LATEST NEWS

Jame’s Horde Leveling Guide – Kapitel III (40-51) (Danish)

img
Aug
14

Jame’s Horde Leveling Guide – Kapitel III (40-51)
Kapitel III (40-51) – Rejsen fra Grom’gol til Blasted Lands

Oversættelsen

Denne guide er oversat fra engelsk til dansk. Da forskellige ord ikke er nemme at oversætte, så vil der i denne guide være ord, som forbliver engelske:

  • Mob(s) = Slang ord for monstre.
  • Instance = Som regel et område, der kun indholder elite mobs. Dvs mobs, som kan være samme level som dig selv, men har langt mere liv/mana og kan være svære at klare alene. Instances skal oftes klares i gruppen af 5, 10, 15, 25 eller 40 mand samtidig.
  • Quest(s) = Opgaver som du skal løse og giver gode XP (eXperience Points) når du indlevere dem igen. XP får du også for alt du slår ihjel.
  • Grind = Grind er et udtryk for, at slå en mob ihjel/ned. Man grinder for at stige i XP og til sidst stige i level.
  • Fligt Path (FP) = Flight Path har jeg valgt at oversætte til flyverute.
  • Hearthstone (HS) = Med din Hearthstone kan du teleportere til den by du har bundet din HS til. Du vil igennem hele guiden blive bedt om, at bruge din Hearthstone.
  • NPC = Non Player Character. En NPC er alle de personer i spillet, som du kan tale med.
  • (Re)spawn = Jeg har valgt at oversætte ordet til genopstår.

Jeg har selv fulgt denne guide og trods denne guide anbefales fra level 21 har jeg selv været 22-23, da jeg gik igang. Som forfatteren selv skriver om en anden guide, så er det lidt nemmere, hvis du er et par level højere. Der er både fordele og ulemper ved dette. Ved højere levels får du mindre i XP pr. kill, men eftersom jeg kun spillede denne guide med en karakter, der var rested gik det lige op.

——————————————————————————–

Introduktion

Denne guide starter ved level 40. Jeg håber dog, at du har fyldt med fra første kapitel og andet kapitel af denne guide også, da en hel del foropgaverne til denne guide, samt flyveruter er blevet taget og dem får vi brug for i dette kapitel. Hvis du ikke har, så går det nok. Det kræver bare, at du grinder en del for, at kunne følge med.

Denne guide er optimeret til HURTIG stigning i level med minimum af grinding sæssioner. Quests er vigtige. De giver beløning og faktion og er generelt mindre kedelige end ren grinding, MEN sommetider er en quest bare ren tidspilde og vi springer dem over og skifter dem ud med gode grinding områder, hvis det er nødvendigt. Nogle mennesker påstår at grininding altid er hurtigere end questing. Dette er rigtigt i teorien når du ikke ved hvilke quest du skal tage og hvilke du skal undgå og samtidig ikke kender den bedste rækkefølge, at lave dem i. Med denne guide vil questing være meget effektivt og langt bedre end ren grinding. Følg hver instruktion forsigtigt og du vil selv kunne se forskellen. Questvalgene og rækkefølgen at gøre dem i er optimal, så du løber så lidt som muligt, mens du laver så meget som muligt. På den måde indleverer du flere quests samtidig. Denne guide vil være brugbar for både nye og gamle spillere. Jeg vil prøve, at gøre informationerne, så korte som muligt, så selv denne guide er optimeret til minimum læsning for at spare tid! Alt i denne guide kan gøres alene (Med mindre jeg siger andet). Du kan selvfølgelig følge denne guide med med en ven eller i gruppe. Det er ikke noget problem…

——————————————————————————–

Generelle Regler

Mens du løber omkring, dræb alt der er omkring dig, da det giver XP (Gule mobs foretrækkes, men grønne er okay, så længe de ikke er mere end 3-4 levels under din level).
Brug dine talent point, så du gør mest skade (eks. Præsten specialisere sig i Shadow Talents, Warriors i Arms/Fury, Rogues Combat/Assassination, osv.).
Spild ikke din tid med, at prøve at finde grupper for questing. Du kan lave alting alene der er beskrevet i denne guide. Gruppér kun med andre når det ikke vil være tidspilde (Eks. tidspilde er, at møde en person i den anden ende af kortet for, at vise ham hvor din quest er).
Prøv altid, at logge ud i Kro (Inn) eller en af storbyerne når du tager en pause.
Hvis jeg ikke nævner en quest betyder det, at jeg betragrer den som værende tidspilde, så lad være med, at tage den og tro jeg har glemt en quest her og der. Har jeg ikke. Lad være med, at droppe en quest med mindre jeg siger du skal.
Sommetider vil jeg lave en liste over quests du burde have før du starter i et område. Det betyder ikke, at jeg lister hele din questlog. KUN de quests der er af interesse for os i øjeblikket.
Når jeg siger du skal binde (Gør en Kro til dit hjemme lokation) et eller andet, så er det en god grund til dette og det vil spare dig for en masse tid. Ændre ikke din hjemmelokation med mindre jeg siger det.

——————————————————————————–

Brugbare Addons

Titan panel: Dette er en god addon med mange brugbare feature, men mest fordi jeg bruger lokationer i min guide med kordinator (X,Y) og Titan Panel viser disse kordinater. Det viser også de gennemsnitlige XP/timen ratio m.m..
Quickloot: Hurtigere Looting = tidsbesparende.
MozzFullWorldMap: En Addon der viser dig alle dele af spillets kort (Også der du ikke har været ednnu).
Side Note: I tilfælde af, at du ikke ved hvordan man installerer add-ons, så laver du en folder der hedder Interface i din World of Warcraft folder (Hvis den ikke allerede findes). Så åbner du denne og laver en folder kaldet Addons i Interface folderen (Hvis den ikke allerede findes). Alle Addons du ønsker lægger du i denne Addon folder. F.eks du downloader og pakker Titan Panel ud i folderen X:World of WarcraftInterfaceAddon. Genstart World of Warcraft og så burde den virke.
Hvis den ikke gøre, så bør du logge ud til loginskærmen og klik på “Addons” i nederste venstre hjørne. Så flueben i boksen der siger “Load out of date Addons”. Genstart WoW.

——————————————————————————–

Shoppingliste:

Level 42: Patterned Bronze Bracers — Hvis du ikke kan finde dem på AH, så finde en blacksmith, der er villing til, at lave dem for ildt småpenge. Komponenterne der kræves er 5x Bronze Bars, 2x Coarse Grinding Stone
Level 42: Frost Oil – Kan laves af alcamister. Komponenterne er 4x Khadgar’s Whisker, 2x Wintersbite, 1x Leaded Vial
Level 42: Gyrochronatom – Kan laves af ngineers. Komponenterne er 1x Iron Bar, 1x Gold Power Core
Level 43: Alle siderne til Green Hills of Stranglethorn questen. De kan findes på AH i hovedbyerne, men også på Booty Bay‘s AH.
Det er ikke altid at disse er til salg, så begynd, at kigge tidligt.

——————————————————————————–

Guiden

Level 40

Før vi begynder denne guide anbefales det kræftigt, at du anskaffer dig din level 40 mount. Der vil blive længere og længere løbeture jo højere vi kommer i level, så bør grinde i i Badlands på elementals eller dværgene indtil du har råd. Det vil spare dig for utroligt meget tid i længden.

Så begynder vi:

Tag Zeppelinen til Grom’gol outpost.
I Grom’go tager du følgende quests, hvis du ikke allerede har dem (Hvis du ikke fuldte med i sidste kapitel):

[41] Mok’thardin’s enchantment – Den hvor du skal have 10 Jungle Stalker Feathers
[41] Bloodscalp Clan Heads
[42] Split Bone Necklace

Fra Grom’gol rider du mod nord. Her skal finde en lille forhøjning mellem Tkashi Ruins og Bal’lal Ruins (31,17). På toppen af denne finder du Sin’dal, en level 37 tiger. Slå den ned og tag Paw of Sin’dal.

Rid nordøst til Nesingwary’s Camp. Indlever [37] Tiger Mastery.

Rid mod øst tilbage til hovedvejen og følg vejen nord ind i Duskwoods. Vores næste stop er Stonard i Swamps of Sorrows.
Følg vejen nord og drej til højre ved krydset og følg vejen som vidst på kortet nedenfor . Sørg for at undgå Alliance byen Darkshire.

hc3duskwoods.jpg

Løb igennem Deadman’s Crossing og følg stien som vist på kortet nedenfor:

hc3deadwind.jpg

Du skulle nu gerne være i Swamps of Sorrows nu, så følg vejen og løb til højre ved kryset og forsæt indtil du ankommer til Stonard (43,55). Tag flyveruten og tag følgende quests:

[35] Neeka Bloodscar
[38] Little Morsels
[40] Lack of Surplus
[43] Pool of Tears (Elite)

Du finder dem inde i bygningerne i Stonard. Tag ikke nogle af de andre quests.

hc3sos1.jpg

1. Løb mod nord til den lille “ø” vist på kortet (48,41) og bliv her i området og slå alt ned i en stor radiums indtil du har fået 8 Unprepared Sawtooth Flanks og fundet Noboru the Cudgel. Noboru er en level 39 draenei, , der går omkring i Swamps of Sorrows, men altid kommer forbi dette område i ny og næ. Du vil på et tidspunkt støde på ham, hvis du bilver i dette område. Slå ham ned og tag hans cudgel. Højreklik på den for, at starte questen [39] Noboru the Cudgel.

2. Rid mod vest til Harborage(25,31). Indlever [39] Noboru the Cudgel. Tag den anden quest: [35] Draenethyst Crystals.

3. Løb mod øst langs bjerget indtil du finder “Fallow Sanctuary” omkring (54,28). Saml 6 Draenethyst Crystals (Store blå krytaler spredt rundt omkring lejren).
Kig også efter dyrene af følgende type: Captured Crocolisk, Tarantual og Jaguar. Mark dem og give dem Fel-tainted morsels du burde have i dine tasker.
Når du har samlet 6 crystals og fodret alle 3 dyr går du mod øst til (63,18), hvor du finder en ødelagt karavane. Lige til højre for denne finder du Galen Goodward i et bur. Før du tager hans quest skal du ryde lejren mod sydvest for ‘lost ones’. Tag nu hans quest [38] Galen’s Escape og eskotér ham ud.
Du bør lade Galen gå forrest og lad ham tage de første slag. Du kan også spise/drikke, hvis han angribes af kun en NPC. Han regenerere til fuldt liv efter hver kamp.
Efter du har escorteret Galen succesfuldt ud går du sydvest mod ( 47,39). Her finder du et lille telt og d Galen’s Strongbox ved siden af. Åben den for, at fuldføre questen.

4. Rid vest tilbage til Harborage og indlever [35] Draenethyst Crystals.

5. Rid sydøst til Pool of Tears (65,45) og svøm ned i poolen og led efter Atal’ai Artifacts og saml 10 af dem. En turn rundt i søen burde være nok.

6. Tag tilbage på din mount og rid mod sydøst til Misty Reed Post (80,80) og indlever [40] Lack of Surplus og tag opfølgeren [42] Lack of Surplus.

7. Rid vest tilbage til Stonard.

Indlever:

[38] Little Morsels
[43] The Pool of Tears, men tag ikke opfølgeren.

Din questlog burde se således ud på dette tidspunkt:

hc3quest40.jpg

Hvis du ikke har fuldt med fra sidste kapitel har du sikkert ikke alle disse quests. Det er ikke noget problem. Bare ignorer dem fra Thousand Needles og Arathi Highland. Dog bør du tage dem du mangler fra Stranglethorn Vale, hvor de flest kan findes i Booty Bay.

Flyv til Kargath, Badlands. Sælg, reparér og ophob nyt lager af mad/drinkelse.

Indlever [35] Neeka Bloodscar (Han findes i toppen af vagttårnet). Tag opfølgeren [40] Report to Helgrum. Tag også den anden quest [40] Coyote Thieves.
Gå ind i kroen og tag de 2 følgende quests:

[39] Badlands Reagent Run
[43] Broken Alliances

Fra nu af skal du slå alle coyote og buzzard ned du finder på vejen.

hc3badlands1.jpg

1. Rid øst mod Lotwil Veratius og tag questen [39] Study of the Elements:Rock, hvis du ikke allerede har taget den.

2. Rid øst til valley of fangs og find Martek the Exiled (42,52). Indlever [37] Martek the Exiled og tag opfølgeren [39] Indurium.
Tal med goblinen ved siden af Martek og hans quests:

[40] Barbecued Buzzard Wings
[36] Power Stones (dungeon)

3. Løb mod syd til Agmond’s End(50,65) og slå troggs ned indtil du har 10 Indurium Flakes.

4. Løb ildt længere mod syd langs bjeget og du brude finde Theldurin the Lost (50,76), Tag hans quest [40] Solution to Doom (Dungeon).

5. Lidt mod vest finder du Mirage Flats med masser af Rock Elementals (40,78). Slå de Rrock Elementals ned der indtil du har 5 rock elemental shards, 3 large stone slabs, samt er blevet level 41. Du kan også slå coyotes, buzzards og troggs ned, hvis der er for mange elementals.

——————————————————————————–

Level 41

6. Løb mod nordvest for elementalerne, hvor du finder et enormt område med masser af coyotes og nogle buzzards (35,72). Slå alt ned her indtil du har 30 Coyote Jawbones og 10 Crag Coyote Fangs. Hvis du ser en bunke Ogres komme forbid med Boss Tho’grun imellem dem, så slå også ham ned. Læs den næste paragraf for more information.

7. Løb mod sydvest for, at finde Boss Tho’grun (18,78). Han går en runde, som markeret på kortet foroven mod urets retning, så bare gå rundt med uret og vil du støde ind i ham på et tidspunkt. Jeg finder ham, af en eller anden grund, somregel omkring (18,78). Han ekskorteres af 5 ogres, men trækker somregel bagud for gruppen og kan trækkes sammen med en enkelt medhjælper. Slå ham ned først og tag hans Sign of Earth og løb væk. Brug dine lange cooldown talenter og potions, hvis du får brug for dem.

8. Hvis du stadig mangler nogle Buzzard Wings eller Gizzards, så gå mod nord til Apocryphan’s Rest (16,60), hvor der er masser af dem.

9. Rid mod øst til Martek the Exiled (47,52). Indlever [39] Indurium og [40] Barbecued Buzzard Wings. Tag opfølgeren fra Martek: [38] News for Fizzle.

10. Rid nordvest til Lotwil Veratius (25,44) og indlever [39] Study of the Elements: Rock og tag opfølgeren [42]Study of the Elements: Rock.

11. Rid mod vest til Kargath og indlever [40] Coyote Thieves, [43] Broken Alliances og [39] Badlands Reagent Run. Tag ingen af opfølgerne.

Nu kommer det vi alle hader. En stor grind sæssion. Der er intet bedre alternativ på nuværende tidspunkt. Sælg, reparér, køb mad/drikkelse og grind på enten: lesser rock elementals, rock elementals, troggs, dark iron dwarves ved Angor Fortress. Det er op til dig, da de alle er gode grinding områder.

Grind indtil du tammer level 42 og hearthstone derefter til Orgrimmar.

——————————————————————————–

Level 42

Besøg din klasse træner og AH, da du virkelig får brug de for tign, som er listet på indkøbslisten foroven til level 43 nu: Frost Oil, Gyrochronatom og Patterned Bronze Bracers. Vi får brug for dem snart og dette bliver vores sidste stop i en storby inden. Find de 3 ting og tag dem med dig ud af Orgrimmar.

Tag Zeppelin til Grom’gol base camp og flyv til Stonard, Swamps of Sorrows.

Tag questen [38]Little Morsels fra Blood Elf babe’en inden i den støreste bygning. På øverste sal i denne bygning indlevere du [40] Report to Helgrum.
Gå ind i kroen og tage [44] Fresh Meat.

hc3sos2.jpg

1. Edited: skip denne del og gå direte til 2.

2. Gå mod øst indtil du finder Sawtooth Snappers (75,15). De er en større version af de krokodiller vi slå ned i denne zone i sidste kapitel. Gå mod syd herfra for at finde flere krokodiller, men pas på ikke, at løbe ind i de elite drager. Forsæt med, at slå krokodiller ned indtil du har 6 Sawtooth Snapper Claws.

3. Rid sydpå til Misty Reed Post (81,81) og indlever questen [42] Lack of Surplus hos Tok’Kar og tag opfølgeren. Indlever opfølgeren med det samme hos den anden Oorc NPC lidt øst for lejren, der holder udkig over breden. Tag opfølgeren [43] Threat from the Sea.

4. Gå ned langs breden og slå alle de murlocs ned du kan. Slå 10 Marsh Murlocs og 10 Marsh Inkspewers ned og forsæt nordpå langs breden, hvor du finder Murloc Flesheaters og Monstrous Crawlers – de kan også godt gemme sig i vandet tæt på breden. Bliv ved med, at slå dem ned indtil du har slået 10 Murloc Flesheater ned.

5. Yderligere nordpå finder du et område kun med Monstrous Crawlers (95,45). Her fnider du de sidste Crawler Legs du mangler. Hvis du løber tør for kraber, så tage tilbage og slå nogle murlocs ned indtil kraberne genopstår.

6. Løb tilbage til Misty Reed Post og indlever questen [44] Threat from the Sea, samt tag opfølgeren og indlever den med det samme hos den anden Orc i lejren, Tok’Kar. Gå tilbage til den anden Orc NPC, Katar og tag den nye quest han har til dig: [45] Continued Threat.

7. Gå ned til breden igen og slå murlocs ned(Ja, igen!). Du ved allerede hvor du kan finde Inkspewers og Flesheaters.

8. Oracles er svære at finde. De findes rundt omkring de store skildpadde skelletter på stranden, men der er ikke mange. Heldigvis er der et godt sted længere nord på ude i vandet, hvor der er masser indeni og omkring det sunkne skib på bunden af havet (94,22). Hvis du ikke kan lide, at kæmpe under vandet, så kan du bare blive på stranden ved murloc lejrene og grind mens du venter på de 2 oracler genopstår ved skildpadden.

9. Når du er fædig med [45] Continuing Threat, rider du tilbage til Misty Reed Post og indlevere questen.

10. Rid tilbage til Stonard og indlever [38] Little Morsels og [44] Fresh Meat. Sælg, reparér og ophob nyt lager af mad/drikkelse.

Flyv til Kargath, Badlands.
Intet kort til næste del.

1. Fra Kargath går du syd/sydvest til (13,85), hvor du finder Greater Rock Elementals. Slå dem ned indtil du har 5 Bracers of Rock Binding. Hvis du løber tør, så finde der en lejr mere mod vest omkring (7,80).

1. Nu skal du grinde på Rock Elementals – de level 39-41 øst herfra eller dwarves ved Angor Fortress. Grind indtil du er 10000 XP væk fra level 43.

1. Rid til Lotwil Veratius (26,45). Indlever [42] Study of the Elements: Rock. Tag den anden quest fra Lotwil, [37] Coolant Heads prevail og indlever den med det samme, da du allerede har Frost Oil fra din shopping liste. Tag opfølgeren [37] Gyro…What? og indlvere også den. du skulle gerne have en Gyrochronatom fra din indkøbsliste også. Tag opfølgern [42] This is Going to Be Hard. Tal med Lucien Tosselwrench, som står badved af Lotwil. tag hans quest [42] Stone is Better than Cloth og indlever også denne, da du allerde har Patterned Bronze Bracers med. Tillykke med level 43.

——————————————————————————–

Level 43

1. Brug dit talentpoint og forsikre dig, at dine cooldown talenter og potions er klar. Indlever [42] This is Going to Be Hard og tag opfølgeren og indlever den hos Lotwil, samt tag opfølgeren [45] This is Going to Be Hard. En level 45 Fam’retor Guardian vil dukke op, slå den ned og tag Lotwil’s Shackles of Elemental Binding. Indlever questen hos Lotwil. Tillykke med din første trinket!

2. Tag tilbage til Kargath og flyv til Booty Bay.

Din quest log burde se således ud nu:

hc3quest43.jpg

Note: Some sagt tidilgere, så glem questsne fra Arathi Highland og Thousand Needles, hvis du ikke har dem. Men nu hvor vi er i Booty Bay, så sørg for,at få de questes du mangler fra Stranglethorn Vale.

I Booty Bay indleverer du [40] Sunken Treasure hos Fleet Master Seahorn, men tag ikke opfølgeren og gå ind i kroen.
Tag questen [45] Tran’rek.

Gå ned i stuen i Kroen og tage questsne [41] Venture Company Mining og [44] Zanzil’s Secret.

Sæt din Hearthstone til Booty Bay Inn.

Gå ud af kroen og tage questen [43] Akiris by the Bundle fra Privateer Bloads foran banken. Mens du er der, så check AH, hvis du mangler flere af Stranglethorn siderne.

Her er listen:

1. Chapter I: page 1,4,6,8
2. Chapter II: page 10,11,14,16
3. Chapter III: page 18,20,21,24
4. Chapter IV: page 25,26,27

Vi skal bruge dem snart, så anbefaler dig, at spendere 50s til 1g for hver side. Skriv i trade channel efter den. Vi skal dog stadig slå en del ihjel og kommer tilbage til Booty Bay to gange mere før vi indlevere questen.

Fra banken går du op af molen og det første hus til venstre finder du “Sea Wolf” MacKinley. Tag hans quests [41] Scary Shaky og [45] Stoley’s Debt.
Gå nu mod udgangen af Booty Bay‘s og tag den sidste quest fra First Mate Crazz, [41] The Bloodsail Buccaneers.

stv2c1.jpg

1. Efter udgangen af Booty Bay går du til venstre indtil du kommer til en pirate lejr ved kysten. Ryd lejren og find Bloodsail Correspondence på en af tønderne.

hc3bloodsail1.jpg

Klik på det, indlever questen og tag opfølgeren [41] The Bloodsail Buccaneers.

2. Gå nordvest over broen og længere nordvest langs breden og slå de nagas ned på vejen indtil du har fået 10 Akiris Reed.

3. Rid tilabge til indgangen af Booty Bay, men forsæt forbi og følg vejen indtil du har Mistvale Gorillas på din højrehånd (31,68). Slå gorillaerne ned indtil du har samlet 5 Mistvale Giblets.

4. Rid tilbage til Booty Bay og ned af den første skråning, hvor du finder “Shaky” Phillipe. Indlever questen og tag opfølgeren [41] Return to MacKinley. Yderligere går du mod Kroen og indleverer [41] The Bloodsail Buccaneers hos First Mate Crazz, samt tag opfølgeren.
Gå tilbage op af skråningen op til huset til venstre hos Sea Wolf MacKinley. Indlever questen og tag opfølgeren [44] Voodoo Dues. Gå op i toppen af kroen og indlever [41] The Bloodsail Buccaneers hos Fleet Master Seahorn og tag opfølgeren.
I rummet lige før Fleet Master Seahorn tager du questen [41] Up to Snuff from Deeg.
Før du forlader Booty Bay skal du finde Dizzy One-Eye og tage hans quest [42] Keep an Eye Out. Dizzy er bag en stor bygning tæt på smedeværkstedet, hvilket er ret tæt på udgangen af Booty Bay på øverste etage.

Den næste sæssion kræver ikke magen rejseaktivitet, så intet kort er nødvendigt.

1. Løb ud af Booty Bay og øst ned mod stranden, Wild Shore. Herfra løber du mod syd mens du slår alle Bloodsails ned på vejen indtil du kommer til den første lejr (29,80). Ryd lejren og kig efter et kort ved navn “Bloodsail Charts” eller “Bloodsail Orders“, Hvis du ikke finder nogle af dem, så løber du længere mod syd, hvor du finder en lille robåd, check også den for disse kort. Pas på, Bloodsail Warlocks slår virkelig hårdt, så sikring dig, at afbryde deres shadowbolts, hvis du kan, men ellers slå dem ned først og koncentre dig først derefter om deres hjælper. Hvis du er Rogue eller Mage, så foreslår jeg dig, at bruge sap / polymorph på warlocken først og tag hjælperen først og så derefter warlocken.

2. Gå længere sydpå indtil du finder en større lejr (27,82). Denne lejre er noget sværre at ryde, men mulig, hvis du passer på.
Check lejren for Bloodsail Orders og Charts. I princippet kan Bloodsail Charts og Orders opstå på hvilket som helst sted i de de to lejre og båden, så check dem alle indtil du har den begge.

Herefter går du op og ned af breden og slår alle Bloodsails ned indtil du har fået :

1. 10 Bloodsail Swashbuckler dræbte
2. 15 Snuff (Kan droppe fra alle Bloodsail)
3. 1 Dizzy’s Eye (Kan droppe fra alle Bloodsail)

3. Hearthstone til Booty Bay.
Løb op til øverste etage i kroen og indlever [41] The Bloodsail Buccaneers, tag opfølgeren [45] The Bloodsail Buccaneers. Indlever [41] Up to Snuff. Sælg og reparér, ophob nyt lager af mad/drikkelse. Tag alle dine Stranglethorn pages fra banken. Indlever [42] Keep an Eye Out hos Dizzy One-Eye på vej ud af Booty Bay.

hc3stv1.jpg

1. Gå ud af Booty Bay og rid nordpå. Bliv på vejen indtil du kommer til (39,41), hvilket er en ralativ lang ridetur.
Ved (39,41) går du øst, hvor du finder Venture Co. Goblins op ad bakken. Slå dem ned indtil du har 10 Singing Blue Crystals.

2. Gå mod vest på den anden side af vejen, hvor du finder Jungle Stalkers (34,37). Slå de raptore ned indtil du har 10 Jungle Stalker Feathers.

3. Rid til Grom’gol og indlever [41] Mok’thardin’s enchantment og tag opfølgeren.

4. Rid mod nord langs bredden, hvor du finder Elder Saltwater Crocolisk. De er eliter, men kun level 38, så grønne for dig. Burde ikke være noget problem. Brug dine lange cooldowns og potions, hvis du får brug for det. Tag Elder Crocolisk Skin fra dem.

5. Rid yderilgere nord/nordvest langs breden indtil du finder bagindgangen til en stor troll ruin (21,11). Kig på det zoomerede korde forneden for, at vide hvilken vej du skal følge:

hc3minimap1.jpg

Du skulle gerne finde Nezzilok the Dire omkring (24,10), hvis du følger kortet foroven. Slå ham ned og tag hans hoved. Lidt længere nord finder du Gan’zulah, trolle bossen af disse ruiner (23,9). Slå ham ned og tag hans hoved.

6. Rid ud af Rruins of Zul’Kunda og løb mod øst mod Nesingwary’s Expedition (36,10).
Indlever [41] Raptor Mastery, men tag ikke opfølgeren. Du kan også godt smide [40] Panther Mastery (elite) ud, da den navngivne panter sommetider kan tage alt for langt tid, at finde.
Tag questen [40] The Green Hills of Stranglethorn og derefter de 4 quest ved navn Chapter I, II, III og IV. Indlever dem alle og derefter indlever [40] The Green Hills of Stranglethorn.

7. Rid mod syd/sydvest tilbage til Grom’gol.
Lige ved siden af Trolle NPC’en ved navn Nimboya burde du finde Bubblign Cauldron. Stil dig tæt på den og højreklik på den for, at få et quest vindue op. Indlever [41] Bloodscalp Clan Heads. Klik på cauldronen igen og tag de to quests: [40] Speaking with Neezzliok og
[45] Speaking with Gan’zulah.

8. Sælg, reparér og herefter rider du mod sydvest og over floden til Ziata’jai Ruins (42,37). Ryd lejren, men pas på patruljerne der går i området. De er 2 af dem og de har begge 3 trolle på level 39-40. Når lejren er ryddet klikker du på Ziata’jai Trophy kranierne, som står i midten af ruinerne og tag Ziata’jai Trophy.

9. Følg den lille sti nordøst indtil du kommer til Balia’mah Ruins (45,33). Slå alle trollene ned der også. Når lejren er rydet tager du Balia’mah Trophy Skull.

10. Følg stiden nordøst og derefter syd indtil du kommer til Ruins of Zul’Mamwe (47,38), Her finder du Zul’Mamwe Trophy Skulls, som du også tager.
Tag og slå alle trollene du finder i ruinen ned (Undgå den sydligste del af dette plateau, da de Trolle der er meget højere level).
Hvis du løber tør for trolle, så løb tilbage til den første ruin Ziata’Jai og gentag cyklusen, som vist på det store kort med pilene, indtil du har fået 18 Skullsplitter Tusk, 25 Splitbone Necklaces og er blevet level 44, da dette er et godt grinding område.

——————————————————————————–

Level 44

11. Spendere dit talentpoint og gå tilbage til Ruins of Zul’Mamwe. Vores objekt er, at færdiggøre [46] Speaking with Gan’zulah. Alle quest objekterne findes i Ruins of Zul’Mamwe, så las os komme dertil og slå alt ned på vejen. Bare vær forsigtig, der er er mange patruljer og du bilver nemt overvælget, hvis du ikke trækker forsigtigt.
Skullsplitter Headhunters og Berserkers findes i den sydøstlig del af ruinerne (48,43), hvilket vi har undgået indtil nu. Tag dertil og slå alt ned du har brug for til din quest. Pas på du ikke kommer for tæt på eliten Mogh the Undying.
Nu kommer den svære del. Vi skal slå en navngiven level 45 ned med to level 44 vagter. Du kan finde ham med navnet, Ana’thek the Cruel, inde i hulen for enden af stien der går igennem ruinerne (45,44). Ana’thek og hans vagter går sommetider en tur uden for hulen, men lad være med, at slå dem ned her, da de sikkert vil trække flere hjælpere til og du vil dø. Det er sikre, at vente på Ana’thek går tilbage i hulen og slå ham ned der.
Vent til dine lange cooldown talenter og potions timere er væk, ryd området rund om hulens indgang for, at have lidt rum, at spilel på. Løb ind og slå den level 45 mob ned hurtigt og tag Broken Armor fra ham og løb ud. Hvis en af vagterne er en Spiritchaser har du ingen måde, at undgå hans spells på. Brug Polymorph eller sap, slå den ned først, løb væk og gå derefter tilbage og slå Ana’thek ned. Det er sikre på denne måde, da Spiritchasers har det med, at heale Ana’thek, så er det svære, at slå ham ned. Jeg prøvede dette med min rogue – selvom jeg bare kunne have brugt sap – for at udligne sværhedsgraden og det var ikke noget problem. Jeg kunne nemt tage den ene ned, løbe væk og derefter komme tilbage og slå Ana’thek ned uden, at dø en eneste gang.
Når du har fået Broken Armor fra Ana’thek skal du sikre dig, at du ikke mangler noget på din liste til questen [46] Speaking with Gan’zulah (Du mangler et par hunter dræbte).

12. Rid nordvest tilbage til Grom’gol.
Indlever [42] Split Bone Necklace. Klik på Bubbling Cauldron og indlever de to quest du har her. Herefter klikker du igen på cauldronen igen og tager questen [45] The Fate of Yenniku. Tal med Kin’weelay og indlever qusten og tag opfølgeren [45] The Singing Crystals.

Tag zeppelinen til Orgrimmar eller Undercity og tal med din talent træner, sælg, reparér og ophob nyt lager af forbrugsvare.

Hearthstone til Booty Bay. Ved kroen indlevere du [41] Venture Company Mining og går op på øverste etage og indlever [42] Skullsplitter Tusks. Gå ud af kroen fra øverste etage og indlever [38] Excelsior hos “Tan-Your-Hide Leatherworks” (Du burde kunne se den, som en lille gul prik på dit minikort når du kommer ud fra kroen).

hc3stv2.jpg

1. Gå ud af Booty Bay og rid mod øst til breden og derfra syd langs breden indtil du kommer til de 3 piratskibe. Nu skal vi klare [45] The Bloodsail Buccaneers og den den er meget svær, da mobsne på skibene står meget tæt og du nemt risikere, at få 3 mobs på dig samtidig, hvis du ikke er forsigtig.
Lad os starte med skibet, der ligger længst mod vest (30,39).
Istedet for, at beskrive vejen frem skridt for skrift, så har jeg lavet en video der forklare det hele undervejs:

Bloodsail Buccaneer Video

Bemærk: The parchment jeg samlede op på bunden af skibet, Cortello’s Riddle, kan opstå på alle tre skibe, så du bliver nødt til, at checke bunden af alle tre skibe indtil du har fundet det. Den kan også godt dukke op på andre steder i skibene, så check alle hjørne på hvert skib, men for det meste kommer det frem i bunden.
Som du kan se ud fra videion, så havde jeg aldrig mere end 2 mobs på mig og havde ikke brug for en potion, samtidig var jeg ikke på noget tidspunkt ved at dø. Jeg brugte hverken sap eller blind og brugte kun usynlighed af vane, mens jeg spise, men var helt unødvendigt.

Når du er på det mellemsted dæk, så undgå at slås med nogen på trapperne. Så snart du har fået aggro fra et eller andet, så kom væk fra trapperne ellers risikere du måske at få aggro inde fra kaptainens kabine igennem gulvet. Det er en irriterende fejl, men nem at undgå, hvis du ikke slås på trapperne.
I tilfælde af at du har svært ved, at få Fleet Master Firallon ned, så har jeg lavet en video over det:

Fleet Master Firallon Video

Fleet Master Firallon (Midterste skib) er den sværste af dem alle, da han er level 48, som du kan se. I videoen har jeg dog med vilje ikke brugt sap eller blind, samtidig var mine cooldowns ikke talt ned. Alligevel klarede jeg det, med nød og næppe, men dat var uden brug af alle mine remedier, der var tilrådighed. Samtidig er det udstyr jeg har på denne rogue ikke noget specielt. Ikke en eneste enchant og kun 2 blå items. Dette beviser at alle kan gøre dette med lidt tålmodighed og taktik.
Den mest besværlige del er altid kaptainens rum, da du sommetider ender med, at have 3 mobs. Hvad du kan gøre er, at slå en ned og løbe væk hurtigt og så løbe væk fra skibet og komme tilbage inden andre mobs genopstår. Det er dog altid muligt, at tage to på engang. Enhver klasse kan gøre dette, hvis de trækker forsigtigt.

Gør det samme for de to andre skibe og du vil have klaret [45] The Bloodsail Buccaneers, samt have fået Cortello’s Riddle. Højreklik på det for at få questen [43] Cortello’s Riddle.
Bemærk: Ignorer Brutus, ham jern golem der står på toppen af det østlige skib. Han dropper ikker noget speciel og er et helvede, at få ned.

2. Lad os forsætte til noget nemmere. Løb tilbage til breden og rid derfra tilbage til hovedvejen. Rid til Mistvale Valley og slå de samme gorillaer ned, som vi slog ned tidligere i dette kapitel (32,68). Slå gorillaer ned indtil en af dem dropper Aged Groilla Sinew.

3. Tag tilbage til vejen og rid nordpå indtil du kommer til Ruins of Jubuwal (33,51). Ryd lejren indtil du trække JonJon The Crow, da burde have en hjælper med sig. Det kan være en svær kamp, men mulig. Tag Jon-Jon’s Golden Spyglass og ryd noget plads rundt omkring ruinen lige bag ved hvor Jon-Jon var. Her finder du Maury ‘Club-Foot” Wilkins med to Zanzil.
Du kan sikkert ikke tage alle 3 på én gang, så prøv at slå en af hjælperne ned først og løb væk. Restorér til fuldt liv og gentage dette indtil du kun har Maury Wilkins tilabge. Slå ham ned og tag “Maury’s Clubbed Foot“.

4. Tag tilbage til vejen og løb lidt mod syd indtil (33,53), hvor du herfra går mod øst igennem en revnet væk og forsæt indtil du kommer til Ruins of Aboraz (40,57) og slå de Zanzil Minions ned der er her indtil du finder Chucky “Ten Thumbs” inden for i ruinerne og tag “Chucky’s Huge Ring” fra ham Bliv ved med, at slå Zanziler ned indtil du har fået 12 Zanzil’s Mixtures, men undgå Zanzil the Outcast. Hvis du løber tør for mobs, så løb frem og tilbage mellem disse to lejr. Alle Zanziler kan droppe disse Mixturer.

5. Løb tilbage til vejen og rid nordpå og derefter nordøst ved Gurubashi arenaen. Lige efter burde der være en stor port og til højre for den en smal sti der føre ind i junglen (37,49). Det er vores næste stop. Ryd vejen ind mod hulen for enden af stien. De basilisker vi har brug for hedder Ironjaw Basilisks og er højere level end dem, som er udenfor. Gå ind i hulen ved (42,50) og slå Ironjaw Basilisks ned indtil du har fået 3 Pulsing Blue Shards. Disse sharder er ret sjældne med en droprate på omkring 30%. Når du er klar, så brug din hearthstone tilbage til Booty Bay.

I Booty Bay‘s Kro indleverer du [44] Zanzil’s Secret. Gå op til øverste etage og indlever [45] The Bloodsail Buccaneers. Gå ud fra kroen og indlever [44] Voodoo Dudes hos Sea Wolf MacKinley, men tag ikke opfølgeren.

Flyv til Stonard, Swamps of Sorrows.

Fra Stonard følger du vejen vest på og derefter nrod ved broen(23,48). Kig under broen efter en Soggy Scroll. Det hjælper at zoome ind til 1. person view.

hc3soggyscroll.jpg

Klik på rullen for, at indlevere questen og tag opfølgeren til [43] Cortello’s Riddle.

Rid tilbage til Stonard og flyv til Grom’gol.

I Grom’gol indlevere du [41] Mok’thardin’s enchantment, men tager ikke opfølgeren, samtidig indlverer du [45] The Singing Crystals, men tager heller ikke opfølgeren her.

Dette skulle gerne få dig til, at bilve level 45 eller i det mindste tæt på.. Hvis du ikke bliver level 45, så kan du grinde på skullsplitter trolls indtil du bilver det.

——————————————————————————–

Level 45

Tag Zeppelinen til Orgrimmar, sælg / reparér / ophob nyt lager af forbrugsvare.
Nu har du to muligheder:

1. Find en gruppe og gå i Uldaman, følg min Uldaman Instance Guide.
2. Hvis du hader Uldaman? Ikke noget problem. Bare forsæt med guiden, men det kræver bare du grinder mere senere.

Flyv til Brackenwall, Dustwallow Marsh. Hvis du ikke har flyveruten dertil, så flyv til Camp Taurajo i Barrens. Fra Camp Taurajo rider du mod syd langs vejen og derefter øst ved T-kryset. Rid ind i Dustwallow Marsh og følg vejen nordpå til Brackenwall Village (36,32). Husk at tage flyveruten.

Tag questen [43] Overlord Mok’Morokk’s Concern fra Overlord Mok’Morokk ved siden af bålet, [43] Army of the Black Dragon fra Tharg ved siden af den østlige udgang af byen. Til sidste tager du questen [43] Identifying the Brood fra Draz’Zilb inden i hulen.

hc3dustmarshes1.jpg

1. Rid mod syd til området der hedder The Den of Flame, hvlket du kan komme til via hovedindgangan på den sydøstlige side (40,67). Fra nu skal du slå alle dragonkin ned du ser. Ved gråtteindgangen finder du Mok’Morokk’s Grogl (39,66), hvilket ligner en stor gryde.
Gå indenfor og udforsk hele gråtten indtil du finder Mok’Morokk’s Strongbox på gulvet, hvilket er en rectangl stor stål boks.

Saml den op og løb ud af gråtten.

2. Løb øst til Stonemaul Ruins (43,66). Slå så mange searing whelps/hatchlings ned du kan finde, da det kræver du slå mange ned for, at færdiggøre en quest.
Du burde finde Mok’Morokk’s Snuff præcis i midten af skoven i på et metallignende gulv omkring (44,65).

hc3snuff.jpg

3. Løb mod vest mens du slår alt ned på din vej. Næste stop er Bloodfen Burrow (33,66). Ryd vejen ind til gråtten og for enden af gråtten burde du finde Musty Scroll (31,66).

hc3mustyscroll.jpg

Klik på den for, at indlevere questen og tage opfølgeren [51] Cortello’s Riddle.

Nu er det eneste du skal gøre er, at tage tilbage til Dragonkin Dens og slå så mange ned, som du har brug for, at for færdiggøre [43] Army of the Black Dragon og [43] Identifying the Broo. Bemærk: Du kan finde mange whelps øst for Stonemaul Ruins (47,67) og også syd for.

4. Rid tilbage til Brackenwall Village og indlever [43] Overlord Mok’Morokk’s Concern, [43] Army of the Black Dragon og [43]Identifying the Brood, men tag ikke opfølgeren.

Flyv til Gadgetzan, Tanaris.

I Gadgetzan:

Indlever [45]Tran’Rek, men tag ikke opføleren.

Tag følgende quests:

1. [43] Wastewander Justice
2. [44] Water Pouch Bounty

Sæt din hearthstone til Gadgetzan.

General info omkring Tanaris, Feralas og Hinterlands:

Mens du slår ting ned i Tanaris kan du falde over et item ved navn [OOX-17/TN Distress Beacon]. Højreklik på den og behold questent. Du kan også godt finde sådan et nøgsignal i Feralas og Hinterlands. Forsæt på samme måde med dem. Hver af disse nødsignaler starter en quest hvor du skal finde en Homing Robot og eskortere den. Beacons vil ikke altid droppe for dig, da de er ret sjældne. Eskortquestne er svært, at klare alene specielt for nogle klasser, men hvis du er heldig, at finde alle 3, så bør du virkelig gøre en indsats for, at klare dem. De vil alle beskrives senere i guiden. Hvis du ikke finder nogle af dem eller ikke kan klare dem, så gør det ikke noget. Det er ikke noget problem, da de ellers kun giver et ordentlig XP løft og ikke andet.

Sælg, Reparér, ophob nyt lager af mad og drikkelse. Gerne 3 stakke.

Intet kort til næste del.

Rid ud af Gadgetzan‘s østlige side indtil du kommer til Noonshade Ruins (61,24). Slå alle de Bandits du kan finde her (Hvis der er for mange, så skip denne del og rid videre mod øst).. Rid nu længere mod øst til Steamwheedle Port selv hvis du ikke har færdiggjort Wastewander Justice endnu.

I Steamwheedle Port tager du:

1. [45] Pirate Hats Ahoy!
2. [45] WANTED: Andre Firebeard og [46] WANTED: Caliph Scorpidsting fra WANTED plakaten.
3. [44] Screecher Spirits
4. [45] Southsea Shakedown

Indlever [45] Stoley’s Debt og tag opfølgeren [46]Stoley’s Shipment.

Rid tilbage mod Gadgetzan, men stop ved Noonshade Ruins og slå bandits / thieves ned indtil du har klaret Wastewander Justice og Water Pouch Bounty. Hvis der er for mange spillere igang her, så er der flere wastewander lejre mod sydøst (63,30).

Tag tilbage til Gadgetzan og indlever [44] Water Pouch Bounty og [43] Wastewander Justice, samtidig tager du opfølgeren [44] More Wastewander Justice.

Rid nordpå til Thousand Needles og ind til Shimmering Flats ved Mirage Raceway (80,75).

Indlever [38] News for Fizzle hos Fizzle Brassbolts.
Tag questen [50] Gahz’Rilla (Dungeon) fra Wizzle Brassbolts.
Indlever [37] Goblin Sponsorship hos Pozzik, men tag ikke opfølgeren, men dog [41] Keeping Pace fra Pozzik. Tal herefter med Zamek, som står syd for Pozzik. Han skulle gerne have et blåt spørgsmålstegn over hovedet. Start hans quest og følg efter ham. Han vil opsætte en eksplosion og distrahere Rizzle Brassbolt ud af hans hus. Mens Rizzle er væk løber du hurtigt ind i huset og finder Unguarded Plans. Færdiggør questen, tag opfølgeren [41] Rizzle’s Schematics og gå tilbage til Pozzik.
Du kan nu smide Sample of Indurium Ore fra dig.

Hearthstone tilbage til Gadgetzan og flyv til Camp Mojache, Feralas.

Din quest log burde se sålees ud:

hc3quest45.jpg

I Camp Mojache tager du questen [45] A New Cloak’s Sheen fra Kreug Skullsplitter nær den østlige udgang af landsbyen. Tag [43]Gordunni Cobalt fra Orwin Gizzmick, en goblin nær wyvern masteren.
Tag [42] War on the Woodpaw fra Hadoken Swiftstrider, [46] The Mark of Quality fra Jangdor Swifstrider indenfor i det store telt foran wyvern masteren. [45] A Strange Request fra Witch Doctor Uzer’l right uden foran den telt bygning.
Gå ind i kroen og sæt din hearthstone her.
Tag [43] The Ogres of Feralas fra Rok Orhan, en vandrende Orc NPC i rød armering.

Rid sydvest til et lavere niveau, hvor du snart vil støde på gnolls. Der er mange lejre rundt omkring (71,54). Slå alt ned indtil du har fået 10 Woodpaw Gnoll Manes, og for dem, som ikke tog i Uldaman, så blev her indtil du er blevet level 46!

——————————————————————————–

Level 46

Rid mod nord tilbage til vejen og rid til Camp Mojache, men indlever IKKE [42] War on the Woodpaw.

Flyv til Orgrimmar, besøg din træner, sælg/reparér/ophob nyt lager af forbrugsvare.
Bemærk: Der er en eDruid klassetræner i Camp Mojache, hvis du vil spare noget tid.

Før du forlader Orgrimmar, går du ned til Neeru Fireblade i Cleft of Shadow. Han står ved indgangen til Ragefire Chasm instancen. Indlever [45] A Strange Request og tag opfølgeren [45] Return to Witch Doctor Uzer’i.

Valgfrit: Hvis du tog i Uldaman og fuldførte [47] The Platinum Discs, så flyv til Thunder Bluff og tal med Bena Winterhoo. Hun findes direkte nord for wyvern tårnet i alchemists teltet. Indlever questen og tak opfølgeren [50] Portents of Uldum. Tag til Elder rise og indlever questen hos Nara Wildmane og tag opfølgeren [50] Seeing What Happens.

Hearthstone til Camp Mojache og indlever [45] Return to Witch Doctor Uzer’i, vent et øjeblik og tag derefter opfølgerne: [47] Testing the Veesel og [50] Natural Materials.

Til sidst indlever [42] War on the Woodpaw og opfølgeren [43] Alpha Strike, der er tidsbestemt.

hc3feralas1.jpg

1. Rid sydvest tilbage til Gnoll lejrene, hvor vi grindede til vi blev 46. Du skal slå 5 Woodpaw Alpha ned og tilbage til Camp Mojache før tiden udløber. En meget nem opgave for din level. Lejrene med Alpha Gnolls er ved følgende steder: (73,57) (72,57) og (72,56). Slå alle vandrene treant ned du ser.

2. Når du har slået de 5 Woodpaw Alpha ned, så rider du tilbage til Camp Mojache og indlevere [43] Alpha Strike og tager opfølgeren [43] Woodpaw Investigation.

Sælg og reparér.

3. Rid nordpå fra Camp Mojache. Følg den østlige bred af åen. For enden af denne finder du en stig, der går op af bjerget til Gordunni Outpost (75,36). Start med at udforske området og slå alle ogre ned på din vej. Du skal kigge eftter følgende to ting:

– På jorden finder du nogle blå lysende ting, du finder over hele lejren. Kig i din taske efter Orwin’s Shovel og sæt den til en hotkey. Når som helst du finder en blå lystende ting højreklikker du med skovlen over den. En Gordunni Dirt Mound skulle komme frem. Denne skal du tage. Bliv ved med dette indtil du har 12 Gordunni Cobalt.

Gordunni Scroll, som kan dukke op forskellige steder i Gordunni Outpost. Jeg finder den flest gange i den største lejr med burene og bålet (75,30) og den ser således ud:

hc3gordunniscroll.jpg

Tag scrollen og højreklik på den for, at starte queseten [43] The Gordunni Scroll.
Færdiggør de to objekter og slå også de sidste Ogrer ned du mangler for, at færdiggøre [43] The Ogres of Feralas.

4. Når du har færdig løber du ud af Gordunni Outpost, krydser åen og går mod sydvest til marken med Sprite Darters (70,47). Slå dem ned indtil du har 10 Iridescent Sprite Darter Wings. Du kan slå ting ned vest for Grimtotem Camp indtil sprite darterene genopstår, hvis du får brug for det.

5. Rid syd/sydøst til de samme gnoll lejre, hvor vi slog alpha gnollerne. Tag til den vestlige alpha lejr ved (71,57) og ryd den, mens du leder efter Woodpaw Battle Map på toppen af en trækasse (72,56).

hc3battleplans.jpg

Klik på den for at indlevere questen og tage opfølgeren [43] The Battle Plans.

6. Rid tilbage til Camp Mojache. Indlever [43] The Ogres of Feralas og tag opfølgeren [44] The Ogres of Feralas, indlever [43] The Gordunni Scroll og tag opfølgeren [46] Dark Ceremony. Indlever [43] Gordunni Cobalt og [43] The Battle Plans og tag opfølgerne [45] Zukk’ash Infesation og [47] Stinglasher. Indlever [45] A New Cloak’s Sheen og tag opfølgeren [45] A Grim Discovery.
Sælg, reparér og ophob lager af mad og drikkelse.

7. Rid syd/sydvest til Writhing Deep, hvor der er to indgange til gråtten. Tag den østlige indgang (75,60), hvor du finder Stinglasher, der patruljere området. Slå alle insekter ned her indtil du finder Stinglasher. Slå den ned og tag Stinglasher’s Glands. Bliv her og slå insekter ned indtil du har 20 Zukk’Ash carapaces.

8. Rid nord/nordvest til Grimtotem Village (67,46). Slå grimtotems indtil du har fået 20 Grimtotem Horns.

9. Tag tilbage til hovedvejen og rid mod vest over stenbroe og kort efter finder du ogrer på din venstre side i området Ruins of Isildien (62,54). Slå ogrer ned indtil du har slået 5 Maulers og 10 Warlocks ned.

10. Du finder Ogre Shamans langt længere sydpå ved det store tempel (59,73). Bliv ved med, at gå i cirkler omkring templet indtil du har slået 10 Shamans ned (Der er også Shamans inden for i bygningen og nogle gange bliver du nødt til, at slå andre ned for, at en Shaman genopstår i stedet).
Slå også Gordunni Mage-Lords ned indtil du finder en Dark Orb på en af dem. De findes i samme område, som shamans.

11. Gå mod nordvest til Yeti Cave (55,56). slå Yetis ned, men ignorer Homing Robot OOX-22/FE indtil videre. Bliv ved med, at slå yetier indtil du har fået 10 Thick Yeti Hides.

Når du har fået 10 Yeti Hides går du tilbage til Homing Robotten. (53,55)

Normalt ville du på et eller andet tidspunkt have fået en Distress Beacon fra en af de mobs du har slået ned i Feralas. Hvis du ikke har, så gør det ikke noget. Forsæt bare til næste punkt. For dem, som har fået en Distress Beacon, højreklik på den for, at få questen [45] Find OOX-22/FE!, hvis du ikke allerede har gjort det. Indlever questen.

Tag ikke opfølgeren, hvis du er alene. Det er en eskort quest og for svær, at klare alene for næsten alle klasser. Vi kommer tilbage til Feralas efter et par levels og så kan du klare den alene. Hvis du er i gruppe med en eller flere, så læst nedenstående advarsler inden du starter questen:

1st advarsel: Kyllinge robotten er dum. Den hjælper dig ikke altid, hvis du bilver angrebet. Lad ham gå forreste, så han tager de første slag. Han har rimeligt med liv og healer sig selv tilbage til full liv efter hver kamp. Du kan lige nå, at drikke og spise lidt efter hver kamp og lade kyllingen gå lidt i forvejen (men ikke for langt dog). Tænk ikke på, at loote, da du slet ikke har tid til det. Lad heller ikke kyllingen tanke mere end én af gangen og heller ikke alt for længe.

2nd advarsel: Når I er kommet ud af gråtten går kyllingen til venstre og op med vejen, hvor han på et tidspunkt kommer der et bagholdsangreb af 3 yetier. Gå ikke i panik. Du kan lade en yeti være på kyllingen og tage dig af de to andre, mens du checker kyllingens liv i ny og næ. Der kommer et 2. og et 3. bagholdsangreb, så forbered dig på dem. Specielt den sidste der består af 4 Gnolle.

12. Gå mod vest til bredden (Du burde allerede være her, hvis du klarede eskortquestent) og kig efter Rogue Vale Screechers (nogle røde flyvende slanger). Du finder masser af dem omkring (46,47). Kig i dine tasker efter Yeh’kinya’s Bramble og knyt den til en hotkey. Når som helst du slå en Vale Screecher ned, skal du højreklikke på bramble, en screecher spirit skulle dukke op, højreklik på den og du skulle gerne får en quest opdatering. Dette skal du gøre 3 gange

Hearthstone til Camp Mojache. Tag questen [51] The Sunken Temple fra Witch Doctor Uzer’i, samt indlever følgende quests:

[46] The Mark of Quality, tag opfølgeren [48] Improved Quality og [45] Zukk’ash Infestation
[47] Stinglasher, tag opfølgeren [48] Zukk’ash Report
[44] The Ogres of Feralas
[46] Dark Ceremony, tag opfølgeren [47] The Gordunni Orb
[45] A Grim Discovery, tag opfølgeren [45] A Grim Discovery.

Dette skulle gerne får dig til at, blive level 47. Hvis ikke, så grind på Sprite Darters og grimtotems mod vest.

——————————————————————————–

Level 47

Flyv til Gadgetzan. Sælg, reparér og ophob nyt lager af mad/drinkelse (3 stakke).
Sæt din hearthstone til Gadgetzan.

hc3tanaris1.jpg

1. I Tanaris ridder du mod sydvest indtil du kommer Waterspring Field (63,37). Her finder du en masse Wastewander lejre. Slå Wastewander Rogues (delvis usynlige), Assassins og Shadow Mages ned. Du finder også Caliph Scorpidsting her. Han går mellem de to tårnbygninger, så du burde slå alt ned imellem disse to bygninger og støde på ham på et tidspunkt. Han har 2 delvis usynlige livvagte, så kampen er svær. Mit råd er, at slå ham ned hurtigt og løb væk. Brug dine lange cooldown talenter og en potion, hvis det bliver nødvendigt. Gå tilbage og tag has hoved.
Hvis du ikke finder Caliph, så er det ikke vigtigt, da det kun er en XP bonus quest.

2. Når du har fuldført [44] More Wastewander Justice, så går du mod øst, hvor du finder en tunnel indgang ved (68,41). Gå igennem denne tunnel, som tager dig til Lost Rigger Cove.
Nu har en du større opgave foran dig. Hold øje med din kill-liste i [45] Southsea Shakedown questen og kom igang med, at slå Pirates! ned.
Ryd vejen sydpå ind i hovedlejren med 3 huse, 2 skibe i vandet og et skib under konstruktion.

3. Andre Firebeard opstår ved bålet i midten af lejren. Han har 3 Dock Workers tæt på ham, men du kan trække alle 3 uden, at trække ham, hvis du tager den bagerste først. Herefter har du Andre alene. Ellers kan du trække ham og slå ham ned hurtigt og løbe væk (eller tage dig af dem alle sammen samtidig :p^^). Uanset hvad, så er stedet tit rimelig befolket, da det er et godt sted, at grinde, så du burde ikke have noget problem med, at slå Andre Firebeard ned, hvis du får brug for det.
Gå ind i det første hus til højre når du kommer ind i lejren. Du kommer måske til, at trække 3 til dig til tider inde i huset og bilver nok nødt til, at bruge “Slå en ned og løb væk”-taktikken for, at komme til toppen i huset, hvis du ikke kan klare 3 på én gang. På øverste etage finder du nogle kasser. Klik på dem for, at få Stoley’s Shipment.

Herefter bilver du ved med, at slå pirater ned indtil du har fuldført [45] Southsea Shakedown og [45] Pirate Hats Ahoy!

Bonus: Der er en sjælden mob her ved navn Kregg Keelhaul på bådene i vandet. Check dem.

Hvis du finder Captain’s Key fra en af piraterne, så er der en kisten i bunden af skibet, der ligger længst mod øst. En anden ting, mens du slår pirater ned har du en chance for, at finde en pirate footlocker fra en af dem (ca. 1% chance for at droppe). I denne footlocker finder du måske en note ved navn “Ship Schedule“, højreklik på den for, at staret questen [45] Ship Schedules, hvilket du indleverer i Steamwheedle Port for en ekstra 4850 XP. Dog, hvis du er uheldig og aldrig finder footlocker, så gør det ikke noget..

4. Når du er færdig, såløber du af Rigger Cove og nord til Steamwheedle Port.

Indlever:

[45] Andre Firebeard
[45] Southsea Shakedown
[45] Stoley’s Shipment og tag opfølgeren [45] Deliver to MacKinley
[45] Pirate Hats Ahoy!
[44] Screecher Spirits og tager opfølgeren [47] The Prophecy of Mosh’Aru (Dungeon)

5. Hearthstone til Gadgetzan og indlever:

[44] More Wastewander Justice
[46] WANTED: Caliph Scorpidsting

Indlever også alle de stakke af 5 Wastewander Water Pouch du har hos Spigot Operator Luglunket (Han har et blåt spørgsmålstegn over hovedet)

Sælg, reparér og ophob nyt lager af mad og drikkelse (4 stakke).

Tag følgende quests:

[46] Gadgetzan Water Survey fra Senior Surveyor Fizzledowser (Han står på en bunke jord bag ved husene i den vestlige side af Gadgetzan)
[49] The Thirsty Goblin fra Maren Noggenfogger
[49] The Dunemaul Compound fra Andi Lynn (Bag kroen)
[50] Thistleshrub Valley fra Tran’Rek

hc3tanaris2.jpg

1. Rid vest til pool of water ved Sandsorrow watch (38,29). Stil dig ved en vestlige del af poolen og restorér til fuldt liv/mana. Søg i dine tasker efter et sort glas ved navn “Untapped Dowsing Widget” og højreklik på det. To level 48 insekter kommer frem og angriber dig, slå dem ned eller løb væk fra dem. De er ligegyldige.

2. Tag tilbage til Gadgetzan. Talk med Senior Survery Fizzledowser og tag opfølgeren [47] Noxious Lair Investigation.

3. Løb mod syd til området “Broken Pillar” (52,45) og tal med Marvon Rivetseeker. Indlever [51] The Sunken Temple og tag opfølgeren [51] The Stone Circle. Tag også [48] Gahz’ridian.

4. Gå mod vest/sydvest til Dunemaul Compound og ryd en sti indtil gråtten (40,56). I gråtten finder du Gor’marok the Ravager, slå ham ned. (level 49 – Mulig at klare som lvl 47 solo uden problemer)

5. Gå mod sydøst til Eastmoon Ruins (48,64) (JA, selvmo du ikke har færdiggjort [49] The Dunemaul Compound endnu.) Slå de ogrer der er her og kig efter Gahz’Ridian pieces på jorden her. De ligner tallerkener med bunden i vejret. Slå ogrerne ned i denne lejr indtil du har fået 30 Gahz’Ridian Ornament og er omkring 30000 XP fra at være level 48 (40000 XP, hvis du tog i Uldaman og har klaret [50] Seeing What Happens questen). Hvis er for befolket, så er der en lignende lejr lidt mod sydvest ved navn “Southmoon Ruin” (41,72). Når du er 25000 XP fra level 48 og har fået 30 Gahz’Ridian Ornament, så burde du også have klaret [49] The Dunemaul Compound. Hvis ikke, så forsæt med, at slå ogrer ned indtil du har!

6. Valgfrit: Hvis du tog i Uldaman og klarede [47] The Platinum Discs går du sydvest til Uldum (38,79). The Dune Smashers har en lav aggro rækkevide, så du kan gå langs den venstre væg og nå til Stone Watcher of Norgannon. Vær forsigtig, da en af dem går rundt. The Stone Watcher of Norgannon er ved (37,81). Klik på Uldum Pedestal under ham og tag opfølgeren. Tal derefter med Stone Watcher of Norgannon, som kommer frem på piedestalen. Gå igennem hans dialog for, at færdiggøre opfølgeren. Klik på Uldum pedestal igen og færdigøgr questen og tag opfølgeren [50] Return to Thunder Bluff. Var det ikke de nemmeste 9400 XP nogensinde?

7. Gå mod vest (nordvest, hvis du to ned til Uldum) til Thistleshrub Valley (28,67).Slå Gnarled Thistleshrubs og Thistleshrub Rootshapers ned indtil du har 8 dræbte af hver. Slå også Thistleshrub Dew Collectors indtil en af dem dropper en Laden Dew Gland(Sjældent drop).

8. Gå nordpå til Noxious Lair (31,51). Slå Centipaars, Stingers, Wasps, Tunnelers indtil du har fået 5 Centipaar Insect Parts.

9. Rid øst mod Broken Pillar og tal med Marvon Rivetseeker og indlever [48] Gahz’ridian.

10. Hearthstone tilbage til Gadgetzan.

I Gadgetzan indleves:

[49] The Thirsty Goblin hos Marin Noggenfogger, tag opfølgeren [49] In Good Taste.
[49] The Dunemaul Compound hos Andi Lynn
[50] Thistleshrub Valley hos Trank’Rek
[49] In Good Taste at Sprinkle, tag opfølgeren [49] Sprinkle’s Secret Ingredient.
[47] Noxious Lair Investigation hos Alchemist Pestlezugg

Tag også questen:

[48] The Scrimshank Redemption fra Senior Surveyor Fizzledowser.

Tillykke med level 48.

——————————————————————————–

Level 48

Flyv til Orgrimmar, sælg, reparér, ophob nyt lager af forbrugsvare.
Besøg din klassetræner.

Inden du forlader Orgrimmar, går du til ” the drag”, tag trapperne til venstre lige efter du kommer ind i the drag og bliv ved med, at gå indtil du kan se en gul cirkel på dit minikort, Gå derhed og indlever questen [48] Zukk’ash Report.

Mens du er i “the drag” skal du finde Dran Droffers, Han er i huset, der hedder “Droffers and Son Salvage”, hvilket er tæt på stien mod valley of honor. Tag questen [48] Rippled Recovery fra Dran Droffers, indlever den hos Malton Droffers og tag opfølgeren [48] Rippled Recovery.

Forlad Orgrimmar og tag Zeppelinen til Undercity.

I Undercity tager du til Magic Quarter og finder Oran Snakewrithe. Hun står ved siden af nogle bogreoler tæt på indercirklen af Undercity (73,33). Tag questen [47] Lines of Communication.

Flyv til Tarren Mill, Hillsbrad Foothills.

Rid sydøst til passet, der føre til Hinterlands (84,32) lige over Dornhold Keep.

Rid nordøst for, at komme ind i Hinterlands.

hc3hinterlands1.jpg

1. Vores første stop er Shindigger’s Camp. For at komme dertil løber du direkt øst for Aerie Peak. Følg den smalle sti mens du bliver tæt ved bjerget på den venstre hånd. Pas på du ikke får aggro fra Aerie Peak‘s vagter. Du finder Shindigger’s Camp ved (26,48).
Tal med Gilveradin Sunchaser og tag opfølgeren [48] A Sticky Situation.

Rid syd for, at komme ned af skrænten og så øst. Når som helst du finder en owlbeast på din vej slår du den ned. Tag hvad end den har og højreklik på Wildkin Muisek Vessel, som du har i dine tasker. Sæt den til en hotkey.
Forsæt øst mens du gør dette. Du kan stoppe når du har fået 10 Wildkin Muisek.

2. Rid mod øst/nordøst langs floden indtil du kommer til et vandfald ved navn The Overlook Cliffs (79,48).
Hop ned i det. Du tager ikke skade, hvis du rammer vandet først. Dyg ned og kig efter Cortello’s Chest på bunden, tæt op hvor vandfaldet rammer bunden.

hc3cortellosriddle.jpg

Klik på den og indlever questen og få 6100 XP og en 14-Slots taske.

3. Søm syd tilbage på land. Rid mod syd langs breden og forsæt indtil du kommer til Revantusk Village (77,77).

Tag følgnede quests:

[48] Vilebranch Hooligans
[49] Lard Lost His Lunch
[48] Stalking the Stalkers
[48] Hunt the Savages
[48] Avenging the Fallen
[48] Message to the Wildhammer
[48] Cannibalistic Cousins
[50] Snapjaws, Mon!

Tag ikke de andre quests.
Husk flyveruten for enden af molen.
Sælg, reparér, ophob mad og drikkelse (4 stakke, da dette er en meget lang runde)

hc3hinterlands2.jpg

1. Gå ud af Revantusk Village mod nord og slå Saltwater Snapjaws ned. 15 af dem.

2. Gå op af stien ved (77,61).

3. Når du er her, så går du nordpå mod Shaol’watha (73,54).

** Slå alle silvermane stalker ned (de er næsten usynlige) og silvermane howler du finder på din vej nu. For at finde stalkers nemt forslår jeg du sætter lyd til, da du ville høre stealth lydeffekten hver gang en ulv er i nærheden. Derefter bruger du tab-tasten for, at markere den. **

Ved Shaol’watha kigger du du efter Slagtree’s Lost Tools i ruinerne. Du ser således ud:

hc3tools.jpg

Den opstår forskellige steder, så hvis du ikke finder dem, så forsæt. Vi finder dem i de andre lejre.

4. slå alle trolle ned du finder på vejen omkring træbunkerne lidt nord for of Shaol’watha.
Der er også en bunker lidt nordvest fra denne her. Tag derhen og ryd den.

5. Sydvest fra den bunker finder du et skovområde (60,50) med 3 typer monstre vi skal slå ned:

Savage Owlbeasts
Silvermane Stalkers[7b]
Razorbeak Skylord (lidt sjældne)

Slå alt ned i en bred radius i dette område. Hvis du løber tør for mobs, at slå ned, så forsæt til næste punkt, da vi kommer tilbage til dette “skovområde”.

6. Gå mod nord til Skulk Rock (58,43). Ryd området for slimes og gå til toppen af jordvolden og kig efter Slagtree’s Lost Tools i ruinerne. Der er stadig andre områder den kan ære, så gør ikke, hvis den ikke er her.

7. Vest for Skulk Rock finder du endnu en af disse træbunkere (54,40), ryd også den.

8. Gå mod vest til Agol’watha (46,40) or ryd den for oozes og kig efter Horde Supply Crates.

hc3hordesupply.jpg

Bliv ved med dette indtil du har 10 Hinterlands Honey Ripples. En af kasserne kan sommetider findes uden for ruinerne ved søen.
Kig også efter Slagtree’s Lost Tools , hvis du ikke allerede har fået dem. De burde være omkring en af de forladte hytter. Hvis du ikke kan finde dem, så er det fordi du har misset dem og du må tilbage og kigge i de andre lejre, Shaol’watha og Skulk Rock, når vi kommer forbi senere.

9. Gå mod vest til Quel’danil lodge (34,48) og sikre dig, at du slå alle de Silvermane Howler ned du finder på din vej.
Gå ikke ind i lodge’en endnu, men går bag om til det vestlige hjørne. Ved siden af burde du finde Highvale Notes (30,49).

hc3highvalenotes.jpg

Højreklik på dem en gang for, at brænde dem.

Nord for brønden under et lysthus burde du finde endnu en Highvale Report (29,46), brænd det.
Nu går du ind i lodge’en ved hovenindgangen. Ryd området til den vestlige del og her burde du finde Highvale Records på gulvet ved siden af nogle tønder (32,47). Brænd dem.

Indenfor i Lodge’en finder du et bur med en troll i med en quest, Rin’ji. Før du tager hans quest, som er en eskort quest, bør du ryde området, så meget som muligt og så hurtigt, som muilgt foran Logoen. Restorér til fuldt liv/Mana. Sikre dig, at alle dine lange cooldowns er talt ned inden du starter questen.
Bemærk: Rin’ji er rimelig god til, at tanke og du kan heale ham.
Efter Rin’ji passere den først bue lige udenfor Lodge’en kommer der et bagholdsangreb af 3 elvere. Dette skulle ikke være noget problem, hvis har ryddet oprådet før du startede questen. Lad Rin’ji tanke af de 3 elvere og tag de sidste 2 hurtigt selv.
Den næste del af svære, da Rin’ji vil gå igennem skoen og på et tidspunkt kommer endnu et bagholdsandreb, men denne gang vil der sandssynligt være en-to hjælpere i form af en owlbeast eller ulv.
Det er her du bruger alle dine cooldowns. Led Rin’ji tanke en og slå de andre ned så hurtigt du kan.
Herefter går Rin’ji op til vejen, hvor efter du gerne skulle får en ‘quest complete’ besked.

Tag tilbage til Quel’danil lodge og slå alle de elves ned du manlger for, at fuldføre [48] Message to the Wildhammer.

10. Indlever questen [48] A Sticky Situation i Shindigger’s Camp (27,48), Den eneste måde, at komme dertil er, at gå igennem stien vi tog tidligere øst for Aerie Peak. Tag opfølgeren [48] Ripple Delivery.

11. Rid sydøst til Valorwind Lake (40,61). Dyk ned og led efter svampe ved navn”Violet Tragan”. Højreklik på dem for at tage den. Advarsel: Spis ikke den violette tragan, men læg den være i din taske.

12. Gå mod sydøst til Altar of Zul (48,67) og slå alle trolle ned i området, men undgå toppen af Alteret, da der er 2 eliter du ikke kan klare. Bliv i området indtil du har slået 15 Vilebranch Soothsayer ned (Vi slår Scalper ned senere).

13. Gå mod nordøst og slå alle Silvermane Howler ned på vejen. Du burde finde masser i dette område, så bliv i området indtil du har slået 15 silvermane howler ned.

14. Gå længere mod nordøst til skovområdet og slå alle Savage Owlbeasts, Silvermane Stalkers og Razorbeak Skylord ned du finder.

15. Når skovområdet er ryddet går du nordøst til trolle bunkerne ved Shaol’watha (65,45). Det gør stadig IKKE noget, hvis du mangler nogle Savage Owlbeasts, Silvermane Stalkers eller Razorbeak Skylords. Vi slår flere ned når vi kommer forbi dette området igen.
Ryd bunkerne for mobs. Du burde være færdig eller næsten færdig med at slå 30 Vilebranch Scalper ned nu. Hvis ikke, så bare frem og tilbage skovområdet og bunkerne indtil du har slået 30 scalper ned.

På dette tidspunkt skulle du gerne være færdig med alle dine Hinterlands quests pånær [48] Hunt the Savages, [48] Stalker the Stalkers og [49] Lard Lost His Lunch. Vi færdiggøre disse quest på næste tur.

16. Rid til vandfaldet (80,48) og hop ned i vandet.

17. Swøm nordøst til øen med et par træer på (84,41). Et eller andet sted på øen finder du Lard’s Picnic Basket.

hc3picnic.jpg

Når du højreklikker på kurven, kommer der 3 level 49 trolle frem. Du behøver ikke slå alle 3 ned, men bare en enkelt er nok.. De kan alle droppe Lard’s Lunch. Det er faktisk en ret nem quest, at klare solo. Du skal bare løbe væk indtil du af dem giver op og så slå den sidste ned. Ved at bruge Levitate eller en ‘gå på vandet’ spell gør dette noget nemmere, men ikke nødvendig. Her er en video, der viser hvordan jeg gjorde det:

Lard’s Lunch Video

18. Swøm syd på tilbage til breden og efter en lille gå tur skulle du gerne se en anden ø med en stenbue på toppen. Swøm ud til øen (86,59). På toppen af øen finder du en tablet, der hedder “Rin’ji’S Secret“. Højreklik på den og indlever questen, samt tage opfølgeren [47] Rin’ji’s Secret.

19. Swøm tilbage til breden og rid til Revantusk Village.
Indlever questen du har færdiggjort, men tag ingen af opfølgerne.
Sælg, reparér og ophob nyt lager af forbrugsvare (3 stakke).

Rid tilbage til skovområdet igen go slå de sidste Silvermane Stalkers og Savage Owlbeasts ned du mangler.

På nuværende tidspunkt burde du have fået OOX-09/HL Distress Beacon med mindre du har meget uheldig, ligesom jeg var med min rogue, så det du kan gøre er, at grinde på elverne ved Quel’danil lodge, trollene ved Alter of Zul eller hvor som helst du har lyst i Hinterlands. Et hvilket som helst monster i denne zone kan droppe nødsignalet, men der er kun 1% chance.Så hvis du ikke har lyst til, at grinde, så forsæt blot til næste punkt i guiden. Vær dog opmærksom på, at hvis du slutter alle 3 nødsignals quests (Tanaris, Feralas og Hinterlands), så får du en kæmpe XP genvinst når du er færdig (23000 XP total).

Hvis du har fået Distress Beacon OOX-22/HL, går du til søen nordvest for Skulk Rock og finder Homing robotten der (49,37). Indlever questen og før du starter rednings questen, så skal du gøre følgende:

1. Denne quest i forhold til den i Feralas, kan gøres solo. Det er stadig ikke nogen nem opgave. Så hvis du har en partner, der kan hjælpe dig er det, at fortrække.
2. Lad kyllingen løbe foran dig og lad den får de første slag. Hvis den ikke får nogen slag slår den ikke igen. Sommetider vil mobsne faktisk jagte kyllingen, men uden at ramme den og til sidst give op.
3. Du vil stå overfor 2 bagholdsangreb med hver 3 mobs i, så sikre dig, at du har fuldt liv/mana og dine lange cooldown talenter er klar når du starter eskorten. Når du bliver angrebet af de 3 angribere, så still dig bagerst og lad kyllingen får de første slag. Lad derefter den klare den ene og du de 2 andre så hurtigt du kan og tilsidst hjælp kyllingen med den sidste.

Så snart du har klaret questen, så ridder du tilbage til Revantusk Village. Indlever [48] Hunt the Savages og [48] Stalking the Stalkers.

Dette skulle gerne gøre dig til level 49. Hvis ikke, så grind dig til det hvor som helst i Hinterlands. F.eks. på skildpadderne uden for byen.

——————————————————————————–

Level 49

Flyv til Undercity og tag til Magic Quarter og indliever følgende 2 quests hos Oran Snakewrithe:

[47] Lines of Communication
[47] Rin’ji’s Secret

Sælg, reparér, ophob nyt lager af forbrugsvare.

Hearthstone til Gadgetzan.
Nu har du 2 muligheder:

1. Find en gruppe og tag i Zul’Farrak, følg denne Zul’Farrak’s instance guide og færdiggøre, så mange af questne der, som muilgt. Hvis en i din gruppe har Zul’Farrak Malleten er det bedre, da du på den måde vil får en trinket, der giver dig +3% højere hastighed på din mount. Hvis ikke, så gør det ikke noget. Du kan komme tilbage hertil når du bliver lvl 60.
2. Hvis du ikke har lyst til, at tage i Zul’Farrak? Ikke noget problem, da det blot bliver længe længere grinding senere.

Nu vi er i Gadgetzan indleveres [49] Sprinkle’s Secret Ingredient og husk at tage opfølgeren [49] Delivery for Marin. Indlever questen host Marin Noggenfogger i i den anden ende af byen. Tag hans opfølger og vent 5 sekunder, hvorefter du indlevere den. Nu har du muligheden for, at købe Noggenfogger Elixir fra Marin så meget du har lyst til.

Sælg, reparér og køb nyt lager af forbrugsvare (3 stakke).

Rid mod syd til Gaping Chasm (56,61) og ryd vejen igennem insekterne i sydlig retning indtil du finder indgangen der går ned af som en spiral (55,70). Tag den anden tunnel du ser når du går ned af spiralen. Den der går mod nord (55,69). Indenfor går du til højre ved første kryds. Gå herefter igennem det cirkelformede rum. Herefter går du til højre ved krydset. Du vil nu komme ind i et stort firkantet rum. Scrimshank’s Surveying Gear (55,71) er i et vestlige hjørne af rummet.

Saml den op og gå samme vej tilbage du kom fra og derefter nordpå indtil du kommer til Gaping Chasm.

Hvis du ikke har fået Tanaris Distress Beacon, så gå tilbage til Gadgetzan.

Hvis du har fået Distress Beacon for Tanaris:

Gå mod øst ind i bjerget ved (60,64). Her finder du . Indlever questen. Restorér til fuldt liv/mana, refresh buffs. Check dine lange cooldown talenter er talt ned. For nogen klasser er denne svær, at klare alene, så hvis du ikke kan klre den, så er det bedre du finder en til, at hjælpe dig. Hvis du ikke kan finde en, så bare drop questen, da den eller er valgfri.

Ting du bør vide omkring denne eskort quest:

1. Lad kyllingen går foran og lad den få de første slag. Sommetider vil mobsne angribe ham, men ikke ramme og ham og tilsidst bare give op.
2. Den føste del af denne eskort er den sværeste, da du løber ind i nogle lvl 46-47 mobs. På et tidspunkt kommer der et bagholdsangreb på 3 level 46 skorpioner. Brug dine lange cooldown talenter der. Herefter bliver det nemmere.
3. Senere kommer der et andet bagholdsangreb, 3 humanoid lvl 42 (grønne). En af dem er dog en shadow mage, så slå den ned først.

Rid tilbage til Gadgetzan, tal med Senior Surveyor Fizzledowser og tag opfølgeren [48] Insect Part Analysis.

Tal nu med Alchemist Pestlezugg, tag opfølgeren og gå tilbage til Surveyor Fizzledowser. Indlever questen og tag opfølgeren [49] Rise of the Slithid.

Flyv til Camp Mojache.

Sælg, reparér, ophob nyt lager af mad og drikelse (4 stakke).
Sæt din hearthstone til Camp Mojache.

Indlever [47] Testing the Vessel og tag opfølgeren [47] Hyppogryph Muisek.
Tag også [50] Dark Heart (Elite), [50] Vengeance on the Northspring og [52] The Strength of Corruption fra Talo Thornhoof, som findes i huset tæt på den østlige udgang af Camp Mojache.

hc3feralas2.jpg

1. Rid vest og bliv på vejen til efter den først stonebro, hvor efter du rider sydvest forbi Yeti Cave og her burde du finde nogle hippogryphs (56,62). Slå 10 af dem ned og brug Hippogryph Muisek Vessel på deres lig eftger du har taget, hvad de har på sig. Følg med i status af questen [50] Natural Materials og hvis du får brug for det, så bliv i området indtil du har fået 20 Resilient Sinews og 33/40 Metallic Fragments (Vi tager de sidste 7 fra nogle Giants snart).

2. Så snart du har høstet 10 Hippogryph Muiseks tager du til Yeti Cave og tager Distress Beacon eskorten, hvis du ikke allerede har gjort det. Læs tipsne jeg gave foroven ved level 46 før du starter questen. Hvis du stadig ikke har fået Feralas nødsignalet, så bare rolig. Vi har stadig en del at lave i Feralas, så den dropper sikkert et andet sted i denne zone. Forsæt til næste punkt.

3. Tag tilbage til vejen og rid vestpå indtil du kommer til bredden. Ved siden af molen finder du en goblin ved navn Zorbin Fandazlle (45,44). Tag hans 2 quests: [48] Fuel for the Zapping og [48] Zapped Giants.

4. Gå sydpå langs bredden og slå alle water elementals ned. Kig også efter nogle giants. De er eliter, men hvis du bruger Zorbin’s Zapper på dem, så bliver de til at klare. Forsæt med, at slå elementals og giants ned indtil du har fået 15 Miniaturization Residue og 10 Water Elemental Core.
Når dette er klaret går du tilbage til Zorbin Fandazzle og indlevere quesnet, men tager ikke opfølgerne.

5. Hearthstone til Camp Mojache.
Indlever [47] Hippogryph Muisek og tag opfølgeren [45] Faerie Dragon Muisek.

6. Rid vest på til Sprite Darters området (70,47) og slå dem ned og brug Faerie Dragon Muisek Vessel på deres lig. Dette skal du gøre 8 gange.

7. Rid tilbage til Camp Mojache. Indlever [45] Faerie Dragon Muisek og tag opfølgeren [50] Treant Muisek.

8. Rid mod sydvest til the alpha gnoll lejren (71,57). Slå gnolls ned mens du venter på en Wandering Forest Walker kommer forbi. De er level 45 og ikke aggresive treants. Der skulle gerne komme en forbi hvert 5 min, så grind gnolle mens du venter. Slå 3 af dissens treants ned og brug Treant Muisek Vessel på deres lig efter du har taget, hvad det indeholdte først.

9. Rid tibage til Camp Mojache og indlever [50] Treant Muisek, samt tage opfølgeren [50] Mountain Giant Muisek (elite).

Sælg, reparér og ophob mad og drikkelser (4 stakke).

hc3feralas3.jpg

1. Rid vest og følg vejen og gør et stop ved Yeti Cave, hvis du har fået distress beacon for nyligt og eskortér robot kyllingen. Hvis du ikke kan, eller allerede har, klare eskortering, så forsæt mod vest indtil du når breden i den stik modsatte ende af kortet, hvor Zorbin Fandazzle er (45,44). Tag hans quest [55] Again with the Zapped Giants.

2. Løb tilbage til vejen og rid mod nord.
Følg vejen indtil du her præcis hvor “The Twink Colossals” bilver skrevet på verdenskortet. Gå dirkete vest og du støder snart på Gregan Brewspewer, som er en dværg, der står ved siden af det lille hvidt telt (45,25). Kød en “Bait” fra ham. Den konster kun 20 sølv. Vi får brug for denne mading når vi bliver level 54 i næste kapitel.

Fra Gregan’s lejr går du nordvest indtil du møder nogle Cliff Giants/Land Walkers (40,22). Brug din Zorbin’s Ultra-Shrinker på dem og slå dem ned og brug derefter Giant Muisek Vessel på deres lig.
Bliv i området indtil du har gjort dette 7 gange. Du kan ødelægge ‘miniature residue’, ‘the Zapper’ og opgive questen [55] Again with the Zapped Giants, da det kun er 500 XP og den lange tur er ikke det værd. Vi tog kun questen fordi vi havde brug for Zapperen.
Bemærk: Husk også, at slå de treants ned der går forbi, hvis du stadig mangler nogle Splintered Logs til questen [50] Natural Materials.

3. Rid sydøst til Yeti Cave (51,32). Slå Rage Scar Yetis indtil du har fået 10 Rage Scar Yeti Hide og et Perfect Yeti Hide (Sjældent drop). Når du får Perfect Hide, højreklikker du på det og tager questen [48] Perfect Yeti Hide.
Dem som tog i Zul’Farrak burde allerede være level 50 nu. For dem der ikke gjorde kan grinde på yetierne indtil du rammer level 50, da dette er et godt sted.

——————————————————————————–

Level 50

4. Tag tilbage til vejen og løb mod nord forbi ‘twink colossals’ og herfra øst mod Ruins of Ravenwind (41,12). Tid til at slå nogle harpier ned, så slå alt ned i ruinerne indtil du har klaret [50] Vengeance on the Northspring og har fundet et Horn of Hate, hvilket kan droppe fra en hvilken som helst harpy.

5. Når du er færdig forsætter du til den nordligste del af ruinerne, hvor du finder du identiske søjler ved(40,9). Vi skal til at sumne en level 50 elite harpy, så sikre dig, at alle dine lange cooldown talenter er klar. Hvis de ikke er, så grind indtil du er klar, da vi får brug for dem.
Edana Darkheart er en spellcaster, så hun har ikke meget liv for en elite. Det eneste du skal gøre, at er få hende hurtigt ned og sikre dig, at du blokere hendes spells så meget som muligt, så bruger du alt, hvad du har til rådighed, så bør det ikke være noget problem.
Med en rogue f.eks, brugte jeg hverken evasion eller adrenaline rush. Det eneste jeg brugte var en superior healing potion og en gouge/bandage. Det er uden tvivl muligt for alle klasser, at klare dette, hvis du forbereder dig rigtigt og afbryder hendes slag.
Når du er klar stiller du dig imellem dise to søjler ved (40,9) og puster i Horn of Hate. Vent 20 sekunder og hun dukker om imellem dem.
Så snart hun er død tager du Edana’s Dark Heart fra hende.
Hvis du har fået distress beacon og stadig ikke har klaret kyllingequesten, så gør det nu.

6. Hearthstone til Camp Mojache.

I Camp Mojache indleveres følgende quests:

[50] Mountain Giant Muisek
[50] Natural Materials og tag opfølgeren [50] Weapons of Spirit, vent 20 sekunder til doctor Uzer’i er klar og indlever så [50] Weapons of Spirit.
[48] Improved Quality
[48] Perfect Yeti Hide
[50] Vengeance on the Northspring
[50] Dark Heart

Flyv til Orgrimmar.

I Orgrimmar går du til Valley of Spirits og finder Uthel’nay (check dit minikort for en gul cirkel) og indlever [47] The Gordunni Orb.
Vaglifrit: Mens du er hos Uthel’nay tager du questen [42] Shadowshard fragments, hvis du har tænkt dig at gå i Maraudon senere. Jeg vil anbefale dig det i næste kapitel.
Rid ned til ‘the drag’, gå op af trapperne og til venstre lige efter du går ind og forsæt indtil du ser en gul cirkel, der viser dig, hvor Zilzibin Drumlore er. Indlever [48] Rise of the Silithid. Tag samtidig den anden quest [53] March of the Silithid.
Tag til Dran Droffers lidt nordøst for Zilzibin, som også er i ‘ The Drag’ og indlever [48] Ripple Delivery.
Enelig rider du til Valley of Honor og finder Belgrom Rockmaul foran ‘ Warrior’s Guild’. Indlever [45] A Grim Discovery. Tag også hans anden quest: [53] Betrayed, som vi skal bruge i næste kapitel.

Sælg, reparér, besøg din klassetræner, samt ophob nyt lager af forbrugsvare (4 stakke af mad/drikkelse).
Du kan også godt lægge “Bait” i banken, da vi kke vil bruge det før næste kapitel og jeg fortæller dig, hvornår du skal tage det med dig i næste kapitel.

Sæt din hearthstone til Orgrimmar.

Når du er klar, så flyver du til Ratchet og tager båden til Booty Bay.
I Booty Bay indlevere du [45] Deliver to MacKinley hos “Sea Wolf” MacKinley (Tæt på kroen) og alle dine ‘ Rescue OOX-22’ quests du har klaret hos Oglethorpe Obnoticus (2. hus til højre for smedeværkstedet), hvis du har klaret nogle af dem.

Hvis du har klaret alle 3 kan du tage en ekstra quest [50] An OOX of your own. Du får endnu en af de ubrugelige kæledyr og 7100 XP oveni! Hvilket er det hele værd, at gå igennem det helvede med de 3 eksort quests.

Hvis du har fuldt med i hele kapitlet, så skulle din logbog se således ud nu:

hc3quest50.jpg

Du skulle også gerne være halvvejs igennem level 51. Så lad os tage til sidste destination i dette kapitel og bilve level 51!

Flyv til Stonard, Swamps of Sorrows. Rid ud af byen og følg vejen syd og forsæt ned i Blasted Lands, hvos du hurtigt finder to Blood Elves ved (50,14). Tag alle deres quests:

[50] A Boar’s Vitality
[50] Snickefang Jowls
[50] The Basilisk’s Bite
[50] The Decisive Striker
[50] Vulture’s Vigor

Start herfra med, at slå alt ned på din vej. Du kan finde alle dyrene du har brug for i den øvre del af Blasted Lands. Undgå området omkring ‘ Dark Portal’ og ‘ Tainted Scar’. Undgå også alt på level 52 og over.

Slå stort set alt ned på din vej indtil du har klaret alle questne. Pas på den store andrik, der flyver rundt ved navn Teremus the Devourer. Udover det, så bare slå alt ned Hvad du vil slå ned mest er dog vultures og basilisks, så forneden ser du stien du burde følge og hvor alle mulige Vulture opstår (Der er også nogle enkelte vulture, der flyver lidt rundt, men du løber du ind fra tid til anden), så prøv, at få dem alle sammen for hver omgang.

blastedlandscircuit1.jpg

At klare alle disse quest vil tage noget tid, men her er et par tips:

Melees: Så snart du har klaret questen [50] The Decisive Striker indlevere du den, da du vil få et +25 AGI buff i en time. Når det buff er væk, så indlevere du enten [50] Snickefang Jowls (+25 STR buff) eller [50] A Boar’s Vitality (+25 STA buff) alt efter hvilken klasse du er.

Casters: Prøv så hurtigt som muligt, at få fuldført [50] A Boar’s Vitality og indlever den for et +25 STA buff. Senere når det buff er væk, så færdiggør [50] The Basilisk’s Bite for en +25 INT buff.
Disse buffs hjælper dig med, at slå ting hurtigere ned, men du kan ikke tage dem samtidig, så vent til en af dem er væk før du tager den næste og gør så god brug af dem

Mens du slår mobs ned i Blasted Lands får du måske et Imperfect Draenethyst Fragment. Tag til Kum’Isha the Collector (51,35). Tag questen [55] Everything Counts in Large Amounts og indlever det. Ingen grund til, at tage efterfølgeren med mindre du får endnu et Imperfect Draenethyst Fragment.

Hvis du er ekstremt heldig og finder en Flawless Draenetyst Sphere (Gjorde jeg ikke ), så tag den næste quest hos Kum’Isha og indlever den.

Indlever alle dine Blasted Lands quest når du er færdig, men tag ikke nogen af opfølgerne (De er gentagelige, i tilfælde af, at du i fremtiden vil have flere buffs på et senere tidspunkt).

Dette skulle gerne gøre dig til level 51, hivs ikke, så bliv her og grind indtil du bilver level 51.

Level 51 — End of Chap. Indlever questen. Restorér til fuldt liv/mana, refresh buffs. Check dine lange cooldown talenter er talt ned. For nogen klasser er denne svær, at klare alene, så hvis du ikke kan klre den, så er det bedre du finder en til, at hjælpe dig. Hvis du ikke kan finde en, så bare drop questen, da den eller er valgfri.

Ting du bør vide omkring denne eskort quest:

1. Lad kyllingen går foran og lad den få de første slag. Sommetider vil mobsne angribe ham, men ikke ramme og ham og tilsidst bare give op.
2. Den føste del af denne eskort er den sværeste, da du løber ind i nogle lvl 46-47 mobs. På et tidspunkt kommer der et bagholdsangreb på 3 level 46 skorpioner. Brug dine lange cooldown talenter der. Herefter bliver det nemmere.
3. Senere kommer der et andet bagholdsangreb, 3 humanoid lvl 42 (grønne). En af dem er dog en shadow mage, så slå den ned først.

Rid tilbage til Gadgetzan, tal med Senior Surveyor Fizzledowser og tag opfølgeren [48] Insect Part Analysis.

Tal nu med Alchemist Pestlezugg, tag opfølgeren og gå tilbage til Surveyor Fizzledowser. Indlever questen og tag opfølgeren [49] Rise of the Slithid.

Flyv til Camp Mojache.

Sælg, reparér, ophob nyt lager af mad og drikelse (4 stakke).
Sæt din hearthstone til Camp Mojache.

Indlever [47] Testing the Vessel og tag opfølgeren [47] Hyppogryph Muisek.
Tag også [50] Dark Heart (Elite), [50] Vengeance on the Northspring og [52] The Strength of Corruption fra Talo Thornhoof, som findes i huset tæt på den østlige udgang af Camp Mojache.

hc3feralas2.jpg

1. Rid vest og bliv på vejen til efter den først stonebro, hvor efter du rider sydvest forbi Yeti Cave og her burde du finde nogle hippogryphs (56,62). Slå 10 af dem ned og brug Hippogryph Muisek Vessel på deres lig eftger du har taget, hvad de har på sig. Følg med i status af questen [50] Natural Materials og hvis du får brug for det, så bliv i området indtil du har fået 20 Resilient Sinews og 33/40 Metallic Fragments (Vi tager de sidste 7 fra nogle Giants snart).

2. Så snart du har høstet 10 Hippogryph Muiseks tager du til Yeti Cave og tager Distress Beacon eskorten, hvis du ikke allerede har gjort det. Læs tipsne jeg gave foroven ved level 46 før du starter questen. Hvis du stadig ikke har fået Feralas nødsignalet, så bare rolig. Vi har stadig en del at lave i Feralas, så den dropper sikkert et andet sted i denne zone. Forsæt til næste punkt.

3. Tag tilbage til vejen og rid vestpå indtil du kommer til bredden. Ved siden af molen finder du en goblin ved navn Zorbin Fandazlle (45,44). Tag hans 2 quests: [48] Fuel for the Zapping og [48] Zapped Giants.

4. Gå sydpå langs bredden og slå alle water elementals ned. Kig også efter nogle giants. De er eliter, men hvis du bruger Zorbin’s Zapper på dem, så bliver de til at klare. Forsæt med, at slå elementals og giants ned indtil du har fået 15 Miniaturization Residue og 10 Water Elemental Core.
Når dette er klaret går du tilbage til Zorbin Fandazzle og indlevere quesnet, men tager ikke opfølgerne.

5. Hearthstone til Camp Mojache.
Indlever [47] Hippogryph Muisek og tag opfølgeren [45] Faerie Dragon Muisek.

6. Rid vest på til Sprite Darters området (70,47) og slå dem ned og brug Faerie Dragon Muisek Vessel på deres lig. Dette skal du gøre 8 gange.

7. Rid tilbage til Camp Mojache. Indlever [45] Faerie Dragon Muisek og tag opfølgeren [50] Treant Muisek.

8. Rid mod sydvest til the alpha gnoll lejren (71,57). Slå gnolls ned mens du venter på en Wandering Forest Walker kommer forbi. De er level 45 og ikke aggresive treants. Der skulle gerne komme en forbi hvert 5 min, så grind gnolle mens du venter. Slå 3 af dissens treants ned og brug Treant Muisek Vessel på deres lig efter du har taget, hvad det indeholdte først.

9. Rid tibage til Camp Mojache og indlever [50] Treant Muisek, samt tage opfølgeren [50] Mountain Giant Muisek (elite).

Sælg, reparér og ophob mad og drikkelser (4 stakke).

hc3feralas3.jpg

1. Rid vest og følg vejen og gør et stop ved Yeti Cave, hvis du har fået distress beacon for nyligt og eskortér robot kyllingen. Hvis du ikke kan, eller allerede har, klare eskortering, så forsæt mod vest indtil du når breden i den stik modsatte ende af kortet, hvor Zorbin Fandazzle er (45,44). Tag hans quest [55] Again with the Zapped Giants.

2. Løb tilbage til vejen og rid mod nord.
Følg vejen indtil du her præcis hvor “The Twink Colossals” bilver skrevet på verdenskortet. Gå dirkete vest og du støder snart på Gregan Brewspewer, som er en dværg, der står ved siden af det lille hvidt telt (45,25). Kød en “Bait” fra ham. Den konster kun 20 sølv. Vi får brug for denne mading når vi bliver level 54 i næste kapitel.

Fra Gregan’s lejr går du nordvest indtil du møder nogle Cliff Giants/Land Walkers (40,22). Brug din Zorbin’s Ultra-Shrinker på dem og slå dem ned og brug derefter Giant Muisek Vessel på deres lig.
Bliv i området indtil du har gjort dette 7 gange. Du kan ødelægge ‘miniature residue’, ‘the Zapper’ og opgive questen [55] Again with the Zapped Giants, da det kun er 500 XP og den lange tur er ikke det værd. Vi tog kun questen fordi vi havde brug for Zapperen.
Bemærk: Husk også, at slå de treants ned der går forbi, hvis du stadig mangler nogle Splintered Logs til questen [50] Natural Materials.

3. Rid sydøst til Yeti Cave (51,32). Slå Rage Scar Yetis indtil du har fået 10 Rage Scar Yeti Hide og et Perfect Yeti Hide (Sjældent drop). Når du får Perfect Hide, højreklikker du på det og tager questen [48] Perfect Yeti Hide.
Dem som tog i Zul’Farrak burde allerede være level 50 nu. For dem der ikke gjorde kan grinde på yetierne indtil du rammer level 50, da dette er et godt sted.

——————————————————————————–

Level 50

4. Tag tilbage til vejen og løb mod nord forbi ‘twink colossals’ og herfra øst mod Ruins of Ravenwind (41,12). Tid til at slå nogle harpier ned, så slå alt ned i ruinerne indtil du har klaret [50] Vengeance on the Northspring og har fundet et Horn of Hate, hvilket kan droppe fra en hvilken som helst harpy.

5. Når du er færdig forsætter du til den nordligste del af ruinerne, hvor du finder du identiske søjler ved(40,9). Vi skal til at sumne en level 50 elite harpy, så sikre dig, at alle dine lange cooldown talenter er klar. Hvis de ikke er, så grind indtil du er klar, da vi får brug for dem.
Edana Darkheart er en spellcaster, så hun har ikke meget liv for en elite. Det eneste du skal gøre, at er få hende hurtigt ned og sikre dig, at du blokere hendes spells så meget som muligt, så bruger du alt, hvad du har til rådighed, så bør det ikke være noget problem.
Med en rogue f.eks, brugte jeg hverken evasion eller adrenaline rush. Det eneste jeg brugte var en superior healing potion og en gouge/bandage. Det er uden tvivl muligt for alle klasser, at klare dette, hvis du forbereder dig rigtigt og afbryder hendes slag.
Når du er klar stiller du dig imellem dise to søjler ved (40,9) og puster i Horn of Hate. Vent 20 sekunder og hun dukker om imellem dem.
Så snart hun er død tager du Edana’s Dark Heart fra hende.
Hvis du har fået distress beacon og stadig ikke har klaret kyllingequesten, så gør det nu.

6. Hearthstone til Camp Mojache.

I Camp Mojache indleveres følgende quests:

[50] Mountain Giant Muisek
[50] Natural Materials og tag opfølgeren [50] Weapons of Spirit, vent 20 sekunder til doctor Uzer’i er klar og indlever så [50] Weapons of Spirit.
[48] Improved Quality
[48] Perfect Yeti Hide
[50] Vengeance on the Northspring
[50] Dark Heart

Flyv til Orgrimmar.

I Orgrimmar går du til Valley of Spirits og finder Uthel’nay (check dit minikort for en gul cirkel) og indlever [47] The Gordunni Orb.
Vaglifrit: Mens du er hos Uthel’nay tager du questen [42] Shadowshard fragments, hvis du har tænkt dig at gå i Maraudon senere. Jeg vil anbefale dig det i næste kapitel.
Rid ned til ‘the drag’, gå op af trapperne og til venstre lige efter du går ind og forsæt indtil du ser en gul cirkel, der viser dig, hvor Zilzibin Drumlore er. Indlever [48] Rise of the Silithid. Tag samtidig den anden quest [53] March of the Silithid.
Tag til Dran Droffers lidt nordøst for Zilzibin, som også er i ‘ The Drag’ og indlever [48] Ripple Delivery.
Enelig rider du til Valley of Honor og finder Belgrom Rockmaul foran ‘ Warrior’s Guild’. Indlever [45] A Grim Discovery. Tag også hans anden quest: [53] Betrayed, som vi skal bruge i næste kapitel.

Sælg, reparér, besøg din klassetræner, samt ophob nyt lager af forbrugsvare (4 stakke af mad/drikkelse).
Du kan også godt lægge “Bait” i banken, da vi kke vil bruge det før næste kapitel og jeg fortæller dig, hvornår du skal tage det med dig i næste kapitel.

Sæt din hearthstone til Orgrimmar.

Når du er klar, så flyver du til Ratchet og tager båden til Booty Bay.
I Booty Bay indlevere du [45] Deliver to MacKinley hos “Sea Wolf” MacKinley (Tæt på kroen) og alle dine ‘ Rescue OOX-22’ quests du har klaret hos Oglethorpe Obnoticus (2. hus til højre for smedeværkstedet), hvis du har klaret nogle af dem.

Hvis du har klaret alle 3 kan du tage en ekstra quest [50] An OOX of your own. Du får endnu en af de ubrugelige kæledyr og 7100 XP oveni! Hvilket er det hele værd, at gå igennem det helvede med de 3 eksort quests.

Hvis du har fuldt med i hele kapitlet, så skulle din logbog se således ud nu:

hc3quest50.jpg

Du skulle også gerne være halvvejs igennem level 51. Så lad os tage til sidste destination i dette kapitel og bilve level 51!

Flyv til Stonard, Swamps of Sorrows. Rid ud af byen og følg vejen syd og forsæt ned i Blasted Lands, hvos du hurtigt finder to Blood Elves ved (50,14). Tag alle deres quests:

[50] A Boar’s Vitality
[50] Snickefang Jowls
[50] The Basilisk’s Bite
[50] The Decisive Striker
[50] Vulture’s Vigor

Start herfra med, at slå alt ned på din vej. Du kan finde alle dyrene du har brug for i den øvre del af Blasted Lands. Undgå området omkring ‘ Dark Portal’ og ‘ Tainted Scar’. Undgå også alt på level 52 og over.

Slå stort set alt ned på din vej indtil du har klaret alle questne. Pas på den store andrik, der flyver rundt ved navn Teremus the Devourer. Udover det, så bare slå alt ned Hvad du vil slå ned mest er dog vultures og basilisks, så forneden ser du stien du burde følge og hvor alle mulige Vulture opstår (Der er også nogle enkelte vulture, der flyver lidt rundt, men du løber du ind fra tid til anden), så prøv, at få dem alle sammen for hver omgang.

blastedlandscircuit1.jpg

At klare alle disse quest vil tage noget tid, men her er et par tips:

Melees: Så snart du har klaret questen [50] The Decisive Striker indlevere du den, da du vil få et +25 AGI buff i en time. Når det buff er væk, så indlevere du enten [50] Snickefang Jowls (+25 STR buff) eller [50] A Boar’s Vitality (+25 STA buff) alt efter hvilken klasse du er.

Casters: Prøv så hurtigt som muligt, at få fuldført [50] A Boar’s Vitality og indlever den for et +25 STA buff. Senere når det buff er væk, så færdiggør [50] The Basilisk’s Bite for en +25 INT buff.
Disse buffs hjælper dig med, at slå ting hurtigere ned, men du kan ikke tage dem samtidig, så vent til en af dem er væk før du tager den næste og gør så god brug af dem

Mens du slår mobs ned i Blasted Lands får du måske et Imperfect Draenethyst Fragment. Tag til Kum’Isha the Collector (51,35). Tag questen [55] Everything Counts in Large Amounts og indlever det. Ingen grund til, at tage efterfølgeren med mindre du får endnu et Imperfect Draenethyst Fragment.

Hvis du er ekstremt heldig og finder en Flawless Draenetyst Sphere (Gjorde jeg ikke ), så tag den næste quest hos Kum’Isha og indlever den.

Indlever alle dine Blasted Lands quest når du er færdig, men tag ikke nogen af opfølgerne (De er gentagelige, i tilfælde af, at du i fremtiden vil have flere buffs på et senere tidspunkt).

Dette skulle gerne gøre dig til level 51, hivs ikke, så bliv her og grind indtil du bilver level 51.

Level 51 — End of Chapter III

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Categories

Archives