LATEST NEWS

Jame’s Horde Leveling Guide – Kapitel IV (51-60) (Danish)

img
Sep
12

Jame’s Horde Leveling Guide – Kapitel IV (51-60)
Kapitel IV (51-60) – Rejsen fra Searing Gorge til Eastern Plaguelands

Introduktion

Denne guide starter ved level 51. Jeg håber dog, at du har fuldt med i de forrige kapitler af denne guide, da en hel del foropgaverne til denne guide, samt flyveruter er blevet taget og dem får vi brug for i dette kapitel. Hvis du ikke har, så går det nok. Det kræver bare, at du grinder en del for, at kunne følge med.

Denne guide er optimeret til HURTIG stigning i level med minimum af grinding sæssioner. Quests er vigtige. De giver beløning og faktion og er generelt mindre kedelige end ren grinding, MEN sommetider er en quest bare ren tidspilde og vi springer dem over og skifter dem ud med gode grinding områder, hvis det er nødvendigt. Nogle mennesker påstår at grininding altid er hurtigere end questing. Dette er rigtigt i teorien når du ikke ved hvilke quest du skal tage og hvilke du skal undgå og samtidig ikke kender den bedste rækkefølge, at lave dem i. Med denne guide vil questing være meget effektivt og langt bedre end ren grinding. Følg hver instruktion forsigtigt og du vil selv kunne se forskellen. Questvalgene og rækkefølgen at gøre dem i er optimal, så du løber så lidt som muligt, mens du laver så meget som muligt. På den måde indleverer du flere quests samtidig. Denne guide vil være brugbar for både nye og gamle spillere. Jeg vil prøve, at gøre informationerne, så korte som muligt, så selv denne guide er optimeret til minimum læsning for at spare tid! Alt i denne guide kan gøres alene (Med mindre jeg siger andet). Du kan selvfølgelig følge denne guide med med en ven eller i gruppe. Det er ikke noget problem…

——————————————————————————–

Generele regler

Mens du løber omkring, dræb alt der er omkring dig, da det giver XP (Gule mobs foretrækkes, men grønne er okay, så længe de ikke er mere end 3-4 levels under din level).
Brug dine talent point, så du gør mest skade (eks. Præsten specialisere sig i Shadow Talents, Warriors i Arms/Fury, Rogues Combat/Assassination, osv.).
Spild ikke din tid med, at prøve at finde grupper for questing. Du kan lave alting alene der er beskrevet i denne guide. Gruppér kun med andre når det ikke vil være tidspilde (Eks. tidspilde er, at møde en person i den anden ende af kortet for, at vise ham hvor din quest er).
Prøv altid, at logge ud i Kro (Inn) eller en af storbyerne når du tager en pause.
Hvis jeg ikke nævner en quest betyder det, at jeg betragrer den som værende tidspilde, så lad være med, at tage den og tro jeg har glemt en quest her og der. Har jeg ikke. Lad være med, at droppe en quest med mindre jeg siger du skal.
Sommetider vil jeg lave en liste over quests du burde have før du starter i et område. Det betyder ikke, at jeg lister hele din questlog. KUN de quests der er af interesse for os i øjeblikket.
Når jeg siger du skal binde (Gør en Kro til dit hjemme lokation) et eller andet, så er det en god grund til dette og det vil spare dig for en masse tid. Ændre ikke din hjemmelokation med mindre jeg siger det.

——————————————————————————–

Brugbare Addons

Titan panel: Dette er en god addon med mange brugbare feature, men mest fordi jeg bruger lokationer i min guide med kordinator (X,Y) og Titan Panel viser disse kordinater. Det viser også de gennemsnitlige XP/timen ratio m.m..
Quickloot: Hurtigere Looting = tidsbesparende.
MozzFullWorldMap: En Addon der viser dig alle dele af spillets kort (Også der du ikke har været ednnu).

BEmærk: I tilfælde af, at du ikke ved hvordan man installerer add-ons, så laver du en folder der hedder Interface i din World of Warcraft folder (Hvis den ikke allerede findes). Så åbner du denne og laver en folder kaldet Addons i Interface folderen (Hvis den ikke allerede findes). Alle Addons du ønsker lægger du i denne Addon folder. F.eks du downloader og pakker Titan Panel ud i folderen X:World of WarcraftInterfaceAddon. Genstart World of Warcraft og så burde den virke.
Hvis den ikke gøre, såbør du logge ud til loginskærmen og klik på “Addons” i nederste venstre hjørne. Så flueben i boksen der siger “Load out of date Addons”. Genstart WoW.

——————————————————————————–

Indkøbsliste:

 • Level 51: 15x Silk Cloth
 • Level 54: Mithril Casing – laves af Engineers. Komponenter er 3x Mithril Bars
 • Level 59 (Men tag den på fra level 52): Dit Dungeon Set 1 Bracers – Eksempel:
  Mages burde købe Magister’s Bindings.
  Druids burde købe Wildheart Bracers.
 • Level 59: 2x Thorium Bars
  Disse er ikke altid til salg, så start med, at kigge efter den tidligt.

——————————————————————————–

Guiden:

Level 51

Hvis du har fuldt med fra de forrige kapitler, så burde din questlog se således ud:

hc3quest50.jpg

Lad os så komme igang med guiden!

Du har to valg:

1. Find en gruppe og tage i Maraudon og følg min Maraudon Instance Guide.
2. Forsæt til næste paragraf, hvor du blot skal grinde lidt mere på et senere tidspunkt i forhold til dem, der tog i Maraudon.

Tid til at udforske nye områder! Reparér og ophob nyt lager forbrugsvare (5 stakke), check AH. Gør Orgrimmar til din hjemby. Køb 15 Silk Cloth, hvis du ikke allerede har nogen. Du får brug for dem til en Searing Gorge quest.

Kort fortalt: (Kender du allerede vejen): Tag til Searing Gorge.
I detaljer: Tag zeppelin til Grom’gol og flyv derfra til Kargath. Gå derefter mod syd/sydvest og du finder indgangen til Searing Gorge på den vestlige del af Badlands omkring (3,61).

I Searing Gorge:

Følg vejen nord på og derefter vest til området “The Cauldron” og find Kalaran Windblade (38,39). Tag hans quest [48] Divine Retribution og tal med Kalaran igen. Læs dialogen og indlever questen, samt tag opfølgeren [48] The Flawless Flame.

Gå lidt længere vest og her finder du en sti, der går op i bjerget til Thorium Point (32,33).

I Thorium Point tager du flyveruten.

Find “wanted poster” omkring (37,26). Højreklik på den og tag questne:

1. [48] JOB OPPORTUNITY: Culling the Competition
2. [48] STOLEN: Smithing Tuyere and Lookout’s Spyglass
3. [50] WANTED: Overseer Maltorius (Elite)

Tag også de 3 quests fra Hansel Heavyhands:

1. [49] Incendosaurs? Whateverosaur is More like It
2. [49] Curse These Fat Fingers
3. [49] Fiery Menace!

Samt [50] What the Flux? fra Master Smith Burninate.

Bemærk: Hvis du på noget tidspunkt har brug for, at sælge/reparér, så skal du gå til ham.

hc4sg1.jpg

1. Først går du mod syd, hvor du støder på et stor hjul (Den er en del af Dark iron dwarven smedeværksted) og slå alle Dark Iron Steamsmith ned på din vej (39,50). Der burde være en 5-6 stykker her. Forhåbentilg vil en af dem droppe smithing tuyere du har brug for. Hvis ikke går vi bare videre og kommer tilbage senere.

2. Gå nu mod øst og slå alle elemental og Heavy War Golem ned du finder på din vej. Slå også Dark Iron Taskmasters og Dark Iron Slavers ned. Vent ikke på de genopstår, men forsæt mod øst. Ved (59,35) rider du sydøst til Grimesilt Dig site og finder et lille træhus omkring (65,62) bagved udgravningen, hvilket egentilg ligner et offenligt toilet. Højreklik på det og tag questen [45] Caught!.

Slå nu alle Dark Iron dwarves ned i lejren, såvel som golems i området. Når du har slået 8 Dark Iron Gelologists og har fået 15 Silk Cloth (Hvis du ikke har dem, så bare slå flere af de dværge ned, da de dropper silk cloth) og gå tilbage til Wooden Outhouse og indlever questen, men tag ikke opfølgeren.

3. Rid nordpå til indgangen af The Cauldron (63,38). Indenfor i Cauldron, slår du alle Dark Iron dwarves og Elementals ned du finder. Blazing Elementals og Magma Elementals dropper Hearts of Flame du har brug for. Slå også alle Heavy War Golem ned du ser.

Bemærk: Hvis du mens du slår dwarves ned får en “Grimsite Outhouse Key“, højreklik da på den og start questen [47] The Key to Freedom. Vi indlevere den senere.

4. Forsæt mod vest indenfor i Cauldron indtil du finder en jern skrænt der går opad (46,53). Følg denne skrænt indtil du kommer til indgangen til Slag Pit omkring (41,54).

theslagpit.jpg

Indenfor i Slag Pit går du over broen og til venstre finder du en Quarry Gate, som du går igennem.
Ryd vejen nordpå ind mod et større rum, hvor du finder Enslaved Archeologists og en stor 52 Elite elite golem, der ligger ned (ignore den). Forsæt op af skrænten og midvejs har du to valg, ligeud eller til venstre. Gå lige ud. Du kommer snart til et rum med mange par af taskmasters og slavers.

Længere inde i rummet til højre finder du Overseer Maltorius og 2 Dark Iron Sentries. Det er 3 eliter du ikke kan tage alene. Du kan enten prøve at finde flere spillere (Jeg klarede den med en mere: mage + paladin) eller blot drop questen. Hvad jeg normalt gør er, at grinde i Slag Pit, mens jeg leder efter nogen til, at slå Overseer Maltorius ned. Dog finder du bag disse 3 eliter Secret Plans: Fiery Flux og de fleste klasser kan tage dem solo med lidt tricks.

Du skal klikke på planerne og undgå afbrydelse i 6 sekunder. Hvordan gør man dette? Flere klasser kan ikke gøre det, Paladins f.eks.. Andre kan, så som mage:

Brug Sheep på overseer og lad de to 2 sentries komme til dig og lås dem fast med frost nova og skynd dig at tage scroll’en, og hop ned af skrænten bag scroll’en.

Warlock, Hunter: Send dit kæledyr og saml scrollen op og hop ned.

Warrior: bruger charge på Maltorius og derefter intimidating shout. Tag scrollen og hop ned.

Engineers kan måske også gøre det, hvis de har en høj nok level af target dummy.

Uanset hvad, kan du ikke finde nogle til, at hjælpe med at slå de 3 eliter ned, så prøv at finde nogen mens du tager de andre quest i Slag Pit. Prøv helst med 2 andre spillere, da det er en hård kamp fordi Overseer er mage og kaster polymorph. Hvis du har en paladin eller priest kan de ophæve denne. Det bedste er at bruge sap/sheep på Overseer og slå de 2 sentries ned først og derefter tage overseer alene.

I samme rum går du nu over jern broen, som er i den modsatte side af de 3 eliter. På den anden side af broen hopper du ned til etagen under ved ‘drop off spot’, som kan ses på kortet. Herfra går du mod øst og her finder du Incendosaurs, som du skal have 20 af.

5. Når dette er gjort går du tilbage op af rampen og ud af Slag Pit. Hop ned i Cauldron og ryd vejen i vestlig retning og slå Blaze Elementals ned indtil du har fået 4 Heart of Flame.

6. Herfra går du over til jern skrænten fra tidligere ved (46,53). Følg denne, men denne gang tager du elevatoren i stedet for indgangen til Slag Pit (40,54). Elevatoren stopper ved 1, og 2. etage, men vent til du kommer til 3. etage og gå ud af Cauldron.

Slå alle Steamsmith du finder på vejen omkring bygningerne ned og til venstre fra eletatoren (39,50). Der er 5 Steamsmiths i dette område, bed for at en af dem dropper smithing tuyere. Hvis ikke, så kommer vi blot tilbage senere.

7. Slå alle Heavy War Golem ned i området og gå mod nord til Karalan Windblade (39,38). Indlever questen og tag opfølgeren [48] Forging the Shaft

8. Tag til Thorium Point og indlever de quests du har fuldført. Når du indlevere [50] What the Flux? vil Master Smith Burninate åbne 3 nye quests for dig, men de er kun til, at hjælpe dig med Thorium Brotherhood faktionen, så hvis du kke gider bruge tid på det, så lad vær.

9. Sælg og reparér og går derefter mod syd til det store dværg smedejern/hjul (39,50) og slå Dark Iron Steamsmiths ned igen.

10. Gå derefter mod vest og så syd og bliv omkring cauldron, men aldrig gå ned i det og slå alle dwarf og golem ned på din vej. Praktisk set bare gå rundt omkring cauldron og slå alt ned.

11. Sørg også for, at du slår alle Greater Lava Spider ned du ser.
Der er en hel del af dem vest for Cauldron (28,47).

12. Mens du går i cirkler rundt om vaskekedlen, så sikre dig, at du slår alle Dark Iron Lookouts ned på din vej, som du finder ved foden af de 4 vagttårne. De dropper spyglass, som du har brug for til en quest.

13. Så snart du har fået 8 Thorium Plated Daggers går du tilbage til Kalaran Windblade selvom du ikke afslyttet de andre quest.

Bemærk: Thorium Plated Daggers kan droppe fra alle Dark Iron Dwarf, og det tager generelt en fuld runde omkring kedlen for at få alle 8.

Indlever questen hos Kalaran Windblade og tag opfølgeren [50] The Flame’s Casing (Elite)

14. Tag og slå de 5 Dark Iron Steamsmiths ned igen før vi tager videre, hvis du stadig ikke har fået smithing tuyere endnu.

15. Nu bør du bruge LFG værktøjet i spillet for, at se om der er andre, der er interesseret i at tage [50] The Flame’s Casing (Elite)

Visse klasser (så som hunter eller warlock) kan måske klare den solo, men mange kan ikke. Du kan nemt klare den, hvis du er to.
Hvis du ikke finde nogle folk med det samme, så forsæt med at gå i cirkler rundt om kedlen og slå dværge, giants og greater lava spiders ned, mens du venter folk, joiner din gruppe.

Når du har samlet dig en gruppe (eller mindst en level 48+ partner) går I mod vest til Twilight Camp (24,34). Det eneste I skal gøre er, at slå Twilight mobs (Alle sammen) indtil I får et Symbol of Ragnaros

16. Når det er gjort kan du splitte din gruppe og tage tilbage til Kalaran Windblade. Du kan også tage til Thorium Point for, at sælge grå items og reparére, hvis det er nødvendigt.

Indlever questen hos Kalaran Windblade og tag opfølgeren [50] The Torh of Retribution. Indlever den og se ham lave en fakkel, hvorefter du tager questen [50] The Torch of Retribution. Højreklik på kæppen, der er omringet af en grøn aura for at fuldføre questen. Tal med Kalaran igen og tag questen [50] Squire Maltrake.

Indlever questen hos Squire Maltrake og tag opfølgeren [52] Set Them Ablaze! (Elite)

Heldigvis er denne en af de elite quest du kan klare solo!

hc4sg2.jpg

1. Løb sydvest til det første vagttårn (33,52). Husk at slå alle mobs ned du finder på din vej (golem, spider, dark iron steamsmith eller lookout)

Når du er ved det første vagttårn slår vagterne ned ved det (Minus eliten indenfor), tag derefter Torch of Retribution fra din taske og sæt den til en hotkey.

Der er en elite Dark Iron Sentry i tårnet, som du ikke behøver at slå ned. Bare løb forbi den (Eller stealth forbi, hvis du er rogue/druid). Hvis du kan bruge Frostnova / sheep / fear, så gør det, men det er ikke nødvendigt. Bare ignorer den og hurtigt find den lille skål på gulvet, der hedder “Sentry Brazier” og højreklik på den.

sentrybrazier.jpg

Den vil tændt med det samme. Hop ned og løb væk indtil eliten giver op.

2. Gør nøjagtig det samme ved det 2. vagttårn (35,59).

3. Samme med det 3. vagttårn (43,63)

4. Igen ved det 4. vagttårn, som kun er tilgængeligt over broen (52,57).

Bemærk: Det 4. vagttårn er det tårn med flest Dark Iron Lookouts i tilfælde af, at du ikke har fået en Lookout’s Spyglass.

5. Når du er færdig med at sætte ild til det 4. tårn, så går du mod øst til Grimsite Dig Camp og indlevere [47] The Key to Freedom ved træhuset.

6. Tag tilbage til Squire Maltrake (38,39) og indlever questen og se på mens Kalaran forvandles til en drage, holder hans tale og flyver væk. Højreklik på skattekisten ved navn “Hoard of the Black Dragonflight” ved siden af, hvor han stod og tag questen [50] Trinkets…
Klik derefter på kisten igen for at afslutte den. Kig i din taske efter en boks ved navn Hoard of the Black Dragonflight, åben en og se hvad der er inden i (Særligt Molt, som du skal bruge til en senere quest)

Du har ikke længere brug for Torch of Retribution, så den kan du smide væk.

Nu skal du blot afsltute de quest du ikke har fået gjort færdige endnu og du burde allerede nu vide, hvor de forskellige mobs er henne du har brug for. Når det er klaret, så går du tilbage til Thorium Point og indlever dem.

For dem som tog i Maraudon skulle dette gøre dig til level 52. For jer andre er det tid til at grinde! Grind i Slag Pit på dværgene eller på Incendiosaurs, hvis du har lyst.

——————————————————————————–

LEVEL 52

Hearthstone til Orgrimmar og lige efter tager du questen [50] Assisting Arch Druid Runetotem fra innkeeperen.
Tag til “The Drag” og find Jes’rimon, som står på toppen af alchemy bugningen (55,34). Tag hans quest [52] Bone-Bladed Weapons.

Sælg, reparér, ophob nyt lager af forbrugsvare og besøg din klassetræner.

Flyv til Thunder Bluff.
I Thunder Bluff tager du til Elder Rise og taler med Hamuul Runetotem og tager opfølgeren [50] Un’goro Soil.

Flyv til Gadgetzan.
I Gadgetzan indleverer du [53] March of the Silithid og tager opfølgeren [53] Bungle in the Jungle. Tag også [54] Super Sticky fra Tran’rek.

Din questlog burde se således ud nu:

hc4ql1.jpg

Køb 4 stakke mad/drikkelse (hvis du ikke allerede har gjort det).

Rid sydvest til skrænten, der går ned til Ungoro Crater (27,57).

ungorocircuit1.jpg

1. Løb ned af skænten og find Torwa Pathfinder på toppen af en bakke (71,75). Tag de 2 quests:

[53] The Fare of Lar’korwi
[55] The Apes of Un’Goro

**Fra nu af skal du kigge efter krystaller i Ungoro Crater. Der er 4 slags krystaler:

Røde, Blå, gule og grønne krystaler. Tag den når som helst du ser dem indtil du har mindst 7 af hver farve. Kig også efter Ungoro Dirt Piles og saml Un’goro soil op. Un’goro soil dropper også ret tit fra de fleste mobs i Un’Goro Crater. Du skulle gerne prøve at få mindst 50 Ungoro Soil før du forlader Un’Goro, da vi får brug for lidt ekstra jord til 2 andre quests, hvilket kræver at du transformere Un’goro soils til Morrowgrain.**
**Slå også alle dinausaur du finder på din vej**

2. Løb mod nordvest indtil du finder “A Wrecked Raft” omkring (63,68). Højrelik på den og accepter questen [52] It’s a Secret to Everybody.
Tag et dyk lige ved siden af denne ‘wrecked raft’ og kig efter en gul taske ved navn “A Small Pack” under vandet. Klik på den for at indlevere questen og tag opfølgeren. Du skulle gerne modtage en lille pakke i din taske, men åben den ikke nu, da den tager ekstra plads i dine tasker.

3. Løb mod nordøst herfra indtil du kommer til (68,56), hvor du finder en big dinosaur carcass på jorden. Højreklik på den og tag Piece of Threshadon Carcass.
Tanden vil være grå på størstedelen af Threshadon’s kadaver. Det eneste sted, hvor du kan få en gul tand er ved nakken af kødet og kun på den østlige side af kadaveret. Så snart du har fået “Piece of Threshadon Carcass” går du tilbage til Torwa Pathfinder og indlevere questen og tager opfølgeren [53] The Scent of Lar’korwi.

4. Løb mod vest tilbage til Marshlands indtil du finder nogle lilla æg på jorden (67,73). Ryd området for ravasaurs og stil dig oven på ægdyngen, hvorefter en Lar’korwi mate angriber dig. Slå den ned og tag Ravasaur Pheromone Gland (75% drop rate). Gå derefter nord til næste dynge æg (66,67) og gør det samme. Gå frem og tilbage mellem de to dynger indtil du har fået 2 Glands. Tag tilbage til Torwa Pathfinder og indlever questen, men tag ikke opfølgeren. Den tager vi senere.

Løb tilbage til området med Ravasaurs og grind her indtil følgende objekter er opfuldt:

 • Du har 7 Power Crystals af hver farve
 • Du har 8 White Ravasaur Claws
 • Finder en Mangled Journal, som er et sjældent drop fra Ravasaurs. Højreklik på journalen og tag questen [50] Williden’s Journal.

5. Rid nord på og derefter nordvest til Marshall’s Refuge (46,13).

Tag følgende quests:

[52] Chasing A-Me 01
[51] Shizzle’s Flyer from Shizzle
[52] Larion and Muigin from Larion
[55] Beware of Pterrordax fra Wanted Poster ved siden af Spraggle Frock.
[51] Roll the Bones fra Spark Nilminer

Indlever [50] Williden’s Journal og tag [53] Expedition Salvation fra Williden Marshal og [52] Alien Ecology fra Hol’Anyee Marshal.

Åben “small pack” i din taske og tag alle tingene fra den. Herefter indleveres [52] It’s a Secret to Everybody hos Linken (Han står inden i et træ syd for Williden Marshal). Tag opfølgeren [52] It’s a secret to everybody. Du kan smide ‘throwing dagger’ og ‘faded photograph’ fra din tasker.

Løb ind i hulen ved Marshall’s Refuge og ned for enden, hvor du finder en lille gnome ved navn J.D. Collie.

Tag hendes quest [53] Crystals of Power og indlever den. Tag nu de 3 opfølgere hun giver dig:

[53] The Eastern Pylon
[53] The Northern Pylon
[53] The Western Pylon

Løb ud af hulen og husk at tage flyveruten her også.
Sælg, reparér, køb mad og drikkelse (4 stakke).

Rid ud af Marshall’s Refuge og derfra øst langs bjerget indtil (54,13). Ved dette punkt finder du Northern Crystal Pylon. Klik på den og udforsk den, hvorefter du får en “quest complete” besked.
Længere nord fra krystallen finder du nogle Pterrordax (Somregel 3 af dem), Slå dem ned.

**Fra nu af skal du slå følgende mobs ned når du ser dem:

1. Bloodpetals af hvilken some helst type (De vandrende blomster)
2. Pterrordaxes
3. Diametradons

Pas på Tyrant Devilsaurs, der går rundt i Un’Goro. De er level 55 eliter, løber hurtigt og slår hårdt, så hold øjnene åbne.**

6. Løb mod øst til Fungal Rock. Du skulle gerne finde rigeligt med aber uden- og indenfor hulen.
Slå apes ned her indtil du har fået 2 un’goro gorilla, stomper og thunderer pelts. Indenfor i abehulen ved første kryds går du til højre indtil du kommer til A-Me 01. Indlever questen, men tag ikke opfølgeren.
Pas på når du slås mod Un’Goro Gorillas, da de kalder på hjælp når de er ved at dø og en hvilken som helst abe i nærheden kommer og hjælper, så kæmp dig væk fra andre aber..

7. Løb sydpå indtil du finder 3 sorte søer med Tar Creepers og Tar Beasts omkring (60,26). Ryd området omkring de 3 søer indtil du har 12 Super Sticky Tar (drop rate er omkring 25% pr kill)

8. Gå sydøst indtil du kommer til Expedition Encampment (68,36) og saml Crate of Foodstuffs op

9. Løb sydøst igen indtil du kommer til Eastern Crystal Pylon (76,48). Klik på den og udforsk den.

Løb syd på til Torwa Pathfinder (71,75) og indlever [55] The Apes of Un’Goro, men tag ikke opfølegren.

10. Løb mod vest til Slithering Scar og ryd dig en sti ned til insekt boets indgang (50,76). Indenfor i boet tager du første vej til venstre og rydder området indenfor i det cirkulære rum og stil dig derefter i midten og find en sort flaske ved navn “Scraping Vial” frem og klik på den. Hvis det ikke virker, så prøv forskelilge steder i rummet indtil du får en Hive Wall Sample.
På nuværene tidspunkt burde du have fået en Gorishi Scent Gland. Hvis ikke, så bilv ved med at slå insekter ned her. Alle insekterne inden- og udenfor kan droppe dette, så forsæt indtil du har fået det.

11. Løb direkte syd for insektindgangen op af bjerget (50,88). Her finder du 2 Pterrordax, der skal slås ned.
Lidt længere mod vest finder du endnu et område op i bjerget med 4 eller 5 Pterrordax (44,87), der også skal slås ned. Bliv i dette område indtil du har slået 10 Pterrodax ned. Du kan evt. slå nogle insekter ned, mens du venter på at de genopstår.

12. Rid tilbage til Expedition Camp omkring (38,66) og prøv at undgå så mange af mobsne som muligt, da mange af dem er for høje for dig her omrking. Ved Expedition Camp kigger du efter en kasse ved navn “Research Equipment” og tag den. Løb nordvest og væk fra de mobs, der jagter dig pga. din level. Søen er rimelig sikker for sig, så jeg anbefaler, at du svømmer igennem den.

13. Forsæt nordvest indtil du kommer til en stor sten på den anden side af søen.. Bag denne sten finder du en lille goblin ved navm Krakle. Tag hurtigt questen [55] Find the Source. (Hurtigt fordi en Devilsaur strejfer dette område i ny og næ. )

14. Gå direkte vest og en smule syd indtil du finder Western Crystal Pylon (23,57). Klik på den og undersøg den.

Rid nordøst til Marshall’s Refuge og sælg/reparér.

Hvis du ikke har fuldført [52] Muigin and Larion, så løb ud og slå nogle flowers ned indtil du har klaret den. Tag til området, som er sydøst for de sorte søer, hvor vi slog Tar beasts ned. Her er der masser af nemme flowers du kan slå ned (65,27).

Tag nu til Marshall’s Refuge og indlever:

[52] Alien Ecology
[52] Muigin and Larion og tag opfølgeren [52] Marvon’s Workshop
[53] Expedition Salvation
[53] The Eastern Pylon
[53] The Northern Pylon
[53] The Western Pylon og tag opføleren [53] Making Sense of it fra J.D. Collie. Indlever den igen. Du kan lægge bogen du får, som gevinst i banken (Den fortæller dig hvilke krystaller, der skal kombineres og hvor, således du for nogle forbrugskrystaller med effekter som heal eller damage shield, men ikke noget specielt, så læg bogen i banken eller ødelæg den).

Flyv til Gadgetzan.
I Gadgetzan indleveres [54] Super Sticky og [53] Bungle in the Jungle, men tag ikke opfølgeren.

Flyv til Thunder Bluff og tag til Elder Rise og indlever [50]Un’goro Soil hos Ghede, Taurenen der står bag det store telt. Find Arch Druid Hamuul Runetotem, som gerne skulle have en ny quest til dig: [50] Morrowgrain Research
Tag til Bashana Runetotem, som er i det høje telt ved siden af broen. Indlever questen og tag opfølgeren [50] Morrowgrain Research.

**Kig i dine tasker efter en ting, der hedder “Evergreen Pouch“. Fra nu af skal du hvert 10. minut klikke på den, så laver den en “Evergreen Herb Casing”, Åben den og tag hvad der er i den. Det kan være forskellige urter, men nogle gange laver den Morrowgrain og det skal vi bruge. Du bruger 2 Ungoro Soil, hver gang du laver en pouch, men du bør stadig have omkring 20 tilbage efter du har indleveret dine quests.

Du skal ialt bruge 10 Morrowgrain. Når du ahr fået 10 Morrowgrain behøver du ikke bruge evergreen pouchen mere. Personligt solgte jeg frøene og de un’goro soil jeg havde tilbage efter jeg havde fået de 10 Morrowgrain og ødelagde ‘ evergreen pouch’, da jeg godt kan lide, at have meget plads . Stå dog ikke bare stille og vent på timeren tæller ned, men forsæt med guiden! Du kan klikke på evergreen pouchen i ny og næ når den er klar indtil du har fået de 10 Morrowgrain.**

Hearthstone til Orgrimmar.
Løb til “The Drag” og indlever [52] Bone-Bladed Weapons.

Sælg, reparér og ophob nyt lager af forbrugsvare (5 stakke mad/drikkelse).
Læg følgende quest items i banken, hvis du mangler plads:

Krakle’s Thermometer
Dinosaur Bones
Webbed Diemetradon Scales
Webbed Pterrordax Scales

Jeg advare dig når du får brug for, at tage ud af banken.

Flyv til Splintertree Post og følg vejen nordøst til Azshara.

Lige efter du kommer til Azshara finder du Talrendis Point til højre (11,77). Hold dig så langt væk fra alliance NPCerne som muligt og tag de to quests fra tauren ved navn Loh’atu:

[47] A Land Filled with Hatred
[47] Spiritual Unrest

hc4azshara1.jpg

1. Løb nordpå til den anden side af vejen til Shadowsong Shrine (13,74). Slå 6 Highborne Apparitions og 6 Highborne Lichling ned. Der er flere af dem lidt længere mod nordøst.

2. Når du har klaret dette går du yderligere nordøst indtil du kommer til Haldarr Encampment, hvor du slår Satyrs ned indtil du har klaret [47] A Land Filled with Hatred.

3. Tag tilbage til Talrendis Point og indlever de to quests.

4. Rid nord/nordøst til Valormok, Horde’s forpost. Indlever [53] Betrayed og tag opfølgeren [53] Betrayed.
Tag også [52] Stealing Knowledge, samt tag den nye flyverute.

5. Rid nordøst og udenom Ruins of Eldarath fra den vestlige side og forsæt nordøst. Undgå Timbermaw Furlbogs og slå ingen af dem ned selvom de skulle angribe dig. Bare forsæt og løb væk. Undgå også den anden Timbermaw lejr “ursolan” ved at løbe uden om fra østlig side og forsæt mod nordøst indtil du kommer til en spids bakke ved (53,21). Løb til toppen af denne. Du kan kun komme til den fra den nordlige side. På toppen finder du en goblin ved navn Kim’jael. Tag hans quest [53] Kim’jael Indeed.

6. Lidt sydøst fra Kim’jael finder du Thalassian Base Camp (55,26).
Begynd at slå Blood Elves ned, mange Blood Elves. Dette er et godt grinding område og sjældent befolket. Disse elvere har lidt liv og dropper runecloth og de genopstår hurtigt!
For dem som ikke allerede er blevet level 53, så foreslår jeg, at du grinder her til du er blevet level 53 og 4 bubbler inden i (Omkring 25000 XP). Læs den næste paragraf mens du grinder på disse elvere.
I Blood Elf lejren finder du flere kasser med navnet “Kim’Jael’s Equipment” rundt omkring. Åben dem alle sammen. De fleste gange finder du mad i dem, men 25% af tiden finder du Kim’Jael’s compass, scope, m.m.. Forsæt med at åbne kasserne indtil du har fået alle Kim’Jael’s ting.

——————————————————————————–

LEVEL 53

7. Så snart du har fået alle Kim’Jael’s dele og fuldført [53] Betrayed løber du til stenstrukturen bag elver lejren tæt ved havet (59,31). Klik på alteret du finder der, indlever questen og tag også opfølgeren [56] Betrayed. 3 Floating Crystals burde dukke op. Højreklik på dem for at ødelægge dem og en Elver defender burde komme frem. Ryk væk fra stenstrukturen og slå den ned. På et eller andet tidspunkt vil Magus Rimtori dukke op indenfor strukturen mens du slås med defenderen, men siden du rykkede væk fra hende burde hun ikke angribe dig. Slå defenderen ned, restorere til fuldt liv/mana og slå hende ned og tag hendes hoved.

8. Tag tilbage til Kim’Jael og indlever questen og tag opfølgeren [53] Kim’Jael’s “Missing” Equipment.

9. Rid sydvest og find stien, der går ned mod Shattered Strand (45,37). Det er lige ved siden af Ursolan sydøst derfra. Følg stien ned af.

10. Du støder hurtigt på nagaer, som du slår ned på vejen. Gå sydvest indtil du kommer til Ruins of Eldarath ved (41,48).

11. Når du er kommet ind til Ruins of Eldarath skal du kigge efter nogle tabletter, som er listet i [52] Stealing Knowledge. De dukker op forskellige steder, så det eneste du skal gøre er, at kigge ordenligt igennem ruinerne, mens du slår alt ned på din vej. Således er dette en lille grinding sæssion. Tabletterne ser således ud:

hc4tablet1.jpg

Da dette er et godt grinding område, så bliv her indtil du er omkrnig halvvejs igennem level 53.
Husk at bruge din Evergreen Pouch hver 10. minut.

Under din grinding sæssion vil du sikkert finde “Some Rune” på en af nagaerne. Hvis du ikke gør, så er du utrolig uheldig og du må forsætte indtil du har fået den!

12. Find stien der går op af og føre dig ud af Shattered Strand tilbage til øvre grund (46,39) og derfra rid nordøst tilbage til Kim’Jael og indlever questen.

13. Rid sydvest tilbage til Valormok Camp. Indlever [52] Stealing Knowledge og tag de 4 opfølgende quests, som er leverings quests. Indlever [56] Betrayed og tag opfølgeren.

14. Rid øst til du finder en elver med et blåt spørgsmålstegn ved (28,50). Indlever questen Meeting with the Master og du vil bilve teleporteret til et andet sted. Rid op af stien langs bjerget og løb op i toppen af tårnet, hvor du finder Archmage Xylem og indlever questen [52]Delivery to Archmage Xylem og tag opfølgeren [52] Xylem’s Payment to Jediga.

Hearthstone til Orgrimmar.

Sælg, reparér, ophob nyt lager af forbrugsvarer (4 stakke).

Tag til “The Drag” og find Jes’rimon. Den trolle NPC vi har talt med tidligere omkring en Un’goro quest. Han står i toppen af alchemy bygningen. Indlever [52] Delivery to Jes’rimon og tag opfølgeren [52] Jes’rimon’s Payment to Jediga.

Løb til Belgrom Rockmaul i Valley of Honor foran Warrior bygningen. Indlever [56] Betrayed.

Løb ud af Orgimmar og tag zeppelinen til Undercity. Tag til Apothecarium og find Andron Gant og indlever leveringsquesten og tag opfølgeren [52] Andron’s Payment to Jediga.
Tag også følgende andre quests i Apothecarium:

[52] Seeping Corruption
[52] A Sample of Slime…
[56] …and a Batch of Ooze.

Rid ud af Undercity og tag Zeppelinen til Orgrimmar og flyv til Thunder Bluff. Tag til Elder rise og find Magatha Grimtotem. Indlever questen og tag opfølgeren [52] Magatha’s Payment to Jediga. I teltet ved siden af Magatha indleverer du [50] Morrowgrain. Du kan nu ødelægge din Evergreen Pouch, hvis du har lyst.

Flyv til Valormok, Azshara. Indlever dine 4 leveringsquests.

hc4azshara2.jpg

1. Rid nordøst til den samme nedadgående bakke som sidst og løb ned af den (45,37).

2. Denne gang forsætter du øst indtil du kommer til bredden.
Ved (47,46) finder du en pool tæt ved havet. Gå ned i poolen og højreklik på “Empty Vial Labeled #4” fra din taske.

3. Lidt sydøst for poolen og bag det hvide tårn finder du en anden lille pool (49,48). Fyld Vial #3 op der.

4. Lidt længere syd på finder du den næste pool meget tæt på havet (48,51). Fyld Vial #2 op her.

5. Yderligere mod syd finder du den sidste pool tæt på et lille bjerg (48,60). Fyld Vial #1 op her.

På nuværende tidspunkt burde du være omkring 25000 XP fra level 54, så bliv her ved stranden og grind nogle Nagas indtil du bliver level 54 og din hearthstone er klar, men glæd dig over, at dette bliver din sidste rigtige grinding sæssion i denne quide!

——————————————————————————–

LEVEL 54

Hearthstone til Orgrimmar. Læg de fire vials i banken, da vi levere questen senere.

Sælg, reparér og ophob nyt lager af forbrugesvare (5 stakke)

Flyv til Splintertree Post, Ashenvale. Følg vejen til Felwood.

hc4felwood1.jpg

1. I Felwood følger du vejen indtil du kommer til Emerald Sanctuary. Til venstre for vejen finder du en furlbog ved navn Grazle (50,84), som har questen [48] Timbermaw Ally til dig.

2. Løb til Emerald Sanctuary og tag [51] Forces of Jaedenar fra Greta Mosshoofand og [54] Verifying the Corruption fra Taronn Redfeather.

3. Løb mod sydvest indtil du kommer til Deadwood Village (49,88) og begynd at slå Furlbogs ned. Forsæt med dette indtil du har fuldført [48] Timbermaw Ally
.
4. Tag tilbage til Grazle, indlever questen og tag opfølgeren [55] Speak to Nafien.

5. Løb tilbage til vejen og rid mod vest, hvor vejen på et tidspunkt drejer mod nord. Kig efter en Tauren NPC ved navn Maybess Riverbreeze ved siden af en lille grøn sø (47,83) og tag hendes quest [55] Cleansing Felwood.

6. Følg vejen mod nord indtil du kommer til (43,67), hvor du mod vest kan se en grøn sø. Tag dertil og slå Cursed Oozes ned. Slå alle oozes omkring søen ned. Der burde være omkring 10 og saml det Felwood Slime Sample, der er på dem og tag tilbage til vejen.

7. Rid nord på indtil du støder på endnu en af de søer med oozes ved siden af Jaedenar (41,59). Slå også dem ned. Der er omkring 5.

8. Lidt nord for søen på den anden side af stien til Jaedenar finder du endnu en sø. Slå også de oozes ned, der er der (40,56).

9. Rid nord på indtil du kommer til Bloodvenom River. Du burde finde masser af oozes på begge sider af åen. Slå dem alle ned, mens du forsætter mod vest.

**Du burde have omkring 30 Felwood Slime Sample nu, hvilket er rigeligt for at fuldføre questen [52] A Sample of Slime… selv hvis du er uheldig. Hvis du ikke har 30 samples, så blev ved med, at slå alle oozer ned du finder på din vej i Felwood.**

10. Forsæt vest langs åen og til sidst løb syd på til Bloodvenom Post.

Tag følgende quests:

[54] Well of Corruption
[56] Wild Guardians
[51] A Husband’s Last Battle

Tag den nye flyveruten her, sælg og reparér.

11. Tag tilbage til vejen og løb syd mod Jaedenar (40,57) og ryd vejen mod vest for Jadefire Hounds, Guardians, Adepts og Cultists indtil du har fuldført [51] Forces of Jaedenar.

12. Tag tilbage til vejen og rid syd og derefter vest mod Ruins of Constellas (38,69). Ryd vejen vest indtil du kommer til en corrupted moonwell omkring (32,67). Gå op i den og højreklik på Hardened Flasket i din taske.

13. Tag tilbage til vejen og rid syd mod Emerald Sanctuary (51,82). Indlever [51] The Forces of Jaedenar og tag opfølgeren [52] Collection of the Corrupt Water.

14. Rid sydøst tilbage til Deadwood Village og ryd vejen igennem furlbogs og find deres chief, Overlord Ror ved den sydligste lejr i furlbog village (48,94). Slå ham ned og tag hans Overlord Ror’s Claw.

15. Rid tilbage til Bloodvenom Post og indlever [54] Well of Corruption og tag opfølgeren [54] Corrupted Sabers. Indlever også [51] A Husband’s Last Battle.
Sælg og reparér.

hc4felwood2.jpg

1. Rid til Jaedenar og ryd vejen vest indtil du finder en corrupted moonwell omkring (35,60). Højreklik på din Empty Canteen fra dine tasker.

2. Tag tilbage til vejen og rid syd til Emerald Sanctuary og indlever [52] Collection of the Corrupt Water og tag opfølgeren [52] Seeking Spiritual Aid.

3. Tag tilbage til vejen igen og rid til Ruins of Constellas og ryd vejen for satyrs indtil du kommer til en corrupted moonwell, som vi var ved tidligere (32,67). Slå satyre ned rundt om brønden, hvis der er nogen. Gå op i brønden og højreklik på Winna’s Kitten Carrier i dine tasker.
Ryd vejen ud og vær forsigtig ikke at dø, da du ellers vil miste Corrupted Saber og skal tage questen forfra.

4. Tag tilbage til vejen og rid tilbage til Bloodvenom Post og sikre dig, at katten altid følger efter dig.
I Bloodvenom Post går du over til Winna Hazzard og højreklikker på Corruptee Saber og vælger, at frigive den. Indlever questen [54] Corrupted Sabers.
Sælg or peparér.

5. Løb tilbage til vejen og rid nordpå og kort efter broen lige ind i Shatter Scar Vale (39,44). Slå 2 Entropic Beasts ned. De er immune overfor ild (fire) og gør ild skade. Gå rundt i Shatter Scar Vale indtil du får “Explore the craters” beskeden. Yderligere øst og en smule mod nord ved det sidste krater finder du Entropic Horrors. De er en lidt højere level end Entropic Beasts, men stadig i din range. Slå to Entropic Horrors ned og rid tilbage til vejen. Hvis du ikke kan finde nogle Entropic Horrors, så slå Entropic Beasts ned indtil Entropic Horrors genopstår i stedet for dem.

6. På den nordøstlige del af Shatter Scar Vale finder du en smal sti, der går nordpå. Rid igennem denne sti og derefter nordøst indtil du krydser en lille å. På den anden side af åen finder du et område med Angerclaw Grizzlies og Felpaw Ravagers (54,28). Slå så mange ned som muligt og rid derfra yderligere nordpå til Irontree Cavern. Her slår du Warpwood Elementals ned, mens du venter på Grizzlies og Wolves genopstår. Gå herefter tilbage og slå de manglende mobs ned og fuldfør [52] The Strength of Corruption.

7. Løb til Irontree Cavern, som vist på kortet (55,15). Slå Warpwood Elementals ned indtil du har fået 15 Blood Amber, som altid dropper.

8. Tag tilbage til vejen og følg den mod øst og herefter nordpå til indgangen af Timbermaw Hold. Tal med Nafien og indlever questen. Tag den anden quest [55] Deadwood of the North.

9. Vend dig mod vest og hop ned og du lander i Felpaw Village.
Start med at slå Deadwood furlbogs ned indtil du har klaret questen. Pas på Den Watchers, da de kalder på hjælp, så kæmp med dem væk fra de andre. Hold øje med din reputation (tryk på “U”-tasten), da du skal være mindst 150 reputation points væk fra, at være “Unfriendly” før du indlever questen, så bliv her indtil du er det. Hvis du får Deadwood Ritual Totem, så klik ikke på den, da du ikke kan lave den før du er mindst neutral med timbermaw furlbogs og siden vi er ved at mangle plads i vores questlog, så behold totemen i din taske indtil videre.

10. Gå tilbage til Nafien og indlever questen, samt tag opfølgeren [55] Speak to Salfa. Du skulle ikke længere bilve angrebet af Timbermaw Furlbogs.
Bemærk: Hvis du får 5 deadwood headdress feathers og aflevere dem til nafien, som er en gentagelig quest, så får du ekstra faktions point til timbermaws. (Du får +50 faction points per indlevering)

**Valgfrit: Hvis du tog i Maraudon og har questen [51] Seed Of life, så inderfor i Timbermaw Hold går du under broen og mod nord og forsæt ind i Moonglade. I Moonglade går du direkte mod nord ind til Shrine of Remulos (36,42) og indlevere [51] Seed of Life hos Keeper Remulos. Gå derfra tilbage til Timbermaw Hold**

11. Gå ind i Timbermaw Hold igennem den første tunnel og efter broen går du mod øst. Lige uden for tunnelen til højre finder du Salfa, som du indlevere [58] Winterfall Activity til.

hc4wspring1.jpg

1. Rid sydpå til Donova Snowden og indlever [52] It’s a Secret to Everybody. Lad hende tale ud og tag opfølgeren [52] The Videre Elixir og den anden quest [56] Threat of the Winterfall.

**Fra nu af skal du slå alle ragged owlbeast ned du ser indtil du har slået 15 ned.**

2. Rid øst til Timbermaw Post (40,44). Slå furlbogs ned indtil du har klaret [56] Threat of the Winterfall og fundet en Empty Firewater Flask.
Hvis lejren er for befolket, så kan du prøve en af de andre nordvest derfra omkring Frostfire Hotsprings (31,37).

Når du har fundet en Empty Firewater Flask, højreklikker du på den og tager questen [56] Winterfall Firewater.

3. Rid øst til Everlook (61,38) og slå så mange Ragged Owlbeast, som muligt ned på vejen.
I Everlook tager du questen [56] Are We There, Yeti?
Sælg, reparér og ophob nyt lager af forbrugsvare (4 stakke)
Du kan lægge Felwood Slime Samples i banken, da vi ikke får brug for dem foreløbig.
Husk at tage flyveruten.

4. Rid sydøst fra Everlook til Ice Thistle Hills (65,42). Slå Yetis ned indtil du har fået 10 Thick Yeti Furs.

5. Tag tilbage til Everlook og indlever [56] Are We There, Yeti? Tag ikke opfølgeren.

6. Gå nordvest fra Everlook til området vist på kortet, hvor her er masser af Raging Owlbeasts. Slå alt ned i området. Jeg anbefaler dig, at slå de aggresive dyr ned også bjørnene. Hvis du prøver at snige dig uden om de andre mobs og kun slå Owlbeasts ned ender du med, at andre kommer til undsætning og så kan det blive grumt. Bliv i dette område indtil du har slået 15 Raging Owlbeasts ned.

7. Gå til området market med et “7”-tal på kortet og jag Ragged Owlbeasts indtil du har slået 15 ned.

8. Rid til Donova Snowden og indlever [56] Threat of the Winterfall og [56] Winterfall Firewater. Tag opfølgern [56] Falling to Corruption.

9. Rid nordvest og løb igennem tunnelen til Felwood.

I Felwood hopper du ned lige efter udgangen af tunnelen..
Ryd vejen igennem lejren til det øverste neviau af Felpaw Village nordvest for den grønne sø. Ryd lejren (hvilket kan være lidt svært, så brug alt, hvad du har brug for) og du burde finde en “Deadwood Cauldron” (60,5). Højreklik på den og indlever questen, samt tage opfølgeren [56] Mystery Goo.

Tag tilbage til Winterspring igennem Timbermaw Hold og tilbage til Donova Snowden. Indlever [56] Mystery Goo og tag opfølgeren [56] Toxic Horrors. 3 Furlbog laver et bagholdsangreb, men du løber blot væk fra dem.

Hearthstone til Orgrimmar.
Sælg, reparér, omhob nyt lager af forbrugsvare (5 stakke af mad/drikkelse).
Tag følgende quest objekter ud af banken:

Krakle’s Thermometer
Dinosaur Bones
Webbed Diemetradon Scales
Webbed Pterrordax Scales
Mithril Casing (eller køb en, hvis du ikke allerede har den)
Bait – Hvis du fuldte med i sidste kapitel, så skulle du gerne have denne i banken. Hvis ikke, så gør det ikke noget. Jeg fortæller dig snart, hvordan du får det.

Flyv til Ratchet.
I Ratchet går du ind i hytten med det grønne tag tæt ved havet (62,39). Indlever [52] Marvon’s Workshop.
Hvis du har planer om, at tage i Sunken Temple senere, så tag opfølgern [52] Zapper Fuel.
Uanset hvad, så tag questen [55] Volcanic Activity.
Foran hytten finder du Marvon’s Chest. Åben den og tag Stone Circle fra den.

Fra Ratchet ridder du syd på langs merchant coast og derfra øst til Tidus Stair (65,43). Lige ved siden af havet finder du Islen Waterseer ved siden af den hytte.
Indlever [52] Seeking Spiritual Aid og se hende fremkalde en water elemental spirit og derefter tage hendes opfølger quest [54] Cleansed Water Returns to Felwood.

Rid tilbage til Ratchet og flyv Shadowprey Village, Desolace.
Følg vejen til Feralas.

I Feralas, hvis du har Bait, hvilket vi tog i sidste kapitel, så skip næste paragraf. Hvis ikke, så er her hvordan du får en:

Kort efter du går ind i Feralas, lidt vest for vejen er der nogle ruiner med en gnoll, Miblon Snarltooth, foran (45,11). Gå af din moint og følg videoen nedenfor, der viser dig, hvordan du får Evoroot uden, at købe bait Gregan. Tak til Laurens fra Twisted Nether (EU) for videoen!

http://www.youtube.com/watch?v=_oI3iefJ3_w

Gå sydpå til Gregan Brewspewer (45,25) og indlever questen “The Videre Elixir“.

Løb tilbage til vejen og rid til Camp Mojache.
I Camp Mojache indleverer du [52] The Strength of Corruption og derfra flyver du til Gadgetzan.

Rid direkte syd til Marvon Rivetseeker ved Broken Pillar (52,45) og indlever [51] The Stone Circle og tag hans 2 opfølgere, hvis du har tænkt dig, at tage i Sunken Temple senere:

[51] Into the Depths
[52] Secret of the Circle

Dette skulle gøre dig til level 55 eller meget tæt på.

——————————————————————————–

LEVEL 55

Rid vest/sydvest indtil du kommer til indgangen til Un’Goro. (27,57)

ungorocircuit2.jpg

1. Løb ned af skænten til Un’Goro og tal med Torwa Pathfinder (71,76). Tag hans 2 quests:

[55] The Mighty U’Cha and
[56] The Bait for Lar’Korwi

2. Rid nordpå indtil du kommer til den østlige krystal mast. Gå op af stien yderligere øst, hvor du skulle se nogle store dinosaur skeletons omkring (80,49). Vær ved fuldt liv/mana og forbered dig til mødet med en level 56 mob. Åben Torwa’s pouch fra din taske og tag Preserved Threshadon Meat og Pheromone Mixture. Højreklik på kødet og derefter højreklik på Pheromone. Herefter vil Lar’korwi dukke op. Slå ham ned. Han er ret nem, så ikke noget problem, at klare solo som level 55. Tag Lar’korwi’s Head fra ham .

3. Rid nord/nordøst mod Fungal Rock (63,16). Gå ind i grotten og ved krydset går du af den smalle sti i midten. Herfra går du til højre og forsætter indtil du kommer til enden af grotten. Bare pas på når du slås mod Un’Goro Gorillaer, da de kalder efter hjælp.
Ved enden af grotten ved et rum med vand og en sten i midten finder du U’cha, en level 55 Gorilla. Der er også en anden gorilla i rummet, men du kan kalde den solo, hvis du venter indtil U’cha går væk. Herefter trækker du U’cha solo og slå den ned. Husk dens pelt.

Ryd vejen ud af grotten og slå aberne uden for grotten ned også, da du nu skal eskortere A-Me 01 ud af grotten snart.
Når der ikke er flere aber tilbage uden for, så går du tilbage ind i hulen og går mod højre ved første kryds og så efter 2-3 flere aber finder du A-Me 01. Indlever questen og tag opfølgeren. Indlever den igen (siden du allerede har den mithril casing du skal bruge og tag opfølgeren [53] Chasing A-me 01. Dette vil starte eskort questen og igen er den gyldne rest med eskortquests, at lade A-me 01 gå forrest og lade hende får de første slag og derefter få mobs fra hende.

4. Eskortér hende til Karna Remtravel og indlever questen.
Lige over Karna Remtravel er Marshall’s Refuge og her skal du til og tage questen [55] Lost! fra Spraggle Frock.
Sælg or reparér.

5. Gå mod sydvest indtil du rammer floden (40,27). På den sydilge side af floden finder du rigeligt med Dinos og nogle Oozes.

I dette område slår du alle Frenzied Pterrordax, Elder Diametradon samt Ooze ned fu finder.

Bliv ved med, at gøre dette indtil du har fuldført:

[51] Shizzle’s Flyer
[51] Roll the Bones (De dropper fra Elder Diametradons, som har omkring 25% drop chance)
[55] Beware of Pterrordax

.. og samtidig fået samlet omkring 30 Un’goro Slime Samples.

Det kommer sikkert til at tage noget tid, men det er også et rimeligt godt grinding område siden der er masser af mobs her og du fuldføre 4 quests samtidig.

Advarsel: Pas på de 2 devilsaurs, der vandre rundt i området.

6. Når du har klaret de 4 quests går du sydøst til Fire Plume Ridge og begynder at gå op af bjerget fra den sydlige side ind til midten (49,53). Find din vej til toppen af Fire Plume Ridge. Du kommer højst sanssynligt til, at skulle gå en hel runde for at klare questen. Ignorer grotten med Ringo nu. Slå alle fire elemental ned på din vej og du burde snart have de 9 Un’Goro Ash du har brug for.

Når du ankommer til toppen af Fire Plume Ridge ved siden af en lavasø skulle du gerne se en kegleformet sten ved navn “Fire Plume Ridge Hot Spot“. Kig i dine tasker efter Krakle’s Thermometer. Højreklik på den ved siden af den kegleformede sten for at fuldføre [55] Finding the Source. Pas på du ikke kommer for tæt på hulen på toppen, da der er en level 56 Elite elemental der.

7. Hvis du har fået de 9 Un’Goro Ash nu, så løb bed af ildbjerget fra den vestlige side og rid mod vest indtil du kommer til Golakka Hotsprings og find Krakle bag ved en gejser bakke (30,50). Indlever questen og tag opfølgeren [55] The New Springs.

Rid øst/sydøst til Torwa Pathfinder (71,76). Indlever 2 quests:

[55] The Mighty U’cha
[56] The Bait for Lar’korwi

8. Rid mod nordvest til Fire Plume Ridge (Ja, igen!). Kralv op af bjerget fra den sydlige side i midten (49,53) og herfra lidt øst til grotten hvor Ringo er (52,51). Indlever questen [55] Lost! og tag opfølgeren [55] A Little Help from My friends. Kig i dine tasker of find Spraggle’s Canteen og sæt den til en hotkey. Hver gang Ringo besvimer klikker du på Spraggle’s Canteen, mens du står ved siden af ham. Gå ned af bjerget fra den østlige side og derfra mod nord til Marshall’s Refuge, mens du sikre dig at Ringo altid følger efter dig. Prøv at undgå andre mobs så meget som muligt. Løb op til Marshall’s Refuge indtil du kommer til Spraggle Frock, hvor efter din quest vil være fuldført.

Tid til, at indlevere nogle quests!

[55] Beware of Pterrordax
[55] A Little Help from my Friends
[51] Roll the Bones
[51] Shizzle’s Flyer

Ødelæg Spraggle’s Canteen.

Hearthstone til Orgrimmar.
Sælg, reparér og ophob nyt lager af forbrugsvare (5 stakke)
Du kan lægge dine Un’goro slime samples i banken, hvis du har brug for mere plads.

Nu har du 2 muligherder:

1. Find en 5 mand gruppe og sammen tage i Sunken Temple. Følg min Sunken Temple Instance Guide. Dette skulle gerne få dig til, at blive level 56. Når du er færdig med Sunken Temple indleverer du alle questene, men ikke [52] Zapper Fuel, da vi indlevere denne senere i guiden.

2. Hvis du ikke har lyst til, at tage i Sunken Temple foreslår jeg du grinder et eller andet sted du kan lide. Der er masser af gode grinding steder for denne level. Du kan prøve med Deadwood Furlbogs i det nordlige Felwood for, at nå neutral faktion med Timbermaw Tribe og for at kunne indlevere din totem quest eller du kan grinde Scarlet Lumberjacks i Estern Plaguelands eller alle andre steder, hvor mobsne er inden for din level rækkevide. Grind dig op til level 56.

——————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Categories

Archives