LATEST NEWS

Guides in Danish

img
Aug
06
 • img
  karen61
  Jul 9, 2010 @ 15:08 pm

  Fremragende!Great information! Hold op det store arbejde!

 • img
  Anonymous
  Mar 5, 2010 @ 16:19 pm

  Ny ally guideHey, jeg har skrevet til Jame om jeg kunne lave nogle danske ally guides. Han har faktisk sagt ja, og han ville lige høre hvilke guides jeg ville lave, så jeg venter bare på et svar 🙂

 • img
  Zynax
  Jan 17, 2009 @ 19:13 pm

  Ally ?Kan man ikke også få guiden til Alliance :)?

 • img
  Dec 24, 2008 @ 14:34 pm

  hej, igenjeg fandt ud af guld secrets. ret simpelt har vært fald lavet en guld guide:D så jer der engang var som mig i kan se hvordan man får, g, den er til alle lvl og mest til horde men tror godt alli kan bruge den 😀 😛

 • img
  Dec 12, 2008 @ 22:12 pm

  sådan 😀 hej alle sammen. jeg har lige, lige og lige. hvert fald har jeg oversat en fiske guide:D så den burde snart være her inde i må ikke bebrejde mig for fejl det er monster svært men hvert fald det er en slags guld guide fordi du kan tjene penge på fishing. når jam, det er en fishing/cooking guide jeg vil rådde jer til at være over lvl 40 nogen er af stederne er for lvl 40 og nogen af questene er for lvl 35:D
  hilsen zigurt

 • img
  Nov 15, 2008 @ 9:10 am

  nicenice jeg tror godt at jeg kan forstå den engelske udgave af guiden sådan da 😛 .
  jeg vil i vært fald kigge på den og jeg er stadig kun i lvl 28 så der er lidt vej endu ind til at jeg når til den der isle of Quel’Danas ,;) men aligvel hvis der er en der sidder der ude og keder sig eller noget andet så ville det være dejligt hvis i gad oversætte den:D
  ps, wotlk er jo kommet ud:D

 • img
  Oct 30, 2008 @ 2:48 am

  Hej zigurt. Jeg har ligeHej zigurt. Jeg har lige lavet en guide til Isle of Quel’Danas dailies. Jeg arbejder pt på de sidste forbedringer før den er helt tip top. Guiden er på engelsk, men vil ikke tage så lang tid at oversætte når jeg først er færdig med strukturen.
  De dailies giver ca 115g på en halv time, er der interesse for at oversætte den guide til dansk?

 • img
  Oct 15, 2008 @ 21:43 pm

  guld..hej alle sammen ved godt at det er et hårdt abejde at oversætte guides men… tænkte på om der er en der gad at oversætte en guld guide… jeg ville gerne gøre det selv men det er alt for krævende for en 12 årige så det ville være dejligt hvis der var nogen der gad at gøre det:D }:)

 • img
  Apr 3, 2008 @ 10:38 am

  2.4 UpdateSom nævnt tidligere skal jeg bruge omkring 2-3 arbejdsdage på hver kapitel, så en opdatering af Horde guiden har lange udsigter. Jeg har selv brugt den oprindelige guide på 2.4 og den kan sagtens bruges.

  Den eneste fordel er blot, at du næsten ikke behøver, at grinde på noget tidspunkt.

  Skulle jeg finde tiden, så laver jeg selvfølgelig en opdatering, men forvent den ikke foreløbig desværre.

 • img
  Apr 3, 2008 @ 10:30 am

  Da jeg oversatte HordeDa jeg oversatte Horde guiden var det til min egen fordel, da jeg på daværende tidspunkt selv levelede 4 karakter samtidig.

  Samtidig var det meningen, at jeg ville oversætte Alliace guiden, men det har jeg der desværre ikke været tid til. Jeg skal bruge næsten 2-3 arbejdsdage på hver, så der er lange udsigter efter disse, men får jeg tiden, så kommer de op.

  Der er ikka andet for end, at holde øje i ny og næ om de er blevet oversat.

  Jeg opfordre andre til, at gøre dette, hvis I selv syntes, der skal laves en.

 • img
  BullSpirit
  Mar 1, 2008 @ 11:08 am

  …Rigtig god guide. Helt klart værd at følge hele vejen igennem… 😛

 • img
  ServingSlayer
  Jan 29, 2008 @ 18:44 pm

  Dansk AllianceOk.. Ikke fedt at der ingen ALLIANCE GUIDE er der!! Plz lav en HURTIGT!

 • img
  Dec 10, 2007 @ 15:52 pm

  davs,

  ville lige høre omdavs,

  ville lige høre om du har tænkt dig at opdatere dine guides til 2.3?

 • img
  Anonymous
  Dec 8, 2007 @ 15:18 pm

  mega fedt at de er på danskmen hvor er de danske ally guides blevet af? kan godt forstå engelskt men gider bare ikke sidde og oversætte en hel guide for at få nogle infomationer

 • img
  Anonymous
  Nov 22, 2007 @ 16:01 pm

  TakSuper fedt at den også er på dansk.
  Kan godt forstå engelsk, men det er nu sjovere at følge guiden på dansk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Categories

Archives