikke er, så er det fordi du ikke slår nok ned på vejen. I så fald, så tag og slå trolle ned indtil du er 4 bubbler væk fra 34.

Når du er klar tager du tilbage til Grom’gol base camp. Indlever:

[34] Hunt for Yenniku, men tag ikke opfølgeren.
[34] Bloodscalp Insight, men tag ikke opfølgeren.
[37] The Vile Reef (elite)
[37] Bloody Bone Necklaces, men tag ikke opfølgeren.

Flyv til Booty Bay. Indlever følgende 4 quests:

[31] Supply and Demand og tag opfølgeren [36] Some Assembly Required
[32] Investigate the Camp
[35] Singing Blue Shards, men tag ikke opfølgeren
[35] Bloodscalp Ears

Tillykke med level 34! Hearthstone til Orgrimmar, besøg din klassetræner, reparér, sælg og besøg AH m.m.

——————————————————————————–

Level 34

Før du forlader Orgrimmar skal du sikre dig, at du har en Strong Troll’s Blood Potion med dig eller køb en. Vi får brug for den for, at fuldføre [28] Elixir of Agony. En anden ting før du går, hvis du ikke har lært din cooking profession endnu, så lær den. Tal med en vagt i byen for, at finde cooking træneren. Du har ikke brug for, at levele din cooking helt op, men du har dog behov for, at lære den til du er mindst en Apprentice Cook, da det vil åbne for en del cooking quests for lidt nemme XP. Husk de 10 Turtle Meat du gemte i banken fra da vi var i Shimmering Flats og så er du langt om længe klar til at komme videre.

Tag Zeppelinen til Undercity. I Undercity ved siden af Bat Handleren finder du questen [36] To Steal from Thieves. Tag til Apothecarium i Undercity og find Master Apothecary Farell og indlever questen [28] Elixir of Agony. Husk og tage opfølgeren.

Flyv til Tarren Mill, Hillbrad.

Tag følgende quests:

[30] Humbert’s Sword (Elite)
[32] Stone Tokens
[32] The Hammer may fall
[34] Helcular’s Revenge
[34] Infiltration
[34] Prison break in

1. Gå in i kroen og tag questen [31] Soothing Turtle Bisque fra Christophe Jeffcoat og køb også 1x Soothing Spices fra ham. Indlever questen med det samme til ham. Mens du er her, så sæt din hearthstone til Tarren Mill.

2. Gå sydvest indtil du kommer til Western Strand (36,66) med masser af Murloc Camps. Slå murlocs ned indtil du har fået 5 Torn Fin Eyes.

3. Gå nordøst til Yeti Cave (46,30). Slå Yetier ned indtil du får Hercular’s Rod, som er lidt sjælden, så du kan risikere, at skulle slå mange ned. Så snart du har den, så gå ud af hulen.

4. Gå sydøst over åen indtil du kommer til breden, hvor du finder nagas(58,64). Slå nagas ned indtil du har
5 Daggerspine Scales.

5. Hearthstone til Tarren Mill.

Indlever [34] Helcular’s Revenge og tag opfølgeren.
Indlever [30] Elixir of Agony og tag opfølgeren.

Sælg/reparér/ophob nyt lager af mad, hvis det er nødvendigt.
Note: Jeg anbefaler, at du laver den næste del sammen med en anden, da det vil være meget nemmere. Det er dog muligt alene, da jeg selv har gjort dette med 3 forskellige karaktere, men du skal være meget forsigtig og der er en stor chance for, at du dør et par gange.

6. Gå sydøst til Dwarven Fortress af Dun Garok (69,73).
Dværgene her er eliter, men de er grønne for dig, så det skulle være muligt for dig, at trækker dem en af gangen (selv 2 på samme tid, hvis du bruger dine lange cooldown talenters/bandages/health potions). Hvis du ikke klare det, så anbeles det, at du grinder i Yeti hulen og prøver, at finde nogen til, at hjælpe dig imens. Hvis du ikke kan finde nogen, så grind dig vej til level 35 og så burde det være nemmere. Den gode nyhed er, at de kan alle trækkes solo, hvis du er forsigtig.
Tip: Træk mountaineers først, da de er de nemmeste og vil faktisk komme til dig i stedet for, at skyde på dig fra afstand. Husk også, at bruge en eller anden form for låse talent på dem, da de begynder, at løbe væk når de kommer under 20% i liv.

Din første opgave er, at komme indenfor i fortet og finde Keg of Shindigger Stout. De findes for det meste i baglokalerne nede af trappen.

Den svære del af, at slå Captain Ironhill ned. Han kan genopstå forskellige steder:

I stueetagen, hvilket er godt, da han nemt kan trækkes til dig solo her.
I det store midterste rum nede af trappernes, hvilket gør det meget svært. Jeg foreslår du finder en partner, hvis Captain Ironhill er her, da han er for svær, at tage alene. Ikke umligt, men bare svært.
Når du har klaret Captain Ironhill, så bliver du i fortet indtil du har klaret [30] Battle of Hillsbrad og har fået Humbert’s Sword, som også er ret sjældent og som kan droppe fra en hvilken som helst dværg.
Hvis det er helt umligt for dig, at finde en til, at hjælpe dig, så blot drop questsne Battle of Hillsbrad, Elixir of Agony og Humbert’s Sword, da det eneste det kræver er lidt mere grinding i sidste ende

7. Tag ud af Dwarven Fortress og løb tilbage til stien der går mod nordøst og derefter mod øst ind i Arathi Highlands.

8. Bliv på vejen indtil du når til (30,50). Nord for dette punkt finder en vold med nogle ogrer og området kaldes for Boulder’ gor. Slå de ogrer ihjel du skal for, at fuldføre [32] The Hammer May Fall.
Note: Boulderfist Enforcers kan kun findes inde i hulen og indgangen finder du på den østlige side af volden.

9. Løb tilbage til vejen og følg den øst på indtil du kommer til en snævring. Her skal du løbe nordøst op af den mindre sti indtil du kommer til Hammerfall, Horde forpost.

Inde i landsbyen går du op af trapperne og indlevere [37] Trollbane, tag ikke opfølgeren.
Indlever også [32]The Hammer May Fall og tag opfølgeren [32] Call to Arms.
Tag den nye flyverute
Sælg, reparér, opkøb nyt lager af mad og drikkelse.

10. Tag ud af byen og gå mod syn indtil du kommer til Witherbark Village (69,60). Slå trollene ned her indtil du har klaret [32] Call to Arms og bilv her og grind indtil du er blevet level 35. Hvis du finder en halskæde ved navn Pendant of Myzrael, så skal du højreklikke på den for, at starte en quest. Du kan også godt tage den på, hvis du ikke allerede har en bedre halskæde.

——————————————————————————–

Level 35

Hearthstone til Tarren Mill. Indlever dine 3 quests og tage følgerne:

[30] Elixir of Agony
[32] Battle of Hillsbrad

Gå ind i kroen og op på 1. sal, hvor du finder et rum med Captured Farmers indenfor og en “Dusty Rug” på gulvet. Klik på denne for at fuldføre qusten for få 3650 XP.

Sælg, reparér og ophob nyt lager af mad.

Intet kort for den næste del, men bare følg instruktionerne nøje.

1. Gå mod vest til Yeti Cave. Gå indenfor og kig efter to 2 braziers (bål) med navnene Flame of Azel og Veraz. Højreklik på dem for, at slukke for dem.

2. Gå ud af Yeti hulen og gå nord og en smule nordøst for, at komme til sletten ved navn Corahn’s Dagger (48,18). Her finder du en syndicate lejr. Slå menneskene ned indtil du har fået Syndicate Missive.

3. Når du har fået Syndicate Missive går du mod vest, hvor du finder en lejr med Alliance NPCer, som du ikke må komme for tæt på, da du vil dø ret hurtigt med få slag fra dem. Mod nord finder du en sti til Alterac Mountains (42,77). Før du går igennem passet skal du slå lions ned indtil du får et stykke Fresh Carcass (Hvis du ikke allerede har fået det).

4. Når du har fået et stykke Fresh Carcass går du igennem passet og lokaliserer endnu en Yeti Cave omkring (37,68). Ryd vejen ind i hulen og klik på Flame of Uzel.
Sørg for at dit liv/mana er ved 100% og alle dine potions er klar for vi skal til at kalde en level 37 yeti, Frostmaw frem. Når du er klar placerer du Fresh Carcass på Flame of Uzel og venter et øjeblik. Frostmaw skulle gerne dukke op inden for 20 seconder. Slå ham ned og tag “Frostmaw’s Mane”.

5. Gå ud af hulen og gå tilbage igennem passet til Alterac Mountains og så sydvest, hvor du finder Lordamere Internment Camp (21,82).
Slå alt ned i lejren, selv de ikke aggresive undead NPC’er. Du får Sstone tokens fra Dalaran Guards og Theurgists, samt Bloodstones fra de undead NPCer: Ricter, Alina, Dermot og Kergan Darkmar. Kergan er i det andet hus på 1. sal. Han er bevogtet af den level 36 mob, Warden Belamoore, som du slår ned først og derefter slår du Kergan ned og tager den sidste Bloodstone. Du kan ikke bruge Belamoore’s Journalg til noget. Det er bare en teaser og du kan blot smide den ud.

Når du har fået 4 bloodstones og 10 Stone tokens bruger du din hearthstone tilbage til Tarren Mill.

Indlever:

[34] Infiltration og tag ikke opfølgeren
[34] Prison Break In, tag opfølgeren [35] Dalaran Patrols
[32] Stone Tokens, tag opfølgeren [34] Bracers of Binding

6. Nu er det tid til en af de der såkladte missions: impossible. Gå mod sydvest til åen og følg den indtil du er omkring Alliance byen Southshore. Ikke for tæt på, da du ellers kommer vagterne efter dig og de kan se dig meget langt væk. Omkring (55,52) er et godt sted.
Hvis du bruger din musepointer ville du kunne se Helcular’s grave på en gravsten, der ligger på den østlige del af Southshore kirkegård. Vent indtil de 3 vagter, der patruljere området er længst væk og så løber du op til graven, højreklikker på den, færdiggør questen så hurtigt som muligt og løb for livet samme vej du kom op. Du får højst sanssynligt aggro og dør, men det er okay!

Hvis du har problemer med denne del, så har jeg lavet en video, så du kan se, hvordan du skal gøre:

Helcular’s Revenge Video

Dette fik mig til, at ramme level 36. Hvis du stadig ikke er 36 nu, så er det ikke noget problem, da vi stadig har en quest i Undercity. Så hvis du mangler mindre end 2500 xp, så tænkt ikke på det og tag tilbage til Tarren Mill. Hvis du mangler mere end 2500 xp, så tag og grind nogle yetier, lions eller syndicates indtil du har fyldt hullet og derefter til Tarren Mill.

Flyv til Undercity, tal med Varimathras, han er i samme rum som Sylvana, the Banshee Queen. Dette rum er bag Apothecarium. Du skal bruge porten i Apothecarium for, at få adgang til det.

Indlever [32] Battle of Hillsbrad og tag også [42] Into the Scarlet Monastery mens du er der. Tillykke med level 36.

——————————————————————————–

Level 36

Sælg, reparér, ophob nyt lager af forbrugsvare, besøg din klassetræner (Enkelte klasser bliver måske nødt til, at tage til Orgrimmar) og flyv tilbage til Tarren Mill.

Gå vest og så nord ind i Alterac Mountains, som hvis du skulle til Lordamere Internment Camp. Denne gang skal vi længere mod nord mod ruinerne og den store lilla kuppelformet Dalaran (20,77). Slå alle de elementals og dalaran humanoids i området ned indtil du har klaret [34]Bracers of Bindings og [35]Dalaran Patrols.

Når du er færdig bruger du din hearthstone til Tarren Mill eller løber dertil, hvis tiden ikke er talt ned. Indlever dine to quests.

Sælg, reparér og køb nødvendig mad og drikkelse.

Flyv til Hammerfall, Arathi Highlands.

I Hammerfall indleverer du [32] Call to Arms og tager opfølgeren.
Tal med innkeeperen og sæt din hearthstone her.

Tag også følgende quests:

[33] Foul Magics
[34] Raising Spirits

**Hvis du har 225/225 i first aid, så kan du gå til huset, der ligger til venstre når du kommer ind i Hammerfall, hvor Trauma surgeon vil give dig en quest, så du kan blive artisan i first aid. Questen tages med det samme, hvor du skal give sårede solader badage så hurtigt som muligt, hvor du prioritere de mest sårede først. Det er også 3900 nemme XP. Hvis du fjeler kan du altid bare droppe questen og tage den igen.**

Tid til at jage!

Slå alle raptore ned du finder på din vej. Du har brug for 10 Highland Raptor Eyes.

1. Gå mod vest til Dabyrie Farmstead (57,41).
Fardel burde være omkrnig marken.
Marcel burde være i stalden.
Kenata burde være i det lille hus på bakken.

2. Når du har samlet de 3 heads, går du vest mod Northfold Manor (35,30). Slå syndicates ned indtil du har 10 Bloodstone Amulets.

3. Tag tilbage til Hammerfall, men forsikre dig, at du har fået det sidste Highland Raptor Eyes inden.

Indlever følgende quests:

[33] Foul Magics, tag ikke opfølgeren
[34] Raising Spirits, tag opfølgeren og tal med Gor’mul i det nordvestlige hjørne af byen, indlever questen og gå tilbage til Torgan, indlever questen og tage opfølgeren [37] Guile of the Raptor.

Sælg, reparer, køb nyt mad og drikkelse.

4. Gå nu mod sydvest til den modsatte siden af zonen indtil du finder Boulderist Camp (52,72). Slå Ogrer ned indtil du har fuldført [38] Call to Arms.

5. Gå mod nord til området vest for Ogre hulen, hvor du over hele området kan finde Highland Fleshstalkers. Du skal slå en hel del ihjel for, at få 12 Raptor Hearts. Betragt dette som en lille grind sæssion, så grind her indtil du har de 12 Hjerter.

Gå efterfølgende tilbage til Ogrene eller Trollene mod øst indtil du er omkring 10000 XP fra level 37.

6. Hearthstone tilbage til Hammerfall og indlever [37] Guile of the Raptor.
Gå til Gor’mul (NPCen tæt på smedejernet) og indlever [37] Guile of the Raptor. Vent er par sekunder og han vil have en nye quest til dig. Tag den og gå tilbage til Tor’Gan og indlever [37] Guile of the Raptor igen.
Gå op af trapperne foran dig og ind i kropen og indlever [38] Call to Arms.

Flyv til Undercity, hvor du indleverer [36] To Steal from Thieves lige ved siden af Bat Handleren.

Gå ud af Undercity og tag Zeppelinen til Orgrimmar.

Det første du gør i Orgrimmar er at sætte din hearthstone hertil hos Innkeeperen.
Gå til Cleft of Shadows og find Craven Drok, en Orc NPC der går imellem de to skråninger. Tag questen [30] Alliance Relations fra ham.
Gå til den vestlige udgang af Orgrimmar og i den sidste hytte før udgangen indleverér du questen og tager opfølgeren.

Sælg, reparér og ophob nyt lager af forbrugsvare.

Flyv til Thunderbluff og gå til Hunter Rise og indlever questen [37] Frostmaw, tag ikke opfølgeren.

Dette skulle få dig til, at dinge til level 37

——————————————————————————–

Level 37

Din quest log skulle gerne se således ud nu:

[30] Alliance Relations
[42D] Into the Scarlet Monastery (Dungeon)
[35] Tiger Mastery
[36] Hostile Takeover
[36] Raptor Mastery
[36] Some Assembly Required
[38] Panter Mastery
[35] Martek the Exiled (Complete)
[37] Goblin Sponsorship

Flyv til Sun Rock Retreat i Stonetalon Mountains og gå til Desolace. Hvis du ikke kan vejen, så er her hvordan:

Når du kommer til Desolace, går du syd og en smule sydøst, hvor du finder Kormek’s Hut (62,38). Tag questen Bone Collector fra Bibbly F’utzbuckle.

Gå mod vest til det store tårn ved navn Ethel’rethor, hvor du ved siden af finder en menneske NPC ved navn Azore Aldamort(38,26). Tag hans quest: [33] Scepter of Light.
Gå nu sydvest om tårnet lands kysten, hvor du finder en bog på en planke, bogen hedder “Rackmore’s Log” (36,30), klik på den og tag questen [36] Claim Rackmore’s Treasure.

Gå sydøst indtil Ghost Walker Post’s hovedindgang (56,56). En smule syd finder du 2 NPCer ved siden af en lille hytte, tag questen [33] Gelkis alliance og [35] Khan Dez’hepah.
Lidt nord tager du questen [37] Catch of the day fra Nakata Longhorn.
Mod vest finder du den sidste questgiver i Ghost Walker Post, Takata Steelblade. Indlever [30] Alliance Relations og tag opfølgeren, samt den anden quest [=#CC9933][33] Befouled by Satyr[].
Tal med Maurin Bonesplitter, som gerne skulle være lige bag dig og indlever [33] Alliance Relations og tag opfølgeren [33] The Burning of Spirits.

Gå mod syd indtil du kommer til vejen og følg denne indtil du kommer til Shadowprey Village (25,75).

Tag questen [38] Hand of Iruxos fra Taiga Whitemane, som skulle står på toppen af en jordvold til højre for nogle hytter.
Gå ned til molen og tag questsne [36] Other fish to Fry og [35] Claim Bait.

Gå ned for enden af molen og tage den nye flyverute.

1. Hop i vandet fra molen og dyk ned til bunden og kig efter nogle Shellfish Traps

Bliv ved med dette indtil du har samlet 10 Shellfish.
Når du har samlet 10 Shellfish svømmer du op til molen igen og taler med trollen Jinar’Zillen, indlever 5 Shellfish to gange og du får 2 Bloodbelly Fish (Læg disse til side i dine tasker og sikre dig, at du ikke kommer til, at spise dem).
Sælg, reparér, ophob nyt lager af mad og drikkelse, da dette bliver en lang tur.

2. Løb ud af landsbyen samme vej, som du kom dertil og følg vejen mod øst indtil du kommer til Magram Village (66,68). Tid til at slå en masse centaurs ned! Slål Magram Centaurs ned indtil dit omdømme (reputation) med Gelkis Centaurs er Friendly. Det betyder du skal slå omkring 50 Magram centaurs ned. Hold øje med dit omdømme, som du kan finde ved at trykke på u-tasten. Stop når du er blevet friendly med Gelkis.

3. Gå nordvest til Scrabblescrew’s Camp (60,61) og tag questen [34] Kodo Roundup. Find Kodo Kombobulator Rod i din taske map den til en hotkey. Gå mod vest til Kodo Graveyarden og brug din rod på en Ancient, Aged eller Dying Kodos. Når du har fået en til at følge dig går du tilbage til goblinen, der gav dig questen. Han vil sige noget med, at du skal undersøge dyret (Inspect the beast), hvor du herefter højreklikker på Kodoen og du quest bliver opdateret. Gør dette 4 gange mere for, at fuldføre questen, hvorefter du indlevere questen.

4. Gå tilbage til Kodo Graveyard og kig efter kodo skelletter på jorden. Flytter du musen henover kaldes de “Kodo Bones”. Saml 10 kodo bones, men pas på. Sommetider vil du fremkalde en Kodo Apparition når du klikker på dem. De er nemme for din level, men bare husk ikke at gøre det, hvis du er ved lavt liv.

5. Gå mod øst til Kolkar Village og find deres chief, Khan Dez’Hepah (73,47), som står i en af de høje telte. Slå ham ned og tag hans hoved.

6. Gå tilbage til Hordes lejr lige over og omkring Kodo Graveyard og indlever [35] Khan Dez’hepah hos Felgor Twocuts (56,59) og [37]Catch of the day hos Nakata Longhorn, som står lidt nord fra den første.

7. Gå nordøst til Kormek’s Hut (62,38) og indlever [39] Bone Collector.

8. Gå nortøst til Satyr Village of Sargeron (75,28) og slå satyre ned indtil du har klaret questen [33] Befouled by Satyrs.

9. Løb mod vest til Thunder Axe Fortress og løb ind af hovedindgangen (56,29). Kig efter “Burning Gem” i dine tasker og sæt den til en hotkey. Når du slår en Burning Crusade NPC ned i fortet skal du bruge den på dem når de er ved at dø (ca. 10-20% liv tilbage). Du vil heraf modtage Infused Burning Gems. Du har brug for 15 Burning Gems i alt og du vil formodentlig nå at få dem alle, mens vi klare de andre ting vi skal her.
Gå indenfor i hovedbygningen igennem hovedindgangen og ryd vejen indtil det midterste rum, hvor du gerne skulle se en stor rød krystal. Ryd området helt før du rør ved den. Sørg for du er ved fuld liv/mana og alle dine potions m.m. er klar inden du røre ved den. Når du er klar, klikker du på krytallen og en level 37 Demon Spirit vil dukke op. Den er rimeilg svær for sin level, så brug alt du kan imod den og når du er slået ned tager du hans Demon Box.
Løb ud af bygningen og hen til vagttårnet tæt ved og slå de to vagter ned på hver sin side af hytte i toppen af vagttårnet. Tag og restorér til fuldt liv inden går du indenfor, da der er to mobs indenfor. Slå dem ned og tag
Rod of Light fra ‘the seer’.
Før du forlader fortet, så slå de sidste mobs ned du mangler for få de sidste Infused Burning Gems du mangler til [33] The Burning of Spirits. Du burde allerede have fået Flayed Demon Skinfra en af dem du har slået ned. Hvis du ikke har, så bliv her indtil du får det. Højreklik på det for at starte questen [33] The Corrupter.

10. Løb mod vest til Ethel Rethor (38,27) og indlever [33] The Scepter of Light hos Azore Aldamort og tag opfølgeren [38] Book of the Ancients.

11. Løb mod vest til bredden og følg den sydom indtil du kommer et skibsvrag, hvor kun masten stikker over vandet omkring (33,31). Tag en dukkert og svøm omkring skibsvraget og saml Giant Softshell Clams og højreklik på dem for, at få clam meat.

Du har brug for mindst 10 Soft-Shelled Clam Meat. I området finder du også giantiske krebs ved navn Drysnap Crawlers og Pincers. Slå dem ned indtil du finder en Silver Key (Det tog mig 10 dræbte i gennemsnit at få den).

12. Løb mod nord indtil du finder nagas, slå dem ned indtil du finder Rackmore’s Golden Key. Den kan droppe fra alle nagaerne i området og tog mig omkring 10 dræbte, at få den.

13. Når du har fået nøglen svømmer du nordvest og slå alle de Slitherblade Myrmidon, Naga og Sorceress du finder på din vej. Det er en lang svømmetur, så bare bliv ved indtil du kommer til Raznajar Isle og gå op på øen på den østlige side (30,9). Her skulle du gerne finde Rackmore’s Chest ved et træ.

Klik på den for at fuldføre questen.

14. Gå til den nordlige del af øen, hvor du finder en Serpent Statue. Ryd området for nagaer. Restorér liv/mana og klik på statuen og Lord Kragaru dukker op. Han er en level 38 naga. Slå ham ned og tag Book of the Ancients fra ham. Nu skulle du gerne være tæt på 38 eller mindst 4 bobbler derfra. Hvis du ikke er tæt nok på, så blev på øen og grind indtil du er 4 bobbler eller mindre fra level 38.

15. Swøm sydøst tilbage mod Ethel Rethor og slå de sidste Slitherblade ned du mangler for, at fuldføre questen [36] Other fish to fry. Løb til Azore Aldamort (38,27) og indlever [38] Book of the Ancients.

16. Løb sydøst til Ghost Walker Post og find Maurin Bonesplitterog Takata Steelblade (52,53). Indlever dine 3 quests, men tag IKKE opfølgeren [33] The Corrupter, men dog: [33] Alliance Relations.

17. Løb mod syd tilbage til vejen og følg den sydvest på indtil du kommer til Gelkis Village, hvor du skal finde deres chief: Uthek the Wise (36,79) og indlevere en quest, men ikke tage opfølgeren.

18. Løb tilbage til Shadowprey Village og indlever de sidste 3 quests:

[35] Claim Bait
[36] Other fish to fry
[38] Hand of Iruxos, don’t get the follow up.

Tillykke med level 38.

——————————————————————————–

Level 38

Hearthstone til Orgrimmar og indlever [33] Alliance Relations hos Keldran (ved den sidste hytte ved Orgrimmar’s vestlige port)
Hust at gå til din klassetræner og lær dine nye talenter, sælg/reparér, check AH og ophob nyt lager af forbrugsvare..

Tag Zeppelinen til Grom’gol base camp. I Grom’gol tager du følgende quests:

[36] The Defense of Grom’gol
[36] An Unusual Patron (added recently)
[37] Headhunting
[38] Mok’thardin’s Enchantment
[42] Split Bone necklace

Din quest log skulle gerne se således ud nu:

Nu er det igen tid til, at jage!

1. Løb mod sydøst og stop ved (35,35), hvor du gerne skulle være tæt på Master Tribal Leatherworker NPCen. Over hele området her finder du de Shadowmaw Panthers du har brug for. De er usynlige. Den bedste måde, at finde på er, at løbe rundt og slå alt ihejl, mens du trykker på “tab” hele tiden for, at finde panterne. Bliv ved med, at gøre dette indtil du har skået 10 Shadowmaw Panther ned og fået 8 Shadowmaw Claws, samt en Pristine Tigress Fang. Dette kan godt tage lidt længere tid, så bliv i området indtil du har fået disse.

2. Gå nordøst langs åen indtil du finder Snapjaw Crocolisks omkring (39,31). Forsæt nord indtil du finder nogle flere krokrodillers. Slå dem ned indtil du har fået 5 snapjaw crocolisk skin. Skulle du løbe tør for krokrodiller, så løb længere nord på og slå venture co. goblins ned mens du venter på, at krokrodillerne genopstår.

3. Løb nordpå til Venture co. Base Camp og ryd vejen op til toppen af oil platformen, som du kan komme til fra (42,18). Find Foreman Cozzle på toppen og slå ham ned og tag hans nøgle. Kom ned fra platformen og løb de små huse syd derfra. Indenfor finder du Cozzle’s footlocker (42,20)

 

Åben den og tag Fuel Regulator Blueprints. Bilv her og slå Venture Co. Geologists ned indtil du har 8 Tumbled Crystals.

4.Løb mod vest/sydvest fra område der ligger nord for Grom’gol lejren (30,23), hvor du finder rigeligt med Lashtail Raptore. Slå 15 ihjel.

5. Gå mod nord til Nesingwary’s Expedition Campog slå 10 Elder Stranglethorn Tigers (31,19) med på vejen. Når det er klaret løber du tilbage til Nesinwary’s Expedition lejren.

I Nesingwary’s lejr indlevere du dine 3 mastery quests og tager opfølgerne:

[37]Tiger Mastery
[40]Panther Mastery (elite)
[41]Raptor Mastery

6. Gå sydvest rundt om plateauet og så vest indtil du rammer kysten. Forsæt nordvest lands kysten indtil du kommer til ruinerne Zuuldaia (20,12). Slå alle trolle ned i området indtil du har 20 Shrunken Heads.

6.5 (Tilføjet for nyligt) Løb sydvest og svøm mod øen med water elementals (20,22) og find Altar of Naias og brug Gift of Naias hvilket du skulle have dine tasker. Slå Naias ned, som kommer frem og tag Heart of Naias.

7. Tag tilbage til Grom’gol base camp.
Indlever:

[37] Headhunting, tag opfølgeren [41] Bloodscalp clan heads
[36] An Unusual Patron
[36] The Defense of Grom’gol, tag opfølgeren [37] The Defense of Grom’gol
[38] Mok’thardin’s Enchantment, tag opfølgeren [41] Mok’thardin’s Enchantement

8. Løb mod øst til Ruins of Mizjah (37,31) og slå 10 Mosh’ogg Brutes og 5 Mosh’ogg witch doctors ned.

Tag tilbage til Grom’gol og indlever [37] The Defense of Grom’gol.

Flyv til Booty Bay og indlever:
[37] Goblin Sponsorship, tag opfølgeren.
[36] Hostile Takeover
[36] Some assembly required, tag opfølgeren [38] Excelsior

Mens du er i Booty Bay, så check AH og se om du kan finde de resterende
Stranglethorn Lost Pages, hvis du mangler nogen. næste gang vi kommer til Stranglethorn Vale er det sidste gang, så du må hellere sikre dig, at du har alle 4 kapitler komplete snart:

1. Kapitel I: side 1,4,6,8
2. Kapitel II: side 10,11,14,16
3. Kapitel III: side 18,20,21,24
4. Kapitel IV: side 25,26,27

Du burde være ret tæt på level 39 nu, så du har to muilgheder:

1. Find en gruppe og tag i Scarlet Monastery, følg min Scarlet Monastery Guide, saml alle questene der og gør dem færdige. Specielt hovedquesten, der har nogle gode gevinster.

2. Hvis du ikke har lyst til, at tage instancer, så forsæt bare næste del af min guide, da du ellers blot skal grinde mere senere.

——————————————————————————–

Level 39

Hearthstone til Orgrimmar, sælg/reparér/ophob forbrugsvare, besøg AH.

Gå en tur i banken og tag dine underwater breathing potions eller køb nogen på AH, hvis det er nødvendigt, da de vil være meget brugbare med mindre du er undead eller en klasse, der har muliggheden for, at kaste en fortryllelse, så man kan trække vejret under vandet.

Tag Zeppelinen til Undercity og løb ind i Undercity og tag en flagermus til Hammerfall, Arathi Highland.

Næste stop er Faldir’s cove. Tag et kig på kortet forneden for at se hvor det er. For at få adgang dertil går du først sydvest til ( 31,64), hvilket er lige øst for Stromgarde Keep. Ved denne lokation finder du en sti der går bagom Stromgarde Keep. Følg stien vest indtil du kommer til bjergvæg over havet, hvor der til venstre ville være en hule (21,75). Gå igenenm hulen og på den anden side følger du stien ned og svømmer øst på indtil du kommer til et skib med en NPC på.

Det første du bør gøre er at tale med en ogre og tage hans quest [35]Land Ho!, samt indlevere den med det samme lidt der fra hos Shakes O’breen.

En anden NPC i Faldir’s cove burde have nogle quest for dig nu. Tag følgende først:

[40] Deep Sea Salvage
[40] Drowned Sorrows

Derefter tager du den næste, som er er escort quest. Tag [40] Sunken Treasure når du er klar.

Eskortér gnomen til hulen, hvor to level 40 elemental vil angribe dig. De er nemme nok for din level, hvis du har dine lange cooldowns talenter og en potion klar.
Følg gnomen tilbage ud af hulen og vent er par sekunder indtil du kan indlevere questen.

Nu bilver det lidt svære og du vil være glad for, at du har taget de Undervands potions med dig (eller er en undead eller en klasse der kan trække vejret under vandet med en fortryllelse). Swøm vest indtil du kommer til masten til det tættest sunkne skib (23,84).

Istedet for at beskrive dig hvad du skal gøre, så er det hurtigere at se, hvad du skal gøre når du er svømmet ned.

Sunken Treasure Part I

Hvis du efter at have set videoen, føler dig sikker nok på at gøre det, så tag din potion og dyk ned.

Når du har fået Log og Charts fra Maiden’s Folly, så svømmer du videre vest til den næste mast der stikker op af vandet.

Charts er nemme, at finde. De vil være de første del af videoen forneden.
Log er ildt sværre, da det kræver, at du faktisk slås mod 3 nagas på samme tid. Dog har nogle klasser det noget nemmere:

Priest: Brug Mind control på den ene og lad de to andre slå den ihjel. Svøm væk og gentag dette.
Shaman, Mage: Skyd den nermeste sorceress hurtigt ned og svøm væk. gentag dette.
Warlock, Hunter: Send dit “kæledyr” og slå en hurtigt ihjel og svøm væk. Døde dit dyr, så fremkald et nyt og gør det samme igen.

For melee klasser er det noget svære og du får helt sikkert brug for en potion. Warriors kan enten charge ind og bruge recklessness og ødelægge alt så hurtigt som muligt. Paladiner, da de kan heale sig selv og bruge usårlighedstalenter.
Jeg syntes det var sværest med en rogue grundet til den lave liv dør vi hurtigt når der er mange mobs, der skyder på en. Uanset hvad, så er her en video på hvordan det kan gøres. Det kan sikkert gøres bedre, men denne er simpel og virkede for mig. Jeg brugte hverken sap, vanish eller blind, hvilket burde havde gjort tingene nemmere, så jeg er sikker på, at andre Rogues der følger min guide kan klare det:

Sunken Treasure Part II

Kig i dine tasker for find frem og tage “Goggles of Gem Hunting” på. Nu skulle du gerne kunne finde frem til “Calcified Elven Gem”, som dukker op på dit minikort. Det er store hvide sten, der ligger på bunden af havet:

Slå nagas ned på din vej og saml 10 Elven Gems. Når du har fået samlet den, så slå de sidste nagas ned du mangler for at fuldføre [40] Drowned Sorrows.

Svøm tilbage til lejren og indlever de 3 quests og tag opfølgeren [40] Sunken Treasures, men indlever den med det samme hos captain Shakes O’breen og tag opfølgeren.

Swøm ud af Faldir’s cove på dens sydlige side og svøm hele vejen til Wetlands og løb ruten der er på kortet forneden.

Næste stop bilver Kargath i Badlands, så følg ruten på billederne indtil du er der. Først finder du indgangen til tunnel i Dun Algaz (54,70) og følger ruten til Loch Modan. I Loch Modan følger du ruten på kortet til Badlands.

Når du ankomer til badlands:

Løb syd på og derefter sydvest og til sidste vest mens du bliver tæt på bjerget på din højre side. Undervejs kommer du for en lille lejr med et par gnomer i (25,45). Tag questen [37] Study of the Elements: Rock fra Lotwil Veratius.

Løb yderligere vest og slå alle Lesser Rock Elemental ned på din vej indtil du finder Kargath Outpost (4,44). Tag flyveruten og sælg, samt reparér dit udstyr.

Gå tilbage til Lesser Rock Elementals øst derfra. Der er mange af dem og de genopstår hurtigt, så det er et godt sted at grinde. Grind din vej op til level 40. Elementaler dropper sten, som kan sælges direkte til en købmand for en god sum penge, men også andre sten der kan sælges på AH (Elemental Earth, Solid Stone). Hvis der er for mange til du kan tage dem alene, så kan du gå mod øst til dværgenes fort ved navm Angor Fortress(43,30).

Held og lykke med grindingen!

——————————————————————————–

Level 40
Tag tilbage til Lotwil Veratius og indlever [37] Study of the Elements: Rock, men tag ikke opfølgeren.
Hearthstone til Orgrimmar, sælg, besøg din træner og AH og forsæt til næste kapitel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Categories

Archives